sziasztok!
Megann
Szegénykém, teljesen megértelek és nagyon igazat adok neked abban, hogy ez szörnyű, hogy más nők felelőtlenek, tojnak az egész terhességükre, mégis egészséges babájuk születik! Persze a babájuk nem tehet arról milyenek ezek a nők, de tényleg ez igazságtalan, hogy mi, akik mindent megteszünk a családunk és a kicsi magzatunk egészségéért, szóval, hogy nekünk kell mégis izgulni
én azt hittem életem legboldogabb időszaka lesz, de azt kell, hogy mondjam, még sosem aggódtam ennyit
sosem paráztam ennyit
néha egyáltalán nem vagyok boldog
bosszant, hogy bár a hasamban hordom a babámat, mégsem védhetem meg minden rosszrtól.
De azért mindenképpen meg kell próbálni megnyugodni!
Próbálj másra koncentrálni!
Angelani,
na, ez egy ilyen hét úgy látszik
Nem semmi ez a sok bogyó!
Nekem reggel 7-kor Magnerot,
kb. 3óra múlva Elevit- hogy a magnézium ne zavarjon be a kalcium felszívódásánál...
aztán kb. 3-4 óra múlva még egy magnerot és aztán 3 óra múlva még egy...este, ha kivagyok, akkor fél Pipolphen...
a magnéziumot muszály szednem a keményedés miatt, viszont "ideges" vagyok tőle, feszült, vagy nem is tudom mi a legjobb szó rá
ezért valahogy ki kell ügyeskednem, hogy délig végezzek a 3x1 Magnerottal, emiatt viszont este keményedik a pocim, ha viszont este eszek Magnerotot, nem tudok miatta aludni... jó nem?
)
)
) ezt még én sem tudom ám jól követni, amit összehordtam, bocsánat
!!!
pár szó még a felelőtlen -önző "anyákról":
Engem úgy kiakaszt, amikor megyek a védőnői centrumba és befelé menet szlalomoznom kell a lépcsőn a dohányzó kismamák és kispapák között...basszus, legalább ne ott csinálnák!!!legszívesebben beszólnék, de tudom, totál felesleges lenne!
Ti nem éreztek ilyen késztetést? én sajnálom az ilyen idegenek babáját is, szegények rá vannak kényszerítve, hogy szénmonoxidot kapjanak oxigén helyett
vagy hülye vagyok?
Zsófy
22+2