Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cat Kép köszönöm a kérdést. Azt hiszem az idő sokat fog segíteni. Napról napra jobb. Csak olyan tehetetlen az ember lánya. Ma lennék 12+0. Majd legközelebb Kép

Puszi

Noémi
Vendég

A lényeg az, hogy Dr.Cat és Dr.Orsi egy véleményen vannak.... KépKépKépKépKépKépKépKép
shaloya

Csajok
nagyon úgy tűnik, hogy nekünk almás a tali. Bálint nem javul semmit.

MinyuKép
hírhozó Kriszta barátnődnek megszületett már Ákos? Mesélj!

Edit
Kép

Kép
reditke

Rankjar a rud, tegnap Lacko belekapott a szemebe, ma reggelre bucira dagadt es becsipasodottKép Alig tudta kinyitni. Elvittem a dokihoz, aszonta szemeszetet inkabb kihagyna, olyan sokan vannak, de szerinte nincs seb, csak belemehetett valami piszok, kaptunk Brulamycint, most csepegtetunk gozerovel. Eskuszom ebben a 2 hetben szinte tobbszor latott minket a doki, mint az elmult 2 evben osszesenKép

orsoly
orsoly

Reditke, Orsoly Kép
Jobbulást a manoknak!

Edit Kép
köszönjük, jol van Kriszta is, ök is 12-re vannak kiirva, mint mi, és nagyon rástartoltak a mai dáumra (milyen jol hangzana születési dátumként a '05.05.05 Kép) Délben még semmi jele nem mutatkozott a szülésnek. Nem tudom, mennyire babanetezik mostanság, lehet, hogy a nagy lakásfelujitás miatt nem jött (néhány napja már befejezték, és nagyon tuti lett!), vagy csak olvasási üzemmodban van Kép
De irunk majd, ha akcio van náluk Kép

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziszus! gyönyörüek a srácok!!! Gratulálok!

Cat! szerencsére ha csak ritkán ugyan, de néha kapunk kölcsön gépet majd. Persze az iratokat se találták meg ill. nem hozta vissza senki

Edit! Bálintnak javulást! Orsi is taknyos 1 hete, mondták lehet a fogzás miatt. Fene tudja de végre gyógyulgat

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lacko masik szeme is kezd bedurranni....lehet megsem csak egy egyszeru belekapas volt?Kép ize, most onzo diszno leszek, de nem lehetne elhalasztani a talit?Kép annyira szeretnek veletek talalkozni, de ha ez kotohartya gyulladas vagy ilyesmi, akkor keszKép vagy legalabb csinaljunk talit nemsokara, megintKép marha Edi bevallalja (en is megtennem, de nalunk nem fernenk el ennyienKép) bruhuhu, most sirokKép
orsoly

OrsolyKép
Én szeretnék talit most, mert nekünk már más 7vége nem jó a hónapban, úgy szerveztük.KépKép Felőlem lehet máskor is, de most ne maradjon el, annyira várjuk!
Remélem Lackó hamar helyrejön, de szemészetre azért vidd el, szerintem.

ReditkeKép
Sajnálom, hogy nem jobb Bálint állapota. Nem kellene valami immunrendzser erősítőt szednie. Ilyen babáknak van ilyen ?

ShaloyaKép
Remélem elmúlik a gyuszi hamar. Mikor kell megint menned dokihoz ?

KarmenKép
Kérjetek szülinapra, névnapra, és az összes éves ünnepre fényképezőt ajándékba, összevontan. Egy kis szappantartó is jó lenne, csak legyenek Orsiról ilyen klassz képek.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsoly!

