Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Kata aranyos vagy.Kép
Én nemis számítottam arra hogy terhes vagyok, akkor miért nem jön meg??Kevesebb lehetőség!!Kép
Dokihoz kéne elmennem.
Andi!Segíts neked már volt ilyen hogy nem voltál terhes de nem akart megjönni.
Mit mondott a doki??Feírt valamit??
zsu80

Beuka,
Tegnap akartam írni Sopronról is (ha már kérdezted Kép). Szóval reggel sajna nem aludhattam sokáig, hiába nem jöttünk dolgozni... Mert a pasimnak még volt dolga itt Pesten reggel. Aztán nekiindultunk. Odafelé kicsit borongós volt az idő, Tatabányán megálltunk kajálni, majd mentünk a határ felé tovább. Merthogy kimentünk Pandorfba az Outletbe. A határ közelében már hétágra sütött a nap. Kép Nagyon jó idő volt! Kép Ausztriában mászkáltunk sokat, vettünk is pár dolgot és jól el is fáradtuk. Megkajáltunk az ottani MC-ben Kép, majd irány Sopron! Kép Sajna nagyon sok helyen javították az utat, így nem tudtunk úgy haladni, ahogy szerettünk volna. Így mire Sopronba értünk, egyrészt este lett, másrészt már nem volt időnk nézelődni, mert mentünk a meccsre. Kép Közben elkezdett szakadni az eső (az esernyő természetesen az autóban maradt... Kép), ami aztán már abba sem maradt. Hazafelé is végig úgy jöttünk, hogy hol jobban, hol kevésbé szakadt az eső... Kép De az volt a szerencse, h nem volt nagy forgalom (ki még olyan hülye, mint mi, h hétköznap hajnalban keveredik haza?! Kép). Így 1/2 2 körül haza is értünk. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nem mondtátok, h nem lesz itt ma senki... Kép
kata1977
Hatvan

Megjöttem!

Kata, itt voltatok Tatabányán, és be sem kukkantottál hozzám Kép. Enye-benye.
Jól elfáradtam ma, fél 3-ra meg mehetek a páromér a telekre, mert ott száll ki. Semmi kedvem. Ráadásul lehet hogy ki sem érek addig, már nagyon pirosban van a benzinmutató Kép. Tegnap akartunk tankolni csak elfelejtettük Kép. Szóval izgalmas utazás lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Csak a MC-ben megkajáltunk. Amúgy egész úton, ahogy jöttünk-mentünk, mindig mondtam a pasimnak, hogy ki hol lakik. KépKépKép
Szóval gondoltam ám Rátok, csak így sem volt időnk semmire...
Nekünk is necces volt tegnap a benzinkút elérése! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, köszi a bíztatást. Mondhattál volna valami olyasmit is, hogy az Opelekben van biztonsági tartlék, direkt nők számára Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,tényleg akartam mindani hogy a Veszprém megyi Aranyoldalakban Tatabánya térkép van.Hogy milyen megfontolásból, nem tudom!Kép

kata, mi történt megnap a benzinkútnál??KépKép
zsu80

Kép
Bocsi! Kép
Amúgy én mindig már akkor pánikban vagyok, ha éppencsak elkezd világítani a benzines lámpa. A pasim meg csak röhög, h olyankor még egy csomó (viszonylag Kép) van benne. De én utálok ilyen miatt aggódni! Kép
Lehet ám, h az Opelekben van ilyesmi, csak nem tudsz róla! Kép
Nekünk nem Opelünk van, így nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ezt tényleg érdekes. Hogy kerül oda Tatabánya Kép. És nézegetted hogy mi hol építkezhetünk vajon?

