Új privát üzeneted érkezett!

SisKép!
te dinnye... olyan jót röhögtemKép!!!
Bocsi a hívőktőlKép!!!
Vendég

Sis, jó a kép! Kép

Kismama, én a terhességem elején azt mondtam, hogy csak akkor akarom megtudni, mikor kibújik belőlem, pont a meglepetés miatt. Meg nálunk is mindenki kislányt vár és nem akartam, hogy a külső hatás miatt ne örüljek ugyan úgy a kisfiúnak is! Aztán a 15. héten mikor a fizetős 4D be mentem (szerencsére férjemmel), ott megkérdezte, hogy ha biztossan látni, hogy mi a neme, akkor akarjuk-e tudni, párom rávágta, hogy igen, és azért már én is kiváncsi voltam, így ott mondták először, hogy kislány, de akkor még tudatossan nem vettem biztosra, csak ha több UH-on is azt mondják. Aztán a 18. hetin is azt mondták, de tutira akkor veszem, ha már én is jól kivehetően látom a nunust! Addig,. amíg azt mondják, nem látnak kukit, így kislány, addig csak 90 % ra veszem.

Mondjuk sok szempontból jó ha még a szülés előtt azért kiderül a neme. Szerintem! Kép

Kép

Kép
prüntyi

<font color="ff0000">Csajszik!
Van még rajtam kívül valaki, aki nem volt fogászaton? Én még mindig nem mertem elmenni, be vagyok tojva, és mindig találok valami kifogást rá...
Kati
22+0</font>
Vendég

Birolili, üdv. neked, gyere nyugodtan hozzánk bármikor.

Ma voltunk babaklubban a kisfiammal, tök élvezte és én is sok rég nem látott ismerőssel találkoztam. Volt 2 kismama is, az egyikkel egyszerre szültünk, ő most júniusra van kiírva a második babóval.

Szerintem mindegy mikor tudjuk meg mi a neme, mert az a pillanat a meglepetés pillanata mikor megtudod. Legalábbis a férjem is így véli. Az igaz viszont, hogy csalódás is lehet a dologból.

Cirmike
17+5

Kép
[KépKép
cirmike77

Én is még csak a jövő héten megyek fogászatra, de én nem a betojás miatt, hanem mert 1 hónappal ezelőtt csak mostanra volt időpontja kedvenc haverunk-dokinak.

Menj el nyugodtan mostmár, ha tudsz...!
A nődokim alá is húzta a kiskönyvemben, hogy ez még hiányzik!

Kép
[KépKép
cirmike77

Kati,
én is fostam, mikor mentem 11. hetesen, mert nem voltam két éve Kép De egy egész hegy esett le a szívemről, mikor meghallottam, hogy nincs semmi baj Kép Mondjuk szerencsés fajta vagyok, összesen kettő tömött fogam van, kettő meg gyárilag hiányzik, ott csak tejfog nőtt valamiért KépKépKép

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok!

Vannak még csodákKép
A kútvölgyi kórház laborja azt mondta hogy
IgM negatív
IgG negatív

El sem akarom hinniKépKépKép
A doki akihez "kerületem"(hogy ez még mibe fog kerülni nem tudom, mert elég "csókos" a kapcsolat) beszélt a laborvezető asszonnyal, aki elmondta hogy 3 szor is megcsinálták az izotóp tesztet és mindháromszor negatív lettKépKépKép
Azt hiszem ez az időszak legjobb híre számomraKép

Persze még van 2-3 labor különböző helyeken aminek az eredményét még nem tudom, de nekem már ez is nagy megnyugvás!
És azt hogy mit gondoljak erről az egész kálváriáról, meg a magyar egészségügyről, hát..........KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Csillám!
Gratulálok a te eredményeidhez is, gyakorlatilag mostmár én is társulok hozzád a toxo-fogékonyak táborábaKép
Félek mostmár megszállott módjára fogok takarítani, a húsfőzésről lemondok, állatokat pedig kerülömKép

Megann

Kép

Kép
megann

Írtam egy tök hosszút, és megint elfelejtettem lemásolni!!!KépKépKép

Megann, a te üzidet csak most látom, hurrá!!!!KépKépKép Légy óvatos, minden rendben lesz!

Áááá, nincs kedvem előlről kezdeni, a fenébe.

