Sziasztok!
A cím:
www.foreverlivingproducts.com Én is kb. 4 hónapja rendszeresen adom a lányomnak a gélt (napi 2 teáskanállal), aki most 16 hónapos, még nem volt igazán beteg, mióta él- gondolom szerencsénk is volt, de talán a ez is segített. Szerintem is borzasztó az íze, de õ úgy eszi, mint valami mannát. (Ehhez azért jár az a jog. hoyg a dobozt õ rázhatja fel mielõtt kapna belõle :-) lehet, hoyg ezért élvezi annyira!!)
Én is mindenkinek ajánlom!
A másik ilyen csodatermék a "First"- szintén aloe kivonatot tartalmaz, spray formájában és még rengeteg más gyógynövényt- nálunk ez is nagyon bevált, bármilyen horzsolásra, kipirosodott popsira, égésre, csípésre ezt fújom - és tényleg csodát tesz! Amolyan First aid- nek, elsõsegély terméknek ajánlják bármiylen bõr elváltozásra, ill. torok-gégegyulladásra is - arra én még nem próbáltam - állítólag ott is használ. 2 hónapja szültem - és a gátsebet is fújtam vele - tényleg hamarabb meggyógyult, mint elõször.
A barátnõm, aki megismertetett vele, a bárányhimlõs fiait kezelte vele- és 5 nap alatt túl voltak a himlõn!!! Még a gyerekorvos sem hitt a szemének!
Ha valakit érdekel még szívesen írok róla, amit tudok.
Ami a forgalmazást illeti, egyszerre 50 $ a minimális vásárlás, hoyg mennyi a termék fér ebbe bele ez attõl függ, úgy emlékszem a First pl. 13$ körül van, a Gél és a nektár pedig 16-17 $, ezt számítják át Ft-ra az aktuális árfolyamnak megfelelõen + 25% ÁFA, így jön ki az ára (a tanácsadói), erre tesznek még rá a forgalmazók.
Szerintem érdemes összegyûjteni elõbb-utóbb ezt az 50$-nyi vásárlást, akkor kap az ember egy törzsvásárlói kártyát, amivel vásárolhat tanácsadói áron.
Én éppen holnap terveztem, hogy elmegyek vásárolni magunknak, ha valakinek szüksége lenne valamire, szívesen megveszem nektek. Én nem foglalkozom üzletszerûen vele, úgyhogy természetesen tanácsadói áron (bár most akkor én is "szabálytalanságot" követek el) - de értelmezhetjük úgy is, hogy "babanet családtagoknak" vásárolok!! :-)
Talán holnap kora du. megyek, ha addig írtok vagy telefonáltok, akkor megbeszéljük !
(eszalai@euroweb.hu v. 291-8052)
Sziasztok,
Enci