Sziasztok!
Kedves bozsi és Vica!
Feljebb már írtam, hogy én a Petõnél szültem és semmi problémám nem volt vele.
A terhesgondozásról nem tudok sok mindent írni, mert nekem semmi gondom nem volt, így nem tudnék hiteles képet adni, hogy ilyenkor mi van. Az biztos, hogy csak a legszükségesebb vizsgálatokra küld el, alapvetõen az a felfogása szerintem, hogy egy egészséges nõt nem kell macerálni.Én ennek kifejezetten örültem. Az is igaz, hogy elég gyorsan "kiteszi" az embert, de ezért van az, hogy 5 percnél még én sem vártam egyszer sem többet. De ha valamit meg akartam tudni, arra azért mindig válaszolt. Kérdezni kell. A mobilszámát már az elején megadta, hogyha bármi gond van, nyugodtan hívjam fel. Fel is hívtam õt pár alkalommal és mindig normálisan válaszolt.
A szülés alatt nagyon normális volt, szimpatikus volt a viselkedése. Bármit csinált, mindig elmondta, hogy miért teszi, azt is megmondta, hogy fájni fog, úgy éreztem, hogy együttérez velem és segíteni akar.Amikor én szültem, "teltház" volt, de amilyen hamar tudott, szerzett nekünk szülõszobát. Úgy érzem, hogy tényleg sokat segített, meg is lepõdtem, mert többnyire azt hallottam, hogy szülésnél szinte csak asszisztál az orvos. Neki is köszönhetõ, hogy jó hangulatban telt el a szülésem, a végén még õ készítette rólunk az elsõ családi képet. És ami külön tetszett, hogy a férjemet is bevonta a szülésbe, magyarázta, hogy hol tartunk éppen és amikor már látszott a kicsink buksija szólt neki, nehogy lemaradjon róla.
Így a férjemnek is pótolhatatlan, csodálatos élmény maradt a gyermekünk megszületése.Nekem egyébként elõre megmondta, hogy mennyit kér a szülésért, Ti még nem beszéltetek vele errõl?
Judit, remélem megírod, hogy milyen benyomást tett rátok a Petõ.
Sziasztok, Katica