Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi holnap 11 körül megyünk a Máltai játszira. Ha van valakinek kedve csatlakozni és velünk találkozni akkor jöjjön Kép Most rohanok kiporszívózom az autónkat mielőtt Józsi hazaér mert a lány kb egy vedér homokot szórt szét benne a délelőtt folyamán Kép

Nadine és a holnap 6 hetes Gréti és a nagyon rossz Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!
Akkor mi megyünk holnap.

Ma voltunk Annával a Domb utcai játszóházban. Nagyon jó volt!!!!!!
Anyukáknak 5 kg mínuszKépKép A csaj totál lefáradt, bevágott 2 és fél virslit+ egy kis vadriszt.

Megyek altatni lassan....
Hulla vagyok.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Nekünk sajnos nem jó a hétvége mert nagyon zsúfolt tele vagyunk programmalKép

A domb utcai játszóházban mi is voltunk már de még csak mátéval geri még nem volt. Ha legközelebb megyünk most már gerit is visszük.
Mi többször inkább az interspar-ba szoktunk menni a játsziba mert ott már gerit is beveszik. Geri is nagyon élvezi egyáltalán nem szokott sírni nagytesóval jól el vanKép.
Ma du-án viszont megyünk ide a sparba mert mennünk kell apának öltönyt venni és nem tudom a gyerekeket hova tenni, így mennek a játszóházbaKép Már alig várjákKép

Mindenkinek jó hétvégét!

krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

jó, hogy találkoztunk ma, olyan jól eljátszottak megint a gyerekekKép
Délután már Imi lázas volt, gondolom, az oltás szövődménye. Kicsit többet fekszik le, de már a lábasokat kipakolta a konyhábaKép Csak, enni nem akar, meg inni sem nagyon. Most csináltam neki kis gyümiteát, azt hátha majd lenyomja. Most elmentek apával kocsikázni, meg a nagyinak megmutatni a 4Ds öcsike képeitKép

Szerintetek is gáz a Zsigmond név? Mostanában többen mondták, hogy ne legyen azKép

Kriszta,
Ugye, jól tudom, hogy Szoboszlón van vizilabda? Oda szeretném majd vinni a fiút, vagyis a fiúkatKép Tudsz róla valamit:
A sulival mi van, már olyan rég nem írtál róla?

Dorka szeme meggyógyult már?

manóka

manóka
manóka

manóka!

A vizilabdáról nem tudok semmit de ha gondolod akkor esetleg megérdeklődöm.
Nagy szép izmos fiúkat akarsz? A vizilabdás fiuk nagyon csinos fiukKép)
A suliról azért nem írok mert már múlt nyáron végeztem és most már nincs iskolaKép
Szeretnék már elmenni lassan dolgozni. szeptemberől biztos megy geri bölcsibe de ha esetleg előbb találok állást akkor hamarabb is.

Veletek mi újság? Mennyiidős kismama vagy? hogy fogják hivni a második fiucskát?
Megint majornál fogsz szülni?

Most látom a zsigmond nevet. Nekem mindig az volt a véleméynem hogy nektek kell hgoy tetszen a név nem másnak a ti gyereketek lesz. Ne törödjál másokkal ha nektek tetszik az a lényeg.

krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa!
Az Intersparos gyerekjátszóba mennyi idős kortól feszik be a gyerkőcöket?
Vettetek öltönyt?

Manóka!
Nekem tetszik a Zsiga névKép
De igaza van Krisztaanak, a lényeg, hogy nektek tetszen.
Imike hogy van?

Krisz!
Olyan régen írtál!
Dorka jobban van már?

Mit szólnátok egy pénteki talihoz nálunk?
Nekünk a délelőtt lenne jó, olyan 10 körül.