Na ne!!!KépKép
Pedig megnézném azt az óriásbabának született Botondot! Érdekes lenne msot összehasonlítani Hannával!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cateye: hat elhiszem, hogy akarsz talitKép en is akarnek, a fene vigye elKép mi tuti buktuk, bar meg holnap a doki mondhat mast, de nem hiszem hogy el mernem vinni, ha azt mondja hogy nem kotohartyagyuszi, akkor semKép

Beszti: az oriasbaba Boti udvariasan bevarta a tobbieket, szerintem egyaltalan nem nagy (8 es 9 kilo kozott valahol feluton). Ettol fuggetlenul mindenki megjegyzi hogy hatalmas....szerintem azert, mert a feje viszont telleg nagy (47 cm), es igy nagynak tunik az egesz gyerekKép

Na jo csajok, akkor mi nagyon valoszinu hogy most nem tudunk menni, de keretik rabeszelni Edit egy juniusi talira is...leci-leciKép

orsoly
orsoly

JóregKép

Lányok, nálunk is necces a menetel...ill. megyek én, de lehet, hogy Bogit itthon hagyomKép Csórikám köhög, mint a kutya, egy hete mászkálok vele a dokihoz. Negatív a torka, negatív a tüdeje, mégis krupp jellegű köhögést produkál folyamatosan (érdekes, éjjel semmi baja...). Ha a legújabb variációjú gyógyszer mellett is ugat, nem viszemKép

Orsoly: én is brühühü, hogy nem jösszKépKép

Kuszkuszt du. összecsinálomKép

Puszi:
Jovi
8+0 (jééé, hogy megy az időKép)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Hihetetlenül gyorsan megy az idő!Kép Te gondolom örülsz neki, én meg csak öregszem.Kép
Bogit sajnálom, de a másik csajszi jön nem, vagy Õ is szolidarít a tesóval ?

OrsolyKép
Kár, hogy nem tudtok jönni, pedig belenéztem volna Lackó gyönyörű, hatalmas, fekete szemeibe.Kép
Azért még ne temessük el a dolgot, várjuk meg mit mond a doki.

Képzeljétek mostanában reggelente 5-kor megetetjük a fiúkat, és visszatesszük a szobájukba aludni őket. Persze Õk már nem akarnak aludni, így rájuk zárjuk az ajtót, hogy randalírozzanak, és mi meg alszunk tovább. Ma reggel 1/2 8-kor amikor mentem be értük a fejvődőjük le volt húzva, és egymásnak gagyarásztak érthetetlen dolgokat. Olyan édesek voltak, ahogy beszélgettek.KépKép
Egyébként ma 7 hónaposak!Kép Hihetetlen számomra, úgy elment az idő.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
és nem ordítanak ilyenkor, hanem eljátszanak?! Ez szuper.
Szedjük a homeos Oscillococcinumot, de mint látszik nem elég. Valszeg volt valami régebbi pici megfázás, ami akkor totál tünetmentes volt és most a fogzás miatt jól kijött.

Nekem ma volt a 4. éjszaka, hogy nem aludtam Kép Fél óránként fenn volt Bálint megint. Annyira szakad a köhögése, hogy mindig felébred rá.
Szerencsére mára már nem taknyos és a kevés alvás ellenére a kedve is jó, de ilyen csúnya köhögéssel nem merünk mi sem jönni a talira, mert bár nem fertőző, de félek, hogy véletlenül valakinek a lurkója megbetegszik jövő héten és akkor semmi nem mosná le rólunk, hogy mi terjesztettük a kórt.
Azért nagyon-nagyon-nagyon szomorú vagyok, mert annyira beleéltem már magam Kép

Na puszi.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

csajok, ha Lackot itt tudom hagyni valakire, lehet elmennek. ha nem jelentene gondot, bar asszem a kotohartyagyuszi (ha az) nem fertoz kozvetetten, ugye? Botit meg vinnem, o jol van...na ez meg szervezes alattKép
orsoly

OrsolyKép
Gyertek Botival nyugodtan.

EditkeKép
Már nem kiabálnak, emrt tudják, hogy hiába. Megmakacsoltuk magunkat a párommal, és 3 napig amikor kiabáltak nem mentünk be hozzájuk, ez úgy ment, hogy a kispárnát a fejünkre tettük, hogy ne halljuk a rumlit, és azóta már rájöttek, hogy hiába kajabálnak. AZ az igazság, hogy Õk már 4-kor ébresztőt fújnának, ha hagytuk volna, pedig még nem is éhesek. Így 5-kor etetünk, és utánna visszaalszunk, Õk meg elvannak a szobájukban. Néha szerintem szunyókálnak, aztán gagyarásznak, forgolódnak. Még állni nem tudnak, lehet ez a mi szerencsénk.Kép
Sajnálom, hogy nem tudtok a talira jönni.Kép Én nem akarlak rábeszélni, mert tényleg ha valaki beteg lesz, akkor szidni fog. Mi biztos nem kapjuk el, mert nem voltunk még betegek a 7 hónap alatt, és ez nem is fertőző dolog, tehát felőlünk jöhetnétek.