Kép

Kép
vkhajni

Kata, nekünk még benzines lámpánk sincs. Csak azt látom hogy félig van, aztán kis idő mulva negyedig, aztán meg hirtelen a pirosban. Sőt időnként gondol egyet és kimegy az üres területre a mutató Kép. Szóval döntsem el ki kivel van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska,
Nem volt semmi extra (a pasim szerint), de a mutató már a piros legalján volt és vártuk a tesóját a buszmegállónál elakadásjelzővel. A kis drágám modta, h itt van előttünk a benzinkút, ne aggódjak, de közben Ő elfelejtette, h kb. 1 hónapja megszűnt az a kút. Kép Így aztán mondtam Neki, h mivel a következő kút kb. 1 km (lehet, h több), ezért jobb lenne, ha leállítaná addig a motort, amíg a tesója oda nem ér. Kép Így kihúztuk a kútig, de én már láttam magunkat, amint állunk a pirosnál, és amikor indulni szeretnénk, akkoraz autócska benyögi az unalmast. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
A mi mutatónk is össsze-vissza megy néha. Nekünk van egy olyan visszajelző lámpánk, ami elkezd világítani kb. ugyanakkor, amikor a mutató a pirosba ér. Ez egy kis benzinkút forma és gondolom, pont a nők kedvéért tették bele, biztos, ami biztos. Az egyiket csak észreveszi mindenki! Kép Én azon szoktam röhögni, h amikor gyorsan megyünk, akkor erősebben világít. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mi már jártunk így. Tatán, a csúcsforgalomban, a puszvégállomás mellett toltuk a kocsit Kép. Egy abban az időben jó autónak számító Astrát Kép. Kb olyan pirosak voltunk mint a kocsi Kép. De akkor a hapsik miatt volt. Azt mondta apu, még kibírja, mittudomén hány kilométert, még bőven belefértünk volna, ha előző alkalommal nem csak félig tankolja a kocsit, pláne ha erre emlékezik is KépKép. De nem baj, ő bent ült a kocsiban, a barátnőm, anyu, meg én, meg toltuk a kutig Kép. A kutasok meg ahelyett hogy segítettek volna, jókat röhögtek rajtunk. Azóta ha valami van vele, lezárom és hívom a páromat hogy b....sza meg a sz..ját Kép, és közlöm vele hogy hol hagytam.

Kép

Kép
vkhajni

Kata, tudom ám miről beszélsz, a hajam még nem szőkül (bocsi). De nekünk akkor sincs benne olyan Kép Ha gyorsan mész többet fogyaszt az autó KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Mi egyszer Olaszországban toltuk a Daciát, aztán mindenki dudált, apám meg tök ideg volt!

Ha megmondod hol , akkor megnézem hol építkeztek.
zsu80

Kertváros Cseresznyefa utca. Az utcát meg fogod találni, a térkép bal felső szélénél keresd. Azon a részen lesz a házikó, ami még nincs rajta a térképen Kép. Ahogy vége lefelé az utcának mi majdnem a sarkon építkezünk Kép

Kép

Kép
vkhajni

megvan, a Szent György keresztezi? Ugye??
zsu80

Ugye. Nagyon ügyi vagy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nem a szőkeség miatt mondtam! Kép

Mi egyszer amikor még otthon laktam, akkor egy trabantot toltunk a hóban 3-an lányok. Ráadásul miniszoknyában, mert buliból mentünk hazafelé. A bnőm pasija meg bent terpeszkedett a kocsiban. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ezek a pasik szörnyűek. Én egyedül is toltam egy Kadettot, ki a parkolóból, gondoltam be tudom tolni. Kiértem a parkolóbol, épp gondoltam, hogy ez nem is olyan nehéz, erre kiderült, hogy lejt a parkoló Kép. Onnantól meg sem tudtam mozdítani. Lehet hogy a végén már a röhögéstől gyengültem el Kép.

Meg olyan is volt, hogy egy temetés alatt vettük észre, hogy rajta maradt a világítás. Onnan ugye nem illik kiszaladni. Mire vége lett azt sem mondta a tütü hogy nyek Kép. Ott szerencsére voltak erős fiatalemberek akik segítettek Kép.

Meg úgy is jártunk már, hogy sátorozni voltunk, és ugye a sört hűteni kell, van egy szivargyújtóra dugható hűtőtáskánk. Na, akkor is szaladgáltunk vele a kempingben Kép.

