Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Milyen pocsék gusztustalan idő van.. Kép Persze megint a hétvégére, amikor ki tudtunk volna menni veteményezni..

Anikó! KépRegisztráció .. Kép 8-1/2 9 alvás?! Kép ISTENEM DE JÓ LENNE! Kép Na jó, azért ahajnali kukorélkolás sem hiányzik! Szerintem Lili bojkottálja a kistesóprozsektet, mert az apa az egésznapos meló után ált. hamarabb elalszik, mint ő.. Kép Kelés: ha kiszámolod, hogy hány órát alszik kaja nélkül egyhuzamban éjjel Bencus, plusz még ha napközben is a rövid szunyikat összeadod, akkor szerintem bőven eleget alszik. -Kár hogy nem a megfelelő időpontokban Kép
Külső: nincs viszonytási alapod, mert nem láttad az eredeti állapotot.. KépKépKép

Vera! Most néztem, hogy elkezdetem írni neked a fogacskát, aztán félbemaradt! Kép Szoval: először megjelenik a fogíny alatt a fehér csík, aztán az egész kicsit véres lesz, aztán kicsit felhasad a foginy, egy kis lyuk lesz rajta, és azon tör át a fogacska. Kép

Orsi! Hmm, hmm! Gyanúsak ezek a pöttyök, ez tényleg a 3 napo sláz lesz a végén! Kép Legalább akkor ezen már túlesetetek! Kép Jobbulást! Kép

Puszi:Macs
maccs

Macs! Kép
Igen,ez igaz,nem ismerem az eredeti állapotodat Kép.Meg egyébként is az számít,hogy Te hogy vagy megelégedve magaddal.Nem akarsz feltenni arról is egy képet? Kép
Az alvás összmennyisége talán nem annyira kevés,de szerintem ez nem lehet pihentető Neki sem,hogy ennyire szaggatott.Nem beszélve rólam.KépTudod nem mindig tudok rögtön visszaaludni,és mire sikerül,már van,hogy újra ébred.
Kistesóproject:hát nálunk sem volt egyszerű,mert együtt aludtunk a gyerekekkel,és mi hamarabb elfáradtunk,mint Ők.Kész csoda a 2. és a 3. gyerkőc. Kép Kép Kép

Vera:a múltkori elszállt hsz.-ban már írtam,hogy én most láttam ilyen lyukacskát először Bencénél,a nagyoknál nem volt soha.Meg is ijedtem,hogy ez normális-e.KépDe másnapra már ki is bújt a fogacska.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Delelott ezt irtam, de elszallt az egesz, mert ujra kellett regisztralnom magam. Most a regisztralas megtortent, iogy beszurom nektek, amit delelott irtam:

Sziasztok!

Mi is nagyon nyugos napokat elunk. Az ejszakak sem jok. Kép Most vettem eszre, hogy kint van a jobb felso 2-es fog csucske. Kép Hogy fog kinezni Lili ilyen fogakkal? Kép

Mese: nekunk nincs lejaras a Dunara, mert annak idejen megvettek a telek also reszet es epitettek oda egy hazat. Bar nem banom, mert nem is tudom hogyan tartottam volna fenn egy akkora telket. Hatranya, hogy nem latjuk teljesen a Dunat es nem egy szep haz van elottunk. Kép De nincs mit tenni.

Macs: Azert nem olyan meno ez a kornyek mint pl. Rozsadomb vagy Budaliget. Kép Nyugodtan johetsz az opel-al. Kép Az utcak se aszfaltozottak. Szerda nekem is jo, ha van kedved, szeretettel varunk!

Orsi: ha jol vagytok, gyertek szardan ti is. Ha ugy erzed meg nem okes Gergo, johettek kesobb is. Kép Amugy Lilinel a 3 napos laz utan rogton jottek a kiutesek. Tehat ahogy a laz elmult masnapra mar kiuteses volt. Es nem kituremkedo pattanasos szeru kiutesek, hanem szinte ugyanolyan mint a melegkiutes. Lilinek a homlokan a fule kortnyeken nagyon sok volt. Tovabba a hasan es mellkasan. Hatan, karjain, labain nem volt. De szerintem ez mindenkinel mas. Ja! Es 3 nap utan nyomtalanul elmultak.

Aniko: Orulok, hogy irtal ujbol. Kép Mitol lehet ez a sok uvoltes? Talan fog??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Gyors leszek, mint mostanaban mindig.

Gergo jobban van, laza nincs, csak hoemelkedese, viszont a pottyok egyre csunyabbak, ugyhogy holnap kihivom a dokinenit, nyugtasson meg, vagy kuldjon el minket a borgyogyaszatra. Vakarni nem vakarja, de egyre tobb van es jo pirosak.Kép Remelem nem komoly!

Most megyek is.

Aniko, Macs
Sok puszika Nektek!Kép

Orsi

avocado

Orsi!

Egyszerre irtunk! Ez biztosan a harom napos laz utani kiutes. Lilinek is egyre tobb es tobb lett. De azert megmutathatod a dokidnak, hogy megnyugodjal.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép

Majdnem egyszerre irtunk.Kép Viszont egy kicsit idoeltolodasban van a babanet!Kép

Remelem, hogy ez tenyleg a 3 napos laz lesz, most kicsit aggodom!

Puszika Neketek!Kép

Orsi

avocado

Igen! Az idoeltolodas. Meg is ijedtem, hogy 1 oraval elobb fektettuk le Lilit. Kép
Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
A szerda meg fuggoben van, mert delutan vissza kell mennunk a gegeszetre ellenorzesre. Igy lehet, hogy majd csak 1-2 het mulva jon ossze.
Gratula a fogacskahoz!Kép
Ja, es koszi a nyugtatast!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: Irjal mit mondott a doki. Es akkor jottok, amikor akartok. Kép

Macs: Ha ilyen csunya ido van, jobb ha te is kesobb jossz, mert setalni se tudunk menni. Kép