Fáj egy kicsit a fejem, megyek kávézni.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

nem is hiszem, hogy ide jutottamKépMostanában olyan időhiányban szenvedek, vagy nem is tudom.
Hétfőn voltam kicsit Nagyváradon, vettem már pár rucit a fiúknak. Nagyon aranyos kislányruhák is vannak, ha valakit esetleg érdekel.Sajnos, most a leit nem váltják olyan jól, mint télen, de így sem volt rossz, persze, azért ez relatív. A turishoz képest drága.

Kriszta,
ha megkérdezed, akkor megköszönömKép

Krisz,
isztok még Milumilt? mert a DMben csak 1799 a 600 mg-os doboz, emlékeim szerint, a Rossmannban több, vagy csak roszul emlékszem?

Era,
péntek még áll, bár, sajnos, olyan esős az idő, és állítólag, nem is fog javulni a hétenKép

Tegnap lementünk gyalog, a fiam fél óra után beleült egy pocsojába, és úgy játszadozottKép

Vasárnap nagy kerti buli, egésznapo őrölet volt, teszek már pár képet.

Kép

Kép

bocsi, hogy ilyen sok lettKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,

Olyan szomorú az időKép azon gondolkozom, hogy délután el kellene menni a Hangyabolyba, mert már tegnap délután sem tudtunk lemenni. Még szerencse, hogy délelőtt lementek a fiúk kicsit cirkusz állatozni.
Csak kocsi nem lesz, és a buszozáson heztitálok, hogy neki merjek-e vágni, vagyis merjünkKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,
Köszi Era, nagyon klassz volt a taliKép

Kép
képek mentek mindenkinek!

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nagyon jó volt, hogy itt voltatokKép
Olyan édesek ezek a pöttömök!!!
Anna még mindig alszik, teljesen lefáradtKépKép

Most jutott eszembe, hogy hétfőn Waldorf ovi. Mi lehet, hogy megyünk egy kicsit játszani.
Van kedvetek?

Era

Era
Kép
era75

Manóka!

Elküldenéd a padlizsánkrém recepjét!

Köszi.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, mégegyszer köszönjük a meghívástKép

Padlizsánkrém:
én a megmosott, villával megszurkált padlizsánokat 250 fokos sütőben sütöm olyan 45-50 percen át, hogy jól összefonnyadjon, esetleg égett is lehet.( ezt a kerti grillen, vagy gázon is meglehet, akkor jó szenesnek kell lennie a héjánakKép)
Aztán végét levágom, héját lehámozom. Beleteszem a turmixba, hozzá fokhagyma, hagyma, só, bors, olivaolaj,kis mustár, én összeturmixolom. Aztán már csak le kell hűteni, és piritóssal nagyon finom.
Anyukám majonézt is kever hozzá,én azt nem szoktam, de úgy is finom.

jó éjt mindenkinek,

manóka

manóka
manóka

KösziKép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Voltunk ma a Hortobágyon, az állatparkban.
Anna annyira élvezte!!!Jobban mint az állatkertet.
Aztán ebédeltünk a Csárdában. Volt etetőszék is.
Jó kis nap voltKép

Ti merre jártatok?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
nagyon jól hangzik ez a Hortobágyas dolog, és az idő is kellemes volt rátokKép Csárdakoszt meg nyam- nyamKép

Szombaton a fiúk szinte egész napos túrát tettek, így tudtam kicsit pihenni, ma meg nagyizott a fiú, nekem volt egy hatalmas adag vasalnivaló. De jövő héten nem fogok mosni, az biztosKép anni rucit vasaltam, hogy bőven jut.

Nekünk 4.-én lesz a házassági évfordulónk, most arra szeretnék valami meglepis dolgot kitalálni, de még nincs konkrét ötlet. Mindenesetre már úgy elmennék valahová kettesbenKép

Ja, és a padlizsánhoz még annyit, hogy én most 1db-ból csináltam, így nem lehet ráunni, mert elfogyKép

Fotók nincsenek?

szép álmokat nektekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

bocsi, elég későn tudok regálni a kérdéseitekre de én már válaszoltam mindenkinek de mire elküldtem volna Geri kinyomta tehát elszálltKép)

Azóta pedig csak most van időm írni.

