Új privát üzeneted érkezett!

Megann,
tudom, hogy nem könnyű, de nem szabad ennyire felhúznod magad anyóson. Nekem 5 évembe tellett, míg elfogadtam, hogy nem velem vagy a hozzáállásommal van baj, hanem sajna ő a nemnormális. És nem akarlak elkeseríteni, de a helyzet a baba születésével SEM fog változni, bármennyire is szeretné az ember.
Nagyon nyugodtnak, higgadtak és kimértnek kell lenned vele. Észbekapni úgysem fog, de legalább te kordában tudod majd tartani az érzelmeidet, és nem tud felhúzni. Vagy szedd elő a humorod, és mosolyogj a telefon túlvégén.
Egy barátnőm mondta az anyós-sztorimra (az egyikre van ám sok!Kép) hogy biztos fizetnek neki, magától senki nem akar ilyen hülye lenni!Kép
Gondolj erre, és egyszerűen nevesd ki.
A babád a pocakodban veled nevet majd, meglátod!KépKépKép
üdv
Penna (18-1Kép)
penna

Vrucsincá
remélem, jó a hét+nap számolás, mert az utsó mensit nem adtad meg...

Minimi
most nézem, hogy te még csak 20 hetes vagy, és nincs több uh? Ez tök fura. Itthon asszem még mindenképp van egy 28 hetes, vagy 32? Pl ha téraránytalanság van (a baba sehogy sem jönne ki mert olyan keskeny a medence) vagy ha idő előtt elmeszesedik a lepény, és romlik az ellátása, azt hogy veszik észre?
Bocs, abszolút nem paráztatni akarlak, lehet, hogy az itthoni gyakorlat a túlzás, csak fura, hogy a terhesség 2. felében meg sem nézik a törpöt odabent...

Na, itt a tábla, ha vmi nem stimm, kiabáljatok. Valamit mindig elszúrok.
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 24 hét + 5 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 23 hét + 5 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 23 hét + 3 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 22 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 22 hét + 3 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 22 hét + 3 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Szt. István 30év / Újpest 22 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Szent Imre 25év / Bp.XIII 22 hét + 2 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 21 hét + 4 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 21 hét + 3 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 21 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 20 hét + 5 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 20 hét + 4 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 20 hét + 4 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 20 hét + 2 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 20 hét + 2 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 20 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 19 hét + 5 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 21 hét + 3 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Szt. István 28 év / Bp XVII 19 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 19 hét + 4 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 19 hét + 0 nap
Bkriszta Tesó: Ivett 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 19 hét + 3 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 18 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 18 hét + 2 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Péterffy 25év / Bp XIII. 18 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 17 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 17 hét + 0 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 18 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 16 hét + 6 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 16 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Uzsoki 28 év / Újpest 16 hét + 0 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Szt. István 29 év / Bp. XIX 16 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 15 hét + 4 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 15 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 13 hét + 5 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 8 hét + 6 nap
</pre>
üdv
p
penna

Penna!

Köszi a táblázatot! Beirnád hozzánk, hogy Zsuzsanna lesz? Kép Köszi.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Az utóbbi néhány napban csak mindig kutyafuttában elolvastalak benneteket, nem volt időm írni is, örültem, ha az általatok írottaknak a végére értem.

Voltam otthon anyuéknál, kaptam unokatesóméktól babaruhákat, vannak közte egész jók, bár 3 gyerek után némelyik már le van strapálva.

Jucc! Igen, voltam én is pénteken a Bolgárkerékben, föl is ismertelek téged, miután írtad pénteken, hogy jössz, csak nem volt már időm válaszolni, különben még jobban elkéstem volna. Bocsi! Ott meg nem nagyon adódott alkalom, hogy beszéljünk, de majd legközelebb! Papagájszínű sálban voltam, és a férjem volt az egyik, aki beszélt az apák félelmeiről.

Örülök, hogy Megann problémája megoldódni látszik, Rokicának pedig kitartást és sok-sok türelmet a párjához. Biztos meglesz a gyümölcse, nem hiába választottad őt.