Irjatok!
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztoK!
Orsi!
Jobbulást kívánok nektek!Gergő Karcsi jobban van?
Robi azt mondta hogy a dc++-ról szedte le a Romhányit,de azt is mondta hogy egyszerűbb ha felírja cd-re és feladom postán mert nagyon lassan töltötte le ő is.
Rita!
Egyre szebb Lili.Kis huncutka,nagyon jók a képek Kép Kép
Míra keresztbe szokott feküdni és arra szoktam ébredni,hogy beveri a fejét és felébred ő is.Mostanában állandóan az oldalán alszik,ami nekem olyan furi.Ma éjszaka négykézláb állt és úgy sírt,mire felébredtem.
Míra is úgy tartja a nyelvét ahogy Lili mióta van vmi a szájában ami eddig nem volt Kép
A kilók rólam nem tűnnek csak áthelyeződnek máshova Kép Bár a nadrágokat már fel tudom húzni,de derékban még mindig nem érnek össze Kép
Sőt szerintem oda megy át minden mi a combomról eltünt Kép A legszörnyűbb hogy mikor Esztón meglátom az egyik gatyámat amelyik anno a kedvencem volt a sírógörcs kerülget Kép
Somlói receptet felrakjam?A bba is lehet bánatot ölni KépÉn soha nem is tudtam fogyózni,inkább ettem 2x egy nap de akkor sokat.
Jerry!
A galériákat otthagyjuk,annyira hülye méretüek+a szobák is hogy felesleges lenne szétszedni.A konyhát viszont nagyon sajnálom mert az meg abszolut az én terveim alapján készült.De annyira kicsi ott a konyha hogy felesleges loenne azt is elhozni.Majd alkotok újat,ami még szebb és jobb lesz és akkor nem fog fájni a szívem érte.Ti hol hirdetitek a lakást?Én csak a neten,de lehet hogy érdeemes lenne újságban is.
Tőlünk nem messze is vannak eladó házak.Az egyiket 32 millióért kínálja a tulaj.A pince 90nm fűthető,a 2 szint összesen 280nm(alul-felül állítólag 140-140nm)
Mírának megint légcsőhurutja van,de jól érzi magát szerencsére.Minden főtt és nem főtt kaját kiköp,csak a cici jó most neki KépA doki azt mondta most ne adjak neki pár napig semmit aztán próbálkozzak újra.
Csütörtökön kibújt alul egy kis foga,péntekre meg mellette a másik Kép Kép.Rájött hogyan tud felállni a matracunknál és egy pillanatra sem merem otthagyni ha nem mászik ki a szobából mert egyfolytában állni szeretne.Már kézben sem szeret maradni,mindig le kell tenni.Tapsolni is szokott,erre is múlt héten jött rá Kép :Pénteken a dokinéni azt mondta a felső inye is be van duzzadva Kép Örülök neki Kép
Szeerdától állítólag megint jó idő lesz Kép Kép
Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Rita:fogak jönnek,de az üvöltés nem attól van,egyszerű hiszti szerintem,mert ahogy felveszem,már nincs is semmi baja.Kép
Grat. a fogacskához.Így is nagyon szép lesz Lili.Kép

Orsi:mit mondott a dokinéni? Karcsi hogy van?

Vera:kilókkal én is így vagyok,nekem a csípőm lett vastagabb,úgyhogy rám sem jönnek fel a régi ruhák.De nincs szívem kidobni őket,pedig már biztos nem fogok beléjük férni.KépMire Kata akkora lesz,addigra meg kimegy a divatból.
Légcsőhurut:jobbulást Mirának! Kép
Jöhetne már a jóidő tényleg,mert olyan kaka a kedvem ettől a mostanitól.Kép

Na,puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Egesz nap mentunk, mert delelott bevasaroltunk, delutan meg Pesti korut volt, pelenkat kellett venni es azt csak a benti Tescoban lehet kapni. Ma mar szoltam az Auchanban, hogy miert van az, hogy naluk van 1000 fele pelus, csak pont ez nincs es nekunk ezert be kell turazni Pestre?Kép Azt mondtak utannaneznek, remelem nemsokara mar lehet majd kapni!Kép
Pesten meg elmentunk a kedvenc ful-orr-gegesz dokineninkhez, megmutattam Neki Gergot, mert benne nagyon megbizok. Sajna meg nem teljesen ok a fule, igy megsem hagyhatjuk abba az antibikat, szerdaig adnom kell, akkor kell majd visszamennunk ide a korhazba ellenorzesre.
Reggel beszeltem a mi dokineninkkel telefonon es azt mondtal,hogy bizony ugy tunik ez a 3 napos laz, es szegeny Gergonel egyszerre tobb dolog van.Kép De mar latszik, hogy nincs laza es mara a pottyei is sokkal halvanyabbak lettek.Kép Azert meg kis rekedt szegenykem es az elmult napoknak koszonhetoen allandoan kezben lenne. Meg fogjuk szenvedni, mig visszaallunk.KépKép

Rita
Koszi, szerintem 1-2 het mulva mar eljutunk.Kép Anikotol is fugg, hogy hozza mikor megyunk.
Tegnap elfelejtettem gratulalni a fogacskahoz!Kép Tuti nagyon szep lesz Lili igy is!Kép
Gergonel is ugy latom mar barmikor kibujhatnak a felso fogai. Ezek melle a betegsegek melle meg ez hianyzik szegenykenek.Kép

Vera
Ha feladnad nekem az nagyon aranyos lenne Toled!Kép Cserebe en is szivesen kuldok valamit. Nekunk Halasz Jutka lemez van meg cd-n, ha erdekel. Mi nagyon szeretjuk.Kép!
LegcsohurutKép FogacskakKép Gratula!KépMeg az allashoz is!Kép Nalunk ez meg csak ugy mukodik, hogy ha ulunk es ugy fogjuk, akkor all, tehat mar nem lehet csak allva tartani, mert ha leulunk akkor ogton allni akar az olunkben, meg amikor le akarom rakni a szonyegere, akkor megfesziti magat es all, nem akar leulni.Kép
Ja, es a tapsihoz is gratula!Kép Gergo mostanaban integet, de szerintem ez meg nem tudatos.
Alvas: Gergo is mostanaban oldalt szeret aludni! Este hasra rakjuk le, de mikor szopizik es atjon az agyunkba, akkor mar vegig oldalt es haton alszik.
Betegseg-szopi: Gergo is par napig csak szopizitt. De en azt vettem eszre, hogy mar nem eleg neki annyira, mint regen. Aztan mikor mar jobban volt es kapott puret, akkor latszott, hogy jobban eleg volt.

Hu, a somloi receptjet en NAGYON szeretnem!!!KépKépKép

Nadrag ugyben en is igy vagyok, par napja irtam. Minden nap elhatarozom, hogy elkezdek tornazni, de aztan lusta vagyok hozza. De ma tenyleg elkezdem!Kép

Aniko
Karcsi kicsit jobban, most nekem kezdett el fajnia torkom, de vettem ecsetelot, szoval 1-2 nap es ok leszek.Kép Jovo heten megyunk, ha Nektek is ok!Kép
Ruhak: azert rakd el oket, nem lehet tudni! En is hordtam kamasz koromban Anyu 1-2 cuccat, mert ujra divatban voltak! Lehet, hogy Kata azokat fogja a legjobban szeretni!Kép Ha meg nem, akkor is bulinak jo lesz majd felprobalgatnia, hogy "Je, miket hordtak az Anyuek annak idejen!".Kép

Most mennem kell, de azert ez mar mennyiseg volt tolem, az elmult napokhoz kepest, nem igaz?Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Ja! Ma megint bevasaroltam a fiamnak.Kép Homokozokeszletet vettem, de persze rogton kettot, mert nem tudtam valasztani.KépKépKép Mert ugye az egyikben van vodor es elefantos locsolokanna, ami mindenkeppen kell. A masik viszont domperes volt, ami egy kisfiunak elengedhetetlen...szoval jot rohogtem magamon a penztarnal.Kép

Most mar tenyleg mennem kell, mindjart furdunk.

PusssszKép

avocado

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, így még jövök később irogatni, csak megnézem, hogy nekem is kell-e újra regisztrálnom, és rakok fel néhány mostani képet Marcellről.

