Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egész nap szinte aludttam.Mi újság?
Majd később jövök.

6+2Kép

Kép
Kép
incike

<font color="0000ff">Szaisztok! Hát, nem nagy a mai termés.

Incike! Aludj, amennyit csak teheted! Kép A baba mellett majd úgysem tudsz! KépKépKép

Csanita! Ott van a következő hónap! Egyébként én magamon csodálkozom, túl hamar sikerült... Úgy értem, mások hónapokig szoktak próbálkozni, erre nekem szinte egyből sikerül??? Nem értem... De azért örülök is neki! Kép

Proone
8+0</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni
Hol vagy ma? Mi van a szép táblánkkal?
Ma milyen a hangulatod?

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Bocsi, hogy kimaradtam mindenből Kép. Bár nem sokat írtatok Kép.

Délelőtt nem volt netem, aztán meg kint voltunk a telken, KÉSZ A HÁLÓSZOBA KépKép. Úgy örültem neki. Vagyis nem az egész kész, csak a fala Kép. Holnap hozok képeket, ha valaki igényli Kép.

Na megcsinálom a táblát, aztán még jövök picit Kép

Ja, Incike, jól esik hogy hiányoltál. Látod, ma jó kedvem van.

Kép

Kép
vkhajni

Incike, segíííítség. Tegnap rosszul raktalak a táblába (5+6-tal), tehát tegnap voltál 6 hetes. Akkor ma vagy 6+1. De te 6+2-őt írtál. Most hogy is van ez?

Kép

Kép
vkhajni

Na mindegy, most berírtalak te szerintedesen, aztán számolj lécccci Kép.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nem is írtam. Lehet hogy hat a tea. Tegnapelőtt meg tegnap, iszonyatosan görcsölt a hasikám, olyan megjövősen, meg kezdtem ingerült is lenni. Erre ma már szinte semmi görcs, és tök jó kedv Kép. Pedig behordtunk 10 tábla gipszkartont is a házikóba a párommal, és ha mozgok általában jobban szoktam görcsölni. Nagyon örülök neki. Holnap már mérem is a hőmet, biztos ami tuti Kép. Ne kezdjetek el bíztatni Kép!!!!!! Szerintem holnap megjön.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Anita örülök, hogy jó helyre kerültetek! Kép
Kár, hogy nincs baba Kép De hamarosan akkor lesz. Kép
Lehet, hogy hamarosan követlek...
Nem megyek vissza a dokihoz és nem váltottam ki a clostyt sem. A barátnőm elvisz a Sotére valami csodadokijához hétfőn, aztán majd meglátjuk. Megkönynebbültem, hogy egy hónap pihi van. Még egyszer nem szeretném átélni, amit múlt héten Kép
Ha nem jön be a Sotés doki elkérem a Forgách számát.
Amúgy a vizsgálatok után mi lesz? Kell szened tovább a clostyt?

Hajni, nagyon haladtok. Kép Én "igénylem" a képeket a hálóról, szóval várom. KépKép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt!

Hát lányok, én ma már extrán görcsölök. Hányingerem is van tőle. Szóval nem tudom mi volt az a tegnapi pihi. A hőm is leesett, úgyhogy mostmár tuti, hogy megjön ma.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nem voltatok vmi bőbeszédűek tegnap... Ma meg megint szerverjavítgatás... Kép Ezért is írtam gyorsan. Kép Elég fáradt vagyok, mert kb. 4,5 órácskát aludtam... De nagyon jó volt az egész tegnapi napot a pasimmal tölteni!!! Kép

Hajni,
Én is kíváncsi vagyok a hálószobátokra! Kép

Anita,
Örülök, h ilyen kellemes dolgokat tapasztaltál dokik terén. Kép Most már akkor a legjobb kezekben vagytok! Csak jön előbb-utóbb az a zebra!!! Kép Örülök, h nem törtél le! Kép

Zsuzska,
Mi van Veled?! Lassan tényleg itt az 50. nap... Kép

Azért én szorítok még mindenkinek... Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Na ha ennyi mindenkit érdekel, akkor ma lefotózom és este ha minden igaz hozom a képeket.

