Sziasztok!
Köszi a gyümis ötleteket, asszem kivárok... Mást nem tehetek
, megtömni nem tudom, persze nem is akarom.
Heppi,
tök jó, amit írtál, én is gondoltam erre, hogy letiltom, aztán majd hátha arra beindul, utána végiggondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy nem megy
. Az én kislányom reakciója az ilyesmire az, hogy közli: ez apáé meg anyáé, Anka nem eheti, és pakolná befele a mi szájunkba, mégcsak véletlenül se a sajátjába
. Ez van. Cebiont adok neki. Zöldségre ez nem csak akkor vonatkozik, ha nyersen eszi? Mert főziben már nem sok vitamint tartalmazhat, vagy rosszul tudom?
Angela,
5 évesen? Az se semmi. Akkor még van időnk
.
Elli
,
gyümölcscentri ugyan nincs, de citrusprés igen, na, azt a fujjogást látnád, amikor az igazi narancslét próbálom adni... Mert a dobozos 100 százalékost imádja, issza is ezerrel, de amit anya facsar, az fujjj. Egyébként meg valami "harapósat" gondoltam, ami kifejezetten kaja...
Leszter,
pont most mesélte a sógornőm is a kengurus esetét, a hévre akarta feltenni a nagyobb gyereket, na, amikor le akart hajolni érte...
Szóval el tudom képzelni a cipőkötést is
.
Krémtúrót csak és kizárólag a Milli dobozosat eszi ám, de csak a mazsola nélkülit
. Nehogy mán szegény anyának megkönnyítse a dolgát. A belekevert cuccot ezerfele köpi. Tök vicces, de a túró rudit is csak egy-két hónapja eszi. A tejbegrízt pl. meg se hajlandó kóstolni. Ilyenjei vannak.
Szüléssztorit én tuti el fogom olvasni. Lehet, hogy a kórházban, kinyomtatva???
Andi,
drukkolok, hogy semmi gond ne legyen a staphylo miatt, meg egyébként se. És hogy most már minél hamarabb kibújjon Levi!!! Ja, én is mára vagyok kiírva, hát eddig még jól viselkedett enyém kölök, remélem, pár napig még kibírja! Most az a legújabb, hogy valószínűleg holnap déltől már lehet itt szülni. Hát legyen úgy...
Meggybefőtt...
Ugyan már
... Képzeld, a gyümilevest megeszi, de csak üresen! Tejszínhabbal
.
Momo,
a Cebionon kívül én is a gyümilevekben bízom, mert az legalább fogy, bár a múltkor a bőrgyógyi azt mondta, hogy kicsit sárga ez a gyerek, nem iszik véletlen sok narancs- meg répalét?
Ááááá...
Köszi a drukkokat mindenkinek. Most talán holnaptól lehet menni a Szent Imrébe, úgy néz ki, bár még egy vizsgálat eredményére várnak, de hátha-hátha. És hátha a Dani nem ma éjjel akar megérkezni.
Pussz
F.