Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Halihó! Tegnap csak estére enyhült a hányingerem, akkor jól be is vacsoráztam, mert egész nap alig ettem valamit. A Megasztár alattvégig falatoztam, szardíniás-margarinos kenyeret ettem, férjecském pedig hozott kivételesen hamburgert, azt is ettem.
Ma még nem jleentkezett a hányinger, de rettegek tőle... Szerencsésen megreggeliztem... De mindenféle szagtól és illattól menekülök, még szegény férjem lehelletét sem viselem el. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Egy darabig nem tudtam magam újra regisztrálni, nem küldött aktiválisi kódot a babanet. Most elküldte kárpótlásul nyolcszor...Kép
De olvasatalak ám Titeket, sok jó hír volt, dehát nagyon megdöbbentem Hajni utolsó bejegyzésén Kép Kép

Lola ez a gomba is nagyon rémesen hangzik. Kép
Incike annyira örülök!!! KépKép Nagyon nagy gratula és szép, nyugodt pocakosodást kívánok Nektek!!
Proone örülök, hogy láttad a Babádat! KépÉn is duphastont szedek most, és azt mondta a dokim, hogy az első trimeszterben is fogom szedni, mert segít megvédeni a terhességet. A férjem ezt a gyógyszert elnevezte babatapasznak.. KépMost ugyanis azért szedem, mert állítólag segíti a megtapadást.
Meddig kell szedned a gyógyszert? Nem akarsz dokit váltani, amit írtál erről az orvosról nem volt túl szimpi... Bár lehet, hogy minden SZTK orvos ilyen...

Velem semmmi jó, már a 26. napon fájdogál a hasam, szerintem hamarosan megjön KépKép

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Zafír!
Duphastonból kaptam 3 dobozzal, azaz 60 darabot. 3x1-et kell bevennem, szóval 20 napra elég. További instrukciót nem kaptam, írtam, még azt se mondta, hogy mikor menjek vissza.
Holnap, ha jól vagyok, elbattyogok a MOM parkba és megnézem Bardóczy doktor rendelését. Sokan ajánlották őt a Szent Imrések közül.
Azért a duphastonnak elég rémes a betegtájékoztatója...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Az unokatesóm a reggeli rosszulléteket úgy védte ki annak idején, h ébredés után egy pohár tejet ivott. Persze, nem biztos, h Neked is használ, de lehet, h érdemes kipróbálni.
A szagok ellen nem tudsz sok mindent tenni... A bnőm még azt tanácsolta (nála legalábbis bevált), h mindig legyen Nálad egy kis üveg víz. Mert Ő mindig azt kortyolgatta, ha érezte, h akár szagoktól, akár a tömegtől egy kicsit rosszul érzi magát.

Zafír,
Babatapasz Kép

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést. Aranyosak vagytok.

Most jöttünk haza a mamától. Szegénykém olyan tanácstalan. Nekem mondogatja, hogy erősnek kell lenni, mostmár végre meg kell erősödnöm.

Zafír, ne légy így magad alatt, nem olyan biztos hogy meg fog jönni.

Nekem nagyon fáj a bal petevezetékem, mintha késsel nyiszabolnák. Remélem elmúlik. Nem tudom mi lehet vele. Szinte mindig érzem, de ennyire nem szokott fájni.

Na jó, időnként még benézek majd. Tábla csak holnap lesz, mert ma nincs kedvem csinálni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok.

Mi jól vagyunk. A hányingert én szinte folyamatos evéssel tudom tolerálni, de az ivás is használ. Hétfőn meglátogatom a dokit és majd megírom mi volt.

Mindenkinek jó éjszakát kívánunk.

Kép
Kép
incike

Incike!!Hipp-hipp-hurrá!!!KépKép
Nagyon örülök Nektek!!