Így visszagondolva, csoda hogy ezt a kocsit még nem toltuk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na én elköszönök. Majd még este jövök. Nemsokára hazaér anyu, és dumizni kell vele kicsit, meg ugye indulnom a páromért Kép. Legyetek jók addig is, és ne dolgozzátok halálra magatokat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ezek viccesek lehettek! KépKépKép
Elképzeltem a parkolósat! Kép És ott ki-be ugráltál?! Vagy hogyan kormányoztál?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Na már nincs rossz kedvem ,megyek Győrbe a barátnőmhöz!KépKép Eskövő óta nem láttam ,egyet beszélünk, a párom ugyse jön haza.Kép
Én is elköszönök legyetek nem jók, és jó é tartalmas hétvégét kívánok!
zsu80

Hát Lányok! Én sem gyarapítom ebben a hónapban a zebrások táborát... Hajni írj majd át légyszi! Ma 1. cn. Kösz :-(((((

Kép
Kép
banya1

2 napja elkezdtem barnázni, de amúgy semmi tünetem nem volt. Gondoltam ma reggel azért tesztelek, hátha... El akartam olvasni a tájékoztatót, erre képzeljétek: üres volt a doboz. Valaki kilopta a tesztet a tescoban a csomagból. Végülis nem volt rá szükség, mert ma reggelre egyértelművé vált a dolog, csak azért írom le, hogy figyeljetek, ha legközelebb ilyen helyen vesztek tesztet.

Kép
Kép
banya1

Zsuzska,
Látod, én ezt már a mútkor is javasoltam! Örülök, h nem szomorkodsz otthon! Kép

Banya,
Basszus, nekem eddig eszembe sem jutott volna pl. a teszt dobozába belenézni! Mondjuk nagyobb dolgoknál meg szoktam nézni, h minden benne van-e a dobozban... Nem semmi! Kép
Sajnálom, h megjött! Kép
A múlt hónapban egy napon kezdtük, nálam most még semmi jele. Kép (igaz, nem is nagyon szokott... Kép)

Én csak 7főn leszek legközelebb. Addig legyetek jók, pihenjetek sokat! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Banya, átírtalak Kép. Tényleg hihetlen hogy ilyen van. Szerintem nekem sem jutna eszembe megnézni. Bár én a multkor kerestem a tescoban és nálunk nincs is. Úgyhogy inkább megnéztük milyen óvszerek vannak Kép.

Lányok, nem írtok valami sokat. Én elszórakoztatom maga, megnézem milyenek lettek a képek, aztán ha van jó, rakok be nektek. Valaki mondta, hogy igényli, a többiek meg így jártak Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hálószobafal

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Fűrdőszoba, a konyha felöl nézve

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szintén

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szintén, de itt már kész

Kép

Kép

Kép
vkhajni

A konyha és a fürdő találkozása, ebbe a konektorba lesz bedugva a hűtő Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na ennyi. Szerintem profi fotós vagyok Kép. Igaz csináltam egy pár olyan képet, hogy még én sem tudom megmondani melyik az alja, és melyik a teteje Kép. Azokat inkább kihagytam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, akartam még írni, hogy a parkolósnál a párom bent ült a kocsiban Kép. Most jut eszembe, lehet hogy nem is a kocsi volt olyan nehéz? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni nagyon klasszak a falak! KépKép Bámulatos hogy haladtok...Legalábbis innen messziről olyan gyorsnak tűnik. Kép

Én mindjárt megyek be megint dolgozni délelött Kép
Nagyon nincs kedvem. Mostanában nagyon magam alatt vagyok, egy csomó minden összejött, mint Zsuzskának: balhék a munkahelyen, a családomban, elkapott a bkv ellenőr, elvesztettem egy nagyon fontos papírt, az utolsó fillérig elfogyott a pénzünk, pedig még egy hét fizetésig...stb Kép

Közben a munkahelyemre a héten két olyan nő jött be, aki le akart mondani a ygerekéről. Az egyik 4 hetes volt, a másik meg magzat Kép Én előre kijelntettem, hogy nem fogok velük beszélni, szerencsére a kollégáim megértőek
Na vár a munka! Mindenkinek szép hétvégét!
Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok csajszik!!!
Csak gyorsan írok,mert takarítok meg sütök!!Délután megyünk vendégségbe.
Csütörtökön megvolt a kiskatona vizsgálat és minden rendbem Apával!!!!!!!!!!!!Képzeljétek el,már reggel 10-kor volt eredmény!!Azt mondta a doki a legjobb lett!!!!Nagyon örültünk.Még mennem kell 9-én is egy vérvételre,hétfőn meglesz ennek az eredménye,aztán utána összeülünk,meg beszéljük mi a teendő!!Mondtam is a dokinak akkor csak engem kell rendbehozni,azt mondta meg lesz.fog hamarosan jönni a baba.Most tök jól vagyok,haladnak a dolgok,lelkileg is rendben vagyok.

