Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szépeket álmodtatok? KépKépKépKép

Kismama2004,
jól van naaa!!
Nem is gondoltam, hogy mindenkinek tetszeni fog, csak azért raktam fel, hogy lássátok, mekkora állatok élnek ezen a földön szabadon ámokfutva Kép

Tmarie,
mesélj, merre jártatok? Tegyél fel képet is, ha tudsz!
Én a Szt. Imrébe fogok járni tornára meg előadásra, elég messze van, de hát ott fogok szülni, és az ottani dokik és szülésznők tartják, ezért érdemes. Ja, és apu is jön, mert együtt szülünk majd.

Pusztok

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4D-s ultrahangon, és akkora élmény volt látnunk a kisbabánkat, nem is számítottam ilyenre, főleg, hogy még csak az elején járok a dolognak. Kép Kép

Teljesen egészséges (AFP eredmény jövő héten) és KISLÁNY! Kép Kép A kisfiam mellé, ennél nem is kívánhattunk voona jobbat. Azt mondta a doktornő egészen biztos (tényleg mi is láttuk), hogy kislány.

Nem voltam a héten, így most olvasok vissza kivel mi is történt, csak közben még dolgoznom is kell.

Penna! Kép

Beéírnád a táblázatba, hogy kislány és a neve Viktória. Nagyon köszi. Kép

Most olyan BOLDOG vagyok!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Rókica!
Én is újpesti vagyok és elmennék én is tornázni!! Kb. meddig tart?

Puszi mindenkinek
Dóri
17+5
Vendég

Dóri!

Ezer gratuláció a kislányodhoz!

Nagyon felajzottál, mi két hét múlva megyünk UH-ra, ott van 4D-s is, remélem, a mi babcink sem lesz szégyellős, és megmutatja magát! Már most mondogatom neki, szépen felkészítem, hogy ne féljen. Ja, meg előtte pici kávé sütivel, attól szerintem ébren is lesz, bár reggelente nagyon aktív egyébként is Kép
Te hol voltál UH-n?

Pusz

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
Nagy az Isten állatkertjeKép
Nekünk a 3d uhán is megmutatta magát.A doktorbácsi majdnem elszólta magát, de mi nem akarjuk tudni mi lesz.KépBár már sejtjük, és mintha a képen is látnánk vlamitKépKép

Dóri
Gratula a babóhoz, és a jó hírkhez.Kép
Szilvi

ui:lányok úgy irigyellek benneteket.Ti lassan talcsizni fogtok személyesen is.Nekem semmi esélyem, hogy innét felmennyek közétek, pedig egy személyes találkozás bizti még jobban összekovácsol majd benneteket.KépKép

Kép
Kép
kismama2004

Dóri!

Gratulálok a csajszihoz. Jó sok lány lesz, azt hiszem eddig a lányok vannak többégben.
Amkor voltam a CVS-en 5 embernek csináltak egy napon és ebből 4 kislány. Annak a csajszinak lesz fia, akinek már van 2.

Szilvi!

Hol laksz? Nem Pest közelben?

Ma végre leveszik a lányom kezéről a gipszet, nagyon örül neki.
Kedden megyek találkozóra a szülésznőhöz.

Csillával mi van?

Kriszta

20+6

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kismama!
Igen, hiányoztatok!!!! De ott sajna nem voltam netközelben Kép

Rokica!
Köszi! A pecsét kell hozzá, vagy úgy is engedik?

Sisotris!
Holnap felteszek pár képet, ha a férjem átküldi Kép

Franciaországban összesen 11 napot töltöttünk. Ebből 6 teljes napot Párizsban. Voltunk a Lovre-ban, Musée D'Orsey-ban, Versaille-ban (nem tudom, hogy helyesen írom-e le a dolgokat, de érthető, ugye? Kép)) Megnéztük a Eiffel Tour-t, a Sacre Couert, Notre Damme-ot, Montmart és Latin negyedet is bejártuk + ami még nem jut eszembe Kép
Azután elutaztunk Rouen-ba. Mivel közel van az óceán partjához, így 1 napra oda is kimentünk- gyönyörű idő volt és egy kicsit le is barnult a kezem Kép
Sajnos nagyon gyorsan eltelt a 11 nap. Már január óta készültünk az utra és olyan gyórsan véget ért, de nagyon szép élmények maradtak!