Bkriszta
neked azért gratula a pocaklakó kisboszihoz!Kép

Kati
én sem megyek fogászatra, Kevinnel megcsinálták amit kellett, most se kedvem, se időm ilyesmire.

Még írtam egy csomó mást is, de most nagyon bedühödtem a hüle babanetreKép

üdv
p 17+1
penna

Penna!

Ez a méreg nem a cián!KépKépKép

Megann
remélem elfelejtesz most már minden negatív gondolatot!!!!KépJó hallani ezeket a híreket!

Kati
Sztem nyugodtan menj el fogdokihoz, egy mert tök ingyenes most, kettő ha nagyobb bajod lenne azt úgy is éreznéd, így most nem kell félned, három legalább meg lesz az esztétikai kezelésed. Nekem 1 hete volt meg, és már ettől is jobban érzem megam.Természetesen nem fájt!Kép

Sis
ez egy kicsit morbidKépKép

Sziasztok

ui:ma csináltam egy képet a pocimról, csak nagy a méret nem tudtam felrakni, a kicsinyítéshez csak apa ért,Kép meg kell várni amíg hazaér a dolgozójából (ez az első kép a pocimról)

Kép
Kép
kismama2004

Ez a fostalicska megint törölt!! KépKépKép

Megann, Kép
pici szívünk veled örül! Most már tessék vigyázni magadra, és boldognak lenni!

Kismama,
de ha egyszer úúúgy hasonlít! A másik fószer meg a StarWars-ból a főgenya, biztos emlékszel rá Kép

Kiengesztelő ajándék mindenkinek!

Felkészülés a szülői hivatásra

A szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll.
A következő 12 egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.

1. Nők számára. Az anyaságra való felkészülésként vegyél pongyolát, és akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig! Amikor a kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10%-át!
2. Férfiak számára. Az apaságra való felkészülésként, menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát! Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át! Menj haza! Vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el!
3. Mielőtt vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános viselkedésén! Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!
4. Hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal! 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni! 12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal 1 óráig! Állítsd be a vekkert 3 órára. 2-ig feküdj ébren, 2-kor kelj fel, és igyál valamit! Feküdj le háromnegyed 3-kor! 3-kor, amikor a vekker megszólal, kelj fel, és énekelj a sötétben halkan 4 óráig! Állítsd be az órát 5 órára! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át! Közben nézz ki boldognak!
5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra, és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?
6. A kisgyermek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik! Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: az egész reggel.
7. Végy egy tojástartó dobozt! Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belőle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt! Ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj belőle karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy pingponglabdát, és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban!
8. Felejtsd el a sportautókat, és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház előtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki! Vegyél egy csokoládéjégkrémet, és kibontva, megfordítva tedd a kesztyűtartóba! Felejtsd ott! Végy egy tízforintost! Dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokis parányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!
9. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát! Menj ki a bejárati ajtón! Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza! Menj ki megint! Menj le az utcára! Gyere vissza! Menj le megint! Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig! Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt, és döglött bogarat útközben! Ugyanazon az úton gyere vissza! Ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg miden szomszéd ki nem jön és rád nem mered! Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!
10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél! Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívül engednéd! Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek! Amíg ezt nem tudod könnyedén megcsinálni, ne is ábrándozz gyerekekről!
11. Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat! Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfőzeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép! Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy! A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson pelőle bőven! Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!
12. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersből, a Szezám utcából, a Pokémonból és a Tapsi Hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

Pusztok!

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

MegannKép

Ez nagyon jó hírKép
Mostmár nyugodj meg!!!Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KERÜLNIKépKépKép

Fogászaton , még én sem voltamKép
csillam

SisKép

Hát ez k...va jóKépKépKép
Szétröhögtem magamKép
csillam

Penna!

Ez a méreg nem a cián!KépKépKép

Megann
remélem elfelejtesz most már minden negatív gondolatot!!!!KépJó hallani ezeket a híreket!

