Új privát üzeneted érkezett!

LaraKép Minden cucc nagyon aranyos!!Kép és az ágyikója megvan már?

Zsebi sorstársKép már elkezdtük , kapom rendesen a híres koktélt: 2Gonal, 1/2Menogon. Péntek reggel megyünk uh-ra, jövő héten punkció!

Nóri, Farkasok, BybyKép Kép Nagyon bízunk Bennetek!!!
Ja, egyébként nem tudom, honnan veszitek, hogy a Dévai drága! A gyogyikon kívül semmit, de semmit nem kér!!!! (kiv. amikor első alkalommal mész, meg spermit néznek -de ez össz. egyszer van!) Ennyit megérdemel a drága doktorka...

na, pusza!
pusza

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok
Nóri, Farkasok, Byby és mindenki aki teszt előtt áll.
Tegnap három gólya szállt felettünk, mondtam nekik felétek is repüljenek.

Az én párom is egy boszi. Amit megígér az úgy is van. Megígérte, hogy ebben az évben már pocaklakónk lesz. Úgy legyen! De miért nem ígérte ezt meg már előbb?????

Egyszer nekem is 15 percig tartott az inszem. Annyira feszült voltam, hogy a katétert nem tudták felhelyezni csak nagy kínszenvedések árán.
Máskor viszont 4-5 perc volt az egész.

Ma már megint pityergés volt, bőgtem mint a szamár.
Az óviba jár két gyönyörű, tündéri, aranyos gyerkőce, akit örökbe fogadtak. Sajnos a szülőknek a 6 inszem és a 6 lombik sem sikerült.
Beszélgettünk egy kicsit és a végén én már rendesen bőgtem. Az anyukának is könnybe lábadt a szeme, ahogy felidézte a történetüket. Szóval ma is kiadtam a feszültséget. Holnap megyek rákszűrésre, chlamydia vizsgálatra és a beutalómért.

Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Anna!
Akkor neked is hatalmas drukk ennek már sikerülnie kell.
A Dévira a drágaság az inszemre vonatkozik. Lkt írt nekünk hogy itt mennyibe kerül és ő mondta hogy a Dévainál 160 ezer körül van a Kaálian pedig 30000 szóval azért itt van különbség. Kép

Renóca!
Most még szabad egy nagyon kicsit pityeregni, de holnap már csak vigyorgás és reménykedés a párod megígérte.
Hidd el jövőre már te is boldogan meséled a történtetedet másoknak erőt adva ezzel hiszen ott fog nőni a pociban a baba! Szóval lássuk a vigyori Renócát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca!

Kép

Kérlek légy vidám!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok,

Byby,
Én vagyok az utazgatós, egy multinál vagyok marketinges, ráadásul az utazási szakmában, ezért utazom ennyit Kép Ez azért nem mindig pozitívum...
Neked már csak néhány nap a tesztig, remélem jó híreket hozol a hétvégén Kép

Mka,
A lombikos lista jó ötlet, igy nem kell minden alkalommal mindenkinek leírni, mikor egy friss lombikos kérdezi. Nálam a vörösbor (vagy fehér) már amúgy is régóta műsoron van, a túró és kefír is a kedvenc ételeim közé tartozik, igy azt hiszem ezekkel nem lesz gond Kép Persze ha csak ezen múlna Kép

Lara, tök jó a függöny...Andornak is tetszett ? Izgi lehet mikor már így irányba áll Kép
Sajnos lassan a táblában ki lehetne javítani a koromat, augusztusban töltöm a 34-et...azért nem sürgős Kép

Farkasok és Nori
Én hiszek a megérzésekben, úgyhogy mindent bele !!

Renóca,
Hajrá Kovács doktornőhöz, én csütörtök reggel megyek hozzá....Bár előttem még az összes vizsgálat is.

Stella,
Én is az ikrekre szavazok KépKépKép Legyenek tavaszi születésűek Kép

Zsu,
Remélem jól viselted ezt a nagy meleget és sokat pihensz... már csak 1 hét KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok
Zsebi, Kriszti,
Nagyon aranyosak vagytok. Vigyori Renóca itt van, megérkezett. Most mentek el barátaink, akiknek van egy gyönyörű cserfes 2 éves kislányuk. Mindenre kíváncsi, mindent kipróbál. Felvidított minket. Nem akart hazamenni. Páromnak mondta: Fidelj metnésztem a sámítógjépet, de nyem nyújtam hozzsá.
Tündéri pofa. És jövő ilyenkor higgyétek el már nektek is és nekünk is lesz, bár még beszélni majd nem tud, de kivárjuk előbb-utóbb majd csak visszafelesel: Nyem akajok hazamenniiiiii! Ajudjunk itt!

Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Sziasztok! Ahogy olvasom, kicsit félreértettem magam. 160 ezer, én is hallottam egy kismamától, akinek Dévainál sikerült a kisfia. Ez az összeg nála már a gyógyszert is tartalmazza, és ő nagyon nehezen volt stimulálható. Az eddigi tapasztalataim alapján én 100 ezerre taksálom a jövő havi inszemet. Egy árat tudok fixen: maga az inszem 40 ezer, és gondolom külön kell fizetni az UH-kért, amiből lesz legalább 4-5 (az irányított hónapjaimban is 3-4 volt). Az elsőt biztosan nála fogjuk csináltatni (mert bejön ahogy dolgozik, tudjátok, milyen nehéz váltani), aztán majd meglátjuk mit hoz az élet. Azt a fintort is nagyon nagy örömmel venném, ha a részletesen eltervezett "hogyan legyen a köv.hónaptól" menetrend teljesen felborulna, mert most nem jön meg a mensim...Bárcsak!

Lányok! Köszönöm Nektek a nagyon sok jó tippet, most éppen ez az Aspirin dolog lepett meg nagyon. Nagyon jó Titeket olvasni. Farkasok, Nóri! Nagyon ott vagyok Veletek én is!
lkt

Sziasztok!
Már megint jól lemaradtamKép
Majd megpróbálok visszaolvasgatni, ha engedi a babanet.

Farkasok!
Hajrá! Nagyon szurkolok!Kép
Tuti siker lesz!
Nálunk a fagyasztás az úgy történt, hogy amikor lejöttem a transzfer után, akkor szóltam, hogy én fagyasztást kérek. Ki kellett tölteni a papírokat és kifizetni az 1éves díjat. De ha ti már előre lebeszéltétek, akkor nincs gond.
de ha nem szóltam volna, akkor mentek volna a kukába?Kép Valahogy így jött le nekem. Hála, felszóltak a laborba, hogy fagyasztás lesz. Kb 1-2 nap után kellett érdeklődnöm, hogy minden rendben van-e. Ennyi történt. Na meg annyi, hogy a második transzfer már a fagyibabákkal indult. 3db-ot kaptam vissza és egy baba maradt meg. Úgyhogy elvileg (mert mind jól bírta a fagyasztást és felengedést) a 9-ből van még 4kicsi babócánkKép
Nekem 10db petét tudtak leszívni, abból 9termékenyült meg. Először kettőt ültettek vissza ( abból sajna nem maradt meg egy semKép )
Na jó! Nem írok magamról.
Nagyon nagy kitartást és pozitív gondolkodást!

S_norka!
Neked is megy a drukk ezerrel!
Most két hétig tök ideg leszekKép
Tessék minél többet pihizni!
Már nagyon várom a jó híreket!

Most csak ennyit írok!
Bocsánat, ha kihagytam valakit!
Majd még ma visszajövök.
Sziasztok!
Legyen szép napotok!
Angelani

Kép
angelani

WishKép
Méhpempőt mi is ettünk a párommal. Méhészboltban lehet kapni. naponta csak egy borsónyi kell mézzel elkeverve, mert amúgy nem túl jó az íze.
Immunerősítő hatású.
Én ma kezdem az FLP Aloe berry nectart, amit te ajánlottál. Végre sikerült szereznem!
Majd kiderül!
Megyek dokihoz ma délben, és megbeszéljük a következő kezdést!
Jó lenne már a kövi ciklusban!

BybyKép ZsuKép FarkasokKép NóriKép
Hajrá, hajrá!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
5-6 napja mérem a hőmet, 39.9 stabilan. Ma reggel
viszont 37.1 volt. (mindig ugyanakkor mérem)Most vagyok a 10. napon beültetés után. Egyébként a ciklusom szerint a 26. napon. Ez jó jel lehet?
Snori, Farkasok
sokat gondolok rátok
byby

BybyKép
Ez lehet jó is, de inkább ne nagyon stresszel magad ilyesmivel!
Inkább beszélgess a babókkal! Annál jobb nincs!
Mi majd izgulunk helyetted is!!
Stella

Kép
stella9

Byby!

