Sziasztok!
Bocsika, hogy el voltam tűnve, de a múlt héten ugye két vizsgám is volt, meg közben voltam a Neoton koncerten is.
A vizsga eredményeket még nem tudom, de a Neoton nagyon jó volt, rekedtre énekeltem magam, jót buliztunk. Már nagyon kellett, nagyon jót tett. Bár csak a koncert előtti napon vettünk rá jegyet, mert addig kínlódtam, hogy most menjünk, ne menjünk,mert nekem a koncert utáni napon reggel 9-kor vizsgám volt.
Végülis úgy döntöttem, hogy ezt megérdemlem, tényleg kell egy kis kikapcsolódás, úgyhogy lesz, ami lesz, menjünk. Tényleg csúcs volt, feltöltődtem egy kicsit.
Bea, a keresztelős képeket én is nagyon szépen köszönöm! Kata édes volt, én is észrevettem, hogy a cipőjével volt elfoglalva.
Az ételek pedig nagyon guszták voltak, teljesen megéheztem tőlük! Nagyon szép volt a tálalás, úgyhogy gratula nektek a szervezésért.
Kata hogy van? Vérkép: nem mondták, hogy kéne adni Katának vmi vasat, vagy pl. Béres cseppeket? Anno Noncsinak is volt, hogy nem volt túl rózsás a vérképe, sőt a lábán a körmén is látszott, hogy vmi bibi van (csíkos volt); elkezdtem neki felváltva adni vasat és Béres cseppeket és nagyon szépen rendbejött (bár igaz, hogy csak 2 hónap után látszott csak meg az eredmény, de legalább volt eredménye). A gyulladással kapcsolatban tudtok már vmi friss infót???
Írjál magadról is lsz!!!
Tündér, igen, vettünk végül egy benzinmotoros fűnyírót, a hétvégén fel is avatta a párom. Tényleg jobb,mint az elektromos, mert nem kell a zsinórral küszködni.
Jó nagy a fűgyűjtője is, szóval tök jó kis darab.
Rég tettél fel képet Ilangról, tessék bepótolni.
Noncsi tegnap volt két éves, nagyon nagylány lett már!
Tök édes volt, beleharapott a tortájába, élvezte az egészet. Annyira látszott rajta, hogy tudja, miről van szó.
Majd ha ma este végre leszedem a fotókat, küldök nektek, jó?
Tündér, Badacsonytomaj tényleg jó lehetett, én nagyon szeretem azt a részt.
Nyaralója van ott a szüleidnek? Vihar nem volt arrafelé? Itt elég nagy szélvihar volt a hétvégén, bár esni nem esett.
Nekem porszívózni kéne...meg mosni, meg utána teregetni, meg nem ártana vasalni is... melyiket csináljam???
pusza:Ch.