Zafír!!!
Aztán mesélj majd az új dokiról milyen volt!!??Drukkolok neked.Olvastam jól összejöttek a dolgok!!!De ne stresszeld magad!!!

Hajni!!
Szupi a kégli!!!

Kismamik jól vagytok????
Proone!!!Most jó sokat dolgoztál,hétvégén tessék pihizni!!!!

Na majd még jövök!!!
csanita

Sziasztok csajszik!!!

Banya nagyon sjnálom, hogy megjött Kép
Ez a tesztes dolog elég durva!!!

Zafír akkor tényleg összejött neked Kép de kitartás!!!

Anita nagyon örülök, hogy minden redben a pároddal!!!! Kép Tényleg látszik az írásodból, hogy most nagyon boldog és magabiztos vagy!
Szerintem így biztosan sikerül!!!

Hajni tök jó, hogy így haladtok!!! Kép NEmsokára költözés!! Én még mindig hordom át a cuccokat Kép

Nolina miért nem jösz megint! NEm is írtad, hogy megjött végül, vagy ugye nem!!!

Lolita Te már biztos nagyon készülsz az esküvőre, azért nem jösz! Ugye már csak két hét???
LEsz lánybucsú?

Kismamáink merre vagytok? Mi van Veletek?

én megvagyok. Végre hétvége, és takaríthatok Kép meg füvet nyírhatok Kép
Jaj képzeljétek nem is meséltem asszem. A sógornőm, tudjátok írtam, hogy azt hitték cisztája van, meg kellett műteni, és kiderült, hogy nem ciszta, hanem mindkét petefészkén volt valami daganat, ki is kellett venni mindkettőt. A dokija azt mondta, hogy az ikertestvére (!!!) kezdett el most növögetni. MÉg szerencse, hogy megszülte a két gyereket még fiatalabb korában!
Szegény úgy sajnálom, még mindig kórházban van, épp most délelőtt voltam benn nála, de szerencsére már egész jó kedve van.

NEkem holnaptól kezdve, még 8 napon keresztül (kb) bármikor megjöhet Kép Majd értesítelek benneteket!

LEgyetek jók és jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Végre vége ennek a napnak. Jól elfáradtam. Egész nap kint voltunk a telken. Vittük a kutyusokat is, nagyon örültek nekünk.

Köszi mindenkinek a dics-dics-t Kép. Olyan édesek vagyotk.

Épp most gondolkodtam el rajta, hogy másfél hónap és ha időbe jön a pénz, akkor járulapozunk. Onnan meg már csak festeni kell Kép. Holnap is csak este leszek, mert megint megyünk reggel aztán ebédre haza, aztán vissza ki Kép.

Zafír, tényleg nincs jó időszakod, de fel a fejjel, nemsokára vége. Tudod mindig vége a rossz dolgoknak Kép.

Anita, gratula az eredményhez. Olyan jó, hogy ennyire tele vagy energiával most Kép. Csak így tovább, ez a helyes út a baba felé Kép.

Bea, bárcsak már ott tartanánk, hogy hordjuk a cuccokat Kép. De talán te tudod a legjobban, hogy mi vár még ránk Kép.

Asssszem mást nem akartam. Még jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita ez szuper hír!!Kép Itt aztán tényleg gyorsan haladtok, én már bánom, hogy nem oda kértem időpontot! Úgy érzem nálatok nagyon gyorsan összehozzák már a babát! Én nagyon szorítok, de a legfontosabb, hogy jó kezekben vagy! Kép

Nolina mi van Veled? Olyan rossz, hogy így eltűntél.Kép

Beuka nagyon rossz ez a "bármikor megjöhet időszak". Remélem, hogy Neked ez lesz az utolsó ilyen és egy zebrával zárul! Valakinek már muszáj zebrásnak lennie meg végre szeretnék egy clostys babát is látni!! Anitával együtt mi most pihizünk, szóval...
Amúgy nagyon tetszik a "végre takaríthatok" mondatod! Bárcsak én is tudnám ezt értékelni...Kép

Hajni gondolom Ti ma is egész nap "házikóztok". Olyan szép idő van! Nagyon hamar itt lesz a költözés is!

