Új privát üzeneted érkezett!

igen, akkkkkora hasam van Kép
de valami nem stimmel, nem tudom, mi
remélem, csak a rossz utak rázták össze.
nem szeretek orvoshoz járni, de most nem szeretném, ha emiatt valami lenne.
indulok angolra
Szilvi
szilvamag

Sziasztok!

Mucus, a fiúgyermek az apja nevét kapja, Géza lesz Kép Egyébként én is Golden Hand nem kis rajongótáborába tartozom, a bibi csak az, hogy szabin lesz a szülés várható időpontjában... Mindenesetre bízom a jószerencsében, hogy vagyő nem megy el nyaralni vagy én várom meg, a terhesgondozást nála akarom kiélvezni Kép

A nyarat általában szeretem, de most mintha mindig nagyon meleg lenne... Kép Legfeljebb a klímás hálóban ücsörgök majd, ölemben egy citromos jégkrémmel a legvadabb időkben Kép

Szilvi, mi a baj? Mi közel egyidősek vagyunk, ugye? Én ma vagyok 23+0...

Böbe
baba76

Szilvi,
Remélem nincs semmi baj. Azért minél hamarabb nézesd meg az orvossal.
Én itthon vagyok, ha ráértek csak szólj! KépKép
myra

Megszülettem!
05.05.05.05. -1perc
3.20kg 51cm
És tényleg kislány vagyok!
A nevem Tea

Sztori, képek késöbb.
laga

Laga!

Gratulálok! Kép
baba76

Laga!!!!
Nagyon gratulálok!:-))))))))
Ekkora mázlit, örülök, hogy végül megúsztad a további herce-hurcát:-)
Kíváncsi vagyok mindenre, úgy hogy várunk ám!!

a dátum meg tutti:-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Baba
a doki szabijának kezdete vagy vége esik a kiírt napodra?
és Õ ajánlotta a doki váltást? Mert hogy azt írod, a terhesgondozást nála akarod végig csinálni? Akkor csak a szülésre keresnél mást?

mucus
Tm

Mucus, a vége... Kép

Márciusban gondoltam rákérdezek, hogy ugye biztos együtt szülünk... Mondta, hogy sajna nem, már biztos, hogy nem lesz itthon akkor. Abszolút korrekt volt, azonnal mondta, hogy mivel ő nem lesz itthon, keressünk mást, ha gondoljuk, segít...

sokat gondolkodtunk és abban maradtunk, hogy mivel benne bízunk, vele csináltunk végig egy vetélést, ő találta ki a gyógyszerelést (mivel nem volt peteérésem), ezért megkockáztatjuk, hogy maradunk... Remélem, túlhordom Kép
Ha meg nem, akkor azt mondta, átad valakinek...
baba76

Laga

Gratulálok Teához, én tudtam, hogy ma lesz a nagy nap, ezt nem lehet kihagyni, pláne ilyen front mellett. Kép

Boglárka 38+0
boglarka

Laga: gratulálok Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Baba
nagyon rossz érzés, én is tudom:-(
Azért szorítok Neked, hogy a végén még is jól sikerüljön minden:-)

mucus
Tm

Te is másnál szültél végül?

Most már túl vagyok rajta... Főleg addig volt rossz, amíg eldöntöttük, maradunk...

A szülés szempontjából külön azért sajnálom, mert a párom is csípi a dokit (mindig bent van vizsgálatoknál), így már meg is szokta, hogy vizsgál... Néha jól elvannak ők ketten, míg én öltözöm... Na mindegy, mondtam a törpének, szeptember 5. után jöhet Kép
baba76

Baba76

Nem! szerencsére nála:-))
de már a fél időben mondta nekem is, hogy valószínűleg koraszülés lesz (veszélyeztetett voltam) és Õ pár héttel a kíírt időpont előtt szabin lesz több mint két hétig.
Ekkor éreztem szerintem azt, amit Te is. Meg utánna egyfolytában, mert ezen a szabin kívül még jó párszor volt 1-1 hétig pihizni.
Amikor megtudtam a pontos dátumot, már kicsit nyugodtabb voltam, mert a visszajövetele után még volt két hét a szülésig, és csak azon imátkoztam, hogy addig kibírjam. Én is kitűztem neki egy napot, és akkor is született:-)
Úgy hogy mondd el törpének naponta 10*, hogy szept. 5.-én szülessen meg. Tutti hogy szót fogad:-))

mucus
Tm

Mucus, reméljük a legjobbakat KépMajd papagájkodom neki Kép
baba76

Laga
Óriási gratula Nektek Teához (még mindig gyönyörű a neve)!!! Sok boldogságot, és nagyon várjuk a beszámolót! Kép
(Gondoltam, hogy hajnalban elindul a kis hölgy, Sebi is pont így csinálta, a kiírás utáni nap hajnalán, nehogy további vizsgálatokkal nyaggassanak minket... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Laga!
Nagy-nagy gratula Teához!! Kép Kép
hmmc

Sziasztok!

