Sziasztok!
Marengo!
Én Lilit 4 hónapos korában vittem először. A Gézengúznál is ennyibe kerül, ott is korcsoportonként van, de heti két alkalommal, igaz hétköznap. Ott egy gyógytornász csajszi tartja, a menete is ugyanaz, mint a Págiszban.
A különbség az, hogy én oda jártam iskolába, meg a húgom is, és hát nekem fenntartásaim vannak azzal az uszodával kapcsolatban. Ez persze nem jelenti azt, hogy koszos a víz, vagy nem fertőtlenítik rendesen, vagy ilyesmi, egyszerűen csak viszolygok a helytől
Mártus!
Szegény Babó, és szegény Te. Nekem eddig Lilivel még nem volt ilyen élményem amióta megszületett, így elképzelni sem tudom milyen.
Persze lehet, hogy a picivel majd lesz. Ki tudhassa előre
(Tudok helyesen írni, ez direkt volt
)
Írjunk magunkról?
Én úgy érzem itt rólam már mindenki tud mindent, és unja is kellőképp, de a kedvedért írok
28 éves lettem én valamikor mostanában
A baba a pocakomban 31 hetes
Kislányom Lili 15 hónapos
Én a Kisalföld Volánnál dolgozom távmunkában, teljes munkaidőben (vagyis nem vagyok Gyesen vagy min)
Röviden és tömören ennyi.
Pici!
Mi is kettőt kaptunk 3 hósan, de mint írtam nem vészes. Bár a mi dokink combba adja, hogy ha fekszik a baba, és esetleg becsomósodik, ne fájjon neki, de Lilin semmit nem vettem észre. Kicsit borogatni kell neki, ha hazaértek, és semmi baj nem lesz.
Vagy magtától az aktustól félsz, hogy megbökik Nellit?
Puszi: Bogi