Penna! Színesedik a tábla, köszönjük, bár én még nem tudom, fiú vagy lány lakik-e benn (megérzés szerint kislány). Még az AFP-mről se tudok semmit, pedig múlt hét csütörtökön múlt 2 hete, hogy levették. A doki azóta se hívott. Kép

Viszont bentlakó egyre élénkebben mozog! Olyan jó fej! Apának még nem hajlandó produkálni magát, de én egyre határozattabban érzem.

Az idő megint elromlott, pedig lementünk volna ma Balatonra füvet nyírni! Kép

Na, azért szép napot mindenkinek, ne parázzatok, sok pihenést, sétát, mozgást!

Bodza 19+1

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok lányok,
Látom jól telt a hétvége sokat dumcsiztatok Kép
Mi egész hétvégén kertészkedtünk, így nem nagyon volt se időm se energiám netezni.

Megann, az én anyósom ugyan ilyen, de őt a mostani férje nagyon befolyásolja. Amióta Veresen lakunk 2x voltak nálunk, mi kb 22x, nálunk még régebben ki is jelentette, mikor a fia netán 1 hétig nem hívta fel, hogy az ő dolga az anyját hívni, vagy ennyire nem érdekli? Persze párom válaszolt, hogy akkor ezekszerint ha az anyja nem hívja őt, akkor ő is le van sz...va? Erre összevesztek, anyja megsértődött, azt mikor a párom már kb 2 hete nem hívta, érdekes módon fel tudta hívni az anyja is! Mindezek után, és az eddig történtek alapján kijelentettem páromnak, hogy ha a gyerek megszületik nem mi leszünk az elsők akik elvisszük hozzá, hanem először jöjjön ki ő! Azt ha nem jön..nem látja az unokáját! És én keményen tartom magam ehhez, szerencsére párom is helyeselt! Kép
Mondjuk amúgy is úgy tudom, hogy az első 6-8 hétben nem nagyon szerencsés a gyereket nagyon "túrázatni" mert ez idő alatt alakul ki az immunrendszere! Úgyhogy még indokom is lesz rá ha szóváteszi esetleg.

A többi témához nem nagyon tudok hozzászólni...Kép

Pr. 20+3

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Rokica!

Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! Hidd el, hogy nem véletlenül alakult így, hogy a párodra találtál. Te nagyon sok erőt és szeretetet tudsz adni neki. Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok és minden teljesüljön, amit szeretnétek!

Lányok!
Ne parázzatok állandóan, mert nektek is és a babáknak is árt. Élvezzétek a terhességet.

Penna!
Köszi a táblát, annyi még, hogy Ivett 1994.02.02., mert ezt nem írtam.

Tegnap voltunk Dobogókön. Jó nagyot túráztunk, szuper idő volt. Valaki volt a KEK-en? Én igen, érdemes volt csodálatos növények voltak.
Egészséges életmódhoz ajánlok egy weboldalt.
vitaminfutar.hu
A guta ütöget. Múlt héten sikerült vírust nyelni,így a laptop sz.r lett. Férjem mindent lementett, újratelepített, szóval full lett megint az egész. Egy dolgot közölt a végén úgy mellesleg, hogy az e-mailokat nem mentette le. Mondom nem baj. Ma viszont azzal is szembesültem, hogy nincs meg egy db címem se cca. 150-200 céges+ más volt rajta. Szóval ennyit erről.

Sziasztok

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Rokica,

En is sok erot es kitartast kivanok neked.
Egy kerdesem lenne csak, elnezest, ha nem ram tartozik.
Csak megfordult a fejemben, hogy ez a betegseg remelhetoleg nem veszelyes a gyerekre tekintve???
Marmint, ha a gyerek megszuletik es mondjuk otthagyod a ferjeddel. Ha a baba sir es o nem tud mit csinalni vele, nem lehet neki rohama?
Lehet, hogy hulyeseg, de nekem egybol ez jutott az eszembe.
Egyebkent szerintem mindenkinek megvan a sajat "keresztje" es tokeletes ember, mint mar irtatok is, nem letezikKép

Megann,
Kép, nem lesz gondod a kilok elveszteseben, az biztosKép
Ne aggodj, pocid megno hamarosan, en igy voltam az elso babaval.
En meg rad vagyok irigyKép

Minimi,
Meglepo azert, hogy a 20. het utan nincs uh?!
Hogyan tudjak pl szules elott, hogyan fordult a gyerek, beallt-e a megfelelo helyzetbe, kb mennyi a sulya, stb. Ilyeneket nem lehet megallapitani kezi vizsgalattal!
Furcsa hozzaallasuk van az angoloknak, de gondolom csak tudjak, hogy mit csinalnak!!Kép
Elotejjel kapcsolatban, nekem is megerkezettKép: szombaton fedeztem fel eloszor!
Az elso terhesseggemnel abszolut nem volt, csak a szules utan.