Dori!
Gratulálok a kislányhoz! Hol voltatok uh-n???
tmarie

Kismama!

Lesz találkozás???
tmarie

Kriszta

Veszprémben lakom.Saját autó amit én is vezethetek nincs, ha lenne sem hiszem, hogy elmennék egyedül mert Pesten eddig csak úgy vezettem, hogy a párom ott ült mellettem és segített.Ha meg rá tudnám venni, hogy felvigyen, őt addig hova tegyem? Vonat és busz van még,de nem hiszem, hogy 6 hónaposan ekkora útnak egyedül nekivágnék.
Lehet, hogy gyáva vagyok?KépKép

Mi történt a lányod kezével?Megértem, hogy örül neki.Mit szól a kistesóhoz?

Szilvi
23 környékén

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi,
én is a párommal megyek, de szerintem a Ligetből nem zárhatjuk ki őket gyereknap környékén, olyan jó idő szokott lenni Kép
Úgyhogy apák simán jöhetnek szerintem!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szilvi!

Most már értelek, valóban ha valaki nem vezet nap,mint nap Pesten, nem a legegyszerűbb.
Esetleg az megoldható, hogy a férjemmel össze lehet ereszteni a tiédet. Fiúk lévén valószínű, hogy talának témát.Ez csak egy ötlet.
Nyáron voltam Veszprémben, megnéztük a várat és környékét, gyönyörű.
Ivi görkorizott és akkor tört el a bal csuklója.
Az is rossz volt, hogy pont múltszombaton volt egy versenye ahol 4.-ek lettek el volt teljesen keseredve, de mondtam, hogy így is jó eredmény, mert gipsz + 1 hónapja van új partnere/a másikkal 2 évet táncoltak/ sok olyan tényező volt ami nem a legkedvezőbben hatott rá. ?ajd lesz jobb is.
Lassan indulunk a Heimbe.
Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Rokica! Tegnap én is ott voltam a beszédhibás néni előadásán. Hihetetlen mennyien voltunk. Teljesen ledöbbentem. Mi lesz a szülőszobán? Hányan fogunk egyszerre szülni így? Szerintem olyan személytelen volt, ráadásul a végére tisztára rosszul lettem a levegőtlenségtől. Jó volt így gyakorolni a légzőgyakorlatokat. Kép

Sis! A mesét végig se bírtam hallgatni, az első rémesebb mondatnál kikapcsoltam.

TMarie! Én jógázni járok, meg a Bolgákerék utcába a szülői hivatásra felkészítő kurzus előtt van kismama-torna. A többi napokon itthon tornázom. Ja, és el akarok menni intim-torna tanfolyamra, szeretném meghagyni a gátvédelem lehetőségét.

Hari! Nem voltál a gödöllői boltban? Tényleg olyan jó, mint ahogy a honlapjáról tükröződik?

Dórinak gratula a kislányhoz!

Bodza 20+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Gratula a 4.helyezéshez
El sem tudom képzelni törött kézzel, hogy lehet versenytáncolni. Nagyon ügy!Kép

Nem tom' a párom kapható-e ilyenre.De ha közeleg az időpont vissza térünk rá.Ha már jön két apuci akkor lehet, hogy ő sem maradna ki belőle.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Tmarie! Szerintem nem kell pecsét a tornához, sehol nem hallottam még, hogy kérték volna.

Én is nagyon szeretem Párizst! J'adore la ville des amoureux!

Biztos nagyon szép volt az óceán is. Mi is lehet, hogy megyünk hétvégén a Balcsihoz! Éljen-éljen!

