Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi az egyik címet elírtam
www.babaholmiolcson.hu
gezso

Ja az utolsó is így jó csak.
http://gportal.hu/gindex.php?pg=1114927
Kicsit szét szórt vagyok . BocsikaKép
gezso

Sziasztok!

Ildi! A világért sem akartalak megbántani. De én így gondolom. Kép
Hozzánk egy köpésre van a Mega Toy. Mért nem ugrottál fel egy kávéra? Kép
Olyan messzire eljöttetek? Közelebb nincs baba bolt. A párom azt mondja Újpesten is van Mega Toy, meg ott van a brendon a Váci úton. Kép
Reninek volt fa etető széke Anyuéknál, még ma is megvan. Szerintem már több mint tizenötéves, egy koleganőjétől vette. Kép Persze az a szék még tényleg fából van és meg is van csinálva, akkor még mindent rendesen össze raktak. Kép Ezeket a maiakat nem szabad megvenni. Nem is fából van, hanem sajtolt faforácsból. Kép Egy nagy rakás k.k.i. Kép
Én is műanyagot fogok venni. De ha anyuékhoz megyünk a Biankát bátran beleültetem az ottani fa székbe. Reni még mostanában is szokta használni mármint kisasztal, kisszék formában ha játszik. Reni 25 kiló. Kép
Mondjuk én még azért ráérek morfondírozni melyik típust vegyem meg. Nekem most az utaróágy a fontosabb. Kép Lehet, hogy kéthét múlva lemegyünk Hosszúvízre. Ha az ősök nem köpnek megint a levesünkbe. Kép

Évi! A tegnapi után szükség is volt a pihire. Én is elszundítottam az előbb a babával. Igaz csak fél óra de jól esett.Kép

Zsófi! Köszi a tippeket én napok óta ezket a babás oldalakat bújom. tudod a vásár miatt de azt hiszem nem megyek ki egyedül. Nagyon nagy a tömeg egyedül nem tudok megküzdeni vele. Jővő héten apával bemegyünk valahova és bevásárolunk.

Judit! Bencike egy csúcs kölyök. Nyári munka jól hangzik. Kép Legalább lesz miből jönni a Bali talira. Remélem apa azért oda majd elkisér. Nem úgy mint a sétákra. Babakocsi tündér ügyesen dolgozik. Kép

Zita! Annyira hiányzól!!!!KépKépKép
Vendég

Anikó!
Dehogyis,nem bántottál meg.Kép
Mindenkinek meglehet a saját kis privát véleménye,én is így fogom fel.Kép
Nem tudom,hogy kerültünk a Mega Toys-ba,de ott legalább van választék.Tény,hogy nem egy olcsó,mostmár én is látom,de legalább minőségi cuccot vesz az emberKép
A Brendonba a kiságyat vettük,az is nagyon jó.Kép
A közelünkbe nem nagyon tudok babaáruházat,de kocsival ez nem távolság,és néha jó kimozdulni.Főleg vásárolni!Képén is nőből vagyok!KépKépKép

Judit!
Benci értetlenkedésKépKépKép
Megtette hatását a kamilla tea?Kép
Az én fiam is ma átment cicába,mondtam neki,hogy még elég kicsi,visszamegyek a kórházba,még kicserélik,mert nekem ilyen hisztis fiú nem kell.
Biztos rosszat hoztam el,mert mi az apjával állítólag nem voltunk nyafogósakKép
Csak nagyokat nevetett,mintha értené szegényKép
Biztos a foga jön,mert napok óta nyüglődik!KépKépKép

Zsó!
Kösz az oldalakat,egy párat elraktároztam a kedvencekhez,sose lehet tudni címszóval.Kép
Az egyik például tök közel van hozzánk,Pestlőrincen,de még sose láttamKép
Azért be fogok nézni,ha arra járok,mert azért mindig kell egy két cucc.Kép(Ruhaneműre gondolok,meg játékok,stb...)
Miket vettél holnapra? Mi lesz az ebéd?
Én francia hagyma levest csinálok és fasírtot.Kép
Barnuska kiheverte már a szurit?Kép
Anyósod jobban van már?Kép

Évi!
Este gyere!Kép
Fló jobban van már?C vitamin ügyben van fejlemény?
Fogmosás?Kép

Zita!
Még mindig hiányzol!
ilgya1

Sziasztok!