Én meg itthon poshadok egyedűl Kép s takarítanom kellene meg dolgozatot írni az egyetemre... nem tudom melyikhez van kevesebb kedvem. Kép

Tegnap beszélgettem Apuval és ő szólt, hogyha bármilyen orvoshoz vagy vizsgálatra azért nem mennék el mert nem bírjuk anyagilag, akkor szóljak. Látom az unoka szó szerint minden pénzt megér nekik. Kép Azért ennek nagyon megörültem, mert amilyen árak vannak, elképzelhető, hogy szükség lesz a segítségükre.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Zafír jó lenne ha igazad lenne!!! Ma én is pont ezekkel a gondokkal küzdöttem, mint Te. Nincs itthon a párom, takarítanom és dolgozato írnom kellett volna, de a dolgozatírás elmaradt. szerintem ma már nem is fogok hozzá.
Tök jó, hogy apud így áll a dolgokhoz! Akkor ezek szerint tisztában vannak a helyzettel. MI még nicsig megpróbáljuk titkolni hátha így nagyobb meglepetés lesz, ha egyszer összejön. PEdig tudo, hogy már nagyon nagyon szeretnéenk unokát, és biztos sejtik hogy mi is!

Hajni igen én pontosan tudom, hogy még mi vár rátok! De hidd el olyan hamar el fog jönni, hogy csak na!! Ráadásul itt a nyár, egy csomó időt kinn tudtok tölteni!
Mi most a színválasztással és az árajánlatok kérésével vagyunk elfoglalva, csak sajna a köművesek csak május végén tudnak jönni kintről leszigetelni és leszinezni. Mikor azt gondolná az ember, hogy már majdnem kész, a képébe vágnak ehy hatalmas összeget, hogy kb ennyi lenne a külső munka. Hál Istennek azóta már egyre jobb híreket kapunk ezügyben és egyre kevesebbre jön ki a dolog. De még így is! MÉg jó, hogy már megkaptuk a hitelünk 84%-át.
Na nocsi a panaszokért.
MA nagyon szép idő volt mit csináltatok kinn???

Na én megyek füvet locsolni, ugyanis már tök jó nagy az újfű Kép

További szép napot mindenkinek, holnapra meg jó munkát. Sajnos megint hétfő Kép

Olik veled mi ban? olyan régen voltál. Te velem együtt vagy ma a 28.napon. Hírek??

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Még semmi, de szerintem meg fog jönniKép A hőm elárulja mindent( nem megy fel 36.7 nél fentebbKép)
Ez van.
Olik
Vendég

Sziasztok!

Csütörtökön megpróbáltam írni többször is,de nem engedte a babanet. Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, annyiraaa jól esett!!Kép
Igen, megjött, csütörtökön, tehát ez a 4. nap, már szerintem holnap el is múlik. Viszont 8 egész napig barnáztam előtte, ami elég aggasztó. Köv. hónapban amint elkezdődik, rohanok a dokihoz, hogy a méhszájseb okozza, vagy mi. Ez volt a 4. foggátló mentes hónap, szerintem aminek rendeződni kellett volna, az már ennyi szünet után helyreállt volna, ha akar. Pénteken kirándulni voltam a keresztfiammal(elsős oszt.kirándulás) Pesten. Tök jó volt! Bábszínház és du. cirkusz volt a program. Mindkettőt imádtam. Főleg a cirkuszt, hisz a fő produkció a különféle akrobatikus jégtánc volt, amit imádok. Nagyon látványos és szórakoztató, el voltam ájulva.Kép Amúgy amerikai vendégeink vannak egy hete, elég zsúfolt programunk volt.
Anita, gratula a kiskatonákhoz, kb 10 nap múlva csatasorba is állhatnak.Kép
Zafír, remélem már jobb kedved van! Miről kell dogát írni és mikorra? Nekem semmi dolg. nincs, mégis eléggé magamba voltam zuhanva pár napig. Ilyenkor szorgalmasan olvasgatlak Benneteket, akkor jobb egy kicsit.
Hajni, kész fotóművész vagy!Kép Tök jó, hogy így haladtok és most a "többnyire jóidőben" gyorsabb is a munka.
Bea, nagyon szorítok!! Oolyan jó lenne, ha hoznád a köv. zebránkat! Bár én úgy érzem, hogy lesz májusi zebránk! Remélem több is! Sajnálom a sógidat, de öröm az ürömben, hogy van már két lurkója.
nolina