Era!
Az intersparban 2 éves kortól engedik be a gyerekeket. Persze ez sokkal egyszerűbb akinek már van testvére mert nekünk Gergő szó nélkül ment be Mátéval játszani nem volt semmi sírás. Jó mert mindig ott van a nagy tesó neki így nem érzi annyira idegennek a heyletKép.
Öltönyt végül is a szuperben vettünk itt debibe.Voltunk kint is Nagyváradon igaz olyan 10 000-13000 Ft körüöl már lehet öltönyöket kapni de nekünk nem nagyon tetszettek. Olyan ó divatúak voltak. Mindegy végül is itthon amit vettünk 30 0000Ft volt még azt mondom elfogadható. Remélem az is kibír 8 évet mint a másik nem szeretnék hamarabb venniKép)

Manóka!
Persze megkérdezem holnap vagy holnapután megyünk az usziba és akkor majd rákérdezek.
Mi jújság hogy vagy? Mikorra vagy kíírva?
Tudjátok már mi lesz a neve a kis tökösnek???

Nagyon szurkoljatok mert most dől el hogy megkapok-e egy állást vagy sem. Nagyon szeretném és nagyon szükségem lenne rá.ReménykedemKép

puszi

Krisztaa
krisztaa

sehol senki?????KépKépKép
krisztaa

Sziasztok!

Itt vagyokKép

Krisztaa!
Nagyon jó ötelet volt ez az Intersparos játszóház!
Beadtuk a csajt, és egy szó nélkül eljátszott 50 percet nélkülünkKép
A végén azért már hiányzott Anya, de nem sírt.
Én úúúgy izgultamKépMentünk meglesni...és édesen játszottKép
Közben pedig vettünk fényképezőgépet!!!
Végre nekünk is van sajátunk!!!

Igaz még nem nagyon volt időm elolvasni a leírást, mert olyat vettünk, amit lehet manuálisan is használni, és az egy csöppet bonyolultKép
Majd teszek fel képet a csajról.

Ma találkoztunk a volt védőnéninkkel, és megdícsérte Annát, hogy milyen ügyesen leszokott a szopiról. Azt mondta ilyen korban ritka, hogy hiszti nélkül megy a dolog.

Hűűű, de azért Annánál is kezdődik, vagy inkább fokozódik a hisztikorszakKép
Főleg, ha fáradt.De még kezelhető...

Ma voltunk a Batthyány-in egy nagyon jó turiban!!Viki turi, csak gyerek cuccok vannak, szerintem mosva, vasalva. És nem drága!!Olyan édes nyári dolgokat vettem a csajnakKép

Megyek lassan pakolgatni, mert holnap a párom 31 éves, és nagy családi sütés lesz( feltéve, hogy az idő is olyan lesz).
Imádok grillezniKép

Na megjövök és teleírom a topikotKépKép

Era

Era
Kép
era75

Krisztaa!

Mi lett az állással?
Megkaptad?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.Kép
Nálunk továbbra is a fogzással szenved Ágota.Dentinox kissé enyhiti a fájdalmait.Az utóbbi napok időjárása is eléggé megviselteKép
Mindezt leszámitva jól vagyunk.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok,
néha már megint nem lehet írniKép legalábbis, nekem nem sikrült.

Sapé,
én fogzási problémákra Chamomilla homeos bogyót vettem, és, amikor nyűgösködött, akkor adtam neki 1-2 bogyót. Mindig használt, megpihent tőle. Esetleg, próbáld ki, ha gondolod.

Era,
Andrásnak bolodg szülinapot, gondolom, jól sikerült a sütögetésKép
Mi voltunk pénteken a játszin, igaz, nagyon fújt a szél, de jó volt. Sőt, azon gondolkoztam, hogy lehet, még biztonságosabb is nekik, mint a Máltai, itt azért még nincsenek olyan nagy játékok.