Ildi!
Holnap gulyásleves lesz és palacsinta.
Barnus egész nap nagyon kis nugis volt és jókedvű.
Anyósomról nincsennek újabb hírek. várjuk a vizsgálati eredményeket.
gezso

Ildi!

Különösebben nem beteg csak az orra folyik,eldugul. c-vitminért még nem voltam gyógyszertárbanKép

fogmosás hol megy hol nem, de gyakoroljuk szorgalmasanKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Az éjszakánk nem volt valami szupi. A baba sokat sírt, nem tudom mi van vele. Közöttünk aludt. Így legalább ha szűkis volt de aránylag jól aludtam. Ha sirásnak erdet adtam neki cicit és az jó volt. Mostanában elégé sokat fáj a fejem előszőr arra gondoltam a számítógép de szerintem inkább a kialvatlanság. Kéne a babával napközbe pihizni de mindig akkor csinálom a háztartást. Ti, hogy tudjátok magatokat kipihenni?

Ildi! Remélem a ruhákat azért nem ott szoktad venni mert azt már tényleg horror árakon adják.

Mindenkinek szép napot majd még később jövök.
Vendég

Jó reggelt nektek!

nekünk jól telt az este. Most meg rohanok, mert így sosem lesz ebéd, ha mindig itt kuksolokKép

Szép napot nektek
Zsó
gezso

Jó reggelt mindenkinek!

Mi is elég jól aludtunk,csak olyan hűlyeségeket álmodtam,hogy az csak naKépKépKép
Csak 2x kelt fel hamizni éjjfél körül és 5 kor,amikor az apja elment. (Akkor magam mellé tettem,és aludtunk fél 8-ig)
Megyek én is főzni,de azért jövök ha tudok!Kép

Szegény Biácska,biztos rosszat álmodott!Kép
Bencike igazi nagy krapekKép
Barnus hozza a formájátKép
Flóra felébredt már?Kép
Donátnak szép időt kivánunk és érezze jól magát a kirándulásonKép
Anna baba mit csinál ma?Kép
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Gondoltam beugrok kicsit. Babus nem akar felkelni. Persze nem csodálom az éjszakai után.

Az én szemem is fáj. Én már tegnap azt mondogattam tuti, hogy agytumorom van. Azért jó lenne ha legaláb hétvégén pihizhetnék. De apa szombaton dolgozik, vasárnap kirándulunk a hétfőt még nem tudom. Sajnos ha itthon van sem nagy segítség nekem mert még őt is én szolgálom ki. Úgy értem segít sokat de ha sír a baba akkor úgy is az enyém. És nem is tudok úgy pihenni ha itthon van mert akkor olyan jó vele lenni. Olyan ritkán látom. Olyankor csak ülünk és beszélgetünk.

Érdekes a gyerekek felylődése mert Bianka már régóta nyúlkál a tárgyakért de nem hajlandó megfordulni. Õ ha elejti akár hason vagy háton van és nem esek túl messzire addig kapálózik mig vissza nem szerzi. Mennyire másképp van minden. Erre mondják nincs két egyforma gyerek és nem ugyanolyan mértékben és formán fejlődnek. Azért nagyon ügyesek vagytok.
És köszi, hogy elolvassátok a nagymonológomat annyira jól esik.KépKépKép
Pusz még jövök
Vendég

Sziasztok!!!!! Kép

Olyan ügyesek a babáitok!!! (Most legszívesebben megint a titkos felkiálltásomat írnám ide, annyira "irigyellek" titeket! Kép- Persze jó értelemben! Kép )