Kata, lehet már archiválni a topikunkat KépKép?????

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!!

HÁt nem voltatok valami aktívak.

Hajni!!Lepottyantanál!!Ma vagyok az 1 cn!!!Köszi!!!Jól vagy???Mi jót főzől??

Elfelejtettem írni a nagy sietésbe doki után,hogy a bal petefészkemen van egy ciszta.Valószínű a clostitól.Felfog szívódni,azt mondta a doki,ha nem lekell szívni.Remek!!Kicsit mérges vagyok az előző dokira hogy nem vette észre???!!!!Holnap megyek vérvételre,a ciklus 2-4 napja között kell,meg apának visszük a kiskatonáit.Reggel 7-re!!!!Jó korán kell kelnünk!!Még jó,hogy itthonról lehet vinni,nem kell ott csinálnia.Meg is lesz pénteken az eredmény.Meg majd megyek a 19-24 cn is vérvételre.Aztán meglátjuk.Most nem vagyok letőrve,nem "csak"a baba körül jár az eszem,kicsit kitudtam kapcsolni.Lehet ez hatásos lesz.
Bocsi,hogy csak magamról dumálok!!!

Zafír!!!
Remélem az új doki jó lesz!!!Nem tudod hogy hívják???
nem tudjátok hétvégére is ilyen szar időt mondanak???

Beu!!!
Merre vagy???Már nem süt be a napocska a szobába!!!??Lehet huncutkodni!!!Doki ügybe mi újság??
csanita

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita, holnap meglesz. Lassan már én sem a jó adatommal vagyok bent, de siettem, hogy ma is legyen délelőtt tábla ne csak este Kép. Kijavítottalak, ma meg még élvezd a tábla tetejét Kép

Kép

Kép
vkhajni

Még nem jött meg.Kép

zsuzska80
Szombathely

Hajni,
Ott még nem kell archiválni... Hiszen NEM írtok!!!! Kép
kata1977
Hatvan

Nem mintha te olyan sokat írnál.

Nekem viszont megjött. És hihetetlenül görcsölök. Mégsem hatott semmit a tea. Egy fél órát ültem a kádban és engedtem a hasamra a forró vizet. Már nem bírom ki. Miért kell nekem ezt a kínzást minden alkalommal átélnem?

Kép

Kép
vkhajni

Szerintem a forró víz nem enyhít a dolgokon sőt!!
A párom mondta hétvégén vesz tesztet!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Hajni,
Kép Mondd meg a görcseidnek, h takarodjanak onnan, mert velem gyűlik meg a bajuk! Kép
Sajna jobb ötletem nincs, de anno nekem is segített a forró zuhany a pocimra, na meg az összekucorodás az ágyon és az alvás. Mást én asszem, nem alkalmaztam, de ezek már nagyon régen történtek velem (szerencsére! Kép).
De ha jól emlékszem a Kriston-féle intimtornás könyvben volt vmi mensigörcs-elűző torna, de én azt a részt átugrottam...

Zsuzska,
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nekem nagyon hatásos a forróvíz, meg az ágyikó, ahogy Kata írta. A másik meg a párom keze. Olyan jó, mikor odateszi és melengeti a pocimat Kép.
A multkor jót nevettem. Anyu hozott valami homeos bogyós könyvet, és ott több fajta görcsöt leírtak. Rám az egyik igaz, bár azt írják, hogy szülési fájdalmakhoz hasonló fájdalmak. Na, ezt sajna nem tudtam eldönteni Kép. Remélem igazuk van az öregeknek, ha szülök elmúlik. Már csak ezért is megéri KépKép.

Na megyek főzőcskézni, mert már kész kéne lennem.

Kép

Kép
vkhajni

Az én pasim is szokta simizgetni a pocimat, amikor megvan és azt én is nagggggyon szeretem (még akkor is, ha nekem nem is fáj...). Kép

Készen lettél időben az ebéddel?