Kriszta,
június 22-re vagyok kíírva, és Zsigmond lesz a neve a fiúnakKép

Most megyek, nem bírok többet írniKép

manóka

manóka
manóka

Manó!
Köszi,de ezen már túl vagyunk,kipróbáltuk.
Úgy vettem észre a Dentinox jó választás volt,legalább is az eddigiekhez képest.
Hú!Akkor a szülésig már nem sok időd van!
Kinél és hol fogsz szülni?
Az egyik ismerősöm 36.hétben van,éppen tegnap látogattuk meg a Klinikán,befektették szegényt,rossz lett az NST-je.
Zsigmond név aranyosKép

Sapé

Kép
sapé

Szia Sapé, egy másik topikban (szülészetek, kórházak) válaszoltam a kérdéseidre.
drnn

Sziasztok!

Így a nap végén, de azért nagyon boldog Anyák Napját kívánok mindenkinek!
Kép

Manóka!
Köszi a köszöntést!

Nagyon jó volt a sütésKép
Anna megevett két csirkecombot, egy kis salit, és majdnem egy egész szelet joghurtos tortátKép
Kép

Aztán ma voltunk Biogal-os Majálison.

Na mennem kell, mert a csaj hiányol a kádbanKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Sapé,
más ötletem sajnos nincsenKép De csak kijön már az a fogacska, és aztán jobb lesz mindenKép

Era,
pont láttalak benneteket, amikor száltatok ki a kocsiból anyukáddal, mi is majálisoznmi mentünk kicsit az erdőreKép
A fiú igen élvezte a dolgot, kapott lufit, meg ugrált olyan felfújhatós izén is. Persze, nem nagyon, csak ép, egy picitKép

Anna nagyon aranyos a képen, ígéretes lehetett a husiKép

Délután óta olyan kis nyomi vagyok, mintha már 3 napja nem aludtam volna, illetve rengeteg vizet is iszok, lehet, hogy időváltozás?

Mindenkinek puszi, és jó éjt.
Jövő héten, talizunk majd? IMi 12 órázikKép, kocsi nappal itt lesz nekünkKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Era!
Hát sajnos nem kaptam meg az állástKép
Pedig nagyon bíztam benne mivel segítségem is volt. De ezek szerint aki megkapta az állást annak volt ennél sokkal közelebbi ismerőse.
Nagyon jó lett volna mert akik ott dolgoztak és a fönök asszonynak is ugyaniyen kicsi gyereke vannak. Tehát biztos jobban viszonyultak volna problémákhoz. Na mindegy ez már így alakult.
Nagyon örülök,hogy Anna jól érezte magát a játszóházbaKép
Gratula a fényképezőgéphez tegyél most már sok képet fel annárólKép

Manóka!
Hát akkor már nincs sok idődKép
Lesz segítséged ha meglesz a kisfiú? Biztos nem lesz könnyü egyedül.
Aranyos név a ZsigmondKép
Kinél fogsz szülni?? Majornál?

Puszi mindenkinek

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

Na, jól kifáradtamKép a játszitól. A fiam ölben felcipeltette magát a kocsiból, mert már jártányi ereje sem volt, aztán feléledt, és 1-ig nem is aludt el, de már alszik mélyenKép
Még nekem is tiszta meleg az arcom, ez a nyári idő, kicsit most megterhelt.

Kriszta,
állás azért szomorú, de biztosan lesz majd másik, ne aggódjKép
Majorhoz járok most is, gondolom, a szülés is vele lesz majdKép
Itt van a férjem, meg anyukám, meg a húgom is nagyon közel lakik, tehát lesz azért segítség, de őket mégsem húzgálhatom majd ide mindig, illetve Imi is, dolgozik, de majd sokkal több jut rá is, főleg, hogy a nagyonnik gyerekből.
De majd csak megleszünk, szerencsére, nem vagyok túl nehézkes, így hamar túllendülök 1-1 apróbb problémánKép

Mindenkinek jól telt a tegnapi nap?