Kati
Sztem nyugodtan menj el fogdokihoz, egy mert tök ingyenes most, kettő ha nagyobb bajod lenne azt úgy is éreznéd, így most nem kell félned, három legalább meg lesz az esztétikai kezelésed. Nekem 1 hete volt meg, és már ettől is jobban érzem megam.Természetesen nem fájt!Kép

Sis
ez egy kicsit morbidKépKép

Sziasztok

ui:ma csináltam egy képet a pocimról, csak nagy a méret nem tudtam felrakni, a kicsinyítéshez csak apa ért,Kép meg kell várni amíg hazaér a dolgozójából (ez az első kép a pocimról)

Kép
Kép
kismama2004

Megann! Kép
Jó ezt hallani! Kép Már én sem majrézok annyira. Kép

Fogászatot elkerültem én is egyenlőre, és bár nincs panaszom nem akaródzik elmenni. Az az igazság, hogy nem is tudom, hogy pl. adható-e érzéstelenítő ilyenkor vagy muszáj szenvedni történjék bármi is??? Kép Ráadásul az egyik bölcsességfogam meg érzékeny is néha, és azt csak kihúzni szokták!!

pussz,
Dóri
15+2
Vendég

Penna
ez a technika ördöge!!!nekem sikerült 2x elküldenem, pedig meg merek rá esküdni, hogy az első körben nem ment elKépKépKépKépKép

Kép
Kép
kismama2004

Tessék még egy neten keringő, bár elég régi!
Most találtam meg újra, és félig sem bírtam elolvasni, mert rámszakadt a pisilhetnék a sikítozástól KépKép

Használati utasítás import elektromos kirakójátékhoz

Használati utmutat:
Játék neve: elektromos csellentyücske.
Biztos nágy az örom! Hogy a gyermek eztet a játék neki, üneplő alkalma kezébe venni, által kissé tanulás célzatából kaptál!
Tehátakerlő sok!
1./ A doboz tetővel bir. Ez leszedés után szabad benyujtás a kéznek, négyszögalak elektrom csellentyücske.
1./ Alapos és kézbentartva alányulva óvatos dobos fenekéről első játék bekezdését.
3./ Fugyulim! Felszólit!
A játék elektromos felnőtt nélkül teljesen uldaba!
4./ Minezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak vele.
5./ Fogjátok a drót alfalát a kéz magsujja közzé, és jobb kezetek fől-le mozgat, majd onnék villany bekapcsol, hirtelen smiroli erősen, különben nem jön a villany se át, se hosszu, se tyű!
6./ Egyfejű magánjáték, ha vagytok egyed és nincs játszó önmagatokból is összerakni és az nyer aki előbb. Mindenfejü vételembernek üzen kedves játszás?

Gyártmánytyó cég

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na, itt vagyok, megpróbálom leírni, amit az előbb:

Amit még akartam írni a gyerek nemével kapcs. hogy én marha kíváncsi vagyok, de mélyen meghajlok azok előtt, akik kibírnak kb fél évet úgy, hogy nem tudják. Főleg, ha a dr. konkrétan rákérdez, na én legkésőbb itt megtörnék, nehogy már ő tudja, ki lakik bennem, én meg nem...?!
Másrészt nálunk a névválasztás sem túl könnyű, elég más elképzeléseink vannak apával, így legalább elég azt a kört lefutni, amelyiket muszáj...

Máj 6-ra megyek 4D-re a Rózsakertbe. Ez állítólag egy magánklinika, rengeteg külföldivel, valami tuti hely(?) Én nem ismerem, barátnőm szerezte. 10 ezerért fél óra mozi, cd-t, kazit vinni kell, és persze teljes uh-t csinálnak, elvileg a 3 nappal későbbi genetikaira már nem is kéne mennem a mávba. De én megyek, látni akarom őt, minél többet!Kép Remélem, a neme is kiderül.

Én továbbra sem merek pociképet csinálni, majd ha mind nagyobbak leszünk és talán nem lesz akkora a különbség.Kép Nem akarom, hogy elküldjetek a nyári topicba azzal, hogy ez nem egy 17 hanem egy 27 hetes pocak.Kép

üdv
Penna (17+1)
Ez hihetetlen, most meg azt mondja, érvénytelen a jelszókombinációm, mármint a Pennás, 5x megpróbáltam.Kép Úúúútál engem a babanet, brühühü!Kép
ellimami

