Sziasztok!
Köszönöm az együttéerzéseteket! Most azért kell drukkolni, hogy minél előbb megjöjjön
Mert még mindig semmi, és jó lenne már elkezdeni a clostit. A klinikás laborom is kész lett, amit a clostis hónapban csináltak, és nagyon reménykeltőek lettek az eredmények, talán azzal sikerül elősegíteni a peteérést. A közeli terv az, hogy 3 hónapig closti, ha nem jön össze a baba, akkor átjárhatóságit csinálnak és annak eredményétől függően lépünk tovább. Remélem erre nem kerül sor és tényleg már a következő hónapban örömködhetünk.
Indigo, én nem hiszem, hogy 1 év sikertelen próbálkozás kell ahhoz, hogy szóba álljanak Veled. Én is tartottam ettől, de a Kaáliban teljesen normálisak voltak, az eredményeket látva teljesen indokolt volt a beavatkozás, függetlenül attól, hogy mióta próbálkozunk és már van egy gyermekünk. A szekunder meddőség sajnos elég gyakori.
Ha gond van, akkor teljesen felesleges várni még több időt. Talán beszélj a dokiddal, hogy csináltasson egy hormonvizsgálatot, abból azért sok minden kiderül.
Terika, nagyon jó lenne már talizni, de sajnos ez a hetem is elég kaotikus volt
Mindig ugrásra készen kell állnom, ha intéznem kell valamit a házzal kapcsolatban. Talán a jövő hét már nyugisabb lesz, és végre össze tudjuk engedni a zsiványokat.
Ha megjön és kezdem a clostit, akkor meg többször is mennem kell UH-s követésre. Szóval nincs lazsálás
Ezek szerint Zalán lett a vége? Nagyon szép név
Mi még mindig Szabolcsban gondolkozunk. Ha lányunk lesz, akkor Hanga vagy Emese lesz.
Szilvi, Zsombinak olyan ágya van, amin van pelenkázó rész és később átalakítható. Igaz, soha nem azon pelenkáztam, mert vettünk külön komódot is. De jó nagy és kényelmesen elfér benne a fiatalember
Nekem az ipari Medela vált be fejéshez. Ezt természetesen béreltük. Még a klinikán próbáltam ki és elsőre 100-120 milliket fejtem egy ciciből
5 perc alatt megvolt. Volt Aventem is, jó volt az is, csak fárasztóbb (kényelmes kismama voltam
) azt inkább akkor használtam, ha nem otthon fejtem.
Lini, köszi szépen a bókot
Zsombi egy kész szívtipró, a csajszikat is mindig ölelgeti, meg csókolgatja az oviban, és nem is menekülnek előle, vajon miért?
Én is eldobható bugyit viseltem bent a klinikán, nagyon szexi egy darab, mondhatom
De a célnak tökéletesen megfelelt, hiszen az első pár napban nagyon erős a vérzés, nálam többször is kellett ágyat húzni egy nap.
Krizsi, szuper, hogy Pannának így bejött az ovi. Én csak nagyon jókat tudok mondani arról, hogy Zsombit közösségbe adtam. Imádja a gyerekeket, rendszerességet tanult és nem utolsó sorban nagyon boldog kisgyerek, aki egész nap kedvére játszhat a kis társaival. Úgy látom, hogy a gyerekek is nagyon szeretik Őt.
Shine, Orsoly, Annamari és a többiek, olyan jó lenne talizni
Mi még május végéig itt lakunk, utána egy hónapig valószínűleg nem lesz net elérésem, csak júni végén, amikor kiköltözünk Biatorbágyra. Addig jó lenne valamit összehozni. Talán most működne a Máltai játszótér, a kismamák is kénylemesen elücsöröghetnének az árnyékban. Tehát, talira fel!!!!
Üzenem ezt azoknak is, akik csak "olvasó" üzemmódban működnek mostanában
Puszi: Pirus