Sziasztok!
Jól eltüntem én is egy idõre, de ugye fel sem tünt...
Köszönöm a fényképekhez fûzött kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a sarokvédõs ötleteket is. Hááát a csavarozással fenntartásaim vannak, a teniszlabdás ötlet túl drágának tûnik (mivel nincs itthon elfekvõ, felesleges teniszlabdánk). A vattacsomós leukoplasztos megoldás nagyon szimpi, fõleg mert jó elfoglaltság lenne Kittinek a lepiszkálása. A hõragasztós még jobban hangzik, csak fogalmam sincs milyen az a hõragasztó (a férjemnek se). Bigacsiga Kata?
Minekutána jól le vagyok maradva, így utólag szeretnék minden jót kívánni a szülinaposoknak (Ancsa-Timi, Bigacsiga Kata-Domi), és Áginak a névnapja alkalmából!
Fényképeket is kaptam jó sokat, mindenkinek nagyon köszönöm (Evey, Adri, Évi, Anikó), nagyon édes kis lurkók cseperednek itt a topicban!
Jamina! Nagyon sajnálom én is... Sokat gondolok rád, és küldök sok-sok
Evey! Ti aztán jól elintéztétek magatokat Kikkóval! Még jó, hogy Kikkó olyan jól viselte. A kezed nem hólyagosodott fel? Jobbulást! Úszásra én is kiváncsi vagyok. Milyen emilt nem kaptam meg? Amit megkaptam arra válaszoltam. Az is éjszakai átalvásos volt.
Évi! Kittivel is pont ez volt múltkor. Láz, és abszolúte semmi egyéb tünet. Sajnos elvittem orvoshoz, aki belemagyarázta a picit piros torkot, meg vírust(!) és felírt antibiotikumot. Mindenesetre most Kittivel is megtanultam, hogy egybõl nem szaladgálunk dokihoz. Jobbulást Csonginak. Tuti meggyógyul szombatra, nehogy mááá ne gyertek most se...
Ildi! Alex "csak" aerobikozik. Nem tudom honnan tudja a spárgát, azt nem csinálnak. Egyébként szegénykém elég két bal kezes-lábas. Képes egyáltó/együltõ helyébõl elesni/leesni. Pont most osztályozták a hátrabukfencet, amire szerintem csak az igyekezetére kapott 4/5-öt, jó sokat gyakoroltuk, de sehogy sem akart sikerülni neki. Viszont kötélmászásból egyértelmûen õ a legjobb, azt viszont nem osztályozzák...
Adri! Kipróbáltuk ma a receptedet, pusz érte, nagyon köszi. Én mikor régebben írtad kicsit bizonytalan voltam, mert a zabpehely olyan nagy darabosnak tûnt, ezért zabkorpát vettem, de abban meg nem voltam biztos jó-e az is. Mindegy, most már eszik darabosat is a csaj, úgyhogy jöhet az úthengeres magocska. Majdnem meghatódtam már a párod kedvességén, hogy "anyázni" tanítja Leevi, de mikor írtad milyen célzattal...
Kriszta! Mindent bele! Szerintem mindenképpen próbáld ki, hogy nem adsz neki cicit éjjel. Nagyon fura, mert nekem most jött meg elõször szülés óta (Kitti 11 hó), és én is úgy éreztem, mintha kevesebb lenne a tejcsi. De ez csak az én érzetem, ha Kitti is úgy gondolja, majd tesz ellene.
Iboly!!!! GRATULA!!!!! Naugyemegmondtam!!!!! Remélem nem baj, hogy megadtam az emilcímed egy ismerõsömnek, akinek az ismerõsének szopi gondjai vannak. Nagyon melegen ajánlottalak, mint abszolúte naprakész, segítõkész cicibiblia (Adri! Ez aztán a csúcsszupi, találó megnevezés!).
ÉviIII! Az én jelenleg 11 hónaposom már megkapta mind a három adagot. Semmi mellékhatás, semmi rossz tapasztalat. A harmadiknál még csak sírás sem volt, csak egy pillanat döbbent csodálkozás.
Az ára pedig úgy van, hogy egy éves korig x% a támogatás, de három adag kell (egy adag kb. 2500, ahogy Évi is írta), egy éves kor felett asszem már csak egy adag kell, de támogatva (kevesebb %-al) csak kétéves korig van, utána teljes összeget kell fizetni (kb. 10.000.-) Remélem jól írtam.
Verus! Mi ez a depi????? Idén már nagyon sok topiclakót megtámadott, lehet mégis neten terjed? Vasárnap este engem is elkapott. Az OK ismeretlen. Vidulj fel minél hamarabb, küldök Neked mosolygóst:
Liesel, Edóka, Emese! Júj micsoda sztorik
Móni! Dehogy felejtünk! Gyere ha tudsz!
Madárka! Csütörtök játszóház!!!!
Napocska! Örülök, hogy csatlakoztál!!!
Kitti a 11 hónapos méreckedésen 70 centis, és 9780 grammos volt. Olyan kis rövidke. Simán át tud gyalogolni a konyhaasztal alatt, úgyhogy annak a sarkától nem kell még félnünk. Õ is egyre ügyesebben megy, sokszor percekig játszik mindkét kezével (tehát kapaszkodás nélkül), és egyre gyakrabban indul el valami közeli cél felé. Valamelyik nap jó hosszú kapaszkodás nélküli álldogálás után tett 4 lépést, és megállt újra játszani. Ezeket a gyaloglásokat persze kapaszkodó nélkül kell érteni
A nõvére meg jól beszervezett nekünk egy szülinapi "baba" zsúrt a hugicának. Egyik nap úgy jött haza, hogy a barátnõi úúúúúúgy szeretnének eljönni, felköszöntöni Kittit, annyira szeretik õt. Hát erre mit lehet mondani?! Ez csütörtökön volt, mondom neki hétvégén megbeszéljük. Erre pénteken azt mondja a lányoknak minden ok, "csak" anyáék beleegyezése kérdéses. Lehet ezek után nemet mondani? Na mikor megkapta a beleegyezést bevallotta, hogy tulképp nem is a lányok "hivatták" meg magukat, az õ ötlete volt az egész.
Nagyon készül, rajzolt, meg vagdosott már egy csomó mindent Kittinek, sõt ajándékot is vett. Csinált egy kis színházi elõadást nekünk, és a bevételbõl vette az ajándékot
Ari
Na jó, eldugulok, már így is biztos jó hosszú lettem.
Puszi Mindenkinek (a távollévõknek is, Pelének, meg a "nyaralóknak"!)
Kati
Megyünk szombaton!