Ppanna,
Irto cuki volt a ket magzat kozotti beszed!

Velem rendben vannak most a dolgok, ugy erzem. Picim allandoan rugdos, igy biztosit, hogy jol van. Kezd sulya lenni, a pocimnak, igy egyre surubben faj a derekam. Meg harom honapom van, el sem hiszem, olyan vagyok mar, mint egy balnaKépKép
Tegnap setaltunk, de mar az is nehezemre esik, pedig eroltettem.

Ti tornaztok vagy sportoltok valamit?
En mar alig varom, hogy jo ido legyen es lehessen furodni. Van medencenk ezert varom, mert en nem szeretem az uszodakat terhesen. Felek,hogy elkapok valami nyavajat. KI tudja!

Udv,
Aniko
24+5

KépKép
KépKép
aniko47

Egy foto rolunk, 25 hetesen
Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko!

Köszi az irigységetKép
Tornával én még mindig elég sz@rul állok, Rubint Ráka azóta sem került be a videolejátszóba.
Az uszásban egyetértek, én se mennék zárt uszodába, strandra....talán egyszer fogunk eljutni valami közeli tengerpartra, meg marad a medence a nyaralóban, ahová persze nemigen lesz időnk lemenni, a házépítősdi miatt!

Lányok!
Köszi az együttérzést anyós témában, egész egyszerűen ezt nem bírja bevenni a gyomrom!
Komolyan ma már azon gondolkozom, hogy hogy ne legyek itthon este, amikor munka után átjön a DVD-ért...és nem azért mert utálom, hanem azért mert nem akarok beolvasni neki és összeveszni vele.
Én nem tudom mi lesz, de az tuti, hogy a baba születése után nálunk is másképp lesz minden, és ebben szerencsére egyetértünk a párommal.
Amióta együtt vagyunk Karácsonykor szinte nem tudtunk gyönyörködni a saját fácskánkban, mert mindig valami családi akció volt, minden nap!!!!
Már mondta is a párom, hogy ha kész a szép nagy ház, jöhet mindenki ünnepelni, lesz elég hely mindenkinek, akár még főzhet is az anyósom nálunk,(ugyanis ez a heppje, hogy egész hétvégén, és minden ünnepen egész nap főz, utána meg mosogat és takarít)

Boccs megint a kirohanásértKép
Csak nem értem hogy az én anyukám miért nem ilyen önző, erőszakos, irónikus....

Kép

Kép
megann

Aniko
Szerintem egyáltalán nem vagy bálna.Kép Csinos pocid van.

Kézi vizsgálattal állapítanak meg mindent, meg úgy, hogy megmérik a pocit. Ez van. A szülést sem orvos vezeti le, hanem a szülésznő (aki egyenlő a védőnővel is). Csak akkor hívnak orvost, ha rosszul mennek a dolgok.

Nekem is furcsa volt eleinte, de már belejöttem.Kép

pusszancs
minimi

Aniko!
Most látom a képet!
Nagyon csini!KépKépKép
Szerintem neked sem nagy a hasadKép
(Még mindig Rókica és Csillám a rangelső közöttünk, nem????)

Prüntyi!
Kísértetiesen hasonló a helyzetünkKép
RészvétemKép

Bodza!
Igen, ma megyek a második negatív leletemért Budára. Remélem így is marad az állás terhesség végéig, utána meg macskafarmot nyitokKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!Kép

Aniko!Kép Jó kis poci. Pont jó a méreteKép

Tegnap elmentünk Hajdúnánásra és le is foglalóztuk a kocsit, amit kinéztünk neten.
Olyan szép, úgy örülünk neki!!!!
Szerda körül hozzuk elKép már annyira várom, utána egyből megyünk kocsikázniKép

Lányok!Kép
Én még mindig nem mondhatom hogy igazán érezném a babót, ez normális még??????
Nem is tudom mit kellene éreznemKép
És most vagyok 20+1.
Szeintetek még belefér h nem érzem?