Jerry

Kép
Kép

Kép
jerry

Sziasztok,
itthon vagyunk,szombaton éjszaka érkeztünk meg.Most sajnos csak bejelentkezni van időm,mert a gépem billentyűzete bedöglött,most a Tomiéról írok.Gyönyörű időnk volt,30 fok,napsütés.Gyerekek aludtak éjjel mint a bunda,Maxi is csak egyszer kelt fel,és aludt is vissza.Este 9-től reggel 9-igKép Részleteket később,igyekszem hamar jönniKép

Kicsit visszaolvastam...
Maccs,már én is beígértem egy talit Ritának,de lebetegedtünk,így ugrottKépViszont ha nincs ellenére én benne lennék,és szívesen elvinnélek.Nekem van kocsim,és biztosan beférünk 4-en.Kép

Rituska?????Kép
Mit szólsz?

Most ennyit tudtam,elnézést kérek mindenkitől akire nem írtam,ahogy tudok jövök.Kép

Puszi MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!

Nanda
nanda

Jerry
Tunderiek a kepek!!!Kép

Nanda
Udv itthon!Kép Ollllyan irigy vagyok!Kép Biztos szuper volt!Kép Es csokik vagytok mind?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

ugy látom sokaknak kell regisztrálni..
lehet hogy ez az én bajom is? most épp engedi..

copyzom a múltkorit, amit visszadobott a babanet, de gyorsan lementettem a gépemre:

Hali!

Dica!
Még annyit akartam neked mondani, hogy tényleg ne aggódj, vannak babák, akik nagyon hamar csinálnak mindent, és vannak akik később, ez a pici különbség szépen eltűnik hipp- hopp. Levibaba sem egy tornádó (nem úgy mint Lilike) de lassan és biztosan már kúszik, és elkezdte emelgetni a popsiját.. mászás is lesz belőle előbb utóbb :-) szóval a saját tempójában fejlődik, viszont pl. nagyon dumás, szerintem hamar fog beszél. Amúgy a könyv szerint is van ideje még..

story:
Ferihegy, viszem ki az uramat, rendőr, megállít, én felajánlom hogy majd visszafele igazoltasson engem, mert lekési a férjem a gépét. Na, a jogsim lejárt 4 hónapja!!!! És én még márc. elején csináltattam az útlevelet, mert lejárt. A jogsimba meg bele se néztem! ajjajjj.. gáz van, mondta rendőrbácsi..
Levibaba mellettem, megérezte hogy gáz van, mert sirt, na meg éhes is volt már. Igen szar helyzet volt, gondolhatjátok! Szóval nézze meg mindenki az iratait, én nem is hittem el, hogy ez velem történik!
Azóta a baba- mama és ember ellenes II.ker. önkorm. okmányirodában 2szer voltam, sikertelenül.
Gyűlölöm azt a helyet! Rosszabb mint a METRO! Próbáltam máshol telefonon, de 2 hétre adnak időpontot. Kiderítettük, hogy hétvégén Pólus, Lurdyban is van, meglátjuk holnap sikerül- e..

Nanda,
de jó nekik most... meleg, nyugi, pihi

Orsi,
csak te le ne betegedj, mert már nem lesz ki- kit ápoljon!! Jobbulást a családnak.

A mostani Kismamában van egy szopiról szóló cikk, amiben megint a heti 20 dekás gyarapodás van az első hónapokban, később 7-10 deka/ hét. Márpedig az havi 400 gr. nem?! Nyissunk vitát erről :-)

na sziasztok,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

na ez sikerült!
pénteken azt irta, hogy nincs ilyen azonositó, brr.. dobtam rájuk egy mailt :-)

Maccs!
Én mindig a körút hegy felöli oldalán sétálok, ill. mostanában találtam hátsó utat a Millenárisba (amit amúgy kocsival osonóútnak használunk régóta, de ugye gyalok másként gondolkodik az ember) és ott tisztaság, tó, aranyhalak, fű, fa, virág is van, ha Levi felkel, nem is tud betelni vele, szóval oda megyünk különböző irányokból, hogy ne legyen uncsi. De pl. a Gül baba tán sétány??! is jó környék, csendes, kilátó a városra. Már csak egy fagyizót kell felfedeznem útközben nyárra :-)

Szóval ha van kedved, mehetünk
nekem legközelebb csak a péntek jó, "sajna" elfoglalt vagyok, egyik nagyi- másik :-)
vagy jövő héten v.mikor

Göd: megdrágult környék, nem?! én régen csomót koriztam ott a Duna egy kis holtágán. Mostanában meg már csak a fedett, nem túl hideg Astra Zeneka jégcsarnok- kényelmesedem.
nekem minden vágyam egy nagy telek, de Bp. belterületén belül megfizethetetlen. Ja, és ferde telek legyen, legalább részben, ha lehet.. igények azok vannak..

a gatyáimmal nekem is csak a derékon (csipőn) van bajom, amúgy rámjönnek. Erre milyen spéci torna van? a felülésen kivül? van erről a neten v.mi? Kár hogy a gyermek emelgetés csak a karizmomat erősiti :-)

Jerry!
Akkor 1idősek, 4 nappal mi vagyunk idősebbek, de ránkvertetek 200 gramot :-)

na megyek, ja, jó hir: harmadszorra sikerült elintéznem a jogsimat, ma :-) még jó, mert apával mentünk is a reptérre, és hoztam haza az autót, ennek örömére vásároltam is ezt- azt :-)

Autósülés ügyben: sokat dicsértétek a concord trimaxot, megnéztem, de végül úgy döntöttünk, megvesszük a 9-18- ig levő széket, mert jobban dönthető, kényelmesebb, és még kicsi hogy csak üljön. A concord meg 9-36 kg. Beletettük egy pár székbe, olyan vicces volt egy- kettőben :-) Meg a "kistesóproject" is egy ok.
A Cam tipusú kb. jó, nekünk a hordozó is az, bevált. Van esetleg tapasztalat, ajánás ez ügyben?

Maccs!
Mailem szar- nem értem..

Jóéjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Elszallt egy hosszu hozzaszolasom. Kép Most irtam 10 percig. Kép

Kép
Kép
trita

Roviden:
Nanda, Macs: varlak benneteket. Kép Barmikor johettek, csak jo idoben. Kép Igy tudunk setalni is. Kép

Orsi: Varlak majd teged is. Gergonek jobbulast. Fejlemenyek?

Mese: Ahol te koriztal ott lakunk mi. A holtagtol kb. 50-100 m-re. Kép gyarapodas: Nekem mindegy. Kép Lenyeg, hogy Lili jol eszik, kiegyensulyozott es gyarapszik. Kép

Jerry: Marcell tunderi. Kép Teged is szeretettel varlak, ha tudsz jonni. Kép En is megyek, majd ha a kerteszek elmentek.

