Sziasztok
Egesz nap mentunk, mert delelott bevasaroltunk, delutan meg Pesti korut volt, pelenkat kellett venni es azt csak a benti Tescoban lehet kapni. Ma mar szoltam az Auchanban, hogy miert van az, hogy naluk van 1000 fele pelus, csak pont ez nincs es nekunk ezert be kell turazni Pestre?
Azt mondtak utannaneznek, remelem nemsokara mar lehet majd kapni!
Pesten meg elmentunk a kedvenc ful-orr-gegesz dokineninkhez, megmutattam Neki Gergot, mert benne nagyon megbizok. Sajna meg nem teljesen ok a fule, igy megsem hagyhatjuk abba az antibikat, szerdaig adnom kell, akkor kell majd visszamennunk ide a korhazba ellenorzesre.
Reggel beszeltem a mi dokineninkkel telefonon es azt mondtal,hogy bizony ugy tunik ez a 3 napos laz, es szegeny Gergonel egyszerre tobb dolog van.
De mar latszik, hogy nincs laza es mara a pottyei is sokkal halvanyabbak lettek.
Azert meg kis rekedt szegenykem es az elmult napoknak koszonhetoen allandoan kezben lenne. Meg fogjuk szenvedni, mig visszaallunk.
Rita
Koszi, szerintem 1-2 het mulva mar eljutunk.
Anikotol is fugg, hogy hozza mikor megyunk.
Tegnap elfelejtettem gratulalni a fogacskahoz!
Tuti nagyon szep lesz Lili igy is!
Gergonel is ugy latom mar barmikor kibujhatnak a felso fogai. Ezek melle a betegsegek melle meg ez hianyzik szegenykenek.
Vera
Ha feladnad nekem az nagyon aranyos lenne Toled!
Cserebe en is szivesen kuldok valamit. Nekunk Halasz Jutka lemez van meg cd-n, ha erdekel. Mi nagyon szeretjuk.
!
Legcsohurut
Fogacskak
Gratula!
Meg az allashoz is!
Nalunk ez meg csak ugy mukodik, hogy ha ulunk es ugy fogjuk, akkor all, tehat mar nem lehet csak allva tartani, mert ha leulunk akkor ogton allni akar az olunkben, meg amikor le akarom rakni a szonyegere, akkor megfesziti magat es all, nem akar leulni.
Ja, es a tapsihoz is gratula!
Gergo mostanaban integet, de szerintem ez meg nem tudatos.
Alvas: Gergo is mostanaban oldalt szeret aludni! Este hasra rakjuk le, de mikor szopizik es atjon az agyunkba, akkor mar vegig oldalt es haton alszik.
Betegseg-szopi: Gergo is par napig csak szopizitt. De en azt vettem eszre, hogy mar nem eleg neki annyira, mint regen. Aztan mikor mar jobban volt es kapott puret, akkor latszott, hogy jobban eleg volt.
Hu, a somloi receptjet en NAGYON szeretnem!!!
Nadrag ugyben en is igy vagyok, par napja irtam. Minden nap elhatarozom, hogy elkezdek tornazni, de aztan lusta vagyok hozza. De ma tenyleg elkezdem!
Aniko
Karcsi kicsit jobban, most nekem kezdett el fajnia torkom, de vettem ecsetelot, szoval 1-2 nap es ok leszek.
Jovo heten megyunk, ha Nektek is ok!
Ruhak: azert rakd el oket, nem lehet tudni! En is hordtam kamasz koromban Anyu 1-2 cuccat, mert ujra divatban voltak! Lehet, hogy Kata azokat fogja a legjobban szeretni!
Ha meg nem, akkor is bulinak jo lesz majd felprobalgatnia, hogy "Je, miket hordtak az Anyuek annak idejen!".
Most mennem kell, de azert ez mar mennyiseg volt tolem, az elmult napokhoz kepest, nem igaz?
Puszi mindenkinek
Orsi
Ja! Ma megint bevasaroltam a fiamnak.
Homokozokeszletet vettem, de persze rogton kettot, mert nem tudtam valasztani.
Mert ugye az egyikben van vodor es elefantos locsolokanna, ami mindenkeppen kell. A masik viszont domperes volt, ami egy kisfiunak elengedhetetlen...szoval jot rohogtem magamon a penztarnal.
Most mar tenyleg mennem kell, mindjart furdunk.
Pussssz