39.9??????????????? Biztos?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Zsu!
:-)))))))))))))))36.9, elírtam
Veled mizújs? Te használod a hőmérőzést?
byby

Szia Byby!

Én nem hőmérőzök, csak várom az ítéletet!Kép
Te érzel valamit?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Hát, a hasam most már nem fáj csak néha-néha,
bedurrantak a mellemim és folyásom lett. De folyamatosan figyelmeztetem magam, hogy ez lehet a bogyóktól, amit szedek. kicsit idegörlő ez az utolsó pár nap.
És te?
byby

Hát ugyanezeket érzem én is! És én is ugyanúgy figyelmeztetem magam!Kép Kitartás!!!!!!!!!!!!!
Mutassuk meg a többieknek, hogyan kell ezt csinálni!KépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Wish,
megvan már az ágy is matraccal, de még hátra van a klíma beszerelése (még mindig Kép) és ajtót is kell csináltatni a szobára, mert arra tavaly már nem futotta. ÚGyhogy csak ezek után szereljük össze, addig csak porosodna. A pelenkázó hiányzik, meg a kozmetikumok. Azt hiszem utána már minden meglesz, és kezdődhet a mosás Kép

Kriszta,
megcsináltam ám a fejvédőt is, de az csak a kiságyban mutat jól, ezért arra még várnotok kell. Szerintem ráér a korodat augusztusban javítani, addig 33 vagy Kép

Byby,
nem tudom milyen gyógyszert kapsz, pl Utrot? MErt ezek a gyogyik azokat a hormonokat adják, amik késleltetik a menzit és így a hőmérsékletet is 37 körül fenn tartják. A duzzadt mellek és a folyás akár jó jel is lehet Kép Bírjátok ki, nagyon szurkolok!!!!!

Zsebi,
most látom csak milyen helyeset küldtél Renócának. Otthon valami miatt nem működött és csak egy cerkát láttam. Azt hittem, hogy lemaradtam valamiről, de most már értem Kép Nagyon cuki Kép

Lkt,
szerintem a 100e is nagyon sok. A kaáliban a 30e-ben benne van az összes uh is. Csak a gyógyszerek nem, de azok max 5e körül vannak. De reméljük, hogy elmarad az inszem Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szia Lara!
én duphastont kapok csak,(MagneB, folsav, aszpirin)
De nyugiba leszek :-))
byby

A hőmérőzéshez... az sem tuti ám! mert a hő a progeszterontól megy fel, és a duph./utro felnyomja a progeszteront, szóval ettől nem lesz egzakt.
ill... nekem babaásan sem ment sosem 37.0 fölé, pedig direkt megmértem, innentől én ennek sem tudok már annyira hinni.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Látom, bele kell nyugodnom a várakozásba :-)))))
byby

Kép Azt hiszem a legjobb lenne ezt a 2 hetet átaludniKép Kép ha sikerül Kép Kép

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, a férjem is mondta, a beültetés után, hogy ő most kér 2 hét mélyaltatást :-))
byby

Sziasztok!
Most állunk az út elején, amit ti már mind jól ismertek. 2 hét múlva megyünk a Kaáliba dr. Kovács Péterhez. Tudna valaki írni róla pár sort. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen szak/ember! NEkem fontos, hogy meg tudjam vele beszélni a problémákat! Előre is köszi!
Olvasva titeket már megőrülök az izgalomtól. Szeretnék már túl lenni a vizsgálatokon, hogy tudjam nekem is van valami problémám vagy csak a páromnak. Reménykedem, hogy nem lesznek újabb problémák és azokkal is meg tudunk kűzdeni, amik vannak. Így ismeretlenül is mindenkinek nagyon drukkolok. Ha rossz híreket olvasok rólatok engem is nagyon meghatnak és veletek örülök a jó híreknek. Erőt ad, hogy sokaknak sikerült és akiknek idági nem (de biztos vagyok benne, hogy hamarosan én a kezdő borzasztóan fogok irigykedni, hogy mindenki minimum zebrás)azoknak is hatalmas ereje van.
Ha nem bánjátok beállok közétek, mert nagy szükségem van a támogatásokra és a tapasztalataitokra.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült!
Ninocska
Vendég