Aniko: De a hiszti mitol van? Termeszetes ennyi hiszti? vagy minden baba mas?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita:persze,hogy minden gyerek más.Én próbáltam minden gyerkőcömet egyformán kezelni,mégis mindegyik másképpen reagált.Gergő borzasztó sírós,rosszalvó baba volt,de azért ilyen idős korára már jobban elvolt napközben.Kata meg egy kisangyal volt,olyan ,mint ahogy a nagykönyvben megírták.Kép

Jerry:micsoda gyönyörű kislegény lett Marcell.Olyan nagyfiús! Kép

Nanda:Üdv itthon Te szuperkipihent!!!! Kép Kép Kép Gondolom nagyon sápadtak vagytok.KépIrigy-irigy!!!!

Mese:sztoryd Kép A rendőr megbüntetett,vagy Levi meghatotta? Mit vásároltál?
Autósülés:passz,nekünk még nem volt ilyen Kép
Mi meg az Astra Zenecához lakunk viszonylag közel.A múltkor elkísértük apát meg a nagyokat Bencével,hát én bizony nagyon fáztam.Kép
Nálunk van nagyon jó fagyizó a sétaútvonalon,ha erre jártok! Kép

Orsi!
De jó,hogy javulnak a fiúk,vigyázz Magadra!!!!
Homokozójáték: Kép
Ruhák:egy-két kedvenc még ott figyel a szekrényben. KépApuék is sokat megtartottak,és voltunk már olyan buliban Attilával,ahol Ő apu 70-es ruháiban,én meg anyu manyasszonyi ruhájában voltam.Kép

Na,megyek,mert folyamatos üvöltés van.Kép Kép Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Csak most jutok ide. De ma az az ok, hogy Nalika megtalálta nekem a zenélő macsekok hímzést és azzal szórakoztam, hogy lerajzoljam a hiányzó részt.Kép És persze Gergő Mókus sem egyszerű eset, most próbálkozunk a visszaszokással, hogy ne csak ölben akarjon lenni. Hát mit mondjak, nem egyszerű!Kép

Gyorsan kell reagálnom, mert Gergő megint itt nyüszög a fülembe.Kép

Mese
A csípőtornára én nagyon ajánlom a Callanetics tornát. Az szuper mindenre!

Na, ezt már jó régen elkezdtem írni, de csak nem sikerült befejeznem.Kép

Rita
Fejleményekről holnap tudok beszámolni. A talit meg majd megtudom, hogy jövő hét, vagy az után.

Anikó
Sok puszika! Akkor majd gondolkozz, hogy jó-e a jövő hét? Mert én már nagyon mennék!!!Kép

Próbálok ma még jönni, addig is puszika mindenkinek.Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nem jöttem tegnap. Röviden magamról: kész vagyok. Kép Kép A helyzet az, hogy visszatérő gyulladás van nyakaman /vállamban, hátamban/ ami most éppen visszatért. Kép Kép Valószínű azért, mert vasárnap anyuéknál voltunk, és már akkor éreztem, hogy fázik az egész hátam, de gondoltam, nem nyafizok fűtésért, f.sza csaj vagyok, kibirom. Akkor ki is bírtam... Csak most pisilek be minden hirtelen mozdulatra Kép Ja, és persze meg is fáztam, plusszban tüsszögök és fáj a torkom. Édes érzés tüsszögni úgy, hogy azért küzdök közben, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatot közben a nyakammal.. Kép Azért jó hír a rosszban, hogy a hátfájás nem szokott egy hétnél tovább tartani.. Kép Kiváncsi vagyok péntekre elmúlik-e, hogy fogok így bulyozni az esküvőn.. Kép

Rita! Bocs, hogy ilyen későn szólok, de ma direkt ezért másztam fel a netre. Fentiek miatt /és bacistop címszóval/ meg a továbbra is ramaty idő miatt is sajnos halasztást kérek háziletámadás ügyileg! Kép Pedig már nagyon vártam. Nem baj, ha jövő hét lesz belőle? Viszont akkor jól összeszervezzük Nandával és akár még Orsival is a dolgot, és akkor közösen támadunk Kép

Orsi! Lehet hogy kicsit gyagyás vagyok, de attól hogy jövő héten egyik nap Anikóval talizol, még egy másik nap meglátogathatnánk együtt Ritáékat, nem? Gergőkének különben jobbulást kívánok, Neked sok mézes, citromos teát, hogy ne törjön ki rajtad a betegség, visszaszoktatáshoz sok kitartást! Kép Egy időben Lilit sem lehetett leültetni, állandóan csak állni akart, aztán mindig "összehajtogattam" és mondtam hozzá, hogy csüccs, és mostmár érti, hogy mit akarok tőle!Kép

Nanda! Szépen magyarul: Welcome home! Kép Majd írj, hogy milyen volt, és kérünk képet is!
Bár most már van megint autónk, de szívesen mennék együtt veled is, már csak azért is, mert téged is nagyon szívesen megismernélek! Kép Maxidögönyözést pedig már megígérted nekem, számon kérem ám! Kép

Vera! Ha eljuttatok neked egy üres Cd-t én is megkaphatom vhogy a Romhányit? Felálláshoz, tapsihoz gratula! Kép Én is próbálom a tapsolást megtanítani Lilinek, de ez valahogy hidegen hagyja.. Kép Majd egyszer ő is meglátja benne a fantáziát.. Kép

Meske! Kép Mailed Kép Gyarapodás ügyileg majd utána nézek egy-két honlapnak! Kép Millenárisban mi is szoktunk tekeregni. Ha gondolod egyszer majd ott talizhatunk. Bevallom a Gülbaba sétányt nem tudom meylik! Kép
A II.ker önkorm. tényleg nagyon gáz, én többször is tapasztaltam már. Akartam javasolni, hogy a központiba /Visegrádi u./ menj el, ott minden nap van ügyfélfogadás, és nem is kell bejelentkezni, mi eddig mindent ott tudtunk elintézni, és még egy fél napot sem kellett sorbanállni hozzá, de látom már megoldódott! Kép

Puszó: Macs
maccs

JAJ! Anikót majdnem kihagytam! Kép Bocsi! Kép: Még gondolkodom rajta, hogy elárasszam-e a topikot újabb "Best of Macs" képekkel! Kép Visszalvási nehézségeket ismerem. Kép Hiszti. Kép Bizti hiszti? Úgy értem, azért mert kézben már nem sír nem biztos, hogy nics baja, csak ott mégis megnyugtatóbb a környezet. Vagy pl. én ilyenkor fejfájásra is gyanakodni szoktam, mert vízszintesben fekve rosszabb, függőlegesben tartva jobb, nálam is szokott ilyen lenni a fejfájás.. Persze ez csak egy laikus által gyártott teoria!KépAz is elképzelhető (ezt a lal leche honlapon olvastam egyszer) hogy a kisgyerek azért kel éjjel többször, mert nagy családban előfordulhat, hogy úgy érzi nem kapja meg a teljes figyelmet napközben, viszont éjszaka kizárólag az övé az anya.. De ezt az utóbbi teóriát tényleg nem én találtam ki! Kép
Macs
maccs

pzita

SziasztokKép

Gyors leszek, mert mindjárt fürdés.

