És yess!!!!
Na, akkor elmesélem, hogy sikerült magamra haragítanom a Klinika 2. emeletének dolgozóit, amit nagyon sajnálok.
Szilvi!
Abban, hogy elmaradt a műtét, nem azt sajnálom, hogy készültem rá és most megint 2 hét ideg, hanem olyan prózai dolgokat, hogy pl leadtam az autót egy hétre szervízbe, mondván, úgysem kell majd használnom, így viszont 4 napon át jó esetben vittek-hoztak kollégáim, rossz esetben vonatoztam napi 3 órát (vidéken dolgozom). Meg a kisfiamat is kvázi átvertem, akit felkészítettem, hogy nem lát 3 napig, mert meggyógyítanak a kórházban és erre fél nap alatt "meggyógyultam", és ha neadj isten 2 hét múlva mégis be kell feküdnöm, akkor nem tudom, mit mondok majd neki, és nem utolsó sorban eléggé fáj a hasam még mindig. Nade reméljük, használ az antibiotikum és tényleg csak egyszerű gyulladás az egész.
Képzeljétek, ma házitündér-üzemmódban voltam és isteni pizzát és kalácsot sütöttem! A pizza is nagyon jól sikerült, kétféle lett, az egyik a szokásos mindenfélés, a másikra viszont fokhagymás tejfölt kentem alapnak, rá pedig keménytojás, füstölt sonka, Bacon szalonn, füstölt sajt és rendes sajt került. Hát zabáltuk
A kalács viszont kimondottan addiktív lett, úgy látszik, mostmár mindennap ilyet kell sütnöm!
Annamari
(Ha ezt az azonosítómat is lenyúlja a rendszer, akkor nem írok többet, ezt vegyétek fenyegetésnek!
)