Kép

Kép

Kép
bodza

Én is megpróbálom majd elvinni apát a Ligetbe, és akkor lesznek kispapák is! Ugye ez 29-én lesz?

Kép

Kép

Kép
bodza

Sisotris!
Köszi a gratulációt. Kép Én a XIII.ker Kárpát u-ban voltam, az egész enyag dvd-n megvan, plusz fénykép. Itt is először normál uh, és közben váltogatta a 4D-t. Mikor elkezdtük a vizsgálatot, akkor épp aludt és az ujját szopta! Kép Annyira édes volt, aztán felébredt, meg némi mocorogtatás után megfordult háttal nekünk, de aztán megmutatta magát. Kép

Annyira megható volt, teljesen elérzékenyültem.. Kép

Kismama2004! Kép Köszi neked is, most olyan "kézzelfoghatóbb" talán a baba. És múlt hét szerdán már éreztem, hogy mozgolódik, elég hamar.

Milyen tali lesz? Esetleg én is csatlakozhatom Hozzátok?

pusz,
Dóri
Vendég

Bodza,Tmarie
Nálunk kellett igazolás a kismamatornához.Vagy nem erre gondoltatok?

Kép
Kép
kismama2004

Lanyok!
Valaki volt mar a Kiraly utcaban jogaszules tanfolyamon? www.jogaszules.hu
gondolkozom hogy milyen tanfolyamokat suritsek be, mert egy honapra hazamegyunk juniusban. Mit ajanlotok? Inkabb intimtorna? Vagy kismamatorna? Korhazba be lehet csak ugy menni, hogy nem ott fogok szulni? A Szent Imre kozel lenne..

Kép

Kép
ppanna

Bkrisztina!
A körülményekhez képest gyönyörű az a negyedik helyezés!! Kép Gratulálok én is!

Bodza KépKépKépKépKépKép
Pedig a küklopsz szemgolyója után csak a trollok fröcskölik rá a fülzsírjukat a kislányra KépKépKépKépKép

Dóri,
szerintem egész nyugodtan, minél többen leszünk, annál jobb hangulat lesz Kép

Akkor az már összesen három apu az enyémmel együtt !! Kép Fog neki örülni.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ppanna!

Szent Imrébe mehetsz simán, én még nem voltam, de jól kikérdeztem az oda járókat, 200 Ft-ot szoktak adni a lányok, és nagyon tuti a torna azt mondják.

Egy kis ízelítő:

A tornára a 12. terhességi héttől kezdve járhatnak a várandósok, ha panaszmentesek. A torna a várandósság végéig folytatható.

Fontos tudni: nem szabad tornázni lázasan, betegen, görcsölés, és vérzés esetén. Ilyen esetben forduljon orvosához!

A torna célja: a várandós anya testének felkészítése a szülésre és a szülés utáni mielobbi regenerálódásra.
A legfontosabb gyakorlatcsoportok: testtudatosító, tartásjavító és egyensúlyfejlesztő gyakorlatok

1. várandósság alatt különösen igénybevett izmok komplex gyakorlatai
2. az alsó végtag keringését javító gyakorlatok
3. a medencefenék izmainak erősítése, rugalmasabbá tétele
4. mellizom gyakorlatok
5. szülés alatt alkalmazható légzéstechnikák gyakorlása
6. relaxációs gyakorlatok
7. különböző vajúdási-, és szülési testhelyzet, görcsoldó masszázs gyakorlása (“papás-óra” keretén belül is)

Ha kedvet kapott a kismamatornához, találkozzunk minden kedden 16.30-kor, az F épület tanácsteremben.

Az előadásokkal kapcsolatban pedig olvasd el ezt az oldalt:

http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html

Pusz
Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!Kép

Kismama!Kép

Zsófyval én sem igazán tudom mi van, csak azt tudom hogy bement kórházba mertg keményedett, de kivizsgálták csak pár napig.
Azóta nem jelentkezett.
Biztos rendben van minden.
Majd fogom hívni, vagy ha hallok felőle akkor megírom Nektek.