Voltunk ma a kórházban és hál istennek Gergő füle teljesen meggyógyult! És olyan kis aranyos volt, nem is kellett lefogni, kicsit tartottam a fejét, de szinte magától fordította oldalra!Kép Doktor néni meg is dícsérte.Kép
Viszont ma reggelre kijöttek rajta megint pici piros pöttyök, de mindenütt, a kezén, a lábán és még az arcán is van.Kép Egyelőre várunk, doki néni csak kalciumot és fenistilt mondott, de lehet, hogy ez még az antibiotikum miatt van. Én nagyon remélem! Szerencsére nem viszket Neki, csak elég csúnya.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Most látom az időt! Nálunk még csak 7 óra!!! A babanet megint időeltolódásban van?Kép

avocado

Sziasztok,
még mindig nem jó a gépemKép
De azért írok egy kicsit,bár a szuperkipihentségemet sajnos ott kellett hagynom FuerteventuránKép

Amióta hazajöttünk,mintha valami belebújt volna a manókba,hol az egyik kel éjszaka,hol a másik.Nem tudom mitől lehet,de mára már kezdek olyan zombira hasonlítani,mint Májkül Dzsekszon Thriller című videoklippjében.Valaki mondta,hogy talán rossz helyen van az ágyuk,de én nem hiszem hogy ez lenne a probléma.Valaki megvuduzott volna?KépSzerintem az tengeri levegő,meg hogy egész nap kint voltunk a parton,vagy a medencénél,és nagyon elfáradtak.Azért aludtak olyan jól.Itthon meg sajnos ezt nem tudom megvalósítani,bármennyi homokot is hordatok a kertbe,nem lesz tengerpartunk,mert a ház végében erdő vanKépKépBár mondtam a Tominak,hogy idén veszünk pálmafát a kertbe,mert nekem kell a nyári hangulatomhozKépTalán még egy kis kerti medenke is beleférKép
Szóval szuper tavaszolásunk volt,minden nap csináltunk valamit,de főleg a szálloda medencéjénél voltunk.Maxi is nagyon élvezte a barangolást,jövést-menéstKépAz utazás sem volt gáz,Bécsből indultunk,és 4 és fél óra volt a repcsiút.Hazafelé kicsit húzós volt,mert jegyet kellett cserélnünk,és Salzburgba érkeztünk,ahonnan kocsival bécsbe a mi kocsinkért,majd onnan haza én vezettem,mert a Tominak fellépése volt Tatabányán.Ő azzal a sráccal ment tovább aki értünk jött Salzburgba.Mindezt éjjelKépHajnal kettőre értünk haza,mert ömlött az eső,és a kocsiablaka valamitől tiszta zsíros volt,nem tudta letörölni az ablaktörlő.A szemem majd kiesett,mire hazaértem, alig láttam a garázskaput.Még szerencse ,hogy a gyerekek végig aludtakKépMaxi a repülőn isKép
képeket kicsit később tudok csak felrakni,mert nem tudom lekicsinyíteni.De nagyon jók lettek.

Most megyek aludni,és elnézést az állandó elnézésekért,de nem tudok ma senkinek sem írni.Még visszaolvasni sem tudtamKép Kép Kép

Puszi mindenkinek,
egynagyonnyaratakaró Nanda

UI.:Bocsi,tud valaki Foltos(patchwork) boltot valahol?
nanda

Sziasztok lanyok!

Jol vagyunk. Lilinek most felul 4 foga jon egyszerre. Nagyon sajnalom szegenyt. Mar a bal felso kettes es a jobb egyesnek repedezett az inye es latszik a fog csucsa, a masik ketto meg feherlik de napokban az is kibujik. Ezek nem nagyon viselik meg Lilit. Nem annyira mint az also ketto. Ejszakakon tovabbra is felkel. De csak azert mert allandoan felkuszik az agy vegebe almaban es a vegen mar azert kel fel, mert nem tud mozdulni. Amugy visszaalszik a vallon par perc alatt. Nincs valami tippeteket, hogy hogyan lehetne ezt megakadalyozni? Esetleg egy nyari zsak hasznalata? Abban nem tud annyira mozogni. Nekunk is van, hogy pisikifolyas miatt kel fel. Most mar este is kap fozeleket Lili. Tegnap is megevett 350 gr-ot. Ebedre is annyit. Nagyon nagy az etvagya, hiszen rendkivul eleven es a tejpepet se szereti. Pedig probaltam en mar minden. Ugy tunik az edes izu dolgok nem menok nala.

Nap esemenye Kép : Lilit betettem a hordozoba, amig beszeltem a kerteszekkel es a hordozot a bejarati ajto fele iranyitottam, hogy az ablakuvegen keresztul lathassa a kutyakat. Imadja oket nezni. Mikro par perc mulva visszamentem hozza ereztem valami nagyon eros kaki szagot. Ranezek Lilire es a feje bubjatol a labaig tiszta kaki volt. Kép Meg a fuleben is volt. Kép Mellette a foldon ott volt a reggeli pelenka, amit mindig kidobok a kukaba. Lili valahogy elerte, szetcsomagolta es a tobbit nem reszletezem. Kép Meg a hordozo huzatat is ki kellett mosnom. Kép

Nanda, Orsi, Macs, Jerry: varlak benneteket. Akar egyutt is johettek vagy kulon kulon. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Itt vagyok végre! Tegnap elhatároztam, hogy nem mosogatok, hanem jövök végre írni, és nem volt Babanet.

Rita: az utcátokban levő házak ára kicsit húzós, pedig nagyon szeretnék egy dunaparti telket. Szóval ezt még megfontoljuk. A 49 millás méretre is jónak tűnik.
Marcell még picit taknyos, de szerintem nemsokára teljesen egészséges lesz, akkor megbeszélhetjük az újabb talit. Kertészt leütöd egy sövénynyíró ollóval és már jöhettek is!
Mi is mennénk szívesen, de egyeztetni kell a papival kocsi ügyileg.
Kakimanó Kép

Anikó: ne aggódj, nem felejtünk el, de azért jöhetnél valóban egy kicsit gyakrabban.
Bencus nehéz esetnek tűnik, de a 8 hónapos kor állítólag a legnehezebb a gyerekekkel (te biztos jobban tudod), így talán most már javulni fog a helyzet. Manóval sem könnyű, de ő már eljátszik egy darabig magában a szőnyegen, illetve végigkutakodja a szobát, és közben legalább a szobában lehet dolgozni, És vasalnivalóm mindig akad

Macs:
Megnéztem a fényképeidet, hát belőled nem sok látszik
Jobbulást a hátadnak!
Tiramisu recept: kicsit kivonatosan küldöm, mert én a dobozon levő receptet szoktam módosítani ez alapján
Krém: 4 tojássárgája
jerry

Nanda: a Kálvin téri aluljáróban vannak kirakva takarók, párnák, majd megnézem, hogy hol van a bolt. De valószínűleg a közelben.