Cat

Cat
Kép
cateye

felőlünk is Kép Kép Kép

mi sem voltunk még betegek, és remélem ez szépen így is marad. Ha meg amúgy sem fertőző és nem bágyadt a kismaszat, akkor gyeretek!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Reditke!

Miattunk is!KépKép
Különben sem hiszem, hogy ez az egyetlen hely, ahol valamit elkaphat bármelyik gyerek. Én legalábbis járok velük emberek közéKépKép (pl. boltba) és ott sokkal kevésbé lehet tudni, hogy ki mit hoz magával.

Orsoly!

Gyere!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

na anyos ugy tunik bevallalta a szittyoskodast, ugyhogy megyunkKép mondjuk akkor lesz biztos, ha anyos belep az ajtonKép

most mar csak arra kell vigyaznom nehogy elkapja Boti vagy en ezt a korsagotKép
orsoly

HalihóKép

Úgy fest, Boginak ez a kutyaugatása allergiásKép Most irány a János kh., kis inhalálásra, hátha felszakad vmi belőle. Még jó, hogy betegácsiban vagyok!:-/

Jovi

Ui. Ha tényleg algéria, vihetem?Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika Kép
javulást Boginak. Persze hozzad Kép Kép

Orsoly Kép
mikre nem jók az anyósok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Hozzhatod nyugodtan.

EditkeKép
Mostmár Nektek is kell jönni, mert mindenki jön!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Jovi, én mint fő algériás mondom hogy hozzad. Edi tavaly olyan rendes volt, hogy le is nyírta nekem a füvet. Kép
Orsoly, ne kapd el! Kép Botira meg kíváncsiak vagyunk.
Reditke, sajnálom hogy nem gyógyultok. Még van egy napotok a csodára.
Hű ma megcsinálom a sütikét hogy összeérjenek az ízek (igyekszem nem felfalni)Kép Na jó úgy igyekewzsem, hogy rögtön kettőt csinálok Kép
Puszmusz Erika
hurki

Csajok!
Hánykor mentek ? Ráveri valaki hajnalban Ediékre a házat ?Kép

Pusza
Cat
Ps. Én is bekevertem már a süti tésztáját, de holnap frissiben sütöm, különben semmi nem maradna addig belőle.Kép

Cat
Kép
cateye

hahó csajok

én már kisütöttem a sajtosat. Háááát nem tudom mennyi marad belőleKép, mert Eszter két kézzel tömi befelé...

CatKép
tán 10, 11 körül, miért Ti?

KatieKép
köszi a dokis infót. Még megsúgod akár magánban is, hogy mennyit adtatok így neki (ha adtatok), hogy nem fogadott doki volt. címem a profilomban. köszke

na pusza, holnapig
bogár

azért remélem, legalább ilyen jó marad az idő holnap is, hogy lánykám dél körül tudjon egy kicsit szunyálni, mert különben nem bírok majd vele

Bogár
Kép
Kép
bogár

BogárKép
Mi délelőtt szunyálunk még 9 fele, és csak utánna viszem őket, mert különben ramazurit csapnak. Ott mi is altatunk majd 1 óra fele, valószínűleg a levegőn babakocsiban, ha szép idő lesz.Kép
Szerintem 11 fele érkezünk.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Minyu szolt,hogy hianyoltatokKépKép
Bevallom,jol esikKép

"Eltunesem" oka,hogy kezdek mar nagyon nyugos lenni.
Szoval meg mi is egyben vagyunk,csak szerintem en rosszabbul viselem,mint Minyu.Mar nagyon szeretnem,ha megszuletne Akosom.
No nem azert,mert nem jo,hogy bennt van,mert IMADOM ezt az erzest,hanem mert mar kb 3szor hittem azt,hogy mehetunk szulni,aztan megsemKép
Ez a bizonytalansag nem jo,hogy nem tudom,mire szamitsak...mondjuk a dokim is es a szulesznom is azt mondta,hogy EREZNI fogom,ha itt az ido.