1x kimehetnénk a Szoboszlói strandra, még most, míg van suli, hátha akkor hétköznap nincsenek sokan. Na, mit szóltok? Megnyitott már?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Én is nagyon elfáradtamKép Nagyon meleg volt!
Anna is felélénkült egy kicsit, még rohangált a lakásban, és még csak most aludt el. Vagyis úgy hallom, hogy alszik, még nem néztem meg.
Strand jó ötletKép, én benne vagyok.

Krisztaa!
Sajnálom, hogy nem sikerült az állásKép
Remélem hamarosan lesz újabb!

Még van két kép, amit tegnap akartam felrakni, de azt írta a rendszer, hogy túl nagyok.
Na majd most.......
Marcival (unokatesója)Kép

Kép

És a majális:

Kép

Holnap ha ilyen meleg van mehetnénk a Jubileumira is. Krisztaa ti jösztök?

Krisz és többiek!
Jól vagytok?
Holnap játszi?

Megyek ebédelni, ja és teregetni.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hűű de jók a képek.
Dorka ma egész nap Annázott, ha meglátott egy babaát agyből Anna voltKép
szóval jó lenne talizni.

Krisztaa,
de kár, hogy nem sikerültKép
teljesen átérzem a helyzeted én is mehetek állást kereseni ha vége a GYES-emnekKép

Strand OK, ha 25 fok leszKép

Voltatok a játszin?

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép

Hát Anna elég betegKép
Folyik az orra, van egy kis hőemelkedése, meg elkezdett köhögniKép
Szerencsére nem viseli meg nagyon, még nem viszem a dokihoz, majd ha nem javul.
Meg nem nagyon akar aludni, pedig jó lenne...

Tud valaki olyan helyet, ahol Hihetetlen családos pólót, vagy kiegészítőket lehet venni?

Manóka!
Elmentem a Bem térre. 10-től van nyitva a bolt, de 11-kor még be volt zárva?(
De nem nagyon láttam ilyen pólót.
Na majd a vásárban...

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Köszönöm szépenKép

Annának gyors gyógyulást kívánunkKép

Sztem a vásárban lesz, ne aggódj, akkor a bolt meg biztosan nem megy olyan jól?

Krisz,
milyen lett az új haj?

manóka
http://lilypie.com/days/050622/1/0/1/+1/.png

manóka
manóka

Sziasztok!

Hááát, nem sokat írtatokKép

Miért van ilyen hideg??????

Annát elvitte Apja a játszótérre, mert már nagyon mozgáshiánya van. Igaz neki a kanapé teteje is megfelel, de azért én jobban szeretem ha a játszin tombolja ki magátKép
Tegnap voltunk Marcinál, Anna sírva jött haza. Marci sem volt boldog, hogy eljöttünk. Szerencsére jól elvannakKép

Tadaaaam. Voltam ma kondiban!!
Olyan jó volt!
Még nincs izomlázam, de ami késik.......

Mutizok egy pár képet a csajról:
Egyik nap semmi mással nem játszott csak a rajztáblával.Még ki is vitte.
Kép

Tegnap együtt főztünk:
Kép

Na megyek csinálok vacsit....
Holnap valami játszizás????

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nekem szokás szerint nem jó a hétfő.
De a többi napra megbeszélhetnénk valamit, pl kisétálhatnánk az egyetem térre, Dorkát a múltkor teljesen lenyűgözte a szökőkútKép

Era,
ezek szerint Anna meggyógyultKép
nagyon jók a képekKép olyan csini a kendőbenKép

Vásárban láttatok valami jót?

Dorka kapott egy vászon nyúzós szandit és egy csini sapitKép ennyiKép
Ja meg ettünk fini rablóhusit, mert a kedvesem rá van kattanva a grilles kajákra, na ezért lenne jó egy kertKép

egy Dorka végülKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Amíg elalszik a csaj bekukk.....