J.
jerry

SziasztokKép

Ma még nem jutottam ide, mert a változatosság kedvéért dokinál voltunk, most bőrgyógyásznál.Kép Annyira csúnya piros lett mára a kiütése Mókuskának, hogy elmentünk. Sajna a betegségek miatt legyengült az immunrendszere és valami vírusra ilyen bőrreakciója lett. Kaptunk valami sárga löttyöt és jövő héten vissza kell menni, hogy erre hogy reagál. De dokinéni szeretné, ha Gergő szervezete küzdené le ezt a vírust, ezért nem adott antibikát, aminek én nagyon örültem! Láza szerencsére nincs és a közérzete is tök jó, csak kis pöttyös katica a Drágám.Kép Ráadásul tegnap sikerült meglesnem végre a felső fogait és a jobb felső csücske már tegnap kint volt, azt ma már éreztem is ujjal és ma is bekukkantottam a szájába és a bal felső is kukucskál. Szóval szegény gyerek jó sok mindennel küzd meg itt egyszerre!Kép

Most mennem kell, majd még jövök.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rita,
köszönöm a linkeket!Kép
KakikiszedésKépNekem a hugom csinálta ezt,amikor 1 éves volt.A délutáni alvás helyett,leszedte magáról a pelust,és végig kente vele a falat,az ágyat,és persze magát isKépMikor észrevettük,már nagyban falatozottKépA kakibólKép
A jövő hét nagyon húzós,mert Tomi alig van itthon,és mindent nekem kell intéznem.Jön a redőnyös,vízszerelő,kertész...Úgyhogy a következő hétre megbeszélhetnénk valamit.Mondjuk szerda?Azt hiszem,28-a.Az jó neked?

Jerry,
Neked is köszi a címet,majd én is megnézem.
FogacskaKép

Orsi,
Nem lehet,hogy az övsömöröd miatt pöttyösödött be Mókuska?Enyhe lefolyású bárányhimlő.Vagy nem is olyan enyheKépDe jó hír,hogy jobban van.Karcsi?Ő jobban van már?És te,hogy bírod?

Maccs,
Jössz velem? Jó bulizást holnapra!Aztán képeket kérünkKép

Mese,
MillenárisKépNagyon sokat jártunk oda tavaly,idén a rossz idő miatt még nem voltunkKép
De nagyon szeretem,ott is összefuthatunk egy sétára,csapukinora,ha gondolodKép
Jogsi,a XII.ker.i önkorm. is egész nyugis,minden ismerősöm oda megy iratokat intézniKép

Megyek,mert apának kell a gép,majd még próbálok jönni.

Puszi.Nanda
nanda

Anikó,drága ,bocsi,hogy kihagytalakKép
Már én sem vagyok szuperkipihentKép
Egyszer összezárjuk a kölyköket,és elmegyünk egyet hosszúhétvégézni,csak aludni fogunkKépKépKépKép

Puszi
nanda

Sziasztok Lányok!

Én is egy nyári baba anyukája vagyok. A babómat Petrának hívják, és 2004. 06. 30-án született. Bevallom, a belvárosi topicba + a babaszobába szoktam irogatni, nálatok inkább csak olvasgatok.
Jerry, már többször is invitált ebbe a topicba, de hát az az igazság egyre kevesebb időm vanKép irogatásra, mert ha jön a jó idő, általában kint vagyunk a levegőn. Meg az is igaz hogy izgő-mozgó lányom, most már egyre többet követel belőlem, és a számítógép, nem igazán tartozik a kedvencei közé.
Jerrynek szeretném üzenni, hogy nagyon jók lettek a képek Marcellról. Kép Kép Kép
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Viki
wicus

Sziasztok!

Nanda: nekem tokeletes a 28-adika szerda. Kép Ha addig semmi nem jon kozbe. Kép
Huha. Hugod. Kép Azertz Lili nem volt ennyire durva. Kép

Jerry: Ti is jottok amikor jol lesztek es amikor szeretnetek. Kép De ha jo nektek is, johettek egyutt is. Amolyan mini tali szeru lenne. Kép Ha idopont miatt nem jo, gyertek kulon, de mindenkeppen. Ma is mehettem volna, mert ma a kerteszek nincsenek itt, de egesz nap leshetem az utcat, mert varunk egy kamiont 160 db faronkkel.

Orsi: lehet, hogy ugyanaz a fajta kiutes mint a milyen Lilinek a vadliain volt? Neki is valamilyen bakterium okozta amit felszedett valahogy. Lilinek piros kiutes es a kozepen egy kicsit gennyes vagy holyagszeru volt. Mar elmultak, de a kiutesek helyen sajna egy kis halvany folt maradt. Mar alog varom, hogy azok is eltunjenek. Szerencsere Lilinek legyozte a szervezete, nem kellett antibika.

Viki: Udv itt nalunk. Kép Irj tobbet magatokrol ha van idod. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Gyorsnak kell lennem, mert Karcsi kottát ír és ha kijön a toilettről elüldöz.KépKép Tegnap is ezért nem tudtam jönni, mikor meg már lehetett volna hulla voltam.

Gergő szerencsére jobban van, már 1 bekenéstől is jobban néznek ki a pöttyei!Kép
És jelentem kint van mind a két felső-középső fogacskája!Kép

Nanda
aranyos vagy! Szerencsére bírom, Karcsi is rendbejött, azóta Ő kel Gergővel reggel, így egy kicsit magamhoztértem. Igaz, néha még elkap a szédülés, de valószínűleg megint vérszegény lehetek, el is kezdem szedni a vasat megint.
2 hét múlva esetleg összebeszélhetnénk Rita meglátogatása végett! Jó lenne együtt!Kép

Rita
Ezek nem olyan kiütések. Simán pirosak és van olyan hely, hogy szinte egybemosódnak, olyan sok van belőlük. De mára már sokat javult! Szerencsére szopi megy ezerrel, így remélem lesz elég immunanyaga, hogy leküzdje!
160 farönk: mihez kell? És honnan szereztétek? Mi is gondolkozunk a kerítés miatt, még nem tudtuk eldönteni, hogy beton legyen a lábazata, vagy farönkök? Mert az egész kerítés fa lesz, fa oszlopaink is vannak, lehet, hogy jól nézne ki?

Anikó
Rádcsörgök ma este, hogy a jövő hét szerda jó-e, ok? Már nagyon akarok menni!!!Kép Esetleg egy fagyizást is belerakhatnánk?Kép

Mennem kell, jön a kottaíró mester.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Jaj, majdnem elfelejtettem!