Probalunk mindenfele praktikat bevetni,kicsalogatni Kisfiunkat,dehat nagyon jol erzi magat odabenntKépKép

Szoval kerunk sok-sok drukkot,hogy legyen kedve kibujni Prucsoknek!Kép

Puszi
Kriszta es Akos
39+1

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!Kép

Jelentem, a mai Uh után nagyon boldog vagyok!!KépKép

8,7 mm-es a babám (csak egy van)Kép, és dobog a pici szive!!KépKépKép
Utolérte magát a Drágám, ma akkora majdnem, mint múlthéten a petezsák volt!Kép

6+3-ra saccolták, de gondolom, ez minden Uh alkalmával változni fog, szóval maradunk a naptárnál!Kép

Puszi!Kép
Zitus
7+0Kép (naptár szerint...)

Ui.: Nagyon jó talizást NektekKép, fényképeket kérünk majd!!Kép

Kép
Kép
zituska28

Köszi az invitálást aranyosak vagytok.
Gyerkőc köhög, de nagyon jól érzi magát.
Én még bízom és úgy vagyok vele, hogy holnap reggel meglátjuk.
Mindenesetre a sajtsalit megcsinálom, aztán max 3 napig azt esszük.
Ha jövünk, akkor Bálint délelőtti alvása után.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

nahat, de frissek egyesek sutiugybenKép miert is nem vallaltam en muffint?Kép minnya nekilatok en is a tesztanak, mert sose lesz keszKép

Kriszta: ejyne, hova siettek, meg van a fiatalembernek 1 hete a kiirasig, hat nem szabad ilyen turelmetlennek lenni, noKép

orsoly
orsoly

Zituska! Olvastam a jó hírt a babádról! Igazán szépen növöget! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Mikor látogatsz el hozzánk a másik fórumra?

KépKép
nicika

Zitus Kép
DE JÓ!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Akkor most már tényleg GRATULÁLOK Nektek!

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

A sült husi már a sütőben!!

Zituska Kép gratulálok!

Reditke Kép
ha nem fertőző, gyertek nyugodtan!! Hátha Bálintkának is jobb kedve lesz a társaságtól. Ha meg valaki mégis beteg lesz a jövő héten, legfeljebb csuklotok otthon!KépKép

Puszi, Alena
alena

Bogár Kép

Nem találtam a mail cimedet a profilodban. Kép

Kellemes hangulatú találkozót kivánok Nektek!!!

Kata
katie

Kriszta Kép
én hiányoltalak, mert mindig "csak" a híreket hoztad, aztán nem tudtom, hogy ti most hol is tartotok.
Maradjon még az a kis pasi, aztán aludj még pár éjszakát Kép

Zitus Kép
Akkor csatlakozom Orsihoz. GRATULA!!!!!

Alena Kép
Köszi. A kedve az isteni. Mintha kutya baja nem lenne, ma is egész nap játszott, nevetett, babababa-dadadada-nenenene és társaitól zengett a ház.
Délután csavarogni voltunk a Camponában és a Kikában. Azt is végig örömködte.
Vettem neki egy Beszti által másik topikon ajánlott járókát. Egyelőre imádja.

Beszti Kép Már csak 2 darab volt, úgyhogy menjetek, ha akartok. budaörs.
Tényleg szuper. Van ajtaja, szétszedhető, könnyű, bárhova egy pillanat alatt elviszem a lakásban, kerítésnek is használható, jók belül a falon a játékok.
Íme:
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ZituskaKép
Gratulálok a "nem is pici" pocilakóhoz!Kép

ReditkeKép
Nagyon klassz a karámotok, és ügyes vagy, hogy kaptatok!Kép Csak egy szettet vettetek ?
Mi Ausztriából hozattunk végül 2 szettet, és drágább volt, de nem bántam meg.