Mea
mea

Megann,
Folyamatosan olvasom a topicot, csak sokszor nem marad időm írni. Rád amúgy is jobban figyelek, mert nagyon drukkoltam neked a toxo miatt meg azért is mert egy napra vagyunk kiírva.Kép
Anyóson ne idegesítsd fel magad. Tudom könnyű ezt mondani, de próbáld meg. Az enyém órákat mesél a páromnak arról, hogy én most biztos ezt meg azt csinálom és így meg úgy érzek. Azt ritkán kérdezi meg, hogy a valóságban mi van, inkább fantáziálgat.Kép Eleinte zavart, hogy ennyire ego a nőci, de most már nem érdekel. Ilyen és kész.
puszkó
minimi

Mea ne izgulj, nálunk, a múlt hét hétfőn volt kicsit erősebb mozgás este, azóta semmi, és tegnap apa mondta a kislánynak, hogy ma este nem alszik velünk, majd folyamatossan símogatta a hasam, és a gyenge mozgások között belerúgott egyet apa tenyerébe, na azt már nem tudnám összekeverni semmivel! Kép De azóta megint csak pihi van és csak néha érzek halovány mocorgást, mint eddig.

Pr.20+3

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Gyönk szupi volt, nem tudom, ki kérdezte, de netbéli cimbik laknak ott, hozzájuk mentünk vadászgörény-simogatóba Kép

Sorry, hogy nem írok név szerint, de megyek, visszadőlök ágyikóba, most jött ki a reggeli visszafelé... KépKép Bocs, ha másra is ráhoztam, de ez a szomorú valóság Kép

Sisotris
16+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea, az elsőt én is nagyon későn, 21-22. héten éreztem csak, pedig már a 18-19-től nagyon vártam...
p 17+6
penna

Sziasztok Csajok!
AnikoKép,
csinos a pocid! Szerintem lassan az enyém is van ekkora...

MegannKép,
szerintem se aggódj a pocak méret miatt. Inkább örülj, szerencsés alkat vagy.

Anyóstéma:
Lányok!
időnként hajlamosak vagyunk megfeledkezni, de közülünk is, egyikünk- másikunk lesz még anyósKép! Akkor jusson eszünkbe, hogy mi bajunk is volt a sajátunkkal, amikor egyik lányzó sem jön be nekünk, akit szemünk fénye (fiúcskánk) kiválaszt magának. Az oviban pl az én fiamnak pont egy olyan kislány tetszik, aki nekem nem túl szimpi...
És most ne vessetek meg, de szerintem azért nem szimpi nekem, mert a fiamnak tetszikKép! Ergo, szörnyű anyós leszek, illetve már vagyok... ezek az első jelek.
Az én anyósom sem szent, amikor Trisztánnal hazajöttünk a kórházból kijelentette, hogy vigyük el hozzájuk (kb. 40 km-re laknak), mert ők nem akarnak hozzánk jönni (még nagy volt a felfordulás). Nagyon haragudtam rá, mert ülni alig tudtam, és hát így autózni elég rémes volt... azóta is vannak "aranyos" húzásai, de kezdem egyre jobban értékelni az erőfeszítéseit (sokkal normálisabb, mint anyám), és ha látom rajta, hogy igyekszik (márpedig kiteszi a lelkét az uncsiért), az nekem elég, hogy elnézzem a hülyeségeit. Higgyétek el, akad szép számmalKépKépKép!
Bocs a litániáért!!!
Kati
22+5
Vendég

Próba
csillam_1

Sziasztok!
Jól látom, hogy eltünt a tegnapi nap?
Mi a fene?
Tök sz@r a babanet.
Minden héten kétszer leállKép
Valamit ki kellene találnunk!
Sziasztok!
Angelani
20+2

Kép
angelani

Sziasztok!
Eddig be sem jött, most meg nálam 25. után 27-e van.
Tegnap pedig megint sokat írtam és válaszoltak is rá.
Hova tünt?Kép
Elegem van már!!!!!!!
Most is alig jött be.
Remélem délutánra visszaáll a rend!
Sziasztok!
Angelani
20+2

Kép
angelani

Pontosan,

Nincs tegnapi nap, a fene egye meg, elegem van..!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok Kép

Ez röhej KépKépKép

Sisotris
16+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ha lenne másik fórum, jönnétek?
Az újakat meg itt tájékoztatnánk az elérhetőségről.

