Lányok,
megjöttünk a dokitól (ez egy újabb volt, mert a miénk szabin van és helyettesítések vannak).
Szóval:
szerinte a kemény fogzás miatt (felül 4 db szinte egyszerre, amiből az egyik jól be is gyulladt) alaposan legyengült a szervezete és picit megfázott.
Egyáltalán nem tartja vészesnek az állapotát, bár csúnyán köhög, de szakadozik neki és nincs semmi letapadás a tüdején meg ilyenek.
Pontosan azt mondta, hogy ez az a típusú "betegség", ami bár egy anyukának vészes lehet, de anyáink idején nem is foglalkoztak volna vele, ugyanis fogzik a gyerek és szopik, majd elmúlik.
Mondta is Bálintnak, hogy agyoncsapja ha nem gyógyul meg pikk-pakk mindenféle komolyabb gyógyszer nélkül.
Azért hogy tudjunk aludni, írt fel gyógynövényes höegőtágítót, meg a szájban lévő aftákra calcimusc injekciót szájon át bevételre.
Nagyon kedves és lelkiismeretes nőci volt.
Annyi mindenről beszélgettünk, hogy a végén elfelejtettem megkérdezni, hogy babás társaságba mehetünk-e...
Azért visszamentem és megkérdeztem.
Válasza: mivel neki semmiből nem állna azt mondani, hogy ne menjünk, ezért elhihetem, hogy s a legnagyobb felelősséggel, gyermekorvosként és anyaként is azt mondja, hogy Bálint nem fertőző b eteg, egyáltalán nem kell vesztegzár alatt tartani.
Azt javasolja, ha az ő közérzete jó, akkor nyugodtan menjünk, bár mondjuk meg a többieknek, hogy csúnyán köhög és tüsszög néha, de ez nem jelent veszélyt a többi csemetére.
Egyébként meg szerinte pár nap alatt nagy javulásnak kell beállnia.
Szóval bíztató, de majd meglátjuk, mi lesz ebből a szombatból, mert a ti helyzeteteket szem előtt tartva, bármennyire is azt mondják, hogy nem fertőző a baba, nem örülnék én sem, ha valakinek a nagyon köhögős-taknyos babája lenne az én egészséges gyerekem mellett.
Egyébként amióta megjöttünk a dokinénitől baromi jókedvű a bébi. Úgy látszik bejött neki a csaj
Bocs, hogy hosszú lettem.
Edit