Krisz!
Nem mentünk ki a vásárba. Olyan, de olyan rossz idő voltKép
Anna meggyógyult, nem is volt nagyon beteg, szerencséreKép

Olyan édes DorkaKép

Nálunk bármikor lehet grillezniKépAndrás a múltkor képes volt egy pár darab virslit meggrillezni, mert "grillhiánya" voltKépKép
Majd csinálunk egy közös gyerekek-szülők partyt.

Ja és mikor legyen a beülős buli????
Nekem a hétfő este nem jó, a többi igen.

Szép álmokat mindenkinek!

Megyünk DVD-t nézni.........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Én is, mindig szomorkodok, ha látom, nincs semmi olvasnivalóKép

Nagyon édesek a lányok a képekenKép

Mi szombaton vásároztunk,lementünk reggel lángosér, a gyermek úgy közélekedett, mintha minden nap ott járnaKép Felült 2 forgóra is, de megunja egy idő után, az a 3 perc is sok még neki sztem.
Imi kapott 1 szandit, egy vászon játszócipőt, 2 sapit, és egy táncoló Snoopyt, amit azóta is imád, legalább 200x kell zenéltetni napontaKép

Férjecskémnek én is vettem fini grill husikát aranyárban,de sztem sületlen volt, így legjobb a hazai, eldöntöttemKép
Ez a grillparty sztem is jó ötlet, benne vagyunkKép

Era,
én pénteken is újra rájöttem, hogy milyen fontos nekik a gyerektársaság, mert Imi a keritésbe kapaszkodva nézte a bölcsiseket, beszélgettek, meg integetett nekik, mert a dadus mindig elvitte a kicsiket, amikor idejöttekKép Szegény kis fiacskámat, úgy sajnáltam, ahogy kiabált utánukKép

beülős buli a héten nekem jó, mert Imi este itthon van, így én el tudok menni. De merre, mikor gondoltatok?
Esetleg, maradhatunk itt környéken, vész esetéreKép
Calípso, nagyerőn valami hely? Az lenne az igazi, ha jó meleg lenne, és akkor teraszos buliKép

Találkozni mindenkép kell a héten is, de csak közeli helyen, mert kocsi délelőtt nincs nekemKép és tudjátok, már erősen korlátozott a hosszútávú mozgásomKép
Teszek már én is fel pár képetKép Már, hogy a férfi szakaszt erősítsükKép
Kép

Itt a húgommal élvezi az új ágyatKép
Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Vásárban kaptunk egy szórólapot,ami szerint 15-én,vasárnap a HÓDOD I. Rendezvénycsarnokban BABA EXPOT tartanak.Mindenféle játék,ruha,kismama holmik,stb.Belépő:200 FT(12 év alatt ingyenes)
10-18 óráig lesz nyitva.

Jó hüvi volt a hétvégén Kép !
Ágota felállt,jól van.Foga még mindig 4.Valami virusos dolog miatt a szája tiszta hólyag volt,de már minden ok.(Hát persze eszi azt is amit nem kéne Kép )

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Hajrá férfiszakasz!KépKép
tündér a srácKép

Hú Era, ez tök jó lenneKép egyik hétvégén délután lehetne sztem egy ilyen grillezős, gyerkőcös dolgot elkövetni.

Nem akakrok buli-gyilkos lenni, de nekem ezen a héten csak a szerda jó, és még a kedvesemmel nem is egyeztettem.
Ja és úgy gondoltátok, hogy gyerkőc lefektetve és utána megyünk??Kép szal 8 után, ugye?

Dorkát is alig lehet az ovi, bölcsi mellől elhurcolni, viszont konkrétan még nem játszik másokkal csak nézni szereti őketKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Grillparty:
Következő hétvége, ha az égiek is úgy akarják, nekünk jóKép
Szombat vagy vasárnap délután sütögethetünk, de majd még egyeztetünk.
Ez a hétvége nekünk nem jó, mert Regécre megyünk 3 napra.

