Helló csajok!
Melincsi azért nem vagy semmi! Írsz egy pár sort úgy általában, aztán beszúrod a pozitív tesztedet! Nagyon nagyon gratulálok! Szép csendben becsusszantál a babás táblába! Nem csodálom, hogy nem tudsz a tanulásra koncentrálni. De ez az utolsó nekifutás! Mire meglesz a baba már rég lediplomázol!
Hát igen a sulit az én munkahelyemen sem támogatják, egy cseppet sem. Sőt szinte cseszegetnek miatta.
Proone nagyon édes a baba! És ezek szerint még 3D-s videó is készült! Milyen lett? Komoly, hogy még nyújtózkodott is? Mije van már? Bocsi a kíváncsiskodásért.
Hajni akkor már nemsokára lesznek ablakok! Hogy hogy most rakjátok a tűzfalat? Nekünk olyan nincs, úgyhogy nem tudom, hogy mikor következik. Addig ott lyuk volt?
Megkérhetlek rá, hogy a táblába írd át a lakhelyen Kalocsára? Nem költöztünk el, csak olyan kicsi ez a hely, picit félek ettól, hogy valaki netán „felismer” Köszi előre is!!!
Olik komolyan mondom, nem tudom, hogy hogy bírod ki!!!!!!! Drukk drukk….
Maminti akkor ezek szerint sokat olvasol. Az tök jó!
Még van 5 vizsgám. Nem az állatorvosira, hanem agrármérnökire járok.
Az tök jó, hogy tudsz a munkahelyeden Netezni. Főleg, hogy a főnökök messze vannak! Az enyém a mellettem lévő szobában van, az ajtó mindig nyitva, ráadásul csak az ő gépén van Net. Néha ha tudom, hogy elmegy besurranok, de félek, hogy a rendszergazda, vagy a vezérig. Le tudja ellenőrizni, hogy ki mit nézett. Így inkább lapítok.
De jó, akkor ti majdnem teljesen friss házasok vagytok!
És milyen az együtt lakás?
Nekünk is nagy szerencsénk volt, mert 4 évvel ezelőtt összeköltözhettünk egy dédik féle házba. Azóta már egy tök újban lakunk (március 27-óta) :
Mit néztek meg ma este?
Kata szóval akkor titeket az SMS-ek hoztak össze. Érdekes dolog ez! Így megtudni, hogy valakit mennyire szeretsz! Tök romantikus!
Azt nem értem, hogy egy főnök hogy elégszik meg azzal, hogy elvégzed a munkádat és skész. Nálunk ha valaki nem dolgozik folyamatosan, az lóg.  azt mondják.