Sziasztok!
Köszi a gratulákat a kis kukacoshoz.
A sors játéka, hogy ő is kisfiú, pedig a sok elvesztett babó közül egyiküknél csináltak genetikát és ő kislány volt. De végülis olyan mindegy csak tényleg egészséges legyen. No meg van az egyneműségüknek jó oldala is: nem kell bevásárolnom kislány ruhákból, mert Krizsóról maradt egy csomó (egy részét nem is hordta).
Köszi a megnyugtatásokat AFP ügyben is. Hétfőhöz egy hétre megyünk a Praxisba, ott remélem még alaposabban megnézik Pocibébit.
Orsoly:
Köszi a képeket, nagyon tetszik ez a babakocsi.
Stipi-stopi, tutira kérjük szépen!!!
Majd szólj ha már nem kell nektek, nekünk szeptemberig még bőven van időnk.
Hóvirág,
Köszi neked is. Tényleg megy az idő, főleg, hogy nem a 16. hanem a 19. hetet töltöttem ma be; azaz lassan félidősek vagyunk. Te hogy vagy? Ugye nem sűrűsödtek a görcsölgetések?
Mili,
Spontán babó és teljes meglepetésünkre a 2. próbálkozós hónapban szopi mellett fogant.
Shaloya,
Nyugi, nem jelent semmit, hogy múlik a pisilési inger. Nekem hol elmúlik, hol napokra újra előjön. Krizsónál is így volt.
Kirri,
Nagyon édes Jocika és milyen jókedélyű babának néz ki. Mindig ilyen kiegyensúlyozott?
Jovi,
Fáj még a pocakod? Nekem is csak annyi az ötletem, hogy talán a méhszalagok nyúlnak, az okozhat ilyet.
Puszi,
Humi