Gergő tud előre is mászni! Mikor nagyon akar valamit (ma a vizesplackomatKép) akkor képes mászni előre. De nem nagyon akar.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lili ebed utani alvasat uzi. Kép
Reggel milyen gyonyoru ido volt! Voltunk 2 es fel orat setalni. Lili nagyon elvezte. Vegig pofazta, kacagta es mutogatott mindenhova. Es nem aludt semmit. Kép Most meg megint felhos es esik az eso. Kép

Orsi: Orulok, hogy Gergo jobban van. Kép Gratulalok az elore maszashoz! Kép 160 faronk a kertbe kell tamfalnak, mert nekunk dimbes dombos vadregenyes a telkunk. Kép Majd meglatod ha eljossz. Csak a Dunara nezo resze, nagy fuves telekresz. De a tobbi oldala fas es vadregenyes. Kép Nagyon pipa vagyunk a faronkesre. Mult hetre pentekre rendeltuk a faronkeket es meg mindig nincs itt. Ha ma kettoig nem hozzak, akkor lemondjuk es megrendeljuk egy masik cegtol.
A keriteseteknek mindenkeppen a labazata legyen beton! Es arra mar azt huzol amit akarsz. Kovacsoltvas, fa, femhalo stb.. Ha egyszer ugy gondoljatok, hogy kutyatok lesz, akkor a fakerites nem er semmit es a talajba szurt resze egy ido utan elrohad. A tamfal az mas tema. Kép A beton labazatot lehet burkolni barmivel. De lehet ugy is, hogy egy kis folddel feltoltitek es akkor takarva lesz.
Na megyek fozni.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Jerry!
A ház azért annyi amennyi-szerintem-mert a Duna környékén kicsit drágábbak a házak,telkek.Mi a Dunától kb. 2 km-re lakunk szóval jó kis testedzés ha arra megyek sétálni.
Gratula a fogacskához Kép
Rita!
Lili sem aprózza el a fogzást Kép
Mit csinálnak a kertetekben(bár ez kicsit hülyén hangzik)?Kukacvirágot tudunk adni mert abból mindig sok,van és olyan szép színes Kép
Orsi!
Szegény Gergő Kép Kedve milyen? Karcsi jobban van,
A somlói receptet megkeresem,mert valahova nagyon elbújt,küldök majd mélt is neked a cdvel kapcsolatban.
A callanetics derékra is jó?
Maccs!
Jobbulást kívánok és majd írok neked is mélt.
Míra a nagyival szeret a legjobban tapsolni,másnak inkább azt mutogatja hogyan tud felállni Kép
Nanda!
Nekem van patchwork-ös könyvem,ha szükséged van rá szívesen odaadom Kép

Mi is betegek vagyunk,Mírának bronhitise Kép van,nekem "csak" a torkom piros.Ma visszamegyünk a dokinénihez mert sajna amit kapott antibiotikumot nem hat.Mondta is hogy ha lázasodik pénteken menjünk vissza.Kedd óta minden este vagy éjszaka forró a gyerek
Csütörtök hajnalban 39,6 volt a láza Kép Szerencsére kúp hatására lement,de tiszta ideg voltam míg nem kezdett hűlni Kép
Kíváncsi vagyok mit fog mondani mert nem igazán szeretném antibiotikummal tömni Kép
Pusz vera

KépKép
viranka

Rita
Köszi a tanácsot!Kép Igazándiból mi is tudjuk, hogy a beton lenne az igazi, csak mivel saroktelkünk van és jó nagy, ezért 25+40 méteren kell kerítést csinálni és félünk, hogy a beton nagyon sokba kerül. De ma felhívom a tüzépest, hátha kiszámolja nekem, menyi kell erre a távra és akkor már konkrétabban tudunk gondolkozni.

Mennem kell, de még jövök ma.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Nálunk a babanet a tegnapi állapotot mutatta még az elébbKép most látom csak
Orsi!
Ügyi Gergő Kép
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megfoztem Lili kajajat. Most nagyobb adagot foztem, igy lesz a fagyasztoban eleg.

vera: Sajnalom Mirat. Remelem rendbe jottok es nem kell antibikat szedni. Kukacvirag az hogy nez ki? Erdekes meg sose hallottam rola, de azert erdekelne.

Orsi: Miert nem hivtok ki pl. ket munkast? Ket nap alatt megcsinaljak es ok keverik ki ott a betont. Nektek kell megvenni az anyagot. Igy nem olyan draga. A munkas is meg tudja mondani mennyi cement es homok kell. Egyebkent mindez attol fugg, hogy milyen magas labazatot szeretnetek.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Itt nálunk már áll a "bál", a polgári pity-puty már megvolt. Templomi haddelhadd 5-kor lesz, aztán nagy vacsi. Hátam alakul, talán még egyet ropok is apával este! Kép Addig itt vagyunk és kajálunk anyáéknál, és gyors kihasználom hogy itt chello van Kép

RitaKép Nagy kopé a kis kakamanód Kép Farönkös Kép Ilyenek a magyar vállalkozók. Kép Kertészekkel nem volt gond? Meg lepődnék rajta! Kép

Nanda! Csatlakoznék szívesen hozzád, de 28 csütörtök Kép Vagy melyik hónap? Kép Kép Kép Vagy akkor 27 szerda? Aznap 9-kor a védőnéni is jön hozzánk, de egy óra alatt kirakom a szűrét.. Kép

Orsi! Gratula mászáshoz, és jobbulást a pöttyikéknek! Kép

Jerry! Kösz a receptet, a hétvégén gyorsan kipróbálom, nehogy a lagzis zabálás után elvonási tüneteim legyenek! Kép

Viki! Üdv! Kép

Vera! előre is nagyon szépen köszönöm, hálám halálodig üldöz, csak vigyázz utól ne érjen! Kép Mindkettőtöknek jobbulást kívánok!

Megyek megnézem mit művel a lány, nagyon nagy a csend! Kép Képek majd jönnek! Kép

Puszi:
Macs
U.i.: Csak még gyorsan el kell mesélnem, hogy a hét elején vetünk a Corában akciós felfújható medencét. 160x160-as.. Kipróbltuk, felfújtuk, nem lyukas-e, hát a szobánkban azóta lépni sem lehet. Nincs szívünk leengedni, mert Lili annyira élvezi, hangosan kacag benne, dől jobbra balra, és láthatóan örül, hogy nem üti agyon a fejét, ha neki esik a falának, meg klasszul ringatózik a fala, ha rákönyököl.. Mit fog művelni, ha még víz is lesz benne!.. ?Kép Kép Kép
maccs

Nanda! Bocs, azóta megnéztem még egyszer a naptárt, 27 az már 2 hétmúlva szerda, és akkor viszon du. lesz progink. Kép Jövő héten szerdán? Az 20-a (akkor lesz Lili 8 hós Kép)
Macs
maccs

Szia Macs!

Igazad van. 27 az szerda. Nekem csak 27-en szerdan jo. De ha neked nem jo a szerda 27-e, akkor megbeszelhettek Nandaval egy masik napot a csutortok kivetelevel. De ugy is jo, ha te 20-an jossz, Nanda meg 27-en. Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok! Kép

Orsi! Szerintem jó lesz a szerda,de nem merem elkiabálni!!! Kép Kép Csak gyógyuljatok meg addig.
Fogacskák.Kép Akkor utolértetek minket.Képzeld én meg úgy látom,hogy Bence felső fogai mintha zománc nélkül jönnének.Kép

Viki:Üdv Kép Ha van kedved,gyere máskor is!

Na,most mennem kell,sajna csak eddig jutottam.

