Sziasztok,
Na végre megint működik a net!
Monny, ne törődj vele, Mi itt vagyunk, és már vártam hogy írjál. Biztos nincs gond, az AFP jó lett nem? Én a jövő pénteken megyek. Ha anyagilag megteheted (8000,-) kérj 4D-s felvételt is, vigyél videókazit!, nagyon nagy élmény, én az elsőnél (12.heti) azt kértem és elsírtam magam, annyira emberi , és nagyon édes volt. Bizti, hogy legközelebb is azzal kérem. Elég akkor mondjad, (de mondjad, mert külön nem kérdeznek rá!), hogy 4D-t is szeretnél.
Babmama,
Mindannyian követünk el hibát, a hiba súlyát akkor érzi majd Multi, ha majd gyermeket fog fárni, és átéli azokat az érzéseket és félelmeket, amiket ilyenkor érez az ember!
Én remélem, hogy őszintén megbánta és nem tesz többet ilyet!
A fénykép most szilveszterkor készült, de akkor még nem tudtam, hogy akkor már ott volt a babóca a hasamban!
Ági,
Igazából, ahogy olvashattad, én nem folytam bele annyira a vitákba. DE egy dologra kiváncsi lennék, és ha valóban az vagy akinek mondod magad, akkor őszinte választ várok!
Mi ez a mérhetetlen rajongásod a Doktornő iránt, hogy a testvéred ennyire féltékeny rá? Ismered egyáltalán személyesen a doktornőt?
Na megyek fejtágítóra, 10-után visszajövök!
Puszi, Enikő