Hajni!Kép Ugye, tudod mi ilyenkor a mondás?Ha valaki elmegy helyette jön valaki!Kép

Ma ezer munkám lesz.Kép
Nekemm még nem jött meg de ha jövő hét elejéig nem jön meg akkor én is tesztelek, de nem sok reménnyel.De majd meglátjuk.
Majd még benézek!
nicola79

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma eddig egész jól vagyok, teganp napközben voltama legrosszabbul. Az ebéddel nagyot küzdöttem, hogy bent maradjon... Ma már a számítógépasztalon rendet is raktam, és letörölgettem. Kép És kibírtam, hogy addig ne kapcsoljam be a számítógéet!!! KépKépKép
Azt tervezem mára, hogy elmegyek a MOM parkba a Bardóczy doktor rendelésére és bejelntkezem oda. remélem, ez a doki már szimpi lesz, nagyon sok jót írtak róla! Csak jóelőre be kell jelentkeznem, mert sok a 'betege'.

Proone
6+6</font>

KépKépKépKép
proone

Most vezsem észre hogy elfogadta a az előző nevem is anélkül hogy reg-tam magam!DE maradok Zsuzska, (ha lehet)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Aztaaaa, de jó Neked Nicola, h visszakaptad az összes hozzászólás-számodat, meg a középhaladó titulusodat! Kép
Mi már nem kapjuk azt vissza?! Kép

Kismamijainknak rosszullétmentes napot! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok.

Most csináltam még egy tesztet biztos ami biztos és az is pozitív lett. Annyira örülök, lesz még egy huncut a családban rajtunk kívűl, mert ez a család csupa mókából áll.
Anyukám hogy fog örülni, már el is képzeltem.
Csak el ne kényeztessük.
Na megyek az orvoshoz, majd jövök.

SziasztokKépKépKépKép

Kép
Kép
incike

Incike KépKépKép
Aztán gyere ám a jóhírekkel, élménybeszámolóval (meg fotóval is, ha lesz)! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Zsuzska, én nem szeretném most hogy jöjjön más. Ha azért kellett mennie, hogy nekem babám legyen, inkább nem is kell baba.

Különben ma nagyon jót aludtam, miután este bevettem egy nyugtatót. Kizárólag gyógynövényből.

Csinálom nektek a táblát aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Kértem magunknak archiválást a szerkesztőtől.

Kata
kata1977
Hatvan

Proone, valamelyikünk elrontotta a számolást. Nálam most 7+0 vagy. Visszanézve nálad lehet a hiba, de számolj utána lécccci és tájékoztass. Köszike Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, nem is írtam, nagyon ügyi vagy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Köszi, köszi! Kép
Már zavart egy kicsit, h az oldal fele archiv... Kép
kata1977
Hatvan

Nem tudom, nekem nem tűnt fel Kép. Hogy van a másik topikunk? Oda nem kértél archiválást Kép?

Kép

Kép
vkhajni

Bocs Hajni!

zsuzska80
Szombathely

Semmi gond, lehet hogy pár nap múlva máshogy gondolom. Csak leírtam, mert ez jutott róla eszembe. Tényleg nem bántottál. Inkább írj magadról valamit. Rég hallottam felőled. Pedig már csak egy heted van.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
A másik topikban - úgy látom - csak én aktivizálom magam... Kép Így ott még nincs mit archiválni... De ha egyszer Ti is beindultok!!! KépKépKép

Tényleg, akciókkal ki hogyan áll?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Öccccsééém!
Visszakaptam a régi titulusomat és a hozzászólásaim számát! Kép
Hipp-hipp HURRRRRÁÁÁÁÁ! Kép
kata1977
Hatvan

Még az előző üziben írtam hogy jövő hét elején nem jön meg akkor teszetlek.
Milyen tesztet érdemes venni??

Egész héten nem lesz itthon a párom,ugyhogy a héten nem lesz babprojekt,ezetleg kap valami hírt...Kép
de nem leszek szomorú ha negatív..