Szia Ninocska,
Andor babát a pocimba Kovács doki hozta össze (persze a párom is segített egy kicsit, ő az esküvőnk előtt szintén Kovács Péter volt, így ketten csak összedobtak egy babót Kép). Nagyon lelkiismeretes, fiatal doki. Bármit kérdezhetsz mindenre kimerítően válaszol. A lombik után megadta a mobilját is, hívjam bármikor. Mondjuk én elég problémás voltam, így sokszor éltem a lehetőséggel. Mi nagyon meg voltunk vele elégedve, maximálisan megbíztunk benne. Legközelebb szeptemberben találkozunk vele, amikor megmutatjuk neki a "munkája gyümölcsét" Kép
Gyere és maradj köztünk sokáig (persze babásan)!

Lara

Lara

KépKép
lara77

LányokKép
Végre ideértem!
Vannak jó hírek is. PCO nincs, ezek szerint a ciszták felszívódtak! És van tüszőérésem is.
Van egy 14mm-es tüszike a jobb oldalon és egy 10,5mm-es méhnyálkám!
Szóval még nem volt repi, de akkor ráhajtunk apával a spontánra Kép!

Újra meg kell csinálni a lombikhoz a laborvizsgálatokat. Hétfőn megyünk be vérvételre és kenetre, aztán 3 hét pihi.
Azt mondta a doki, hogy keressem meg június 1-én (nimár, pont Tünde napon) és akkor megbeszéljük a konkrétumokat, ha megígérem, hogy terhes leszek!
Szóval kölcsönösen megígértük egymásnak a dokival, hogy most aztán beleadunk mindent: apait, anyait, dokiit KépKépKép!
Pusza Mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Tiszta Murphy ez a Babanet. ha elmentem amit írok, akkor csont nálkül átmegy, ha véletlenül nem, akkor tutira elszáll.. Kép Most írhatom be még1x.

Lara Kép
Szeptemberre biztos készen lesztek mindenne, bár a légkondit jó lenne minél elöbb beüzemelni. Jön a jó idő! Sőt már itt van Kép
Én gondolatban már százszor berendeztem a gyerekszobát mindenféle (1-2-3 gyerekes) változatban Kép Olyan jó, hogy ti már ténylegesen csinosítjátok Kép

Byby Kép
Ne panaszkodj, a Dévaiban 3 hetet kell várni.. Kép
De megértelek, a végén már engem sem érdekelt se könyv, se film, se játék csak az hogy sikerült-e.
Szerintem a mellfelszülés egyébként jó jel. Nekem is kiteltek, csak nekem az ET után 15-16 napon egyszercsak elmúlt. Szerintem akkortájt döntöttek úgy a Barackmagok, hogy nem maradnak velünk, inkább esélyt adnak egy ifjabb nemzedéknek és megtépázzák egy kicsit Anya idegeit Kép
Drukk-drukk! Kép

Zsu! Kép
Neked is türelem, a drukkupac egy másik része neked megy! Kép

Stella Kép
Várom nagyon, hogy mit mond a dokid Kép
Hogy ízlik a berry nektár? nekem eléggé brrrrr az íze, kísérőnek megy mindig utánna egy kis gyümilé.

Voltam tegnap este Farkasoknál, Judit egyelőre pihenget, Farkasapa vigyáz rá és kiszolgálja Kép

wish

Stella Kép
Tök jó!!!! Akkor júniusban rástartolunk Kép

wish

Lara77
Köszönöm a tájékoztatást. Kicsit megnyugtattál. Androka nagyon édes! Gratulálok hozzá!!! De tényleg! Jó veletek örülni!
A profildodban láttam az "asszony" neved. Én is így vettem fel 3 héttel ezelőtt. Nekem teljesen kiakadta az anyukám. És én nem értem, hogy miért!
Neked nem volt ezzel semmi gondod?
Amúgy rémes, hogy még két hetet kell várnom, de a párom munkája miatt nem tudtuk előbb vállalni. Szóval jobb szeretem tudni a biztosat, még ha rossz is, mint a bizonytalanba beleőrülni!
Vigyázz magatokra és örömteli készülődést!
Ninocska
Vendég