Apa itt hagyta a bázisomat, ezért tudtam jönni!
Juditnak igaza van: Fáradtság! Szóval pihenni kell! Mi is megyünk mindjárt, mielőtt rábukok a billenytyűkre....Kép

Majd később jövök, reagálok, de a regényeimet és a képes könyveimet majd az otthoni könyvespolcon keressétek! Kép

Még egy meglepit feldobok Juditnak...(Kacsint)
zichy

Judit!
Az erő legyen veled! Kép Kép Kép

Mi sem bírtuk megállni, direkt ezekért vacsiztunk tegnap műkajákat Kép (Gondolatban veled kardozok! Kép )

Kép
zichy

És még ezt sem bírom megállni....

Nézzétek csak!
Ilyen gyönyörű helyeken laknak a mi tündérkéink, és innen hozzák nekünk a sok szépet! (Ildi! Éljenek a tündérmesék! - Kacsint)

Kép

Kép
zichy

Ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
ilgya1

Én ezt tegnapelőtt csináltam nektek!KépKép
ilgya1

Zita!

Úgy néz ki,hogy én is bevállalom a nyár- közép(végi)projektet!Kép

Annyira tetszik a virágos rét,ez tényleg egy olyan hely.Kép

Már nagyon hiányzik az "otthon",alig várom,hogy olvashassakKép
I.
ilgya1

Lányok! Kép
Most meg itt "picsogok" a gép előtt Kép - Ildi, előbb a képed (valami fantasztikus, nagyon szeretem az ilyeneket!), utána a nyári program!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Na semmi baj, csak hormonagy dolgozik nálam is .....Kép Kép

Judit! Mennek az apa-tündérek, hogy semmi jóból ne maradhass ki!!!! Kacsint! Kép
zichy

Sziasztok!
Annyira megható dolgokat tettetk fel meg írtatok, hogy én is sírok.

Ildi! Mikor is pontosan? És mért is ilyen hirtelen? Nagyon szurkolunk és gratulálunk.

Judit! Te előbb rendezkedj be apával rendesen érzelmileg. Én ezt tanácsolm de nem muszáj rám halgatni.

Ziat! Siess mert leköröznek!!!!!

Zsó! Mi a helyzet a bablevessel és a kerítéssel?

Évi! Nagyon eltüntél elnyelt a nagy semmi?

Ez a kép annyira jó. A kis kiscsávó tud enni!!!KépKépKép
Kép
Vendég

Most megpróbálok gyorsan reagálni, de aztán mennem kell megint! Kép

Most elég gyér a forgalmunk, remélem azért, mert pihiztek! Kép Kacsint.

Tegnap is olyan jó volt, de a végén már jojóztak a szemeim a kimeröltségtől! Kép

Ildi!
Donáték olyan arik voltak reggel, kis zsibongó méhkas! Kép Szuper időt fogtak ki, biztos élvezik. Annám teljesen kétségbe esett búcsúzáskor, annyira sírt, hogy a bátyó elmegy nélküle (a fél csapat őt vígasztalta Kép).
Hagymaleves - régi kedvencem! Kép

A cuccok még mindig tetszenek!
Mi mindkét gyereknek két babakocsit vettünk, újonnan (Anikó, ne ájulj el!).
Donátnak Graco sport volt, nagyon szerettük. Meg egy esernyős, de az én magasságomhoz az kényelmetlen volt, úgyhogy likvidáltuk Kép
Anna kapott egy dromedár 3 funkciósat, ha kocsival szállítani akartuk, a csomitartó és a hátsó ülés is tele lett Kép Ezért kellett egy sport neki is. Cam Apollót kapott, nagyon szuper az is! Kép
Én csak azért kértem mindig új kocsit, mert nem akartam 5 évig ugyanazt tologatni. Most már megint hirdetni kell, ezeket, de a nagyot nem könnyű eladni, meg errefelé használtat nem igazán vesznek. ( Itt még a kevésbé tehetősek is csak valami hipercsodával mutatkoznak... Na meg mi is úgy voltunk, mint sokan errefelé, hogy a rokonság megveszi a babának a cuccokat, ezért futja ilyesmire. Kép )
Etetőszék: nekünk a korabeli Brevi csoda van, nagyon szuper, csak a huzata kopik erősen és hajlatban szétjött Kép - ennyit a minőségről.