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
És a fagyasztó tartalma ürül?! Kép
kata1977
Hatvan

Itt vagyok ám időnként. Én most olvasztom a fagyasztót Kép.
Kata, ígérem nemsokára én is írok oda valamit. Mondtam a páromnak is a mulkor hogy nyugodtan írhat, erre közölte hogy akkor regisztrálnia kell magát. Mondtam neki, hogy írhat az én nevement, odaírja hogy a Hajni férje vagyok és mehet a történet. Nem nagyon tetszett neki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én is most nézem, hogy visszajött a sok-sok hozzászólásom Kép. Pedig már azt hittem végleg elszállt Kép. De jóóóóóó.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni!
Én kavarok... Először kiszámoltam úgy, hogy 27 napos ciklussal, és úgy nov. 28-ra lennék kiírva. De aztán mindenhol azt láttam, hogy mindig 28 napos - normál ciklusal számolnak, úgy viszont nov. 29-re leszek kiírva... Úgyhogy én váltottam vissza egy napot, csak elfelejtettem szólni. Szóval holnap ne írjál át engem. Bocs a bonyodalomért. Aztán lehet, hogy az első ultreheng körül más időpontot mond majd a doki, ki tudja... Kép

Zsuzska!
Én PREGIMAX Plusz nevű terhességi tesztt használtam, ami 29 cn-on kimutatta (halványan) a terhességet. Szerintem a teszt érzékenységét érdemes megnézni, ennek 10mlU/ml, de hallottam 20-asról is, amit úgy értelmezek, hogy az kevésbé érzékeny. Tehát minél kisebb a szám, annál érzékenyebb, mivel annál kevesebb hormont ki tud mutatni a vizeletben.

Na és most meglátom, hogy én is visszakaptam-e a hozzászólásaim számát... Kép

Proone
6+6</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, akkor ok. Remélem nem felejtem el, hogy ne javítsalak. Ha elfelejtem szól mégegyszer ok? Bár egy nap ide vagy oda szerintem nem sokat számít Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Persze, szólok... Kép

Képzeljétek, eddig ma tök jól voltam! Kicsit érzem ugyen, hogy émelygek, meg néha megszédülök, de alapjában véve... Letörölgettem, lepakoltam a számítógépes asztalt, aztán teregettem, mostam 2x is, felmostam a közös kinti folyosót, utána itt bent is, aztán a kádban elmostam a szemtest, a felmosó vödröt, meg minden egyéb takarítószert. 11-12 között két tányér levest is ebédeltem, bár óvatosságból egy órás különbséggel. KépKépKép Remélem, vissza se jön az a szombati rosszullét!!! KépKépKép
Szóljato már rám, hogy folyton magammal vagyok elfoglalva!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Incike!!!
Kérünk szépen beszámolót, mi történt az orvosnál? Ugye te nemrég váltottál orvost. Milyen? Magándoki vagy SZTK-s?</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Miért nem tetszett a férjednek, h írhat?! Mondd meg Neki, h most elkeserített... KépKép

Proone,
Megbocsátjuk, h magadról mesélsz! KépKép
Reméljük, tényleg nem jönnek vissza a rosszullétek! Kép
Ügyi vagy, h ennyi mindent megcsináltál! Kép Ha nem találsz már semmi elfoglaltságot, szólj nyugodtan, adoke gy kulcsot, mehetsz hozzánk is! Kép

Hajni,
Te találtál vmit a fagyasztóban?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszi Kata, éppen a lelki erőt gyűjtöm a vasaláshoz... Kép És ez nem a most kimosott két gép ruha, hanem az előzők...