Penna!
fogadom a mély meghajlástKépKép:KépKépKépKép

A névválasztás nálunk sem egyszerű, apuci nem hajlandó róla beszélgetniKép

Kép
Kép
kismama2004

Na még 1x:
- Falina, bocs, nem volt fölírva, hogy ki lakik a pocakban, jól emléxem, lány? A mensidet a heteid alapján számoltam ki visszafele, elvileg stimmelnie kell.
- csajok, kinek lesz Lívia a kislánya? Prünytihez írtam, de nem az övé a névKép
- Lemaradt valaki? 3 napig nem volt netem, ha valaki ezalatt írt nemet/nevet akármit, kiabáljon, mert még nem olvastam vissza, lehet hogy nem is jutok oda...
köszi
üdv
Penna
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 24 hét + 0 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 23 hét + 0 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 22 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 22 hét + 0 nap
Falina Első baba Schöpf-Mérei Bp III. 21 hét + 5 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Szt. István 30év / Újpest 21 hét + 4 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Szent Imre 25év / Bp.XIII 21 hét + 4 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 20 hét + 6 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 20 hét + 5 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 20 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 20 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 19 hét + 6 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 19 hét + 6 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 19 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 19 hét + 4 nap
Mea Első baba 2005.09.12 II. Női Klinika 26 év / Verőce 19 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 19 hét + 0 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 20 hét + 5 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Szt. István 28 év / Bp XVII 18 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 18 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 18 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 17 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 17 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Péterffy 25év / Bp XIII. 17 hét + 3 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 17 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 16 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 17 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 16 hét + 1 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 15 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Uzsoki 28 év / Újpest 15 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Szt. István 29 év / Bp. XIX 15 hét + 4 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 14 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 14 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 13 hét + 0 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 8 hét + 1 nap
</pre>

Sztem kinyírták "Pennát"Kép, megint nem hagyja használni a nicketKép
ellimami

Falina,
ja, bocs, a mensis oszlopot már nem másolom be, hogy ne legyen túl széles.
bocsika
p
ellimami

Sziasztok!

Ez a babanet kiborít... grrrr már harmadjára regisztráltam újra a nevemet, hogy írni tudjak.

Megann! Ezen a pocsék napon legalább te szolgáltál valami jó hírrel Kép Nagyon örülök a jó híreidnek!

Kati! Én pont ma voltam fogorvosnál. Tök nyugisan mentem, mert félévente ellenőríztetem a fogaimat, és nem is nagyon volt még gondom. Erre most be van gyulladva az ínyem, amit először kikezelnek, aztán van egy plusz fogam ami miatt valószínű az ínygyulladás, azt a jövőhéten kihúzzák, és ha még ez nem volna elég, hát pont most nő bal oldalon alul is és felül is a bölcsességfogam, ami nem tud magától kinőni, ezért leműtik róla az ínyt. Remek kis móka lesz... már előre tele a gatyóm Kép Lehet jobb lett volna, ha el sem megyek fogorvoshoz.

Ma Apával megvettük a kisfiunk első ruháját. A párom, aki egyébként még magának is utál vásárolni, most épp olyan megszállottan nézegette a babacuccokat, mint jómagam Kép Ja és végre kiegyeztünk a nevében Kép Olivér lesz Kép

Voltatok már belgyógyászati kivizságáláson? Miből állt?

Ildi 21+5

Kép
vrucsincá

Szia Ildi

Nekem a belgyogyi vizsgálatra a háziorvosomhoz kellett mennem, megnézte a véreredményeimet rendben találta, és nézett vérnyomást.Ja igen, megkérdezte van-e valami panaszom.Ennyi, de nem tudom, hogy ez máshol hogy történik.Mit mondjak nem viszik túlzásba!De legalább ez miatt nem aggódik az ember.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Kati

Úgy látom te mostanában nem fogsz eljutni fogdokihozKép

Kép
Kép
kismama2004

Csajok,
engem is utál ez a babanetKép...

A fogászattal csak az a bajom, hogy általában akkor megyek, ha már 3 napja nem tudok aludni a fájdalomtól.
Jelenleg semmi bajom (kopp-kopp), így nincs kényszer, hogy oda egyen a fene...
Egyébként én is szerencsés alkat vagyok, csak 3 tömött fogam van, egyet pedig az előző terhességemnél kihúzattam, mert gyökérkezelésre akart rávenni a majomKép.
De azt hiszem, hogy talán valamikor a jövőhéten, vagy esetleg utána, de mindenképp még az elkövetkező évszázadban meglátogatom...
Kati (a beszari)
22+0
Vendég