Beülős buli:
Nekem jó a szerda este, de csak 9 után, mert a csaj akkor alszik el.
És most esély sincs arra, hogy az Apja altassa el, mert nagyon, nagyoooooon Anyás(újra).
Mehetünk messzebb is, mert én kocsival megyek, elviszek mindenkitKép
A közelben van még a Teniszke, Calypso, Egyetem kávézó....nem nagyon tudok többet.
Vagy a 14 emeletes alatti kocsmaKépKépKépKép

Ja, én még gondoltam a Calico-ra. Isteni a forró csokiKép
Csak ott asztalt kell foglalni, mert nem nagyon van hely a nemdohányzó szakaszon.
Döntsetek!

Sapé!
Gratula ÁgotánakKép
Szegény, remélem már jobban van!!!!
Anna is szenved a fogával, még mindig.

Megyek főzőcskézni......

Era

Era
Kép
era75

Era,
hú a Calico-t én is imádomKép
kár hogy ilyen gáz idő van, csak beülős hely jó.
Pedig egy teraszos milyen tuti lenneKép
szal a Calypso talán a legegyszerűbb akkor.

Többiek?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

nem ment a chelló, csak tegnap este, már úgy hiányoztatokKép
Szép kis idő lett maKép Bár, most Noémi azt ígéri, hogy délután kisüt a nap, de ki hisz neki?

SAPÉ,
ez a hólyagos száj nem hangzik jól, szegénykém, de, ha már gyógyult, az mindenkép jó hír, vigyázzatok magatokra. Ja, és sajnos, ezek a dolgok nem kerülhetőek el, mindent a szájukba vesznekKép

Szóval, akkor ma este menjünk el valahova, a Calypsoba, Calycoba? Iminek már említettem, de mindig azt mondja, hogy kismama nem mehet füstös helyreKépKépKép

Én tegnap extra álmos voltam, alig bírtam lemenni a gyerekkel is. Ma meg csodák csodája, 8-kor az ebéd keltett minket. El sem hittem, hogy nem 6 óra, és nem a fiú. Igaz, azért hajnalban átmászott hozzánk, de a lényeg, hogy szereti a kiságyat, minden este abban alszik. Már csak azt kellene valahogy elérni, hogy ott is aludjon el este, de erre ki kellene találni valamilyen módszert.

megyek, csinálok egy kis reggelit.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Tegnap a csaj is 8-ig aludt..kár, hogy én vártam a szerelőket, akik 8 helyett 1-kor jöttekKép
Így már 7-kor keltem.
Ma meg a csaj is 1/4 8-kor keltKép
Ilyen az én formám.

Manóka! Én is gondoltam rád, füst ügyben, de a Calicoban van füstmentes övezetKép
Mehetünk oda is. Én kocsival megyek, de csak 9 után tudlak titeket felvenni.

Akkor hova menjünk???

Encinek írtam sms-t is, de nem válaszolt.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok,

Era,
megjártad, de tudod, hogy van, ilyen az életKép
Mehetünk a Calicoba is, én benne vagyok, az is jó, ha felveszel, sztem én sem tudok hamarabb úgysem alszabadulni, de, ha mégis van valami gikszer, akkor mehetünk külön is. Sajnos, nagyon pontosan tervezni nem lehet, úgysem mi döntünk.
Igaz, a fiúknak kell próbálni az együtt elalvástKép

Ugye, nem fog ma már esni az eső? Bár, én félek, hogy ha lemegyünk, rögtön pocsolya, így gondolkozok a hangyán is, majd Imi dönt, mert ott velem nem sokat tud kezdeni a gyerekKép

manóka

manóka
manóka

Háát, remélem már nem esik több eső!!!
Most itt van Anyukám, ő boldogítja Annát. Anna most épp a kanapé széléről háttal vetődik a zsákfotelbeKépKép
Kimenni nem akar.