KépKépKépKép
proone

Kata, igen találtam. Egy csomó jeget, meg husit, meg zöldségeket, meg félkész kajákat, meg stb Kép

Megmondom a páromnak, úgyis hamarosan itthon lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone,
Azért nyugodtan szólj, nehogy unatkozz! Kép

Hajni,
A stb. felkeltette az érdeklődésemet. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sajnos nem találok semmit a fagyasztóban..Kép
Széjjel unom magam otthon...Van kaja ki van takarítva mind a 28 nm,és a tengerimalac is nyaral anyósnál..Kép
Tök egyedül ebben a városban.
Képzeljétek a kutyám a Pongo jól van...KépKép
Ennek nagyon örülök, ja és a férjecském is meggyógyult..

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok.

Visszajöttem.
Az új dokim nagyon rendes és nagyon fiatal Kép.
Mindent elmondott töviről-hegyére és aztán várt.
Várta, hogy lesz e kérdésem, de egyenlőre még nincs.Kép
Az 5. hétben vagyok és 3hét múlva megyek UH-ra akkor majd teszek föl képet.
Azt mondta minden rendben, kóros elváltozás nincs.Felír folsavat napi 1x kell bevenni, elmondta, hogy lehet rosszullét tőle.

Ja és szeretettel vár vissza.KépKépKép

Kép
Kép
incike

Zsuzska! Örülök, hogy jobban van a kutyus!! Meg persze a férjed is. Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok lányok!

Hajni légy szíves és javíts ki engem 2.cn-ra. Most annyira fáj a hasam, hogy lúdbőrözik a karom és fázom. Jövök még ma, csak előbb fetrengek egy kicsit.

Zsuzsi, van tengerimalacotok? Nekem is volt, Blazsej-nek hívták a Kórház a város szélén című remek kasszasiker főorvosáról. Ne kérdezd az összefüggést. Nincs. Aztán szegény Blazsej nem húzta nálunk sokáig, mert irtó büdi volt a napi kétszeri alomcsere ellenére is.

Mindenki vigyázzon magára és magukra! Sok pusza.
Lola
lolita

Zsuzska,
Nincs vmi barátnőd, akivel pletyipatit lehetne tartani? Vagy elmenni moziba, sütizni, sétálgatni...?
Örülök, h a férjed meggyógyult és annak is, ha kuttyod jobban van! Kép
Nem arról volt szó, h raktok vmit a fagyasztóba is?! Kép Valld be őszintén, h elhasználtad az összes "anyagot"! Kép

Incike,
Örülök, h ilyen szimpi dokit találtál! Kép Ez privát, vagy SZTKs doki?

Lola,
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

oLYAN ÉDESEK VAGYTOK HOGY FOGLAKOZTOK VELEMKép
A kutya tényleg jol van apukám is mondta, orvost csak azért kell felhívnom hogy mikor adja be a kötelező oltást.
Tengerimalacomat Gerzsonnak hívják hosszúszörű majd teszek fel képet, Zénónak indult aztán anyukám elnevezte Gerzsonnak.a miénk nem olyan büdös hetente egyszer van alomcsere!
Sajnos itt nincs barátnőm csak Pesten meg Győrben.Kép
Itt szinte senkim nincs.Kép
Kata!Kép a fagyóban nincs semmi,csak esetleg egy kis halacska..

zsuzska80
Szombathely

KATA

Nem SZTKs a doki.

Kép
Kép
incike

Inci! Örülök, hogy jófej orvost fogtál ki! Én nagyon hiányoltam első alkalommal ezt a "mindent elmondott töviről-hegyére és aztán várt". Ott inkább én mondtam el teljesen magamtól mindent (mióta, meddig szedtem gyógyszert, mióta próbálkoztunk, mikor jött meg utoljára...) Utána megkérdezte, van-e panaszom, mondtam a barnázást. Aztán uzsgyi fel a székre, megvizsgált, és mire felöltöztem minden kikészítve az asztalra, már szinte kínosnak éreztem, hogy a táskámba pakolással húzom az időt... Ja, és eszembe jutott, hogy mikor jöjjek vissza? Külön megkérdeztem. Úgy látszik, nem akart a betegének...