Én ma reggel éreztem tuti jól a babónkat, már kivűlről is látszik.
Olyan édiKép ImádomKép

Kiváncsi leszek kit fog ajánlani a dokim, mert ismerem nagyjából a II.nőin a dokikat.
Van is egy aki szimpi, majd őt megérdeklődöm.
Vagy megyek Mávba át.

Szül valaki a MÁV-ban innen?

Mea(21+4)

Mea
mea

Koszi nagyon Sis az infokat! Ez a Szent Imre tenyleg tok jo! Meg is fogom nezni ezt a tornat. Persze azert lehet hogy elnezek a jogasra is, utna aztan majd kitalalom hogy melyiket gyakorlam egyedul. Addig folytatom a szobabiciklit a teraszon Kép

Kép

Kép
ppanna

Tmarie
már megint a te kérdésedet nem láttam.BocsiKépTiszta lökött vagyok.Igen lesz találkozó, ha jól tudom gyereknapon.

Dóri
hány hetes vagy?Nálunk is mozog a picúr, és már 2x az apa is érezte.
Mindig mondja ha jövünk el a pl.a szüleitől,hogy na hazaviszem a kis családomat.Olyan édes ilyenkor.Nálun ez az első picur már nagyon vártuk, és annyira jó, hogy a párom így áll a dolgokhoz.Nagyon elégedett vagyok a viselekdésével.

Na lassan készülődök a masszőrhöz.Már nagyon rám fér.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Panna! Biztos jó a jógaszülés, én is kinéztem, de végül azért döntöttem a Padma Jógastudió (www.jogastudio.hu) mellett, mert olcsóbb. A Jógaszülésnél a 6 alkalmas bérlet 8000Ft, míg a Padmában a 8 alkalmas bérlet 7800, a 12 alkalmas 10800. Ráadásul minden alkalom másfél óra, és mindig inkább tovább tartják egy kicsit - de ez lehet, hogy a jógaszülésnél is így van.

Ha jól hallottam, a Szent Imrébe be lehet menni, akkor is, ha nem ott szülsz. De nézd meg a Szent Imrés topikot.

Kismama, Tmarie! Bocsi, lehet, hogy tényleg van ahol kérik ezt az igazolást!

bodza 20+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Annak aki tud angolul: Most jelent meg egy cikk a Washington Post-ban, hogy a legújabb összefoglaló tanulmányok alapján a gátmetszés több komplikációt okoz mint amennyit megold, és ha csak a baba világrajöttét nem kell siettetni, akkor teljesen felesleges beavatkozás.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/05/03/AR2005050301206. html

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, közben megválaszoltátok a Szent Imrét.

Tudtok valami bővebb infót erről a gyereknapi összejövetelről? Ezt csak mi szervezzük, vagy egész babanetes találka?

Kép

Kép

Kép
bodza

Sisotris!
Milyen találkozás lesz és hol/mikor??? Én is csatlakozhatnék (a férjemmel esetleg), ha megfelel nekünk az időpont?

Bodza!
És milyen a torna? Tetszik?
tmarie

Sis, hol és mikor lesz a találka? Kép

Szilvi! 17+5 vagyok, és a párom is érezte már többször. Kép

Rokica,
az én dokim szerint sem szükséges a gátmetszés, bár gondolom azért vannak kivételek. Nekem az első babámnál nem vágott, pedig 4250 g volt a kisfiam. Kép És nem volt semmi gond, mások mind ott szenvedtek, nekem meg simán ment minden. De remélem ez a kislány nem lesz ekkora! Kép

pusz,
Dóri
17+5
Vendég

Bodza, Tmarie, többiek!

Ez csak őszi babás találka lesz, és én is csak innen tudok róla KépKépKépKép

Elvileg gyereknap hétvégéjén a Ligetben terveztük, hiszen ott a levegő is jó, és nagyjából mindenki számára megközelíthető, ráadásul sokan elférünk Kép

Szóval mindenki szervezze le otthon apájával, hogy érjenek rá ők is, és akkor banzáááj! KépKép
Sütök nektek túrós pogit, jóó sokat!