Hugod-matek Kép Kép Kép
Kész röhej az idei érettségi Kép

Dávid hogy áll a hamival? Kerültek újabb fincsik a listára???

Nyári program - még mindig KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Fényképeket kérek még- ha lesz! Kép
zichy

Na ez a gyors reakció, még csak Ildi volt Kép

Anikó!
Hogy Bius mekkora! Kép
Nincs semmi gond a tejeddel szerintem! Kép
Fa etető - teljesen egyetértek!!!! Reni Kép - legalább ő használja!
Beszélgetés apával Kép Az ilyenek annyira jók!
Tegnap esti Kép Annak a nőnek megtekergetném a nyakát!! (mérges szem, fegyvertár)
Hétvégére terveztetek valamit?

Zsófi!
A lapokat én is elmentem! Kép
Örülök, hogy Barnus újra a régi!!! Kép
Remélem, anyósoddal nem olyan vészes a helyzet, mint előszörre írtad! Elég rossz lehet ez a hosszú várakozás....
Majd otthon mesélj, milyen kerítésetek lesz! (Kacsint.)
Palacsinta-gulyás: Kép Jó ötlet!!
Én még semmit sem főztem Kép De majd gyorsan nekilátok!

Évi!
Flóra hogy van? Sokat orrszívóztok?
Szalvétáztál azóta???? Milyen lett?
Fogmosás Kép Majd belejöttök! Mi is lassan haladunk Annával, kb 20 másodpercet ad, hogy megmossam neki, de ő magának negyed óráig is elrágcsálja a kefét Kép
Megírnád nekem, hogy milyen festéket v. pácot használtatok a kerti hintához és hányszor kentétek le??? Meg a színét!!!! Köszi! Kép

Judit!
Gratulálok a 4 hónapos nagyfiúnak!!!! KépKépKépKépKépKép
Munka-pénz : KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Csak így tovább!!!!
Ügyi a Benci! Biztos beszélget a kis játékaival, és örül, hogy már közelebb tudja őket hozni!Kép
Babakocsi Kép Minden elismerésem!!! Kép

Tényleg megyek!! Kép
Köszi, hogy vártatok!!!!!!! Kép
zichy

Anikó!
Rizs KépKépKépKépKépKépKépKép
A rémálmom, mert Anna hasonlóan eszi és muszáj gykran adni, mert szereti! Kép

Ziat: nem is rossz! Kép Keresztanyu! (kacsint) Kép

Most már tűnök! Kép
zichy

Sétálni voltunk!Amint elalszik a Dávid jövök.

Imádom a naplementét!

Naplemente a Pó folyónál!KépKép
ilgya1

Elaludt a picurkám!Kép

Olyan nosztalgikus hangulatom van ma,nem tudom mi történt velemKép
A virágos kép is a lelkembe hatolt.Én lehet,hogy túl romantikus vagyok...............
Ma meg főleg , a hangulatom is olyanKép

Zita!
Kérek ilyen képeket még,sokat!!!!KépKépKép

Donát-kircsiKép
Szegény Annácska,kár hogy nem vihették magukkalKép,na de sebaj,majd jövőre majd ő is mehet az ovival külön nagylányosanKépés akkor ő se visz magával senkit!bi-biKépKépKép
Donát biztos jól érezte magátKép
Mikor jönnek(jöttek)meg?
(Otthon majd meséld el,hogy hol voltak!Kép)

