Sziasztok!
MA utoljára volt itt a festő, ha minden igaz!
Te jó ég, milyen eső esett tegnap, úgy néznek ki a két napja megpucolt ablakok, mint amiket sárral öntöttek le?! Most majd kezdhetem előlről, de nem a héten, hisz végig ilyen genya időt mondtak. Bármost nem is esik, egész barátságos!
Éva,
szerintem csaknem minden, sok ember által használt wc büdös, én legalábbis ritkán szoktam orron át lélegezni az ilyen helyeken.Igen, vettem tegnap hálós bugyit, mindjárt mondom mennyibe került, vmi nem sok, 360 Ft-2 db, receptre meg 87.5 Ft. Egy szegedi barátnőm mondta tegnap, hogy Ő örült ha a fogát meg bírta mosni, nem hogy ezt a bugyit mosogassa, úgyhogy Ő vett többet. Szerintem ezt majd a helyzet adja, legalább lesz dolga a Nagyiknak, férjnek, stb. Vettem betétet is, Tena L. extrát, és normált 10 ill. 5-t, ez elég a benti napokra, utána meg jó a normál betét-azt mondják...
ezeket is patikában vettem, meg 70%-os alkoholt is, meg fürdetőkrémet, tudom ezt a gyerekorvos írja fel, de megelőztem...
Hétfőn megyek NST-re, a hátonfekvés már a kozmetikusnál sem tetszett, ma reggel viszont így ébredtem
.
Mino,
mit csináltál Te a dolgozósarkodban, amit jobb volt, ha nem lát a férjed? Kedves vagy, hogy aggódsz, de azért így simán lépkedve nem csúszik a kő! Még egy gyerek sem esett itt el emiatt, de majd vasárnap leteszteljük, jön pár volt osztálytársam!
Liolga, azért gondoltam, h eltűntél, mert napok óta nem jelentkeztél be, de minden világos, persze hogy nem ér rá mindig az ember, meg kedve sincs!
A múltkor már írtam egy-két császáros infót, de majd még megkérdezem azt az ismerősömet, és akkor továbbítom az infókat!
Lili!
A terhestorna hangulata jó, én is egyedül mentem, sőt az elején tök fura volt, mindenkinek óriási hasa, nekem meg semmi, de azóta behoztam a lemaradásomat! De az Anita mindenkivel kedves, meg olyan közvetlen az egész, úgyhogy nyugi, nem gáz!
Valahol az interneten tegnap találtam utóneveket, mármint hogy melyik volt a 100 leggyakoribb lány és fiúnév tavaly. Fel is írtam, leggyak. lány Anna, 3. Réka, fiúból meg 3. Balázs, az elsőt nem tudom.
Orsi