Ninocska,
nálunk csak az önkormányzatnál volt gond az igazolványok intézésénél. Ugyanis a párom is felvette az én nevemet és a kettőből lett Kovács-Fenyvesi. Na persze se a személyit, se a lakcímkártyát, se a jogsit nem tudta megcsináltatni, mert ugyan a törvényt hatályba léptették (amire mellékesen 1 évet vártunk) de a bm adatfeldogozása nem tudta kezelni azt, hogy egy pasinak más a családi és a születési neve. 2 hónap személyi ig. nélküliség után kiállították neki úgy, hogy mind a két helyre az új neve került. Szóval rémes volt. Nálatok csak te vetted fel a párod nevét, vagy mindkettőtökét használjátok?
Köszi a gratulát Andorhoz, nagyon rendes kispasi. Remélem kint is ilyen lesz Kép
Hidd el, el fog telni ez a két hét és utána felpörögnek az események. A kaáliban nem húzzák az időt, tudják milyen szörnyű a várakozás.

Wish,
mi is rengetegszer rendeztük be gondolatban. A lombik utáni várakozás alatt 2 gyerkőcnek, miután kiderült, hogy egyedül van külön fiús és külön lányos verziókat találtunk ki. Aztán mikor már biztossá vált, hogy Andor lakik odabenn, folyamatosan alakult a kép. De lassan már kialakul a szoba végső fazonja Kép
Úgy rohan az idő, és mindenki közelebb kerül a babájához és a készülődéshez is. Tudom, hogy a Türelem a legnagyobb ellenség, én is őt utáltam a legjobban. De akkor is!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok lányok
Kicsit benézek hozzátok.

Ninocska örülök, hogy csatlakoztál. Mielőbbi babásodást neked is!

Byby
Kitartást! Bár én is rettenetesen türelmetlen voltam az inszemek után. Nem jártam dolgozni, az olvasás megőrjített, a tv idegesített, keresztrejtvényt untam, az internet úgy-ahogy elterelte a gondolataimat.
Mivel töltöd az időd?

Kicsit itt hagylak titeket, mert az évzáró műsort kell legépelnem. Később jövök.Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Sziasztok lányok!

Üdv mindenkinek, aki pocakos, és aki ezután lesz az. Kicsit új vagyok itt. Segítséget szeretnék kérni. Kb. 3 órája kaptam időpontot a miskolci Kaáliba, péntekre. Szeretném megkérdezni, hogy valaki jár-e oda. Nekem azt mondták, Molnár dokihoz megyünk. Esetleg, ha őt ismeritek, tudtok róla valamit azt, szívesem venném, ha megírnátok. Azt hiszem inszem lesz a vége. Lányok nektek milyen vizsgálatok voltak feltétlenül szükségesek?
Bocsika a sok kérdésért, de most nagyon ideges vagyok.

Nina
nina79

Szia Renóca!
Hát az első héten elvoltam, olvasgattam, pihiztem. Most itt lógok a babaneten, ma már annyit írtam, lehet, hogy az agyukra megyek a lányoknak :-))Most dolgozom, gép előtt tervezek,
meg azon gondolkodom, hogy el megyek moziba :-)
Farkasok, Snori
elcsöndesedtetek :-)
byby

Lkt!
A tippeket használd és reméljük hamarosan téged is a pocakosok között tudhatunk. A Kaáliban az inszem maga 30000 ezer plusz egy két ezer a gyógyszer, ahogy itt az inszemesek elmondták, nekem nem volt.

Ninocska!
Üdv. a csapatban!

Byby, Zsu!
Hagyátok a csudába a hőmérőzést, szerintem nem lehet ezalapján se jóra se rosszra gondolni, nekem végig 37,4 volt szóval bízzatok magatokban és a babokban. Ne keresetek tüneteket, elég lesz ha kb. három hónap múlva nézitek a gyönyörüen gömgölyödő pocitokat! Kitartás még erre a pár napra!

Nina!
Nyugi! Úgy tudom innen senki nem jár a miskolci Kaáliba, az most nyilt nem rég nem? Az első alkalomm egy konzultáció lesz csak ami kb. egy óra (Pesten) és ott szépen mindent elmondanak megbeszélhettek. Inszem előtt nem tudom mi a kötelező vizsgálat, de a többiek bizti leírják!

Lara!
Gyönyörű a függön, már alig várom a jövő heti pocakképet és az uh képet. Kép

Farkasok!
Már három nap eltelt, szóval telik az idő!!!! Jó pihenést, izgulok ám nagyon értetek!

