Sziasztok!
Anyaszülésznő!
E-mailt várom:
a profilomban van az e-mail.
Csak rá kell kattintani itt a nevemre, és feljön a profil.
Áfonya!
Én sem rózsaszín képet szeretnék festeni a kórházról. Szerintem nem is tettem.
De a hozzáálláson nagyon nagyon sok múlik, ahogy a többiek is mondták. És abból a mondatodból, hogy megpróbáltad összeírni a negatív élményeidet, már nagyban látszik a Te hozzáállásod is.
A rószaszín képről csak annyit, hogy a tények között, vagyis a jelenlegi "szokások" és "gyakorlat" között rengeteg negatív is van biztosan! Majd Anyaszülésznő talán segít nekem a honlapom szerkesztésében.
Mindenkinek lehet pozitív és negatív véleménye is, és a kórháznak mindegyikre szüksége van. A jókra azért, hogy táplálkozhassanak belőle, és nagyobb energiával dolgozhassanak (Neked is biztos nagyon jól esett, ha dícsértek a munkahelyeden!), a negatívra pedig azért, hogy építkezhessenek belőle!
CSAK EGYET KÉREK TŐLETEK!
NE SZEMÉLYESKEDJÜNK! Vagyis ne legyenek ilyen megjegyzések, amit most Áfonya is tett rám. Írjátok le a véleményeteket a kórházról, és kész!
Mostmár én sem vagyok hajlandó az engem ért sértegetéseket lenyelni ezek után, ha kell, én is "beszólok".
Nagyon elegem van abból, hogyha segíteni akar az ember, egyből valaki lehurrogja! Hogy megy így előbbre a Világ? Nem is értem!
Piros!
Úgy néz ki, hogy 55200 Ft lesz az út
Május 8-a után ketdik, mert 8-án még lesz egy lomtalanítás. Titeket már megkerestek? Most úgy néz ki, hogy a Gézában is szervezik a dolgot. Jó lenne, ha az egész telep egységesen belemenne.
Bár vannak kétségeim (az önkormányzat honnan szedi össze hirtelen a másik 50%-ot, ha eddig nem volt pénz az útra? ).
Fogmosás
Lili még nem mos igazán fogat, mert jön mellette a másik, és nem akarom fogkefével csiszálni neki. Egyszerűen látta egyszer, hogy mi hogy csináljuk, és megőrült a fogkeféért. Még nincs is sajátja, de hamarosan veszek neki.
Topstar!!!!!
GRATULÁLUNK Blankához! Nagyon szép nevet találtatok neki. Van egy szomszéd kislány, akit Blankának hívnak, és Lili imádja. 10 éves már, és jól el tud játszani Lilivel.
Piros!
El isfelejtettem mondani, hogy férjuram tisztára ki van akadva, mert a renoméját eléggé lerontottam előtted. Azt mondja, most hogy fog a szemedbe nézni, ha kiköltöztök, és mi jóban leszünk?
Mondtam neki, hogy hülyeség, ráadásul a Te meglátásaid "tetszettek" neki a leginkább az ügyben, mikor beleolvasott. Bár szerintem az első találkozás után biztosan megváltozik a véleménye
Puszi: Bogi
ui.: Pici! Meg is untad a babanetet?