Most épp Imit emlegetiKép

Krisz!
Neked jó a Calico?
Téged is felveszlek akkor, ha úgy jó neked.
Igyekszem Annát időben lerakni, ha Õ is úgy akarjaKépKép

Megyek teregetni...

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

mekaptam az smst, de teganp már nem tudtam irni, mert Zsolti nagyban böngészte a külföldi álláskeresést utána meg elfelejtettem. de most hogy letudtam ülni a géphez első dolgom volt,hogy irjak mert örülök hogy végre kiruccanunk. De azt nem tudom, hogy hogy tudok menni, mert Flora extra anyás korszakában van. Tegnap az ölembe bujva és hozzám kapaszkodva aludt el, hétfőn pedig a vizsgám is kezdett veszélyba kerülni, mert nem akart a mamijával maradni. csak anya anya.de szerencsére anyosom joval a vizsga előtt jött és mire már mennem kellett Flora is elfogadta a dolgot és mosolygott és puszit dobált amikor elmentem.

Nekem jo a Calyco ha tudnám, hogy melyik azKép

Jo szr idő van.Flórának nem is akarodzott lemmenni, de én sem erőltettem. szóval egész délelőtt hintázottén meg porszivoztam közbe, mert már megesz a kosz minket
Floresz este 9-től reggel 9-ig aludt és már most is huzza a lóbőrt. remélem ezt mnem egy 11 orás esti elalvás fogja követni mert akkor nem tudom, hogy megyek.

Szóval akkor világosítsatok már fel hiova megyünk és akkor kb mikor?mondjuk ez utobbi valoszinu elég rugalmas lesz

sziasztok
enci
renci

Enci!

A Calyco a Bem téren van, az új építésű Simonyi Kapu mellett. Majdnem szemben a véradó intézettel.
A Simonyin kell végig menni.

Én szerintem 1/4 10-kor el tudok indulni, és ha mindenkinek OK, mehetünk együtt is.
Vagy ott találkozunk.

De akkor foglalok asztalt.

Era

Era
Kép
era75

Era,
okés a Calyco, imádom a helyet:-)
csörgess meg ha indulsz és akkor lemegyek, úgy jó? mármint ha itt veszel fel a háznál?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Ok.
Fél 10-re lefoglaltam egy asztaltKép
Hát persze, hogy a háználKép

Manóka!
Téged mikor? És hol?

Enci!
Téged is vegyelek fel, vagy jössz kocsival?

A csaj nem akar kimenni.....itt könyörgünk nekiKép
És még a délelőtti pelus van rajta, azt sem adjaKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Irigykedve olvasom, hogy kimenősek lesztek!!!Kép De jó nektek!!!

Sajnos csak rossz híreim vannak ugyanis szegény Mátékámnak fáj tegnap este a füleKép.
Szerencsére nem lázas homeos bogyóval még eddig tudum gyógyítani remélem, hogy nem lesz ennél komolyabb. Ezért be vagyunk szorulva a lakásba pedig most nagyon jó idő vanKép

Na minden jót nektek!!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Hú nagyon jól éreztem magam tegnap esteKép
sztem ismételni kéne majdKép

Szerdán lehetne nálunk taliKép kinek jó? írjatok!

Kriszta,
jobbulást Máténak, remélem hamar túl lesz rajtaKép

nah megyünk fürdeniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisztaa!
Sajnálom szegény Mátét!
Sok-sok gyógypuszi nekiKép

Legközelebb te is jöhetnél egy talira.

Krisz!
Osztom a véleményed.
Nagyon jóóóóó voltKép
Szerda nekünk előreláthatólag jó.

Holnap megyünk Regécre. Ott leszünk a 3 nap alatt. Remélem ilyen jó idő lesz!!!
Megyek is pakolni.

Jó hétvégét!

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?