Sziasztok Lányok!
Tudom ezer éve, de még milyen jó, hogy benéztem
Először is
Bea
, Jovi
Nekem senki nem súgott meg semmit. Nagyon-nagyon örülök és szívből gratulálok!!!!! Jovi és hány hetes vagy most? Bea akkor te is belépsz a csajos táborba
Bea
Az jó, ha a doki szabin lesz, mert én júli 28-ra vagyok kiírva és ő áltban ilyenkor 1 hónapra elmegy. Akkor most kinél fogok szülni vagy hogy lesz, vagy egyáltalán ki fog hányujjnyit nézegetni a szülésig. A szülésznőt egyébként már lebeszéltem. Tud vki vmi okosat, Arnihoz járók?
Cat
Csak nem még 2 lurkó és milyen jó a kevés korkülönbség
Reditke
Hatalmas Bálint és a zsömléje
Alena
Én is a Holle termékeket ajánlom vagy még, aki pépezik pl. Cat
natur pépeket ajánlom (ha úgy gondoljátok), mert abban nincs cukor. Én is mindig elolvastam az összetevőket és csak utána választottam. Sőt a Holléból van bio-müzli is, ilyet is keverhettek a natúr pépbe. Vagy Eszter nagyon szerette, amit sk készítettem: natur joghurtba főtt rízs, vagy puffasztott rízs, bele mindenféle gyümi, alma, körte, banán.
Leone
Köszi, hogy hiányolsz, lányom és a fészekrakási ösztönöm lefoglalja áltban minden időmet. Néha azért olvasgatok, de hogy írjak is, ahhoz már túl fáradt vagyok és Eszternek tuti akkor van vmi nyűgje. Ráadásul csak akkor tudok vmit is itthon csinálni, ha ő alszik, mert egyébként állandó mehetnéke van. Csak majd bírjam kettő mellett is a tempót!
Bella2
És veletek mi van? Luca? Ugye jöttök Ti is a talira "szegény" Ediékhez
? (Még jó, hogy nagy a házuk)
Zitus
Neked is gratu!
Karmen
Sajnálom
Hurki
És a pocilakókat is belevetted. Igen mi is mennénk! Én is vmi édeset vagy sósat bevállalok, nem tudom melyikhez lesz kedvünk vagy miben lesz hiány.
Noémi
Nagyon sajnálom
Szvsz próbálkozni lehet már most is nem, mert szerintem a szervezet úgyis tudja, hogy már felkészült-e a baba fogadására. Úgyhogy csak halkan már most nyugodtan...
Rólunk
Már nagyon várjuk a talit. A pocim hatalmasabbnál is hatalmasabb. Na meg fokozódott a fészekrakó ösztönöm. A másik szobát alakítom még gyerekesebbé. Már 20x átrendeztem, háromszor lefestettem a falat. De most úgy néz ki, hogy már jó úton haladok. Már a képek készítésénél tartok. Sk festettem egy kis apróságot is a falra.
Eszter folyamatosan beszél a maga kis nyelvén, de néhány szót már gyönyörűen kimond, vmelyiknek csak az elejét, de az anya szót elég sűrűn használja
Folyamatosan pörög. De a talin majd úgyis bővebben, persze ha mindenkinek a saját gyerkőce mellett lesz ideje egymással beszélgetni.
Puszka
Bogár
Aki aztán kiírt magából jóóóóó sok mindent.
25+4