Sziasztok!
Gyönyörűek a gyerekeitek, gratulálok mindenkinek!
Látom, a hasonló körülmények hasonló problémákat szülnek - stílszerű ez a szó ide
.
Ma "csodálotos" hajnalunk volt - 4-kor ébredt Nati (fél 1-kor aludt el), és fél 7-ig nem tudtam kitenni a kezemből. Nem vagyok fáradt!
Közben persze Marci is felébredt, így egyiket szoptattam, a másikat altattam.
Marci csak a nagyijára féltékeny (anyósom, anyukám sajnos egy éve meghalt
- Nati szinte ajándék az évfordulójára vagy a reinkarnációja). Amúgy nagyfiús lett: most tanul köpni fogkrémet
, egyedül öltözik - válogat ám, akármit nem vesz fel -, a bugyipelust egyedül lecseréli
- bár már szobatiszta lenne, s este egyedül megy aludni (emiatt is nagyon büszke vagyok rá).
Nálunk 3 hét után lehet kimenni, én mindjárt bő órát kintvoltam a családdal. Azóta is minden nap min. egy órát kintvagyunk. A 2 gyerekkel egyedül is merek sétálni, sőt voltunk egy nagy "körúton" - illatszerbolt (dm a város másik végében), aztán Marcinak szandálvásárlás). Másfél óránkba telt, de csak a hazai terepen: a parkunkban eresztette el magát a kisfiam, addig viselkedett, pedig kb. 5-ször kellett úttesten átmennünk.
Persze izgultam ám!
Én főzök, de nekem is megfordult a kajahordás a fejemben. Csak a párom napközben nem ér rá, így macerásabb - főleg rossz időben hordani.
Amíg nem mehettünk ki, addig a párom vagy anyósom vagy a házban az egyik néni vagy az egyik rokonom vitte ki Marcit. Õ nagyon barátkozó gyerek, imád csavizni, s kulcsmondat a "még nem megyünk haza, Anya!" Ez jó is, mert néha a Mamánál alszik - imád ott a kertes házban -, viszont néha zavar, mert nem tudom, hogy ez normális-e. Még az oviba is bekéredzkedik.
Én a takarítást intézem nehezen, sajnos a párom nem tud ebben segíteni, így minden rámmarad. Csak a derekam nagyon fáj - azt hittem, a kórházi ágy, de negyedik hete nem múlik -, lehet, hogy idegbecsípődés?
Ami még zavar, hogy én még mindig eü. betétet kell, hogy használjak - már gondoltam a popsikrémre.
Azt gondoltam, ha szoptatok, előbb elmúlik, de úgy tűnik, tévedtem. Ez normális?
Bocsi, hosszúra nyúltam, ill. a levelem.
Szép napot kívánok nektek:
Adri