Dávid -hamiKép
Olvastam a Kismama 2005 naptárban (a végén),hogy már kaphatnak 6 hótól gabonát is (búza,rizs,kukorica)ezt milyen formában adjam neki,szerinted?
Én nagyon hűlye vagyok,de nem tudom.Kenyeret még nem adnék neki,meg tejberizset sem,akkor ezt hogy gondolták?Vagy arra gondoltak,hogy olyan bébikaját adhatok neki amiben pl.rizs van?De ez hűlyeség,mert a bébiételek között van olyan,amire rá van írva,hogy 4 hónapos kortól és van benne rizs. Nem értem,na mindegyj!
Nem akarnám egyoldalúan táplálni,ezért gondoltam,hogy utána nézek!Kép

ÉrettségiKép
Tényleg röhej!
A hugom nem írja újra,elfogadja az év végi osztályzatát!(A kis matek zseniKép)

Anikó!
FejfájásKép
Hallgas Juditra-pozítiv gondolatok tudod?!Kép
Pihenj sokat!Kép
A projektem nem új keletű dolog,most nem is tudom rendesen megfogalmazni. Ezt nem most találtam ki(nem akartam sok időt a kettő között)csak megérett bennem az elhatározásKép
És olyan gyorsan megy az idő és még rá is kell számolniKép
Remélem érthető voltam?!Kép

Rizses kép:MB1-es

Judit!
Ki kardoztad magad?Kép
Vasárnap este rád gondolokKép

Kaki ügyben sikerült valamit produkálni Bencikének?Kép

BevásárlásKép
Nem fárasztottad le magad a sok fordulással?Kép
Holnap mi lesz a nyami?Kép

Évi!
Nagyon eltűntélKép

Zsó!
GulyáslevesKép
Én lángossal szoktam,de a palacsinta is nagyon finomKépKépKép
MasszírKép

Még találtam nektek naplementét!(Ha már mást nem lehet!)Meg amúgy is kell a romantika!KépKépKépI.
Kép
ilgya1

Senki sehol?Kép

Akkor elszórakoztatom magam itt,egyedülKépKép

Kép
ilgya1

Szia Judit!

Ne aggódj kaki-ügyben,ha ilyen jó kedvűKép
Este azért gyere szó-kakilni!!!!!!
ilgya1

Judit!
Ezt találtam neked,ha érdekel?

Kérdés:
A babánk három hónapos, az első két hónapban szinte minden evésnél volt széklete, négy hete azonban csak minden 7., 8. nap. A köztes időszakban nem nyűgös, csak a "kaki-napon". Azt javasolják, az 5. nap után adjunk neki kúpot, cukros teát, vagy hőmérőzzük, annak ellenére hogy jól érzi magát. A tea sosem használ, a lázmérőzés hatására sem történik semmi, és a kúp is csak egyszer segített. Csak anyatejet eszik. Kérdéseim:
- származhat-e valami baja abból ha nem "kúrálom" minden 5. nap után (fertőzés
- kezdjek talán gyümölcslevet adni neki
- ha állandóan kúpozzuk, megtanul-e "rendesen" kakilni, bár nem egészen tudom a kúp működési elvét, nem lehet ártalmatlan!?
A baba széklete híg, és nyákos.
Válasz:
A csecsemők nagy részénél az első hónap végére a székletek száma megkevesbedik. Azonban 1-2 székletük van naponta. Vannak babák, akik ilyenkor 2 esetleg 3 naponta ürítik székletüket. A gyermekorvos kollegák általában azt tanácsolják, hogy a szülő már a 3. napon legyen aktívabb. Próbálja meg a hőmérőt, esetleg kúpot. Ha ez eredménytelen a 4. napon is ismételje meg ezeket. Azoknál a csecsemőknél észleljük a 2-3 napnál ritkább székletürítést, ahol a családban székrekedés előfordul. Itt örökletes hajlamról lehet szó. Semmilyen fertőzést nem kaphat ettől a baba, de ahogy a napok telnek, étvágya csökkenhet, nyugtalanná válhat, többet bukhat. Ilyenkor kamillateát javaslunk, de legalább napi 1,5-2 dl-t. Ebben az esetben tanácsos lenne a gyümölcslevet, pépet elkezdeni. Ez őszibarack, narancs, paradicsom, meggy lehet. A csecsemőkorban alkalmazott kúp nem befolyásolja a későbbi székelési szokásokat. 1 éves kor után más a helyzet. A kúp méreténél fogva székelési ingert kelt, valamint síkossá teszi a széklet felszínét, így az könnyebben ürül.
Dr. Gömöri Ágnes

