Sziasztok!
Na már megint meg kecsegtettem helyesírási tudományomat,én nem értem hol romlott így el,mert érettségizni le tudtam belőle,na mindegy,nézzétek el nekem. Szóval nem Wishy,hanem Vichy termék.
Xsara!
Nem tudom ki lehet a barátnéd. A Vichy krémeket te is ismered,csak nem tudod
a reklámai folyton mennek a tv.be. pl: a narancsbőr elleni,amikor egy csajszi lenyúzza magáról a bőrét. Egy másik arc krém amikor színtén egy csajszi arcát lehet látni,és egy kis csap jön fel az arcára.Na ez egy nagyon jó krém. A többit még csak én is most kostolgatom.
Tali: Beszéljünk meg egy napot a jövőhétre. Jó idő esetén múzeumkert ,rossz idő esetén játszó ház. Nekem péntek kivételével jó bármelyik nap.
Judy!
Elaludtam a vészhelyzeten,de ezek szerint jobb is
Mi baja Géza lábának?
Krémek: A narancsbőr elleni:Liposyne karcs. gél. Eredeti ár: 5999.- 20%: 4800.- én is kipróbáltam. Hát... Nem mondom,hogy semmi nem változott,de többet vártam,és ráadásul 2 tubussal használltam el. 1 tubus kb 2hétig tart,úgy hogy minden nap 1-szer kentem be magam,pedíg többször is lehetett volna. Igaz 2cm lement csípőböl,de lehet,hogy az éppen aktuális fogyókúrámtól. Jó a bőröm is valamit változott,de szerintem nem az igazi. Ennél tudok egy jobb krémet,ami ugyan macerás,és én lusti vagyok,pedíg a hatása tuti
1kg krém,amit 10 napon keresztül minden nap kell használni,és utána még marad is bőven. Szóval be kell kenni magad,utána folpakkal körbetekercselni,dunsztolni magad,majd jó vastagon tetakargatni magad,hogy izzadjál. kb: 20-30 percig így vagy,éget mint a rossebb,de tuti. Ez tényleg fogyaszt is,jó petyhüdt bőrre,narancs bőrre,cm. mennek le. Látványos. Csak tényleg macerás. Anyukám 4 éve használja,és nem hazudok szebb bőre van mint nekem. Sehol narancsbőr,és szép feszes. Ezt a krémet nem lehet boltba kapni,nem is reklámozzák,mert csak szakemberek vehetik meg. Ha érdekel szólj! 1 kg 5100.-ft.
Ami viszont nagyon jó a Vichytől,az a Termal fix 2 amit a tvbe reklámoznak. Nekem is van,de szerintem szupi,persze ez is emberre válogatja. 10-ből 8 nak bevállt,2-ttőnek nem. Ennek az eredeti ára:4199.- 20%: 3360.-. Nekem még termál vizem, még egy hidratálom,arc tisztító zselém van tőlük. Naptejek: ebből is van sok fajta. Felnőtt,gyerk,érzékeny bőrre,nemérzékenyre. Napozás utánra. Dominak gondoltam kipróbálom az egyiket majd. Ár eredeti: 3499.- /3699.- 20%: 2800.- / 2960.-
van tej,spray,kifejezetten arcra való stb.. Van ami legétett bőrre való. Önbarnítója is van. Közben olvasom,bocs a sok szó ismétlésért. Hát még így sem olcsók,de jók.
Andi!
Amikor megszületett Domi,azt mondtam soha többé,és nem a szüés miatt. Most meg látod jövőre már szeretnék. Érthetőek a férjed félelmei is. Szerintem ez mindenkiben benne van. Én is sokat gondolok erre. Nekem a szüleim a nagy segítség,én is tudok majd így segíteni neki,nekik? De tesó kell. Sajnos nekem meghalt a testvérem,úgy hogy érzem a hiányát. Érzem,látom testvéreken,hogy milyen jó hogy vannak egymásnak. Szóval én mindenképpen szeretnék mégegyet,még havannak is sok rétű félelmeim ezzel kapcsolatban.
Verekedés: Ördögi kör. Én is mindíg arra tanítottam,hogy ne verekedjen,még akkor sem,ha őt megütik. Aztán itt a bölcsi,és suttba dobhatom ezeket. Nem tudom mi volt a jó. A gondozónéni szerint jól tettem,hogy erre tanítottam,mert nem is verekszik,csak bosszantja a gyerkőcöket,de ez más tészta. De viszont itt van drága Ricsi "barátunk" akinek viszont nem ezt tanították otthon. És erre most át kell navelnem Domit is,mert ráadásul amikor a kisfiú megverte,akkor ő csak rázta a fejét,hogy nem bántj,nem adja vissza, kvázi,mert én mást mondtam neki. Na de most aztán! Felhatalmaztam,hogy adja vissza ha bántják,és végre eljutottunl oda,hogy Ricsi barátunk már kevésbé piszkálódik,mert Domikám,is megveri őt,ha arról van szó. Mondjuk hál isten mást nem ver,és őt sem bántják. A gondozó nők szerint ez nagyon jó viselkedés,mert nem nyuszi,de nem is egy elveszett gyerek. Sőt,ha valamelyik sír,Domi meg is vígasztalja
Gyereknevelés,örök kérdés. Mi jó,mi nem
Téged nem érdekel Vichy termék?
Puszi
Noémi
Dominik decemberi,csak jövőre megy oviba.