KépKépKépKép
proone

Zsuzska,
A Halacska, az pont jó! Kép (ez vicces, mert én mindig halacskának hívom azt, amit Ti kiskatonáknak. KépKépKép)
Szerintem ugorj fel Pestre, én pl. szívesen elmegyek Veled moziba! Kép

Incike,
Ha nem vagyok indiszkrét: melyik kórházban van a dokid?

Kata
kata1977
Hatvan

Halihóó Próba!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Szia Beuka!

Mi van veled, hogy vagy? Akciós időszak... Kép</font>}

KépKépKépKép
proone

Na sziasztok!
megrettentettetek ezzel az újra regisztrállósdival, úgy hogy azért próbálkoztam korábban, de nem kellett Kép

Incike ez annnnnnnnnyira jó!!!!!!! úgy örülök, hogy sikerült Nektek!!!!!! Vigyázz magatokra! és tök jó, hogy ilyen frankó dokit talátál!TÉnyleg nagyon gratulálok!!!!!

Lolita örülök, hogy miattam visszajöttél, én tényleg nagyon kíváncsi voltam, hogy mi van Veled! Hát elhiszem, hogy eleeged van már ebből a kib... gombából!! De jó, akkor már csak kevés van az esküvőig!! MEglegyintett már az izgatottság szele?? Kréta szerintem nagyon jó választás volt! Ráadásul két hét, nagyon jó lesz Nektek!!! Jól választottál minden téren!!! Kép

Hajni Kép Kép Kép kitartás!!

Zsuzska olyan furcsa, hogy "új" neved van! De igazad van! Vállalni kell a neved olyan szép! Ki kell húzni 2 fogadat????? EZ szörnyű

Andi úgy sajnálom, hogy megjött Kép Kép

Proone mit szólt a kedves após??? Én sok kismamát ismerek, akik végighányták az egészet. Már bocsi Kép remélem nálad hamar elmúlik.

Zafír ugye nem jön meg!!!! Szorítok! miért szedsz olyan gógyszert?

Kata az archiválás szerintem nagyszerű ötlet!!! De történt már valami??

Kép
Kép
beuka

Most már még kevesebbet fogok szerintem jönni, mert a párom pénteken meglepett azzal, hogy van amott melegvíz! Úgyhogy mostmár nem kell átjárni ide. Asszem beszélnem kellene a telefontársasággal, hogy át lehet-e kötni a vonalat.

Képzeljétek ma megjött a véreredményem. Én mem értek hozzá, de a Progeszteron szintem a referenciaérték alsó határa alatt van. Gondolom az nem jó, úgyhogy biztos kapok valami bogyót Kép

Proone igen most akciózós időszak van!

Kép
Kép
beuka

Bocsi, hogy előhozom a sexet, de ezt muszáj megkérdeznem!
Ugye többen mondtátok, hogy a hátulról póz talán a legeredményesebb, próbálkozunk vele mi is, de nekem olyankor fáj közben a hasam. Elég rendesen, nem is nagyon bírom ki. Szerintetek mi lehet?
Komolyan mondom attól félek kialakult a ciszta a closty miatt, most is fájdogál néha a hasam. De akkor rendesen. Olyan, mitha "ütközne" és nyomna valamit.

Most megyek, mert szerintem elaludt a tűz a kandallüban, de este még lehet, hogy benézek, holnap biztos!

Inci és Proone kiamamák vigyázzatok magatokra!!!!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Beuka!
Progeszteronhiányra kaptam én is gyógyszert, bár nálam nem néztek semmit a véremben, a barnázás miatt lett felírva. Itt van a használati utastása, remélem, okosabb leszel tőle! Valószínűleg ilyet fogsz te is kapni, ha kapsz. A progeszteron segíti az embrió megtapadását, ha jól tudom.
Pussz!</font>

Kép
Kép

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?