Nóri!
Neked is jó pihit, bár azt hiszem te azt mondtad dolgozol, szóval neked is sok sok drukk!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Byby!
Nem mész az agyunkra! Írd ki magadból a dolgokat!!!!
Jó ötlet a mozi, legközelebb én is bevetem, ott aztán ha jó a film az ember agya teljesen kikapcsol. Itthon egy pár jó DVD nekem is lekötötte a figyelmemet. Kép

Stella!
Mi volt a dokinál????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedveskéim,

remélem a törpik nem bánták a mai dolgos napot, bizony elmentem ma reggel 7-kor Choragont beadatni, onnan iskola és fél3-kor értem haza, kissé elfáradtam. De sokkal jobb ez így, előre rettegek a holnaptól, itthon leszek és nem tudom hogy bírom. Olyan kiszolgáltatott ilyenkor az ember. Farkasok, ti hogy érzitek?

Nina, megsúgom neked, hogy a Családinet ( www.csaladinet.hu/forum ) lesz a nyerő, mert ott a lombikbébis topikban jó pár miskolci Kaális és debreceniek is vannak, ha jól láttam. Itt sajna nincs.

Byby, remélem nem a hüvelyben hőmérőzöl, mert bár ott kell, de ilyenkor lombiknál nem hiányzik egy kis fertőzés... hagyd abba. Menj el moziba! Kép Annak sokkal több értelme van!
s_norka

Lányok!
Ezt nem bírom magamban tartani. Most nézem a tv-t és pont reklám nagy zebra meg ilyenek rögtön a terhességi teszt jutott az eszembe. És pont mától játszák a mozikban a Pata-csata c. filmet egy zebra a főszereplő szóval ajánlom mindenkinek!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszike a segítséget, elnézek a csaladinetre.
nina79

Nina!
Azért maradhatsz itt velünk, mert igazából a dokiról konkrétat nem tudunk mondani, de az eljárásokkal kapcsolatban segítünk és a lelki részében!

Hol van ma este mindenki?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Én itt vagyok Kép

Hogy vagy Zsebi?

Lara

KépKép
lara77

Szia Zsebi
Én itt vagyok. Eddig gépeltem az évzáró műsort, de azért még bírja az ujjam. Mi újság? Milyen napod volt?
Voltam a beutalóért. Nem írtak rá nevet, közben egy ismerős a Bernárd (jól írom?) doktort ajánlotta. Egyre bizonytalanabb vagyok, vagy mégse? Megcsinálták a rákszűrést, chlamydiát, kenetet is vettek. Kb. 2 hét múlva meglesz az eredmény, akkor megyek időpontot kérni a kaáliba.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,
Én is itt vagyok!
Zsebi,
A Renócának irt üzenetedből én is csak egy ceruzát látok, mivan rajta ??????

Renóca,
Szerintem ne várd meg az időpontkéréssel a leleteidet, hivd őket minél előbb és kérj időpontot két hét múlvára...

Ninocska,
Üdvözlünk a csapatban, ne maradj sokáig...(legalábbis zebra nélkül ne)

Lara,
Köszi a fiatalítást, rámfér Kép

Zsebi,
Már indulok is a moziba, mi is volt a cím, Pata-csata ....?Kép

Byby, Zsu,
Tudjuk hogy nálatok már az ajtók előtt dörömbölnek a zebrák, tessék szépen beengedni őket !

Nori, Farkasok,
Nektek jó pihenést és fincsi borokat kívánok Kép

Stella,
Akkor irány a június 1, vagy inkább előtte egy spontán Kép

Valaki kérdezte az inszemek előtti vizsgálatot,
hormonok, spermavizsgálat és átjárhatósági volt nálunk...

Holnap reggel mi is megyünk, kíváncsi vagyok mi lesz a menetrend...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Szia Kriszta 71.
Mindenképpen megvárom, mert csak június közepére-végére szeretnék időpontot kérni. Elárulom a képen a ceruza egy mosolygó arcot rajzol. Biztos elvarázsolta Zsebi, hogy csak én tudjam megnézni.
Renóca
süni_renóca

Na ezt már szeretem mikor van mit olvasni!