Kérdés:
2 hónapos kisfiamat orvosi javaslatra szappanos lázmérővel kakiltatom. A 3. széklet nélküli napon még hiába próbálkozom, csak a 4-5. napon járok sikerrel. Anyatejen kívül csupán kamillás-édesköményes teát iszik, de abból van, mikor fél litert is egy nap. Mi lehet az oka a székletproblémának, és nem túl sok ennyi folyadék?
Válasz:
Előfordul, hogy még anyatejes kisbabáknak is, csak 3-4 naponta van széklete segítséggel is. Ilyen esetekben gyakran előfordul, hogy a családban található székrekedéses szülő, vagy rokon. Ez tehát lehet alkati adottság, de meghúzódhat a háttérben bélmozgás zavar, emésztési zavar, vagy akár egyéb rendszerbetegség is. Ezek azonban szerencsére ritkák, és a székrekedés megoldódik, amikor az anyatej mellett elkezdjük a rosttartalmú táplálékok, gyümölcs, zöldség bevezetését. Ha a széklet ürítése nehézséget okoz, a baba a 3-4. napon már nem eszik jól, a széklet ürítése hasfájással, fájdalommal jár, akár már a 3. hónapban bevezethetjük a gyümölcspép „terápiás” adását. Ez természetesen nem lehet alma, répa. Erre alkalmas gyümölcsök: narancs, mandarin, őszibarack, gyári készítményben szilva, sárgabarack, körte. Ezek eredményesebbek, mint a tea, valamint nem terhelik a folyadékháztartást, nem mennek az étvágy, a szopott mennyiség rovására, és nem szoktatják feleslegesen rá a babát a teázásra, ami pedig előbb-utóbb tönkreteszi a kibújó fogakat. Ilyen babáknál a kezdő főzelékadagoknál is mellőzni kell a sárgarépát, mivel az fog. Ha a rosttartalmú táplálékok bevezetésével a probléma nem oldódik meg, vagy fokozódik, esetleg a pici még nem is gyarapszik megfelelően, szükséges lehet gasztoenterológus szakorvos felkeresésére.
Dr. Gömöri Ágnes
ilgya1

Egy másik orvos szemszögéből:

Kérdés:
Ma 7 hetes a kisfiam, de székrekedési problémái vannak. Nem tudom, igazából ezt székrekedésnek nevezik-e, már több megfogalmazást is láttam. Magától nincs széklete, tegnapelőtt hőmérőzésre lett csak széklet. Kb. 2 hét telt már el, azóta baracklével, kamillateával próbáljuk serkenteni a székletet. Jó-e ez neki, mit lehet még tenni?
Válasz:
A csak anyatejet fogyasztó babáknak kezdetben minden pelenkában, majd egyre ritkábban van székletük. Az sem ritkaság, hogy 3-4 naponta van egyszer. Ha a széklet néha nyálkás vagy lazább, de a súlynövekedés a rendes ütemű, nem kell aggódnunk. Az anyatej olyan tökéletes táplálék, hogy minden cseppje hasznosítható. Gyakorlatilag alig marad vissza salakanyag, ami a széklet tömegét adná. Ha egészséges a csecsemő, nem fog puffadni, nem lesznek görcsei, napokig elmosolyognak. A székürítés előtti órákban azonban elő szokott fordulni kis nyugtalanság, "ficergés". Lényeges, hogy normál, kenőcsös székletet ürítsen. Ha ritkán (2-5 naponta) van széklete, de az híg, vagyis egyértelműen hasmenéses, feltétlenül fizikális szakorvosi vizsgálatra van szükség!
Ha a baba jól fejlődik, de a ritka székletürítés miatt hasi puffadás, görcsei vannak, az egyszerű lázmérőzés segíthet, de nem helyes rendszeresen ezt végezni. A rostos étrend sokszor segít. A baracklé vagy kamilla tea nem a rost tartalma miatt segít (ha segít) hanem a bennük lévő egyéb anyagok bélmozgató hatása miatt (növényi savak stb.). A megbízható gyümölcslevek viszont legtöbbször csak otthon teremnek meg, nem a boltokban (tartósítószer, mesterséges színezékek, stb!).
A kérdésben csak az a panasz lelhető fel, hogy ritkán történik a széklet ürítése, de valódi székrekedéses panaszokról nem ír (puffadás, görcsök?). Úgy gondolom, hogy ha a baba szépen fejlődik, a ritka székletürítés (ha egyéb tünet nincs) természetes jelenség.
Azt javaslom, rendszeresen tornáztassák a babát (pld: combokat felhajlítani a hasra, finom hasi masszázs, stb.) Ha nem segít jöhet a lázmérő, vagy a kúp, vagy akár a korai növényi eredetű táplálék, hogy megfelelő ballaszt (rost) anyagot fogyasszanak a babák. Kérem ebben kérjék védőnőik segítségét.
Saját praxisomban a csúcstartó egy háromhónapos kislány 9 (kilenc) nappal. Csak anyatejet kapott.
Dr. Varga László
ilgya1

Jó sokat írtatok!!!

Majd próbálok jönni, de most értünk haza az oviból és anyukám is jött. Este vagy otthon mesélek. (kacsint). Kép
zichy

Sziasztok

Jó sokat írtatok. Én egész nap nem jutottam ide a géphez. Na végre egy kicsit pihenni is tudtam.
Az ebéd jól sikerült, kb 40 palacsintát sütöttem,de már alig van belőleKép

Ma délután derült ki, hogy holnap reggel haza engedik hétvégére az anyósomat.
És ha minden igaz vasárnap jönnek a férjem unokatesójáék(papa+mama+ 18 hónapos kisfiú)
Õk még nem látták Barnust. Örülök, hogy jönnek, de olyan jó lenne egy nap amikor végre csak hármasban lennék a párommal. Na talán majd hétfőn.
Valószínűleg fogunk kapni egy csomó örökölt rucit. Pont most akartam venni ,mert már alig van ami jó rá. Mi nagyon jól járunk, mert mi vagyunk a legkisebbek és van egy csomó kisbabab a családbanKép Azért persze néha nem bírom megállni, hogy ne vegyek neki rucikatKép Kép

Mindennap többször is megnézem az "lakásunkat", de a kőművesek még nem végeztek a munkálatokkalKép Remélem hétfőn költözhetünkKép

Judit!
Kakikommandó hogy áll?

Ildi!
Nagyon szép képeket raktál fel. Én is úgy imádom az ilyen hangulatú képeket.