Laga,
Sok boldogságot a kicsihez! Ilyen különleges névhez csakis ilyen különleges születési dátum illik:-)
És ügyesek voltatok !
(Pláne, hogy délután így nekem is szerencsém lehetett a Fényességeshez:-)) De szó szerint le kellett a beszélgetés előtt sötétítenie rolóval, mert egyszerűen vakított a háta mögül áradó fénye :-)))

Viki
ccviki

Laga!

nagy gratula!
részletes beszámolót kérünk ehhez különleges eseményhez!
Hogy sikerült így időzíteni? Kép
Szilvi
szilvamag

Viki!
:-)))))))))
és a fiad most is aszisztált???

Szilvi
voltál dokinál?

mucus
Tm

Laga!
Csillagos 5-ös a leányzó!!! Hihetetlen, hogy még az 5 órát is összehoztátok. Sok boldogságot!!!
Kép
myra

Sziasztok!
újra itthon, szinte minden OK, valószínűleg csak a kátyúk dobálták össze-vissza. Azért kaptam egy kis kötelező magnéziumot.

de láttam TEÁT!!!!
tündérti kiscsaj, épp aludt, közben meg egy kicsit kalimplált a csöpp kezeivel! olvadoztam egy kört!!!
szilvamag

Sziasztok!

Mucus,
:-)) Áá, nem jött be velem Marci, kint adott a tesóival kedvcsináló ill. elrettentő műsort a várakozó apuka/anyuka jelölteknek:-)
Na, a jelenlegi anatómiai érdeklődésére való tekintettel már be sem merem vinni. A bogarak, hangyák és növények szaporodásába már túlságosan is belemerült itthon, az emberi szaporodás is érdekli, úgyhogy 4 és fél évesen nőgyógyászhoz már nem szabad bevinnem:-)
És tuti beszólt volna a dokinak, hogy a rákszűrés elvégzéséhez hogyan lehet beférni egy nagy rákszűrőkanállal olyan kicsi járatba? És milyen fajta rákot akar kivadászni:-)))

Szilvamag,
Jaj, de jó nektek...nemcsak más babákban gyönyörködhettek még, hanem nemsokára lesznek "saját" pici kalimpáló lábikók otthon...
Csak sójhajtozok, mer' ilyenkor a gondok, bajok elszállnak a képből (pedig 3 tuti problémaforrásból választhatok:-), csak azok az édes babaaarcok lebegnek lelki szemeim előtt:-)

Viki
ccviki

Sziasztok,
Nem tudok jönni és ennyi minden történt!
Szóval: Eszty, Laga és mindenki:
Nagy GRATULA a Manócskákhoz.

Laga,
A név is és a szülinapja is nagyon különleges!!!GRATULA

Cas,
Mondtam én, hogy jön majd a meghasonulás...Lassan jöhet a tesó...

Megint megyek dokihoz! Kedden kell telefonálnom, hogy pontosan mikor. Újabb vérvételek, ultrahang... Már többet járok a dokihoz, mint terhesen. Azért nem vagyok elkeseredve, mert aktívan dolgozunk a témán.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Zseppy,
Drukkolok Neked (bár pontosan nem tudom, mihez is kell), hogy hamar jó hírekkel örömködj a topikban!

Viki
ccviki

Zseppy
A drukk megy innen is! Kitartás! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Zseppy
tulajdonképpen most mit vizsgálnak?
Mindenki drukkol Neked, mert a mostaniak lassan megszülnek és kell az utánpótlás a topikban:-)
Remélem én is nem sokára teljes jogú tagja leszek..:-)

mucus
Tm

Mucus,

Hát most hormon vizsgálatok vérvétel útján. Már meg mmondom őszintén eléggé kezdem unni a rengeteg vérvételt. Gizike már lassan jobban ismer, mint Anyu:-(

Megmondom őszintén decemberben még amájus olyan messzinek tűnt. Most pedig...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Hajrá lányok!
Tényleg kell az utánpótlás a topikba! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Zseppy!

már korábban lehet, hogy írtad, de ki is a dokid?
Neked is a favorit Sz.?

mucus
Tm

Mucus,
A Skoda a favorit:-))))))

Amúgy de jó így a topik, fél betűkből is megértjük egymást. Rövidíthetünk, kódolhatunk, az jobb lesz mindenkinek. Pl. a dr. R. a problémáim miatt elküldött a CS.Á-ba, de ott nem tudtak rajtam segíteni. Ezért mentem vissza inkább dr. L.S.D-hez, aki meg csak kábított, mint gyógyított. Szóval itt állok nyakig a S.Z.A.R-ban
:-)))))

Viki
ccviki

Viki
he-he-he:-)))))))))

mucus
Tm

Hú, Viki ha Te nem lennél...Kép))))))))

Szóval én Pálffyhoz járok...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Ahogy látom átmegyünk Man in Black-ba. Akkor ezentúl csak szólítsatok M-nek. KépKépKép

Szia Zseppy Kép
És mit mond a doki bácsi?? Egyébként miért pont május??
myra

LAGA
GRATULÁLOK!!!!!!!! KépKépKépKép Király ez a 050505.