Pusztok
Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!
Finom pogi Kép Kép Én babucim helyett is kérek Kép

Mikor van pontosan a gyereknap? Jún. első vasárnapja? Vagy jún.1? És melyik Ligetben: Népliget, Városliget ? És azon belül hol és mikor?
tmarie

DóriKép,
szép nagy volt a fiad, minden elismerésemKépKépKép:!!!
Az enyém csak 3150 volt, de vele is megszenvedtem!!!
Azt hiszem, nem is gondolkodtam a gátvédelmen, amikor már ott volt a feje csak azt akartam, hogy minél előbb kint legyen...

Brüühhühhhüüü, a táblában ott vagyok a sor elején és körülöttem már mindenki tudja, hogy fia lesz vagy lánya, csak én nem. Ez olyan igazságtalanKépKépKépKép!!!!
Kati
24+1
Vendég

Nemesek!
Nem voltál 4d-n??? Ott meg szokták mondani.
Hol látod a táblázatot??
tmarie

TmarieKép!
majd csak 2 hét múlva megyek 4d-re...Kép csak olyan türelmetlen vagyok...
a táblát meg április végénél találtam
Kati
Vendég

Gyereknap május utolsó vasárnapja, de ne ragaszkodjunk hozzá feltétlenül.

Az lenne az igazi, ha mindenki megírná, hogy melyik nap lenne ideális számára, így könnyen egyeztethetnénk.

Ja, és Városliget, az sokkal nagyobb. De felőlem mehetnénk a Hajógyárira is, mert az meg sokkal nyugisabb KépKép Ja, és még véletlenül sem azért, mert ahhoz lakom közel :P

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!
Melyik ker.ben laksz? III vagy XIII?
tmarie

Nemesek!
2 hét múlva tudni fogod, addig meg kis türelem Kép)
Most irigyellek, hogy milyen jót fogtok mozizni! Kép
tmarie

Helló lányok!
Most csak egy gyors, mert még 1 oldalt vissza kell olvasnom, rég voltam.

Gyermeknapi tali:
Én azt hallottam, h. minden évben gyermeknapon a babanet szervez talit a Városligetben, ezért írtam anno, h. ennek keretében lenne jó sztem taliznunk, mert így akár más bnetes ismerőssel is összefuthat az ember. A bnet főoldalán is vannak korábbi fotók. Hogy lesz-e idén, azt még nem tudom, csak remélem.
Tőlem lehet ettől függetlenül máskor és máshol is a tali!
Na ennyi, később még jövök:
Falina 23+6
falina

Sziasztok Lányok! Kép

Kellene egy kis segítség nekem.
Sajna, iszonyatosan fáj a torkom/mandulám Kép
Gyógyszert semmi áron nem szednék be, viszont valamilyen természetes módon ki kellene kúrálnom magam. Tudom, hogy vagytok itt egy páran megrögzött egészségpártiak (természetesen a szó legjobb és legnemesebb értelmében) mit tudtok ajánlani???
Várom a segítséget!!!!!
köszönöm

ui: egyébként ma voltam a nőgyogyimnál, Picurkával minden rendben KépKépKép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok,
talira lehet, hogy benevezek én is ha lesz konkrétum. Bár gyereknap körül biztos sokan lesznek a Ligetben...De majd utat törünk a pocakunkkalKép