BesztiKép
Menjetek gyorsan érte, mert kivezetik a termékek közül, és nem gyártja a gyártó többet.Kép Írt a Kika nekünk, mert kerestük már mi is korábban, csak végül Ausztriából behoztuk. Igaz drágábban, de már ennek is jól megemelték az árát.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de még visszaolvasni sem volt időm. Hétfőn éjszaka értünk haza, azóta meg áll itthon a bál, csináltatjuk a fürdőszobát, jönnek mennek a kőművesek, villanyszerelők, száll a por, én meg csak takarítok, pakolok.

Most is azért jelentkezem, hogy jelentsem indulunk a talira. Dana elaludt, összepakoltunk, nemsoká beülünk a kocsiba. Így egyszerűbb, mert akkora a mozgásigénye a lánynak, hogy nagyon nehezen viselné ha egy nap készer kéne 2 és fél órát az autósülésben ülnie. Úgyhogy Pesten alszunk, a tali után meg jövünk haza. Gondolom olyan 10-12 körül tudunk Ediékhez érni.

Én nem ígértem semmit, hogy viszek, ebben a felfordulásban nem is tudtam volna készíteni semmit. Most átnéztem a listát, úgy látom talán husit meg üdítőt vihetnék, majd meglátom mit tehetek.

Azt hiszem Bogárnak és Cat-nek megvan a mobilszámom, de azért Edinek is átküldöm.
Sziasztok, holnap találkozunk! Kép

Leone

KépKép
leone

HOLNAP TALI!!!

Most kezdek fasírtolni, reggel már csak sütögetem. Készülődjetek, gyógyuljatok ti is!
Részemről jöhet mindenki nem fertőzni, ígérem nem fogok szidni senkit utólag.
Doris is hívott, hogy nem jönnek, mert betegek lettek a gyerekek. Õk se fertőznek, csak folyik az orruk, de nem meri hozni őket. Doris pár percre beugrik, Marcsinak hozza az autósülést, de sajnos nem marad.
Remélem azért páran csak összejövünk.
Jöhettek hajnalban kiverni, gyerekeim ma is 6-kor ébresztőt fújtak, holnap egyébként is kelek sütögetni, úgyhogy csak bátran...
Nagyon várok mindenkit!Kép
Ja, HurkiKép idén nem kaszáltattam, idén permeteztettem. Még nem száradt el, de már kókad, remélem így se tüsszögtet.

Na kidobtak a gépből, mennem kell.

Holnap gyertek!

Puszi, Edi
edi

KatieKép
tényleg nincs benne a profilban, pedig régen megjelenítette a mail címet is. Ki érti?! szóval timmono@freemail.hu

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Ma Lacus ballagásán voltunk és az ünnepély az udvaron volt, Kristóf orra pedig úgy folyt, mint a vízfolyás. Aztán ez estére szépen lecsökkent, de még mindig volt valamennyi a nózijában, de semmi más tünete nincs. Nagyon remélem,hogy nem beteg csak allergia volt. Reggelre majd kiderül, de bízom benne, hogy holnapra rendbejön. Igazán nem lenne igazságos, ha megint lemaradnánk,Kép bacikat viszont nem akarunk vinni. Ha nem beteg Krizsó ott leszünk és jön velünk Apa is.Kép

Bogár,Kép
Én is így jártam. Valamiért a Babanet szerver újratelepítésekor bekerült az a beállítás, hogy "A valódi e-mail címem ne jelenjen meg a Profilomban". Szedd ki az előtte lévő négyzetből a pipát (a profilon belül a Preferences alatt van) és akkor ismét látszik majd a mail címed!

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Mostanáig reménykedtem, hogy Kristóf orrfolyása csak átmeneti állapot, de sajnos nem.KépKépKép Pocsék éjszakánk volt, mert állandóan arra ébredt, hogy nem kap az orrán levegőt. Nagyon folyik a nózija, de amúgy jókedvű, nem nyűgös. Mostanáig tanakodtunk, de így nem merünk elindulni a talira, bacit vinni nektek. Bánatos vagyok, mert nagyon beleéltem magam a mai találkozásba.