Mert úgy néz ki, a Szent Imrés topikból most nekiláttak, és szerintem megoldható, hogy bekéredzkedjünk innen is.

Írjatok, pusz!
Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok!
Mintah eltűntek volna a tegnapi üzenetek.Nem?

Kár, hogy ilyen zötyögős ez a babanet.KépDe legalább van!Kép

Ma reggel muffint sütöttem a párom munkatársainak. Tettem bele különböző üzeneteket. Remélem tetszeni fog nekik!Kép

Addig sem unatkoztam nélkületek!
Minha egy kisssé függő lettem.Soha sem gondoltam volna ezt magamrólKépKép

Na akkor ezt elmentem, hogy később el tudjam nektek küldeni!

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Nálam továbbra is elég érdekesen működik a babnetKép
Most pl: az utolsó üzenetnek a hétföit adja be.
Pedig tegnap este is olvastam, és akkor még jó volt.
Így nem sok mindenhez tudok szólni,mert nemtudom,hogy miről volt szó legutóbbKépKépKép

Ha jól emlékszemKép Megann kérdezte a vizesedésemet.
Jelentem ,még mindíg szenvedek tőleKép
A sómentes diétát úgy-ahogy betartomKép

Anyukám tök aranyos, Kép azóta tök sótlanul főz ,hogy én is tudjak nála enni.
Anyósom meg egyre sósabban.....KépKép

Ma jön hozzám a védőnő. Környezettanulmányra.
Marhára örülök neki.
Hétvégén direkt ezért csináltunk nagytakarítást.
Jól el is fáradtamKépKép

Valaki írta ,hogy nem lett jó az Afp-jeKép
Nagyon szorítok a jó eredményért!!!!
Nekem is hasonló lett az AFP-m
Csak én nem engedtem ,hogy megszúrjanakKép

Na megpróbálom elküldeni!!
Nem biztos ,hogy sikerülKép
Utóbbi időkben nagyon szórakozik velem a babanetKép

Csilla 23+5
csillam_1

Ha minden igaz ,akkor visszakaptam a régi nevemet is!
Mostmár 3 néven is regisztrálva vagyokKép
csillam

Itt az új helyünk csajok!

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10

Sokkal jobb funkciókkal, szebb felülettel, és ami a legfontosabb: megbízható működéssel!!!

Gyertek minél többen, ezt a x@rt meg hanyagoljuk!

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

Bocsi!!!

Ez a korrekt cím:

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10238

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Apa
mi is köszönjük, hogy próbáltok segíteni a bajokon!KépReméljük eredményesen!
Köszi

Kép
Kép
kismama2004

Sis, szerintem ha ajánlanál valami megbízható fórumot, akkor mindenki menne!Kép

Csajok, hétfőn voltam UH-on, minden rendben volt, előre leszögezem, hogy baba van a pocakomban, majd mindjárt megértitek miért mondom. De ne röhögjetek ki, mert megsértődünk a babával!!Kép Amúgy azt mondta, 99% hogy kislány, úgyhogy ha a párom nem talál ki mást, akkor Fanni Dóra lesz. És teszek fel pocis képet is, mert szerintem már jó nagy, és olyanokat mocorog, hogy az apja is érzi már! Nagyon kis édes. Ráadásul szerencsém is volt, mert nem kellett elmennem az Istvánba levetetni a vért az AFP-hez, hanem a dokinál az asszisztensnő levette és tegnap bevitte a kórházba. Nagyon rendes volt tőle, én nagyon nem akartam az Istvánba bemenni, főleg mert azt mondják többen,hogy iszonyú sorok vannak a labornál.
Na szóval küldöm a képet a pocimról és a benne lévő BABÁRÓL, nem összekeverni egy madárfiókával, csak azért mert pont úgy néz ki. Ez csak a látszat!!!Kép Ja, és az nem csőr, hanem a keze!
Na jó, és kaptok egy cicásat is, de csak mert én úgy imádom a kis hülye macsot.KépKépKép

Kép
Kép
hari

Ez az úúúj fórum, gyertek mááá, nézzétek meg, nekem nagyon bejön, tényleg sokkal jobb! KépKépKép

Hari KépKépKépKépKép

Tényleg, mint egy kiscsibe!