Mea,
te kérdezted a babakocsit ugye?
Nekem van egy Gracom (Ultima)+rápattintható hordozó még Kevinnel használtam, újonan vettem 55-ért a kettőt. Ma már sztem több...Imádtam, de így két kölökkel már nem akarom a kocsit is cipelni (10 kg), ha nem muszáj. Most használtan vettem egy CAM márkájút, ami váz+ rátehető a hordozó vagy a mózes. A mózes jó télire sétálni, a hordozó meg ha autózunk, nem kell kocsit cígölni. 10 ezer volt az egész, 2 gyereket kiszolgált, de hibátlan a szerkezet, és szép a huzat is, a keréken látszik, hogy nem új, de ma már tudom, hogy nem az a legfontosabb, hanem a praktikum...
De aszem ilyen váz+rátehető rendszere van a Peg PEregonak és a Bébé Confortnak is. Együtt horror ár, de először elég a váz+hordozó+mzes, a sportrészt ráér megvenni 6-8 hónapos kor körül. Nekünk sportkocsink van, nekem az nem is kell, bár ez a mózes átalakítható sportnak is...
Az Ultimát valszeg eladom majd, ha beválik ez a vázas szerkezet a gyakorlatban is, most jónak tűnikKép

KAti, a héten is tettem táblát, de a kedvedért még 1x:Kép
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 26 hét + 1 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 25 hét + 1 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 24 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 24 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 23 hét + 6 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 23 hét + 6 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 23 hét + 5 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Szent Imre 25év / Bp.XIII 23 hét + 5 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 23 hét + 0 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 22 hét + 6 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 22 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 22 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 22 hét + 0 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 22 hét + 0 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 21 hét + 5 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 21 hét + 5 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 21 hét + 4 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 21 hét + 1 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 22 hét + 6 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 20 hét + 6 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 21 hét + 0 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 20 hét + 3 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 20 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 19 hét + 5 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 19 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Péterffy 25év / Bp XIII. 19 hét + 4 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 19 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 18 hét + 3 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 19 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 18 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 17 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 17 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Szt. István 29 év / Bp. XIX 17 hét + 5 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 17 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 16 hét + 6 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 15 hét + 1 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 10 hét + 2 nap
</pre>
üdv
Penna 19+2
(Holnap délelőtt drukkoljatok, hogy mutassa magát a lurkó, én is kávézom előtte, biztos ami tutiKép)

Most megnéztem a táblát, egy csomó csajszi van, reményvesztett lettem, biztos én leszek a köv. fiús.Anyukám is azt mondja, hogy "úgyis fiú". Nem baj, ha azt mondják, kukis, szólok, hogy vissza az egész, új húzást szeretnénkKépKépKép
(Csak vicc egyébként, nekem tökmindegy, csak rendben legyen mindenKép)
penna

Szmercsa,
Nem tudom mennyire vagy olyan gyógyszertár a közeledben ahol homeopátiás cuccokat széles körben árulnak, mert akkor ott meg tudod nézni, milyen tünetegyüttesre mit szedjél, ha ilyen speciálissakat nem árulnak, általában a komplex termékeket minden patikában meg lehet venni! Ha jól emlékszem vagy a Coryzália vagy a Homeogéne, az ami a torokra van.(a másik influenzára van)

Pr. 21+6

Kép

Kép
prüntyi

Tmarie,
III. ker. Kép

Falina!
Bocs, arra már nem emlékeztem, hogy babanet szervezi Kép Természetesen akkor talizunk, amikor mindenkinek megfelel.

Szmercsa!

Igyál vöröshagymateát! Fertőtlenít, immunrendszert erősít, és köhögéscsillapító hatással rendelkezik!

4-5 db hagyma barna héját +1 egy egész fej hagymát tégy fel egy liter hideg vízben lassú tűzre. Forrás után kb. 10-15 percig kell főzni.
Egy másik edényben karamellizálj 4-5 evőkanál kristálycukrot, szép világosbarnára, és öntsd fel a hagymateával. Ettől kellemes ízűvé válik, és MELEGEN kortyolható.

Remélem beválik neked is, az én nagyim, meg az anyukám mindig ilyet csinált nekem, és nagyon jót tett! Kép

Jobbulást!

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Prüntyi,
köszi szépen. Kép Kedves vagy nagyon. Sajna, nincs a közelünkben ilyen gyógyszertár Kép
Fűben - fában orvosság tippek?? Valami zöldség? milyen tea?

szmercsa
szmercsa

Sisotris,
nagyon köszi a tippet Kép Megpróbálom.
Olyan bosszantó Kép az egész telet kihúztam, az influt is sikerült kikerülni, erre most a párom hoz nekem valami nyavaját KépKép
Én csak Picurkát féltem.
köszi, köszi még egyszer,
szmercsa
szmercsa

kjhkkzkfkzgliliz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Mi gyereknapkor nem tudunk menni talizni, mert pont egy másik talin leszünk családostulKép

Kati,
még én sem tudom pontosan, hogy vajon ki is lakik a pocimba, csak 60%-ra mondták, hogy fiú.
Hova mész 4d-re?
Mikor mész terheléses cukorra?

Mennem kell, felébredt Bálint
Folyt köv

Edina
22Kép

nedinabp

Akkor elhalasztjuk Kép

Előtte (21-22), vagy utána (4-5) való hétvégék valamelyike?
Többiek?

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tmarie!

Hát a torna............az úgy volt.........hogy azért nem tudtam eddig.........mert..........
Na szóval egyrészt mert egész nap mérgezett egérként rohangálok az építkezés miatt, és azért be kell valljam lusti is vagyokKépKépKépKép
De azt is be kell látonom, hogy muszály lenne elkezdeni legalább valamit itthon, mert a rohangálás ellenére az izmaim érzem, hogy egyer nehezebben bírják....
Tehát megfogadom hogy felavatom a héten Rubint Rékát, aki már vagy egy hónapja fetreng a polcunkonKépKépKép, aztán majd beszámolok!
Egyik ismerősöm viszont a Kállai félét ajánlja nagyon!

Szmercsa!

Szerintem mindenképpen menj el szakorvoshoz, mert pont 1-2 napja írtam, hogy egyik ismerősöm nem kezeltette a mandulagyusziját és most gondott okozott a babánál és 6 hónapos terhesen most a kórházban van!
Tényleg nem akarlak riogatni de ha tényleg mandulagyusziról van szó(=nyirokrendszer) és nem sima torokfájásról, akkor jobb ha óvatos vagy!

Penna!
Én merészeltem értetlenkedni babakocsi ügyben, de mostmár tökéletesen felfogtam hogy miről is van szó!Kép(Hiába, tényleg hülyülökKépKép)
Fel is jegyzem ezeket a típusokat, annál is inkább mert ma benéztem az árkád bababoltjában és láttam fasza 4 funkciós szettet!!!100.000 ft- ért!!!KépKépKépKép Úgyhogy valószínű hogy valami külföldi áru jön szóba nálunk(Tmarie!!!), vagy Usa, vagy amit be tudunk szerezni, akár Ausztriából is!

Ezen kívül megvettem a Kismama kiadásában a Szoptatás című könyvet 3500-ért, az összes májusi babás-mamás ujságot majd 2000- ért, milupa haskrémet 1000-ért(amiről már most sejtem, hogy kb egy hétig lesz elég, mert mindenhová javasolják, mellre,combra, fenékre, hasra és napi 2szer, úgyhogy az a kis tubus semmire sem lesz elégKép) úgyhogy telejes anyagi csődbe jutottam.
És még azt nem is írtam, amit nem a terhességgel kapcsolatban költöttemKépKép,hanem mindennapos kiadások...
Na jó nem sírok, nem mintha sajnálnám a pénzt ezekért a dolgokért, de ez csak egy nap volt, és minden nap van valami....

Megann 21+4

Kép

Kép
megann

Mea!

Mit is írtál, melyik oldalon vetted a használt babakocsit????

Kép

Kép
megann

Megann!!

Hol vetted ezeréé a pocakkrémet? Gyogyitárban 1200valamennyi....

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Igen tudom, én is kérdeztem a patikában, de gondoltam szétnézek máshol is!
A DM-ben volt 999 ft!Pedig még akciós sem volt! 75ml van ráírva mennyiségként!

Megann

Kép

Kép
megann

Hmm...

Gyorsan megnéztem az enyémet, az is akkora...
Mekkora biznisz ez a gyógyszertár... Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?