Sziasztok!
Hát nekem is van némi problémám a babanettel!
Vagy visszaolvasni nem hagy, vagy írni.
Tegnap írtam, de hiába. Az írta, hogy várjak pár másodpercet.
De szinte egész nap?
Utána meg a lap nem megjeleníthető.
Most a tegnapi nap felét vissza tudom olvasni.
Remélem most már ezt elküldi.
Tiszta ideg vagyokKép
Ez most csak egy dühöngő próbaKép
Angelani
19+2

Kép
angelani

Ildi
nekem még regisztrálni sem enged, mindig kiírja, hogy foglalt a fájl, várjak 5 mp-et. Ezt most 6x csinálta meg, le van tojva. Már majdnem kattintottam a Társalgó Adminisztrátorra, hogy küldjek egy jó kis levelet, de nem éri meg a bosszankodást sem.Kép
p
ellimami

Kati, én sem merek elmenni a fogorvoshoz, pedig én tudom, hogy van egy csomó rossz fogam. Ráadásul a hajam is hullik, szerintem valamelyik fogam miatt. Egyenlőre azzal nyugtatom magam, hogy a saját dokim csak máj. 9-től rendel, másikhoz meg nincs kedvem menni, pont most.

Megann, örülök a hírnek, most már remélem tényleg megnyugodtál, a magyar egészségügy miatt meg ne bosszankodj, úgysem segít.

Ildi, az én belgyógyászati vizsgálatom még Kismamáénál is egyszerűbb volt, nem nézett meg semmit a háziorvos és nem is kérdezett, csak beírta a kiskönyvembe, hogy minden rendbenKép

Ahogy a táblázatot nézem, egy csomóan olyan régen írtak már, remélem nincs velük se baj.

Birolili, jó hogy köztünk vagy, de tényleg írj magadról bővebben,hogy megismerjünk.

Képzeljétek, most már biztos vagyok benne, hogy a babát érzem én is, de az én párom sem érzi, kinevetett. Ezek a férfiak türelmetlenek az ilyenekhezKép Tisztelet a kivételnek.

Hari 15+4

Kép
Kép
hari

Hariii grat! Kép

Ugye te is a kezeddel érzed? Vagy a pociddal is?

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

HÜLYE EZ A BABNETKép

Mi most irtottunk ki egy csomó vírust a gépről!

Reggel még nem voltak ott....Kép

Szerintem innen származottKépKép
csillam

Mondom!
Hétvégén nálunk is irtás volt Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
A tegnapi írásom:
Csillám:
Nekem is csináltak valamikor TORCH szűrést. Sajna már elhagytam az eredményétKép
Azt hiszem, hogy 2033-ban vagy tavaly a lombik előtt.
De a lényeg, hogy jogod van tudni!
Az orvosnak kötelessége odaadni az eredményt!

Rokica!
Néha nekem is vannak félelemeim a szüléssel kapcsolatban. Természetesen nem a fizikai fájdalomra vonatkozik. Szerintem ez természetes és szinta minden kismamánál előfordul, hogy valamitől tart.
A pocid meg hihetetlenKép
A másik, hogy végre egy pozitív hozzáállás az emberektől a BKV-n. Általában le se tojnak minketKép

Prüntyi!
Tök jó, hogy már ti is érzitek a baba mozgásátKép
Nálunk csak a papának "ad pacsit"Kép

Aniko47!
Biztos, hogy van igazság a felmérésben.
De azért én nem fogom párnák közé szorítaniKép

Penna!
Jubbulást! Kúráld ki magadat és a gépet isKép
Vigyázz magatokra!

Birolili!
Légy üdvözölve!
Remélem jól érzed majd magad közöttünkKép

Bkrisztina!
Gratulálunk a csajszihoz!
Ivettnek meg sok-sok jobbulást!
Bízom benne, hogy gyorsan meggyógyul.

Mai napra:

Csillam!
Jujj, de jóKép Kép
Nálunk mondom csak az apját üdvözli a kis pöcsösKép
Szerintem apás lesz, már most elkezdiKép
Nagyon meghtó történetet írtál le!
Le a kalappal! Én is mostanában segítőbb vagyok az emberekkel. Lehet, hoy a hrmonok is közrejátszanak, de alapból is humánus vagyo.