Nekem is ekkora a pockom, tegnap raktam is fel képet, de ma megint megpróbálom, mert a tegnapi hozzászólások teljesen eltűntek. Ja, és nekem is mozog, de apja előtt még szégyellős Kép

Cicus jó fej, tipikus lusta dög! Kép

Kép
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hari
nem semmi a hasonlóság!KépBiztos, hogy nem keverted össze az uh képeket?Vagy az is lehet, hogy a dokid viccelt meg?Sztem kérj még1uh képet .KépAri a pocid is.

A macskád ennivaló!Pedig én nem vagyok macskás, inkább kutyás.Kép

Szia!

Kép
Kép
kismama2004

Sis, köszi. Az új hely tök jó, de egyenlőre nem sikerül bekerülnömKép Regisztráltattam magam, de nem kaptam semmi jelszót email-en. Mit tegyek? Valamit elb...tam?

Kép
Kép
hari

Sis!!!!! Segíts! Nem megy. Pedig újra elküldtem, az előregisztráltak listájából. De így sem kapok semmitKép

Kép
Kép
hari

Ki tudja Kép

Lehet, hogy a postafiókod izél?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nem tudom, mi lehet, nekem egyből elfogadta, és küldte is a mélt a webmester@netboard.hu címről.

Mondom, szerintem ürítsd a levládádat.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

De alig van benne levelemKép Mit ürítsek? Nem regisztrálnál?

Kép
Kép
hari

Dehogynem

Név gondolom Hari, pass mi legyen?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

De rendi vagy!!!! Legyen kenguru

Kép
Kép
hari

Lányok!

Aki idetéved!

Találtunk új fórumot, ami megbízhatóan működik!

Ide költöztünk, regisztráljatok minél előbb!

Pusztok

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
A tegnapi nap szinte csak idegességgel telt.
Tele volt már a hócipőm a babanettőlKép
Ezt tegnap szerettem volna írni, de mire estére felengedett a babanetre, addigra írni már nem engedett karbantartás miatt.
Remélem most lehet írni!
Sziasztok!
Lányok, az hagyján, hogy eltünt a tegnapi napKép
Ma benéztem, írtam is, de utána egész mostanáig nem tudtam bejutniKép
Remélem legalább ezt az üzit elküldi.
A visszaolvasás sem nagyon megy.
Bízom benne, hogy helyreáll a rend és valóban ezek után már jobban karban tudják tartani a fórumot.
Végülis nem várhatunk el semmit, mert ez egy ingyenes fórum.
De ha már itt van és hagyják, hogy beszélgessünk és nem kell emelt díjas sms-t küldeni, elvárnám, hogy tényleg jól/jobban működjön.
Jó, lehet, hogy nincs igazam, de bosszant egy kicsit ez a dolog.
Vagy feltörik az oldalt, vagy eltünnek dolgok.
Ha valaki előáll tényleg egy jó ötlettel, én tuti követni fogomKép

Hari!
Gyönyörűek a képekKép

Sis!
A te képedre már tegnap reagáltam (meg még a többiek is).
Nagyon szép a pocid és a tetkód is irígylésre méltóKép

Most nem tudok többet hozzászólni, mert nálam összesen 10-15 üzi jelenik megKép
Azért szép estét kívánok mindenkinek!