Nolina Kép Örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy megjött Kép Tényleg jó lenne Neked is orvoshoz menned, a 8 napos barnázás nagyon rosszul hangzik!
Milyen amerikai vendégeitek vannak? Rokonok?

Ja én már szerncsésen túlestem a takarításon és a dolgozatomat is befejeztem. Azt hiszem a takarítás volt a rosszabb. Kép A csoportterápiáról írtam... Belevettem a babanetet is, a lényeg, hogy a sorstársakkal való beszélgetés terápiás hatású... Remélem a tanár is így gondolja. Kép

Olik Kép

Beuka lassan Benned minden reményünk!
Mi is titkoltuk a szülők elől, de Apu egyszer konkrétan rákérdezett, és akkor már nem volt kedvem kitalálni valamit. Egyébként most már örülök, hogy elmondtam. Ha sikerül, akkor viszont várok egy kicsit a "nagy bejelntéssel." Már annyiszor elképzeltem.. Kép
Anyósomék nem tudnak semmit. Ők nem olyan kérdezgetős fajták.
Na Neked sikerült a takarítás, a fűnyírás plusz a dolgozat? Mikorra kell? Nyakunkon megint a vizsgaidőszak!

Hajni, mi van Veled? Már haza se jöttetek a házikóból? Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak míg elolvasgattalak benneteket .... Kép.

Ma befejeztük a szigetelést kívül, meg felraktuk a szigetelés védőt. Meg a hálószobába leraktuk a hungarocelt, meg a tűzfalból raktunk fel egy sort. Szóval elvoltunk.
Különben meg be akartuk vinni a vasat a házba, hogy azt is berakjuk a szobába, csak nem fért be az ajtón Kép, meg a maradék cserepeket akartuk leereszteni vödörrel, de az meg nem fért bele Kép. Szóval jól kiataláltuk a dolgokat Kép. De valószínű megoldódik mindkettő. A cserép a ládába, a vas meg a terasztajtón. Szóval csak idő kell és alakulunk.

Nolina, kijavítottalak Kép. Olyan kár. De tényleg rémisztő ez a 8 nap barnázás. Kívácsian várom mit mond a doki.

Ja, különben velem meg nem tudom mi van. Alig van meg. Mostanában már szórakozik is velem. Kicsit kezd elegem lenni belőle. Ha megjön legalább rendesen tegye, ahogy szokott. Na mindegy, majd csak lesz valami Kép.

Bea, azt hittem valami olyasmit fogsz rá írni, hogy tudod mi vár ránk, de inkább nem írod le, mert elmegy a kedvünk az egésztől Kép.

Ja, csináltam ütemtervet is. Holnap fel kell raknunk még egy sort a tűzfalból, meg le kell hordanunk 50 db cserepet. A többi nap úgy kezdődik hogy 100 db cserép.

Na jó, abbahagyom a dumit, mert kiraktok innen Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ma senki se nincs? Na hozok nektek egy táblát, hátha előkerül valaki Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia,
én vagyok, velem semmi extra nincs.Kép
Szóval nem jött meg de terhes sem vagyok!Utálom ezt az állapotot!Kép
Jövő kedden megyek dokihoz, már kinéztem a rendelést!
Utálom a hétfőket!!!
zsu80

Tényleg, én nem is írtam nektek, hogy holnap ha minden igaz, megint megyek az apeh-be dolgozni. Még semmit nem tudok, ma délután beszélem meg a részleteket. Kíváncsi vagyok hova kerülök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na az tök jó Hajni!Kép
Végre jó hír!
Majd informálj bennünket is. Kép Látom sehol senki.

Kata! Veled mi van??Megjött??
zsu80

Sziasztok!

Nekem is megjött ma reggelre. Kép De este még tudtunk egy jó nagyot szexelni! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?