Sziasztok!
Megvagyok én is,élek és talán most már virulok
.
Rosszullétek elmúltak(kop-kop),hanem velem történik,akkor azt hinném,hogy ez a 12. hét betöltése dolog csak könyvben létezik
!
Költözést túléltük,iszonyat mázlival.Aznap 10 fok,szuper idő,másnap 30 cm hó
.Ez ám az időzítés.Gyermek 1 hete "nyaral" a mamánál,mert már nem bírtuk a kartonokról leimádkozni.Egyszer kétszer el is küldött minket haza,de azért már hiányzunk neki(anya nem mész haza?).Ma hozzuk haza, a kamera már élesítve
.
Pocaklakó jól van, már voltam 12 hetes UH-on,ha sikerül rakok fel új profilképet.
Ja, a hasam nő,mint az ördög,már kellett vennem terhesnadrágot,mert nem fértem bele,csak egybe,azt is már 3 hete hordtam
.A barátaink meg nem akarták elhinni,hogymég csak 3 hónapos...
Szóval így van ez...
Megfázással 2 hete küzdök,de lassan ennek is vége...és dolgozni is megyek
!
Áfonya
Nagyon jók a képek.Főleg az Álom,álom c. tetszik,na meg a "lajhár" elnevezése
!
Azért én ezzel a bilizéssel marhára meg lennék elégedve
.Nálunk se híre,se hamva,de igazán nem vagyok türelmetlen,bár ami idegesít,hogy nem nagyon enged pelust cserélni,elbírná egész nap az egyet...
Krupp: biztonság kedvéért mi is kaptunk Rectodentet,egyszer beadta az elsőnél a drnő,meg egy nagy rohamnál én egyet.Azóta nem használtuk,maradtam a friss levegőnél,eddig bejött.De amikormég másnap is olyan volt,akkor kaptunk rá egy sprét (Aldecin nevezetűt),de ezt sem szabad túlzásba vinni,egyszer használtuk.Azóta szerencsére nem volt.
Örülök,hogy jobban vagytok.A fülfájás piszok egy dolog.Állítólag én nagyon az voltam,amíg fel nem szúrták.
Szt is jókor kezdtétek a bölcsit,bmikor viszed,vmit úgyis összeszed.nyáron is vannak jó kis vírusok...
.Mi ugyan nem voltunk sokszor betegek,mert hallottam olyat is,aki 1 hétig ment,aztán 2 hétig nem....Most megedződik Réka,aztán hajrá!!!!Igaz az influenzától most én is félek,mert ha nem is mennék dolgozni,Bulcsú biztosan hazahozná.De talán már nagy bajt nem csinál...
Ujjszopi:csodálkozom,hogy Máté elhagyta az ujjszopit!Ilyet még nem is hallottam!
Nálunk még megy,de már nem olyan sűrűn(bár 1 hete gőzőm sincs,miket csinál a gyerek
).
Szopi:nem lehet,hogy a betegség miatt nem akart Máté szopizni?Vagy már nem nagyon mutat hajlandóságot?
Irgumburgum,afrancba
.Nálunk a "rohadt lift" megy.
Hozzátáplálás
.Hogy rohan az idő!
Ja,annyit beszéltünk a cukor dologról,hogy a héten a pisiben találtak egy kevés cukrot,hétfőn kontroll.Remélem,téves riasztás volt
.
Zsuzsa
Boldog névnapot utólag is,kicsit megkéstem vele
!
Örülök,hogy jobban vagytok,de ez a kórházas kálvária nem semmi.Meg amit még előirányoztak
.Azért remélem,hogy tényleg csak a legrosszabb eshetőséget vázolta a doki!
De akkor ez most krupp volt?Vagy nem tudják?
Előd szösszenetei
.Nálunk is mindig elcsodálkozik a drnéni,hogy már így beszél Bulcsú!Meg hogy nemrég született
.Naja...
Tényleg,hogy csinálod,hogy vigyázol,Luca ne legyen beteg?Mondjuk ha nem nagyon viszed sehová...Homeopátiás immunerősítő?Az a baj,elég,ha a párod hazahozza pl. a munkahelyről....
Én,köszi,jól(de ez most komoly
),csak a megfázás...
Balatoni randi jó ötlet...bár nekem lesznek kilóim
.Szt biztos tudok a környéken vmi jó kis szállást szerezni,sok ismerősünk adja ki a lakását ilyenkor.
Szopi
.Most már rendeződött?
Infralápma jó?én is annyit gondolkodtam már rajta,főleg most,hogy nem akar kitisztulni az orrom a náthától....
Jamina
Neked is Boldog Névnapot utólag
!
Jobbultok?
Azért ne légy pipa a kölkökre,csak Te vagy az anyjuk
.Nálunk Apamost szóba sem jöhet,még puszit sem kap
.
Gyógyuljatok!
Mozi...most irigykedek!
Bringa
jobbulást,rmlem a nagyján már túl vagytok!
Puszi mindnkinek!
Anyapoc (12+3
)