Nagyon kellemes napot kívánunk nektek!
A bánatos Humi
humi

Humi Kép
Mi is bánatosak Kép

Mi sem mentünk, bár én felelőtlenül tegnap este úgy döntöttem, hogy megyünk, aztán apa ma reggel gatyába rázott, hogy én sem örülnék, ha más ilyen csúnyán köhögős babát hozna oda, ráadásul ma reggelre tele lett Bálint apró piros pöttyökkel, ami végképp betette a kiskaput.
Szóval mi is lemaradtunk, nagyon sajnálom és bár fájó szívvel, de várom a képeket, beszámolókat.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

akkor mi jelentünk először:

NAGYON-NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!
Bár sajnos tizedannyit sem tudtunk trécselni, mint régebben, amikor még csak pocakbabákkal mentünk, de SZUPER volt!

Sajnos fiaink olyan szinten sokalltak be a sok élménytől, hogy ma összesen 2x20 percet aludtak (átlagos mennyiség 1x2 óra + 2x30-40 perc)... és este is csak cicin voltak képesek elaludni, harmadszori nekifutásra. De most már alszanak és ez a lényeg.

Hazafele már az Üllői út elején felébredtek és egész délután 1 percet nem aludtak, még a fürcsi után is ment a cirkusz. Így aztán ágyba bújtam velük és cicin elalvás volt... olyan szinten aludtak be, hogy amikor átvittük őket, akkor sem ébredtek fel.

Orsi

képeket várjuk!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Köszönjük szépen Ediéknek a vendéglátást, nagyon szuperül éreztük magunkat.KépKép Még Apa is azt mondta, hazafelé, hogy máskor is jön, mert nagyon jó kis csapat.KépKép
Most fürdetünk, meg etetünk, de remélem még ma este fel tudjuk tenni a fotókat, így még jövök.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

HahóKép

Na lehet csemegézni! Zoli nem bírta ki, és a vacsit kihagyva áttöltötte a képeketKépKép

http://zman.fw.hu/ediparty/

Cat
Kép
cateye

Én is köszönöm szépen Ediéknek.Kép Szuper volt, és nekem valaki nagggyon hiányzott a taliról...sloraya? sejtem ki vagy.
Balázs 3 prerc alatt már lekornyadt az autóban és horkolt...kicsit elfáradt KépMég el sem értük a Pest táblát és már elájult, a cumi is kiesett a szájából.
Olyan szuper volt még ha kicsit strapásabb is mint régen de akkor is nagyon jó volt. Ediék egy hétig nem főznek Képhű de sok fini dolog volt. Orsoly kérjük Edi titkos fasírtreceptjét Kép
Nem bírom ki máris meg kell néznem a fotókat Kép
Fürjet kérdeztem hiányoztunk-e.....mellébeszélt KépKépKép De azért most bőszen fürdet és eteti a csemetét, ezt igennek fogadom el Kép
hurki

úúúúúúúúúúúú nagyon jóóóóóóóóóóóóóóók Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
nagyon ügyes Zoli!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Megnéztem, köszi Cat-apunak a sok fotót. Szuperjók lettek, és olyna jó, hogy egyesével a gyerekekről is több kép van, naccerűű Kép
Jó éjt Pusz Erika
hurki

Ja és nagyon-nagyon fincsik voltak a kaják, így recepteket kérek izibe!KépKép
Aki meg a pecsenyezsírt csinálta azt legközelebb kivezettetem, mert veszett jó volt, és egyszerűen betegre tudtam volna enni magam belőle, egy kis lila hagymával.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

pecsenyezsír????
arról én lemaradtam Kép pedig én is nagyon szeretem Kép Kép Kép

de végre megkóstoltam Orsoly nagyon fincsi képviselőfánkját! Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Egy darabig mi is szemeztünk vele Hurkival, mert valami jófajta sztracsatellás parfénak nézett ki, de bevállaltuk vesztemre.KépKép

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?