Kismama2004!
Szerintem vigyél magaddal a vizsgálatra enni-innivalót.
Legfeljebb utána nekiállsz "piknikezni". Kit érdekel ások véleménye.
A másik, hogy ne menj egyedül! Ha a párod nem is tud menni, de valakit hívj el magaddal.

Sis!
Tök jó a link!
Egy kicsit tényleg morbid, de találó.
Szerintem II. János Pált nem tudja senki pótolni.
Egyébként a párommal nekünk nem annyira szimpatikus az új pápa. De remélhetőleg valami jót is tud tenni a pár év alatt (mert elég idős).
A másik két írás is tök királyKép

Na most ezt megpróbálom elküldeni!
Utána megírom a többitKép
A szokásos regényemetKép
Sziasztok!
Angelani
19+2

Kép
angelani

Jajj, de jóKép
Harmadszorra sikerült!

Penna!
Köszi a táblitKép

Megann!
Szerntem mindenkinek hatalamas kő esett le a szívéről!
Örülök a jó hírenekKép
Mostmár tényleg fel a fejjel!

Kati!
Csak az első nap nehéz a fogászaton, utána már könnyebben megy az emberKép
Tessék elmenni!
Vigyázni kell a fogakra.

Hála nálam minden este végigmegy a vírusírtó.
Ha talál netezés közben, akkor általában blokkolja és ki is írja.
De itt a babaneten is léteznek apró víruskákKép

Én már többször érzem a mocorgást, de csak belürőlKép
ezt tuti, hogy nem képzelem be, mert hirtelen érzem, amikor nem arra figyelek.
Ha figyelek rá, akkor nem csinál semmit, szerintem szándékosan.
Tegnap este a férjemmel együtt figyeltük a hasamat. Én nem éreztem kivülről semmit. Ő igen, de érdkes, mert belülről éreztem. szóval nem hiném, hogy kitalálta.
Remélhetőleg lassan már én is érezni fogom kavülről is.
Ma reggelre meg teljesen a bal oldalon volt. Mint egy kis csomóKép
Na jó, nem írkálok ennyit!
Szép estét!
Sziasztok!
Angelani
19+2

Kép
angelani

Sis, egyenlőre csak a kezemmel érzem, ami fura, mert eddig azt hittem, hogy előbb érzi az ember a pocakjával. Lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de eddig tőled hallottam csak, hogy először a kezével érezte. De igazából mindegy ki mivel érzi, én a kezemmel érzem. Legalább is remélem. Tényleg olyan, mint amikor a csontok mozognak, vagy hogy írtad. Leginkább ahhoz hasonlítanám, mint amikor a térdkalácsa úgy mocorog az embernek vagy mi. Na mindegyKép

Fú csajok, kinyitottam egy nagy doboz Ferrero Rocher-t, és hiába teszem egyre távolabb magamtól, hihetetlen messzire elnyúlnak a karjaim. Eddig nem is gondoltam volnaKép Viszont félek, hogy megeszem az egész dobozt. A terességi cukor vizsgálatot mikor csinálják? És lehet hogy már kérdeztem, de mik azok a vizsgálatok, amiket kötelező ott csináltatni, ahol szül az ember? Én nem akarok sorbanállni annyit mint amiről Rokica mesélt az Istvánba.

Hari15+4

Kép
Kép
hari

Hari KépKépKépKép
Én egy csomag Albert keksszel járok így éppen Kép

És én is azt hittem, hogy először belülről érzem... Na szépen vagyunk, ráadásul ilyen korán még nem is szokták Kép

Angelani,
Enyém is befészkeli magát reggelre mindig, bár nekem köldök alá szokott bújni Kép

Kati,
fogorvoshoz tényleg addig menj, amíg nincs nagyobb bajod, meg tényleg, ilyenkor ingyenes, és nagyobb pocakkal kényelmetlen, ha meg már babázol, időd nem lesz rá, úgyhogy tessék összeszedni azt a kurázsit, úgyis ott bújkál valahol Kép

Pásztok

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Halihó, Prüntyi vagyok, csak nekem is újra kellett regisztrálnom! Kép Kép

Penna,
Én a rózsakertben csináltattam meg a 12. heti speckó Down-szűrést (vérvétel +UH)Nagyon alapossak és precízek voltak, és kedvesek is, ami szintén nem mellékes!