Majd még próbálok jönni. Barnus délutánra kicsit nyügi lett. Most is kesereg nekemKép Olyan édes. Megyek is megszeretgetem
gezso

Sikerült végre jönnöm egy kicsit! Kép

Évi, Zsófi! Ti csak olvasni jártok ?? Kép

Sasszem: már észrevettelek, Zsófi! Kép Bocsi! Kép
Otthon, édes otthon! Kép De jó lesz végre! Kép
PalihegyekKép

Ildi! Nagyon jók ezek e képek!!! Köszi! Kép
Keresek még nektek virágokat! Kép
Meg mást is. Kép
Kircsi szupi volt, de már fáradt a drágám, lehet, hogy tánci helyett ma szundizni fog... Kép
Szerintem is, hamar meglesz az a "titok" ! Kacsint! KépKépKépKépKépKépKép

Judit! Alig várom már, hogy "beszélhess"! Kacsint. Kép Bár előre mondom, fenntartásaim vannak, mivel fogsz előrukkolni KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Én is azt mondom, ha jókedvű a Benci, nem lehet gond! Kép

Bocsi, de nem bírok írkálni, fáradt vagyok, pedig pihiztem du. Fogom én még pótolni Kép
zichy

Ezeket is tegnap szedtem. Kép

Kép

Kép

Kép
zichy

Ehhez a kis aranyoshoz mit szóltok? Kép

Kép
zichy

Lehet még fokozni az élvezeteket?KépKépKép
SzupiKépszupiKépszupiKép

Ilyen szépen virágzik már a gesztenye?Kép
A százszorszépek a kertetekből való?Kép
Ez a harmadik képen golgota virág?Kép

I.
Otthon édes otthon nagyon hiányzol!Kép
ilgya1

De aranyos,mi ez?
ilgya1

Anna azt mondta az elefántokra, hogy szomorúak. Kép Szerintetek is?

Kép
zichy

Annának igaza vanKépKépKépkacsint
ilgya1

Az a kis édi valami üregi, most ne kérdezz ilyeneket, mert elég tompika vagyok Kép

De értesz a virágokhoz! KépNálunk sajna nincs ennyi gyönyörűség. Kép

Fokozom... Kép
zichy

Mennem kell.................sír,sír,sír!KépKépKép
ilgya1

Õk voltak Anna kedvencei. Kép

Kép

Kép
zichy

Puszilgasd meg a kis drágát! Kép
zichy

Én sírok!Mert mennem kell!Kép
ilgya1

De azért megpuszilgatom!!!!!!!

Még képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilgya1

Velük pedig Donát szimpatizált. Kép

Kép

Csak 18 éven felülieknek! Kép

Kép
zichy

Bocsi! Kép Pörög az agyam! KépKépKépKépKépKépKépKép
zichy

Ildi!
Gabona: Vannak gabonás tejpépek és babapiskóta (Milupa!), azt adhatod, és a felügyeleted mellet egyedül is rágcsálhatja. Kép A dobozokra rá van írva mikortól. Kép
zichy

Zita!

Nagyon jók a képek.
Igaza van Annánk az elefántok tényleg szomorúak. A zsiráfokat én közel érzem magamhoz (magasak és vékonyakKép Szerintem olyan szép a szempillájuk is.

Barnus bealudt, de remélem azért fürdetés után is hamamr bevágja a szunditKép
A képeket nézegetv most úgy vágyom az állatkertbe. Mi kb. 2éve voltunk.
gezso

Kép

Kép

Kép
zichy

Ezek az utolsók! Kép A többit csak nektek! KépKépKép

Kép

Kép
zichy

Köszi Zsófi! Kép
Mi náluk időztünk a legtöbbet, olyan nyugisak, vidám színük van. Kép
Mi is két éve ilyenkor voltunk. Kép
zichy

Zita!
Nagyon jók a képek!Kép
Köszönjük az élményt,így mi is egy kicsit az állatkertben érezhettük magunkat!Kép

TeknősökKép

Jót rötyögtem a krokkonKép

Kösz a tippet gabonaügyben!!!!!KépKi fogom próbálni!Tudtam,hogy rád számíthatok!Kép

Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma nagyon mellőztél minket!Milyen dolog ez? Fegyelmi lesz!Kép

Évi!
Rólad nem is beszélve!Kép

Judit,hol vagy?Kép
Az erő veled van?Kép

Zsó!
Barnuskád fölébredt?Kép
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X