Kata
kata1977
Hatvan

Még nincs kész, de már fő. A bab egy kicsit soká tart, de remélem hamarosan kész. Még be is kell rántani. Remélem nem lesz megint főzelék belőle Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Bableves lesz? (hogy kitaláltam! KépKépKép)
Az az egyik kedvencem! Kép Még jó, h éppen most fejeztem be az ebédelést, másképp most csorogna a nyálam a klaviatúrára... Kép
kata1977
Hatvan

Kép, a mama csinált a vendégeknek múlt héten főtt sonkát, és annak a levét el kellett használni valahova Kép. Én is imádom különben. Jó cukrosan. Nyami-nyami. Most meg megyek főzök egy kis krumplit, és krumplipogácsa lesz hozzá. Valószínüleg jól lakunk mi? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na most meg az újjamból ömlik a vér. Vagyis az újjamból is. Lassan elvérzek Kép. Képes vagyok a krumplipucolóval is elvágni magam. Szerintem ehhez már valami tehetség kell Kép. Na mindegy. A lényeg hogy fő a krumpli is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nekem is olyankor szokott sikerülni mindenemet beütni, elvágni, stb. Kép
Szólják, ha küldjek elsősegélyládát! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy ismeretlenül írok.
Anita! Olvastam, hogy jó tapasztalatod volt a Forgács Intézetről.
Sajna nekem is ma jött meg. Mi pénteken megyünk vérvételre.
Sok sikert neked és persze a többieknek is.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Itt vagyok ám!!!!Merre vagytok???

Csak hoztam haza papír munkát azt csináltam gyorsan.Meg közben főzök is.

Gyöngyi!!!
Igen megvagyok elégedve!!!Kedves volt velünk mindenki,A Tanár úr is!!!Szimpatiku orvos,és úgy látom alapos is.
Ti most hol tartatok????????
Nálatok mi a gond????
csanita

Sziasztok!!!
Húú most megint jól lemaradtam Kép

Anita sajnálom, hogy nincs baba Kép
az viszint nagyon jó, hogy találtál egy jó dokit!
A hüvelyi ultrahangon kívül mit csinált még, és az mit mutatott?? Akkor holnap mentek vérvételre és leadni a kiskatonákat?? Hú ez izgi!! NAgyon szorítok, hogy ne legyen semmi gáz!De az tök jó, hogy már pénteken lesz eredmény! Sajnálom a cisztát Kép
Igen már lehet otthon huncutkodni!!! Nem látnak be!!

Zafír örülök, hogy visszajöttél hozzánk és még egy kicsit a kedved is megjött! Szorítok ehhez az új "csoda" dokihoz!!

Hajni úgy sajnálom, hogy megjött Kép rádásul ilyen keservesen!

KAta kicsit irhattál volna bővebben a soprooni kiruccanásról!

Hát én tegnap voltam UH-n. Borzalmas volt! 2 órát vártam, tele volt cigány kismamával (Bocsi ha valakit megbántok, de olyan ricsaj volt!) ráadásul a doki térdig (!!!) levetkpztetett és még rá is nyomta! ÉS még terhes sem vagyok! Viszint ami jó hír, hogy cisztám sincs.
MA megmutattam a dokimnak az ereményt és azt mondta minden rendben van. Rajta vannak a méretek a bal petefészkem nagyobb, azt mondta ott volt peteérés! Már ez is valami!
Egyébként kiváltottam a gyógyszert amit felírt: Norcolut. HAllottm már róla valaki?? Ja meg kiváltottam két clostyt is. Remélem max 1-re lesz szükség Kép.

red{Nolina} most megint jól eltűntél! Mi van Veled? végül megjött??

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!!
De jó,hogy jelemtkeztél!!!!Látod gondoltam rád ma.A doki meg vizsgált,vett kenetet,meg uh!!Kicsit kellemetlen volt.Teljesen látszik a ciszta,kaptam róla képet.Remélem felszívódik.
Viszont örülök,hogy nálad minden ok!!!!Mi az hogy jól rá is nyomta???????Már várom az eredményeket,remélem apa rendben lesz,és "csak"engem kell gyógyítani.Nincs még netetek az új házba???