Megann,
Nagyon örülünk a jó hírnek!Kép

Angelani,
Na nehogy azt hidd, hogy azótaelhalmoz minket a kislány! Kép
Azóta nem éreztem megint olyan erőssen! Gondolta, itt vagyok megmutatta magát, azt jóvan! Kép

Lányok a fogorvostól ne parázzatok! Én még a terhesség előtt mentem el kontrollra, amikor is betömött egyet, aztán januárban párocskám vittem, de szerencsére azóta nincs baj és pöcsétet is kaptam a könyvbe! Kép
eni1979

Lányok!
Köszönöm a támogatásotokat és hogy így örültök nekem.
Annak akinek még nem volt ilyen vizsgálat, továbbra is melegen ajánlomKép
Mivel ha minden igaz még én sem estem át ezen a betegségen a terhességem végéig kb 3 hetente fogok kérni egy vizsgálatotKép

Bp_Dori!

Az "érzéstelenítő" sajnos nem jó kibúvó kedves drága fogász bácsidKép meglátogatása alól.
Nekem kb 3 hete rángatta ki a fogász a két bölcsességfogamat érzéstelenítővel, ami természetesen adhatóKép.Sajnálom, talán jobban örültél volna, ha azt írom nem adhatóKép

Ellimamai!
Mea kislánya lesz LíviaKép

Mea!
Egyébként marhára irigykedtem a rucikra amit Livikének vettélKépKép
Ha esetleg valami csoda folytán mégis fiú lenne Livike, én szívesen átveszem tőled a cuccot az én kis Lénácskám számáraKépKépKépKép

Sis!
Hát már eddig is azt hittem megtébolyodtamKép, de mostmár tuti!Egyedül hahotáztam itthon az írásodon!Nagyon jóKépKépKépmajd megmutatom a férjemnek is hogy "tanuljon" belőle!

Csillám!
Állati édesek a figuráid még mindig!Pláne az az ugráló békuciKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk az előadásról. Érdekes volt, a babák lelkivilágáról volt szó.Mit érzékelnek pociban, hogyan fogják itt a nagy világban biztonságban érezni stb. A párom is élvezte az előadást. Örülök, hogy ilyen lelkes, bár majdnem mindenki a párjával jött el.

Itt a pocimról a megígért kép.KépKép

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Kismama2004!
Szép a pocidKép

Lányok toxo ide vagy oda:
Ellen tudna valaki állni egy ilyen édi cicusnak?Kép

Kép
angelani

Vagy egy ilyen kutyunak?
Kép

Kép
angelani

Én biztos, hogy nem!
Szép-Jó Babás Álmokat!
Sziasztok!
Angelani
19+2Kép

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Biztos, hogy 2033-ban végezték a vizsgálatot nálad?KépKépKép

Hari
a terhességi cukrot nálunk a 23.héten végzik, pont ezmiatt panaszkodtam maKép

Anikó
a mai előadáson a csajszi arról beszélt, hogy a kisbabának már az első héten kiságyban a helye szerinte,nem pedig mózesben vagy a kocsi mély részében. Arról is szó volt, hogy amíg fel kell kelni hozzá addig jobb ha a szüleivel van egyszobában, szereti hallani ő is a szülei szuszogását, de a saját ágyunkba ne vigyük be mert nem lehet majd kiszoktatni onnét. Mi egyébként egy szobában leszünk vele pár hónapig.Nem ennek az előadának a hatására, már a kezdetektől így terveztem.Az apuci csak pár hete egyezett beleKép.

Angelina
nekem csak a kutyus jön beKép
Köszi a dícséretet! Most tanította meg a párom a képek tömörítését.KépKép

Sziasztok!
Szilvi
20+6

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Megann!
Szuper hírek, végre nyugisabb leszel.

Csillám!

Édesek a figuráid. Majd megmutatom Ivinek,biztosan szemet fog vetni rájuk.

Sis!

A kép elképesztő.

Birolili!

Üdv közöttünk.

Most csak tőmondatokban vagyok képes írni, mert úgy érzem magam, mint amosott rongy.
Kisütöttem 130 db fasirtott meg csináltam 2,5kg zöldségkeverékből franciasalátát.
A férjem meg most gyártja a madártejet.Szeretnék túl lenni a holnapi napon.

Lánykám boldog volt, mert érezte a hugi fészkelődését.Nálunk Csenge lesz a csajszi.