Köszi a cégnevet igénybe vettem a Mária nagykerbe, és kemény 540-ot spóroltunk így! Kép
nikcsi

Laga!
Csak most olvastalak, gratulálok a kis jövevényhez! A nagyobbik fiam 2001.05.05-én született, számomra is kedves és emlékezetes ez a májusi dátum. Ráadásul másnap volt anyák napja...
Kaóka
kaóka

Cas
Köszi a cuccokat. Bocs, hogy megzavartam a napi menetet. Sebi nagyon aranyos kislegény. Nekünk az Uh-n 3,5 kg-ot mondtak és mindenki kihangsúlyozta, hogy ennyi. Sebi mennyi volt a 38. hetin?

JA a gyógyszertárba akartam venni krémet, hogy a kórházba majd vigyem én is magammal, de a gyógyszertáros Gabi krémet akart rám sózni, ami illatosított ... Leírnád mi a neve amit te vettél, hogy az alapján kérjem.

Boglárka 38+5
boglarka

Sziasztok!

Boglárka,
Célvonalon:-)))

Nem kell valakinek Laktoherb tea meg fél doboz babatea? Rendet raktam és találtam, sajnálom kidobni, szóval vkinek odaadnám szivesen.

Viki
ccviki

Sziasztok!

Laga!Én is gratulálok a kislánykádhoz!KépSok boldogságot,tejecskét és egyéb jókat!Kép
Csak úgy mellékesen az én középső gyermekem 99'05.05-én születettKép
Rita.
Rita75 voltam,de már nem tudtam így bejelentkezni ideKép
daroki

Sziasztok!

Laga! Szívből gratulálok, sok boldogságot, és jó egészséget kívánok! Kép

Nikcsi! Lehetne azt a cégnevet reklámozni?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Laga,
nagy gratula a pici lányhoz!

Nem felejtettem el a történetet leírni, de most egyenlőre nincs sok időm. Ráadásul a mellemmel is gondok vannak, mert bedurrant. Most arra kell vigyáznom, nehogy tájogos legyen. KépKépKép

Eszty
eszty

Rita,
Próbáld újra regisztrálni a Rita75 nevet, hátha a szervergondok óta még nem regisztrálta magát valaki ezen a néven.
myra

Próba
rita75

Myra!KépNem kellett újra regisztrálnom,mert most meg elfogadta a nevemetKép
De azért köszi!
rita75

Boglárka
Sebi 3850 g volt az UH-on, szóval ne ijedj meg! Te remélhetőelg "megúszod" 4 kg alatt. KépKépKép
A popsikenőcs neve Unguentum Infantum. Kék, nagy, tubusos.
És nem zavartál, örültem Neked. Az esték sajna mindig nyűgik kicsit, addigra kifárad az egész napi evéstől-alvástól... KépKépKép
Amúgy hogy érzed magad így a finisben? Olyan jól néztél ki, amikor itt voltál, biztos nem vagy olyan nyűgös, mint én a végén. Kép

Eszty
A cicigondokhoz kitartás! Nikcsivel pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz tud lenni! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

ma jöttünk haza. Majd írok, de a pontos születési dátum: 2005.05.05 és 0 óra 4 perc. Tehát majdnem 4.-e lett. A férjem gyôzködött, hogy tartsam vissza...

Beszámoló késôbb. Ja és köszi a gratulációkat.

Laga
laga

Szia Laga,
Már csak 1 őercet kellett volna visszafognod:-)))
Akkor még egyszer Gratula!!!

Myra,
Decemberben (vagy november?) még azt néztem a táblázatban, hogy a legutolsók májusban szülnek... Aztán most meg!
Nem baj, most jövök én, aztán újra Ti és nem lesz gond ezzel a topikkal sem!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Laga,
Ezek az Apukák... KépKép
Üdvözlet újra a fedélzeten. KépKép Akkor most Te is elkezded a zombiéletet?! Remélem néha majd be tudsz nézni ide. KépKép
Jól vagytok? Besárgult Tea, hogy ennyi ideig bennt voltatok?

Zseppy,
Így már értem. KépKép

Cas,
Már krémet se adnak a kórházban?
Egyébként nem biztos, hogy kék. Igaz én tavaly kaptam ott bennt ugyanezt, de akkor még zöld-fehér tubusban volt. Itthon a doki néni meg az OTKI-st írja fel, mert az állítólag jobb.
myra

Laga! Én is gratulálok nektek! Nagyon különleges szép nevet választottatok a manónak! Sok boldogságot hozzá! :-)
aranyhold

Laga
Üdv újra itt! Kép

Myra
De állítólag adnak, csak kérni kell, de mi ezt nem tudtuk, és anyut kértem, hogy vegyen és hozza be. És ezt kapta recept nélkül a gyógyszertárban. Viszont tényleg a kevert gyógyszertáriak a legjobbak, de azt nem írják fel amíg nincs meg a bébi, és Boglárka is szeretne bevinni magával vmit. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a szombati babaruha börzén csak ruhák vannak, vagy esetleg bútorok is. És csak használtak vannak, vagy minden féle?

Köszi a válaszokat!

Eszty
eszty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?