Hogy eltűnt mindenki???
csanita

Remélem ettől a képtől jó kedvetek lesz!!!!
<!--attachment: g_lya-218837.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*76.7**g%f3lya%2ebmp --><center><pre>
Kép
gólya.bmp (76.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
csanita

Szia Anita!
Mi már többször voltunk vizsgálaton. Nekem a bal petevezetékem el van záródva, legalábbis tavaly mikor a HSG csinálták azt mondta a doki. A páromnál elég sokáig valami fertőzéseket találtak, de egy 2-3 hónapos gyógyszer szedés után úgy néz ki, hogy elmúlt. A Tanár úrhoz már a friss jó leletét vittük (1 héttel előtte lett csinálva). Tehát ha úgy vesszük rendben vagyunk, de valami miatt már 2,5 éve nem jön össze a baba.
Most ebben a ciklusban hormon vérképet csinálnak nálunk és ha megvan az eredmény akkor megyünk vissza a Tanár úrhoz és megbeszéljük a továbbiakat. Lehet, hogy belevágunk az inszembe, ha addig nem sikerül.Hát röviden ennyi.
Ti voltatok már valamilyen vizsgálatokon, vagy esetleg csak most kezditek?
Aranyos a kép.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Megint regisztrálnom kellett, teljesen vacak ez a babanet.
Hajni, Anita, sajnálom, hogy holnap már nem én leszek a tábla alján. Kép
Hajni, remélem holnapra jobban leszel...

Anita a ciszta nem jó hír, de valószínűleg magától felszívódik. Most szeded a clostyt?

Én abbahagytam minden gyógyszert, úgy élvezem, hogy nem kell szedni! A Papp doktorhoz megyek hétfőn. A keresztnevét nem tudom. Már kezdek nagyon izgulni ...
Nagyon tetszik, amit Te meg Gyöngyi írtatok az intézettől, ha nem jön be ez a doki, megeszéltük a párommal, hogy mi is elmegyünk...

Beu, nagyon jó, hogy nincs cisztád. Kép Nem hiszem, hogy a 24. napon látszódik a baba, ha van...nekem a (volt) dokim azt mondta, hogy a 37. nap körül már talán...Szóval még bármi lehet!

Zsuzska most, hogy Inci átköltözött a kismamik közé, nagyon üres a tábla zebra nélkül. Kép Nagyon szorítok!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Gyöngyi!!!

Mi most kezdtük,holnap vérvétel,meg apa kiskatonáinak a vizsgálata.Aztán majd meglátjuk!!!!

Zafír!!!
Nem szedek már semmit!!Én is nagyon izgultam mikor mentünk a dokihoz.De amint megismertem már nem volt semmi gond.

Csak hétvégén jövök!!!!Írjatok sokat!!!
csanita

Iszonyat ez a babanet!!!
Már jó lenne ha helyreállna a régi!!Kép
zsu80

proba

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Úgy néz ki nekem nem kell újra reigisztrálni!

Anita igen sajna még nincs otthon Net, most is a munkahelyemről írok és nagyon félek, hogy lebukom.
Most vagytok akkor vizsgálaton, meg vérvételen ugye? Nagyon szorítok Nektek!! És azért is hogy felszívódjon a ciszta!!! Írjál ám rögtön, amint megjöttetek!
Arra értettem, hogy a doki nagyon rányomta azt a műszert a hasamra. De tegnap megtudtam, hogy állítólag Ő a legjobb UH-s orvos a környéken, nem is engedi másnak, hogy csinálja, csak Ő. Tök jó, hogy Ti is találtatok ilyen jó dokit!