Falina!
Írtam neked.

Kriszta
18+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Bocs a dupla t betű miatt.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Kismama, szép pocok!

Angelani, pont most kapott ismerönc egy ragdoll keverék cicát, utánanéztem neten, hát tüneményesek Kép Nem fogom kibírni, hogy ne györöszjézzem össze KépKép

Szomorú vagyok, és egyedül vagyok!
Párocskám hazajött, aztán jött a hír, hogy nem megy az a szerver, amivel egész du. b@xta a rezet, és vissza kellett mennie KépKép

Mind1, elleszek veletek addig is Kép

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Fogászat:
még én sem voltam... igaz én legalább tudom mire fogni (fekvés) ;)
de ugye csak az sztk fogászat van ingyen ilyenkor? és mi az hogy minden ingyér van? mért az sztk-son kell fizetni? :/
én jóideje nem tettem be a tb-sbe a lábam, mert ramaty dokikkal hozott csak össze a sors...
viszont most itt kezdenék a felülvizsg miatt, aztán majd meglátjuk

Megann,
jó hírek! Kép
bár gondolom te csak akkor fogsz végleg megnyugodni, ha a többi leleted is negatív lesz.

Penna,
kieg. táblihoz:
baba várh. születése: aug. 26.
kislány
26 éves vagyok és 27 leszek, mire megszületik Noémi Jázmin(?)

F.
21+5
falina

Lányok!Kép

A magánlabor eredménye:
IgM negatív
IgG negatív
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most hívhatok mindenkit telefonon mert vagy 20 ember izgul értünk!

Ha összeadom kb 20-30 e ft- ba került ez a kis kálvária???(Nem mintha sajnálnám, de jobban szerettem volna babaholmikra költeni)
Szerintetek én kire terheljem tovább a sz@r leletből adódó többletköltségemet??????????????????????????????
Állam bácsi???

Angelani!
IMÁDOM A CICÁKAT!
Mondtam is a férjemnek ha megszületik Lánácska, és kiköltöztünk az új házunkba, 10 macskát kérek tőle, és minden héten lesz tatárbeefsteak(nyamiKép), hogy mihamarabb túlessek a toxon, még a kistesó előttKép

Megann 19+4

Kép

Kép
megann

Megann:

Gratula a jó hirekhez! Kép Én még mindig az orvosodra haragszom, hogy ahelyett, hogy megpróbált volna megnyugtatni, jól beletaposott a nyugalmadba meg riogatott. Ha már elküld egy ilyen vizsgálatra, és nem tudja hogy kell kiértékelni, akkor legalább fogja be a száját és úgy küldjön tovább szakemberhez. Minden toxoval foglalkozó szakember megpróbált megnyugtatni, ha jól emlékszem, csak a szülészorvosod volt ilyen genya.

A költségen szerintem ne mérgelődj, fő hogy minden rendben van a babával.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia MegannKép!
Néha bekukkantok ide, és hát én is olvastam ezt a kálváriátKép. Nagyon örülök, h. most mégis jó híreket írtálKép! Kívánom neked, h. innentől kezdve nyugodt babavárásban legyen részed, és élvezd minden percét!
Szeretettel:

Márti (nyári topic)
csmarti

MegannKép,
én is gratulálok a jó hírekhez!!!

SzilviKép,
szép a pockód!!!!

PennaKép,
jó a tábla!

FalinaKép,
én is úgy tudom, hogy csak a sztk ingyenes, és ott is csak az amalgán tömés, ha már porcelánt kérsz, azért fizetni kell. Ja meg persze a húzás és a gyökér is ingyenes. De ha privi dokid van (mint nekem), az nincs tekintettel az állapotomra, és igenis megtömi a buxáját rajtam isKép.
Kati
22+1
Vendég

Jó reggelt!

Azt a betyár mindenségit a babanetnek, hogy mámegin sz@r@xik! Nem adom fel akkor sem, elküldöm és kéééész!

^˘đ[ä|]&#8364;Ł°˝$*<@>đ Ezt nekik! :P

Megann,
gratulálok és örülök, jó volt erre kelni! Kép

Szegény párocska háromra ért haza, és fél hétkor indult vissza Kép Remélem ma legalább előbb el tud jönni.

Szép napot mindenkinek!

Sisotris
15+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?