2005.03.21 10:54
Szerző: doktorkitti
Pszilvi!!
Nagyon bízom benne,hogy nem fogod megbánni a döntésedet,és remélem egy könnyű,szép emlékű lesz a szülésed,ti pedig a babukáddal egészségesek lesztek!!!Lányok,azt mondom,inkább bízz abban a dokidban,akit ismersz,menj vele ha elmegy,hagyd magad mögött a kórházat,ha eddig bíztál benne,akkor ezután is bízz benne,mindegy,hogy az eddigi kórházat szeretted,ismerted,otthon érezted magad,és szép és modern...A szülésnél mégis maradhatunk úgy egyedül,mint a pinty...Nem baj,ha az a kórház,ahová a dokid megy nem olyan modern,vagy nem olyan szép a berendezés,stb.,a lényeg az,hogy az van ott veled,akiben bízol,akire hallgatsz,akiről tudod,hogy odafigyel rád.Az én dokim-mikor szültem az első bébimet,a hosszú vajúdásom alatt császározott mást,egy sürgős esetet.Mikor már látszott,hogy közeledik a pici fiam,én egyre idegesebb lettem.Bejött hozzám az ügyeletes fődoki,és mindenhol csak az én dokim ismerős arcát keresetem.Mikor megláttam,zöld műtősruha volt rajta,maszk és sapka,épp jött a császárból,de nekem akkor az volt a legmegnyugtatóbb.Aki átélte már,az tudja,hogy nem megfefelő orvosoknál kiszolgáltatottak vagyunk,egyedül hagynak minket,és még mi érezzük magunkat megalázott helyzetben-HELYETTÜK!!!!!!!Örülök,ha elvettem a kedved egy olyan dokitól,akinek a csapdájába sajnos beleestünk én és a hugom is.Sajnos a mi dokink is elment,mi nem mentünk vele,maradtunk a kórháznál,és mi lett az eredménye:tőlem nem kapott elég pénzt,és megnézhető volt a viselkedése utána(igaz,hogy átvett,de csak 1 hónapra,mert máris szültem).A hugmnak pedig egy két hónappal korábban megindult szülése,egy alig 2 kg-s koraszülött pici lánnyal,az a doki meg be sem ment hozzá,ki sem szedte a varratait sem,és meg sem nézte-pedig a hugi a doki kollégája,és elejétől hozzá járt.A doki pedig közölte vele kb.1 hét múlva_akkor nézett rá először,de csak mint vizitelős doki-,hogy bárkihez járhat innentől,választhat azt akit akart.Ennyit a kórházról,és ennyit arról,hogy kiben bízz:Egy ismeretlen kórház,ahol a dokid vigyáz rád,vagy egy ismerős kórház,ahol ki tudja mi lesz veled...
Dorcsi,Domcsi,Kriszti