Velem semmi extra nincs. Most voltunk át a tesóméknál névnapjára köszönteni és babázhattam is! Olyan jó érzés! A lelkemnek nagyon jót tesz és a tesómmal is olyan jól elvagyunk, régen se voltunk rosszba, de mióta van a kislánya sokkal szorosabb a kapcsolatunk és ez nagyon boldoggá tesz! Imádom a tesómat! Kép
A lelkem mondhatni talán helyreáll még sokszor van hogy éjszaka felébredek és gondolkodok, de már nem a múlton, hanem a jövőn és hogy az őszben nagyon bízom akkor születtem a párom is így remélem az a mi időnk lesz.
Kérem én is időpontot a kaáliba jövő héten szerdán megyek, megbeszéljük mi is volt a baj, aztán a hogyan továbbot és megkérdezem ezt a spermafej dolgot.

Kriszta!
A ceruza egy smile fejet rajzol ami mosolyog, nem tudom miért nem működik minden gépen.
Holnap gyere és mond el minél előbb mit beszéltetek meg. Igen Pata-csata a film címe, biztos jó bohokás a bemutatóból ez jött le, jót tesz a mi érzékeny lelkünknek. Kép

Bár én csak nézelődő voltam, de a hétvégén az párom szülőfalujában voltunk egy borospincében teszek fel képet kedvcsinálónak. Igaz ebbe igazi Tokaji bor található nem vörös, de azért aki szereti ez se rossz! Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok, sziasztok,

Itt vagyunk, nem tűntünk el csak most más az életritmus.
Minden rendben itthon, Judit pihen, fekszik, ül, mosolyog és nagyon unatkozik ha nem vagyok itthon.

Most épp a semmi nem jó, se könyv, se tv, se dvd, semmi, nincs nagyon étvágya.
Azért a túró, kefir, bor és persze a 4 lityó folyadék megvolt.

Nem érez semmit, semmi rosszat, nem fáj semmije.
Én meg próbálok mindent megtenni helyette.
Bár a hétvégére azért hagyok az anyósomnak is feladatot.

Ja és nincs fagyibaba.
AZt mondták ma, nem lett volna értelme.
Hétfőn is csak azt mondták, mivel 3-t kértünk vissza egy maradt szép, fagyasztásra érdemes, azonban egyet nem fagyasztanak.
Mindegy is mert most legalább kettő sikerül.

Köszi mindenkinek a drukkot, a pozitív gondolatokat, jó hogy vagyunk egymásnak.
Sokat segítetek.

Judit eldöntötte, hogy csak 17-n fog tesztelni, akkor lesz ugyanis a házassági évfordulónk!!!
Ezen már ne múljon!

Puszi mindenkinek!
Farkascsorda

Majd holnap próbálok mindenkinek személyesen írni.

Örülünk, hogy hiányoztunk

Kép
farkasok

Ja és észrevettétek milyen frankón tömörítve vannak az üzenetek!

Köszi karbantaró bácsi

Farkasok

Kép
farkasok

Lányok!!

Az lehetséges hogy már most kopogtat a Mikulás az ajtómon? Nagyon görcsölök!Olyan igazi mensisen!Kép Nagyon megrémültem!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jó reggelt!

Köszi az infót a vizsgálatokról. A sperma vizsgálat friss, a vérvételes papírom 3-4 hónapos, a rákszűréses 10 hónapos. Ezekből remélem nem kell újabb. Viszont átjárhatóságim még nem volt. Jól tudom, hogy ezt a saját dokimmal is meg lehet csináltatni?

Zsebi!
Biztos, hogy maradok veletek is, mert már fél éve irogatok ide, csak egy másik topikba, és nagyon a szívemhez nőtt ez a hely.

Nina
nina79

ZsuKép
Zavard el azt a Mikulást, mert nagyon eltévedt!!
Küldd hozzám, én bevállalom!
Inkább egy zebra kopogtasson!!!

Stella

Kép
stella9

Zsu, képtelenség, még nem lehet mensi. Mikor kapzad az uccsó Choragont? Kaptál, ugye? Egy ismerős lány Krizsás, neki vasárnap kell tesztelnie,és az elmúlt 2-3 napban eléggé görcsölt, volt egy kis cirkusz is Kép De elmúlt, és gyanítom, hogy a beágyazódást érezte.

Byby, viszont te nem akarsz lenyomni egy Medilabot? Vagy megvárod illedelmesen a 15.napot? Annyira szurkolok neked is, mert te is ketteskéket kaptál vissza, mint én. Kép
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?