Puszi:Anikó

Macs:ez a gyulladás elég rosszul hangzik.Kép
Best of Macs. Kép
A hisztiről:azért gondoltam,hogy az,mert a babakocsiban ülve is sír,meg a gyerekülésben is,viszont ha kiveszem,akkor nagyot sóhajt,és mintha semmi baj sem lenne.Kép
Egyébként én szinte egész nap csak az övé vagyok,mert a nagyok nincsenek itthon.Kép

Zita! Látom azért olvasol minket.Kép Kép Kép

Nanda:azért ha mégis lesz tengerpartotok,elmehetünk egy kicsit feltöltődni? Kép utoljára a nászúton voltam,az meg már lassan 14 éve volt.Kép
Gyerekek alvása.Kép Hosszú hétvége,és csak alszunk???? Álom-álom....Szerintem már nem is bírnék.

Rita:ez a kakis sztory nagyon édes!!! Kép Kép

Jerry:nekem pont az a gondom Bencével,hogy nem nagyon foglalja el magát,még úgy sem,ha közben lát.Nekem meg annyira rossz,amikor apa kérdezi,hogy ne hívjunk inkább takarítót vagy bébiszittert.Olyankor nagyon szégyellem magam,pedig nem bántani akar,és én úgy igyekszem.Látod,ide se jövök túl sűrűn.Kép
Fogacskához gratula.Kép
vakili

SziasztokKép

Nem fogok sokat írni, mert hullaság van. Voltunk a Brico-ban, mert mint törzsvásárlók kaptunk 20% kedvezményt és térelválasztó ajtót akartunk venni, de írtó drága!Kép Így Karcsi fogja megcsinálni és kb. az 1/4-ből kijön! Csak sokáig ott voltunk, mert senki nem tudott segíteni ár ügyben, aztán kiderült, hogy mégsem az lesz, szóval lefáradtam.Kép

Rita
Nekem a 27 tökéletes lenne, de csak délután. Délelőtt Gergő aludni szokott, mostanában már fél 10-10 között elalszik és alszik másfél órát. Ráadásul olyankor van a baba-mama klubb itt Szilason, ahol most szerdán is úgy voltunk, hogy én klubboztam, Gergő meg a babakocsiban aludt.Kép Csak az utolsó fél órára ébredt fel.Kép Akkor viszont cuki volt!Kép Szóval ha Nanda is akkor megy, mehetünk együtt!Kép Én úgy tudnék menni, hogy 1 körül indulnánk, ebéd után. Innen kb. fél óra alatt átérünk Gergővel kocsival.
Kakikenés:Kép
Kerítés: sajna annyira nincs pénzünk, hogy munkásokra már nem futja.Kép De ma megkérdeztem és nem annyira vészes a beton, Karcsi Apukámmal meg is tudja csinálni, így valószínűleg mégis csak az lesz.

Anikó
Nem nagyon kell meggyógyulnunk, pontosabban a kiütéseknek kell elmúlniuk.Kép Szerencsére nem fertőző, megkérdeztem! És Gergő cuki pofa, mintha semmi baja nem lenne, olyan jó kedvű. Ma többször is mászott előrefelé, reménykedem, hogy lassan rájön, hogy így könyebb közlekedni.Kép
Mi az, hogy zománc nélkül jön Bencus foga? Nem fehér??? Ha így érzed, lehet hogy jó lenne megmutatni egy fogdokinak! Biztos, ami biztos!

Macs
Remélem jól folytatódott a nap!Kép
Medence: mi is akarunk venni, meddig van ez az akció? És mennyi volt?

Most megyek.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Ellszállt az irásom :-(
hasonló okokból nem jött még ma senki?
Mese

lássuk elküldi- e?!

babafalva.hu vonalzó
meske

Szia Judit/Apacs!

Azt hiszem, jól látod, itt csak lustizásról van szó. Érzésem szerint még nagyon "be fog pörögni".
Már 9 ónapos, és képzeld Kép már egyre ritkábban dől el, ha felültetem... Kép

"Meg kell harcolnom vele" az igaz, de minden kornak megvan a maga problémája, ugye? ;)

Más: Nem is tudom, kinek a Lilije, de nagyon aranyos!!!!!!

Na cupp,

Dica
dica

Sziasztok Csajócák! Kép

Na lagzi letudva, most már remélem anyám többször nem fut neki ilyesminek! Kép A következő talán jövőre a hugomé lesz.. Kép Lili csúcs volt, és nagyon jól bírta Kép 11-ig dáridódiztunk, de akkor aztán azonnal zárult Miki mókatára Kép Persze Lili volt a "meghívott sztárvendég" a lagzin, képesek voltak még össze is balhézni, hogy kinél volt már többet, ki fogja meg Kép Mondtam is, hogy ugyan nem öltözte túl a mennyasszonyt, de azért mégis több figyelmet kapott.
Anyu a végén nagyon örült a nászajándéknak is, pedig megtilotta, hogy bárki bármit adjon! Kép

Rita! Nekem 27 és 29-30 nem jó ebben a hónapban, a többi nap még "képlékeny"! Igyekszem alkalmazkodni, hogy Neked és a többieknek is jó legyen az időpont, de ezek a napok sziklaszilárdan be vannak táblázva! Kép

Anikó! Zománc nélkül? Ezt honnan látod? Én ilyenre még nem is gondoltam..A "Gyullám" nem csak rosszul hangzik.. Kép De mire panaszkodok majd vénasszony koromban, ha nincs egy gethes alkatrészem sem! Kép
Hiszti: hát igen ezt nagyon nehéz eldönteni, hogy vajon fáj-e neki valami, de nekem mindig olyan lelkifurdim van, ha nem veszem fel és utólag derül ki hogy tényleg gondja volt szegénynek, csak én gondoltam azt, hogy hisztizik.. Kép
Bébisintér-takarítónő-ügyileg szerintem ne legyen lelkifurkád, mert a férjed biztos csak jószándékkal kérdezi. Én az elsőszülöttem mellett is hősiesen küzdök a házimunkák frontján, de sokszor csúfos vereséget szenvedek, te meg 3 gyermeket nevelsz, igazán büszke lehetsz magadra, még akkor is, ha ez nem megy teljesen gördülékenyen, zökkenőmentesen. Különben is vannak szakirodalmilag is "többemberesnek" nevezett egyéniségű babák, ők egymaguk annyi törödést igényelnek, mint több másik, és úgy látszik Bencus ilyen. Ezt sajnos nem tudjuk megváltoztani, bele kell
törödnünk.. Kép Majd a mi gyerekeink a génmanipulált unokáinkat már tökéletes egyéniségűre rendelik! KépKépKép

Orsi! Kép Sikertelen bevásárlás Kép Kerítés építés Kép -Bárcsak mi is ott tartanánk! Mármint a ház befejezése után, mert a telket már kerítgethetném, csak a sátor kicsit húzatos szállás télen, a pottyis WC még csak-csak műxik, de a palackba befagy víz a rőzsetűz mellett!Kép Kép Kép
Medence: 3200 volt azt sajnos nem tom meddig tart az akció, de szerintem a www.cora.hu-n fent van! KépKép neked:
Kép

Na mék hunni, mert osztán hónap bután fogok nézni nagyon!
Puszancs:
Macs
És A LAGZIS képek:
Kép
apa egyszerre két szerelmével lassúzik:
Kép
Azért előbb útóbb az én energiagombócom is kiterül!
Kép
maccs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?