Jajj!
U.I.:
Ma tök beparáztam! (már megint)
Elhoztam a vérkép eredményemet.
Hadd ne mondjam, hogy a süllyedésem 38 lett.
az itteni labor szerint 2-18 között van a normál határérték. Meg is jelölték egy + jellel, hogy magas.
A férjem tiszta ideg lett, amikor mondtam neki a telefonban.
Felhívtam a nőgyógyászom, a védőnőt, és a körzeti doktornőt is.
Hála! Ez az érték terhesség alatt normálisKép
De a barátnőm anyukája is megijedt, hogy valami gyulladás lehet a szervezetemben.
A koleszterinem is magas, de azt letojomKép
Az SE Triglicerid is elég magas, az 3,00 lett. A normál referencia-értéke 0,60-1.90-ig terjed.
Szerintetek ez mi?
Viszont a SE Kreatinin meg alacsony. 50,0-100.0 helyett 46,00. Szerintem ezs sem kóros még.
Majd holnap eldönti a védőnő.
Na rólam ennyi.
Remélem mindenki jól van.
Sziasztok!
Angelani!
20+2

Kép
angelani

Angelani!

Ide költöztünk, regisztrálj te is!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Jajj, de jóóóKép
Végre működik!
Már azt hittem, hogy tényleg át kell menni máshová (bár ez még nincs kizárva).
Ma megyek babakocsit nézni. Találtam elég olcsón.
Ha jó, akkor megveszem és felteszem a képet.
Szombaton vagy vasárnap megyünk a papával ágynézőben. Azt is olcsón találtunk. Természetesen használtak, de állítólag jó állapotban vannakKép
Remélem jó vásárt csinálunk.
Sziasztok!
Angelani
20+3

Kép
angelani

Angelani!

Ide költöztünk, regisztrálj te is!

A többség már oda írogat!

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok, én is regisztráltam a netboardra még tegnap, de azóta sem kaptam tőlük e-mailt.
Miért nem sikerül???
Más e-mailjeim folyamatosan jönnek... nem tárhely kérdése...
próbálom újra...

Most ez a hely is szuperul működik.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Davallia!
Én még mindig visszajárok ide, de nem nagyon találtam itt senkitKép
Végre itt vagyKép
Jó a másik, de az nehéz is. Nem nagyon megy az nekem.
Most jó ez isKép
Remélem nem ketten maradunkKép
Szép estét!
Sziasztok!
Angelani
21+0

Kép
angelani

Sziasztok!

Olvastátok??
Én is hazavágyom!
Írtam ma egy kisregényt a másikra és elbénáztam utána már nem volt kedvem mégegyszer leírni ugyanazt!
Lehet hogy azért mert ma teljesen kidöglöttem, egész nap a várost jártam, az uj házikónkba kerestem konyhagépeket, egyebet, még függönyt is néztemKép, noha egyenlőre még ablakaink sincsenekKépKépKép
De hát mondtam a páromnak hogy nem garantálom hogy augusztusban én még strapabíró leszek, örülök majd ha ülök a hátsó felemen a vizes lábaimmalKép(Azért titkon remélem, hogy a hétvégi bokavizesedés tényleg csak a 3 órás ácsorgás miatt volt a majálison)
Szóval az én napjaim így telnek mostanság, boltból ki, boltba beKépKép
De talán ez most jobb is így!
Ti nem érzitek úgy, hogy mostanában olyan eseménytelenek a napok a hetek??
Úgy értem hogy lefutottak a vér és egyéb vizsgálatok stb...olyan csöndesség van most a 21. hét körül...
Bár mondjuk sokszor jobb ha nincs hír, minthogy rossz hír legyen!

Anikó!
Ha erre jársz!Bizony jó a Toyota!
Láttam is ma egy Toyota Avensis Verso-t!Kép
Vadiúj volt, és egy egész ovicsoport beleférKépKépKép
De hát ki a fenének van ennyi pénze???
Marad egy használt 1-2 éves Citroen Xsara Picasso, amit a héten már elkezdhetek vadászni!KépKép
Én ennek is nagyon örülökKépKépKép

Bodza, Nyúlné, Csillám, Nedinabp!
Mi van veletek? Jártok még erre???

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
Én mindig olvasom ezt is, nekem mindegy hová írok!
Igen, most elég pihi van, és én így megint bejelentkeztem UH-ra, a 24.hétre Kép Nem bírom ki, hogy ne lássam a mazsolám a 30. hétig! Akkor megyek megint a kötelező korházira!

Pr. 21+3

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?