Zafír sok szerencsét kívánok ehhez az új dokihoz! Akkor hétfőn várom a tapasztalatokról a beszámolót! REmélem igazad van, hogy még csak a 23.nap volt és nem látszhatott Kép

Gyöngyi hú akkor Nektek nem lehet túl kellemes! Nagyon sajnálom, hogy már 2,5 éve..!!! Az rengeteg!Az eltömődést meg lehet szüntetni?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Tényleg jöhet a következő zebra! Kép Oooolyan üres így a tábla teteje! Kép

Hajni,
Remélem, már jobban vagy és tegnap már nem csináltál semmi sérülésveszélyeset! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok! Tegnap meg ma se tudtam eddig írni, nem fogadta el a felhasználói nevemet... Rémes! Pedig írtam egy naaaaagy szomorkodást magamról... Most nincs időm újra leírni.

Gondoljatok rám, egész nap be vagyunk zárva a gyerekekkel 25 négyzetméteren. Kép Tegnap is ez volt, estére jó szarul is lettem. Kép

Proone
8+3</font>

KépKépKépKép
proone

Öregítem itt magamat... még csak 8+2... Kép

KépKépKépKép
proone

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Végre tudok írni.

Kata, csak egy két kék-zöld foltot szereztem este, úgyhogy semmi komoly Kép.

Zsuzska, nálad még mindig semmi? Ez olyan izgi Kép.

Nolina, te meg már csak a zebrát közlöd velünk?

Kép

Kép
vkhajni

Hát nem írtatok valami sokat, míg mi kint voltunk a telken Kép.
Képzeljétek, ma behordtunk 16 db dorogi rácsot, meg ugyanennyi gipszkartont. Azt hittem a végére nem bírok megmozdulni Kép. Elkezdtük a fürdőt is, egy fallal kész vagyunk. Szóval ma egész jó napom van Kép. Holnap délelőtt megint megyek a boltba, úgyhogy nem tudom mikor leszek.
Sajna képek nincsenek, mert elfelejtettünk fotózni Kép. A mi tyúúk eszünk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Csak 8-kor indulok a boltba, addig itt vagyok. Hozok nektek egy táblát is, mert nem tudom meddig leszek. Már csak a jövő hét ilyen nehéz, mert 1-jétől sikerült kiadni a boltot úgy néz ki Kép. Mi örültünk neki, a mamának egy kicsit gyors volt, de majd belátja, hogy neki is jobb így.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
nekem ma nagyon nincsen jó napom!Kép
Lekéstem a buszt reggel,semmi nem akar sikerülni!
Tegnap a férjemmel kereken 41 másodpercet beszéltem...KépKép
Annyira lefoglalt szegény.
Ja és egy negatívot teszteltem..Kép
De nem akar megjönni sem , annyira elegen van belőlem...
Tegnap vettem egy hajfestéket, vagy 2 ezer Ft-ért és nem fogta be a hajam!
Szóval feladom...Kép
zsu80

Zsuzska, ne így fogdd fel a dolgokat. Mindenkinek vannak ilyen szörnyű napjai. Bár a negatív teszt talán nem mindenkinek van benne. Sajnállak érte. De míg nem jön meg van remény Kép. Fel meg végépp ne add. Kitartás, egyszer vége ezeknek a rossz időszakoknak Kép

Na jó csajok, megyek készülődni, mert kikapok, ha nem vagyok 8-kor a kapu előtt.
Sietek vissza hozzátok.
Addig is írjatok sokat Kép

Kata, úgy néz ki, beindult az új topikunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ja ráadásul most telefonált hogy nem bizti hogy ma jön haza, lehet hogy csak holnap...KépKépKép
Elegem van mindenből!!Kép
zsu80

Jajjj Zsuzska,
Ne keseredj el ennyire!
Tudod, egy negatív teszt nem jelent semmit! A többi dolog is valszeg jelentéktelen lenne külön külön, de megértem, h kicsit rosszul érint, h most így nem sok pozitívum jutott Neked reggel korán, éhgyomorra!
Keresek Neked mindjárt egy felvidító képet, OK?

Hajni,
Hát éppen ideje már, h ne csak én sztorizgassak! Kép
Tegnap én akartam írni napközben, de csak olvasható üzemmód volt... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska,
Ezt szánom Neked jobbkedvre-derítősnek:
Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan