Új privát üzeneted érkezett!

Manó!
A XXII. kerületiben is rendel 3: Tasi, Parragh, Holba.

Jucus!
A házi turka jó ötlet, már Neet is felvetette, hogy hoz a talira ruhákat, nekem is van néhány darab. Esetleg nem tudod Te is elhozni, és akkor itt egyben megejthetnénk ezt is?

Én is voltam az FMH-ban, jó nagy tömeg volt, és rengeteg ruha. Csak az a baj, hogy nekem nincs tehetségem a turkáláshoz. Hogy szem kell-e hozzá vagy türelem, azt nem tudom, utóbbiból nekem biztos nincs elég. Azért beszereztem két nadrágot és egy pulcsit Petrának, Maszatkának meg egy kis kardigánt és két gatyit. Utána még beugrottam a Savoyába és a Kenguru Goldban is ott hagytam egy rakás pénzt.

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó Reggelt Lányok!
ada007

Hali!
Bori. Egyben. Grrr. Bár tegnap kerestem egy jó kis külföldi szüléskalkulátort, ami aszonta, holnap szülök. Amiket eddig csináltam, azok szerint tegapelôtt kellett volna. Haha. Háát, jó. Mindenesetre ma szex.

Milyen kaka idô van!

Bori, 40+1
borri

próba

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt!

Hát ez besz@rás!!! A másodszorra regisztrált Manóka nick profiljában valaki teljesen más szerepel. Viszont a Manóka11 a régi. Hát ha én ezt érteném.... kb. két hete feltörték a Babanetet, de csak a főoldalon jelent meg egy hacker üzenet. Lehet, hogy az a baj?

Bori!
Kitartás! Szorítok neked!

Green?!
Még egyben? Lehet, hogy találkozunk még a holnapi tornán?

Manóka, akimáhozegyhónapravankiírvaKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
Az uccsó hónap a leghosszabb, de ne add fel. Kép

Az az ördögfej Irakból, az volt a hacker műve???
Mert elég ijesztő volt (és nem ILYESZTŐ).

Röhögnék, ha a legközelebbi UH-ra beállítanátok azzal a dióval, hogy doktor úr, ezt vizslassa meg. Kép
neet
neet

Neet!
Ez nem rossz!!!Kép
Valaki elvinné uh-ra a diómat?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó reggelt, próbálok én is egyet, mert az előbb szarakodott megint ezen babanet.

Bori,
kitartás! szurk! Kép

Ancsi,
hát ez már babanetfüggőség, még Londonban sem tudsz nélküle meglenni Kép

vera
kisün

Zsanci,
tényleg, dió jó!!! Kép
kisün

Már nemcsak a farmerembe férek bele, hanem kényelmes (lötyögős!!!) a terhesség előtti gyapjúnacim!!!
neet, a nagyon-hiú Kép
neet

Neet!
Ne ijesztgess!!!! Épp elég volt a iraki ördögfejKép (a hacker műve).
És miért is ez a legrosszabb? Nekem eddig jó, lehetnék én a kivétel???

Kép
Kép
manoka11

Jóreggelt!

Tök jó ez a dió, de sztm az UH nem fog mutatni semmit, erthogy csonthéjas... Szerintem meg kellene röntgeneztetni Kép

Green, Bori: Nagyon készültök már Kép Szorítok én is, hátha...

Jucus: Engem is érdekelnek a ruhák Kép Tényleg az kellene, amit Bogárka mond, addigra hátha megjön a pénzem is, már 2 hete nem jön a táppénzem...

Kicsit meg vagyok ijedve... Tegnap estére olyan szinten ödémásodtak be a bokáim, hogy tényleg elefántlábam lett. Eddig sosem volt ilyen. Ennek ilyen hirtelen kell jönnie, vagy tényleg hívjam fel a dokit, hogy nem is kétségbe, hanem háromságba vagyok esve.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Manoka!
Elírtam volna? Nem legRosszabb, hanem legHosszabb! Kép És a macska nem szenved éjjel (a hálózsákban), hanem: szenvedéllyel! Kép

Gyűlnek a ruhák a talira. Kép
neet, a nagyonvicces
neet

Sziasztok !

Még mindig egyben ...
Bori !
Mi már bevetettük tegnap este a szexet is Kép
Nyákdugó mindenképpen véres , barnás vagy kell hogy legyen vmilyen színe ? Ma reggel találkoztam vmivel , de nem tudom mi lehetett Kép

Manó !
Derákfájás nekem néha borzasztó , most pl. : tök jó !
Tornára megyek , de valszeg du. , mert úgyis NST-m lesz utána .

Köszönjük a szorítást ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
nekem a nyákdugó áttetsző, kocsonyaszerű valami volt, mintha egy jó nagy adag folyás jött volna kis egyszerre, semmi vér. Kép És neked is szurk. Kép

vera
kisün

Kisün !
Köszi vmi ilyesmi volt nekem is ,akkor remélem az volt és nem csak szimpla folyás .
Bár , ha jól tudom még ez sem jelent semmit sem ,ugye ? Mármint innentől akár 1 hét is lehet ? De lehet hogy nagyon pontos a kicsike és holnap érkezik Kép
39+6

Kép
Kép
greenolive

Green,
de izgi! Nekem semmi, bár szex még nem volt. Mondjuk tegnap éjjel fél 1-re értünk haza a moziból, és én ugye az ágyig alig bírtam elvánszorogni, nemhogy... De majd ma! Úgyis jobban tetszik az ápr. 12 mint az ápr. 11.

Most már kezd érdekelni a dió kórképe!

Ancsi,
te tényleg súlyos függô vagy! Kép Mars a British Museumba inkább! Ott milyen az idô amúgy? Itt tökre olyan, mintha ott volnánk...

Bori
borri

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a kedves, dicsérő szavakat dió úgyben!!! Kép
Akkor marad a röntgen...
Green!
Jó lenne, ha holnap szülnél, én még nem találkoztam olyannal, aki a kiírt időpontban szült!!! Drukk-drukk Kép Ja, és nekem torna után 3 nappal baba volt a kezemben...de akkor én úúúúúgy tornáztam, hogy csak naaaaa! Nem volt veszíteni valóm...Ja, és nyákdogó: ugyan véres volt, de kevés, és AZNAP jött ki, amikor szültem...mivel ANNYIRA akartam aznap szülni, sztem ezt is csak úgy kipréseltem magamból! Te is ennyire elszánt vagy???? Kép
Oxi!
Dokit hívni!!! Biztos, ami...!!!!
Többieknek is pálinkás, madárcsicsergős szép napot!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bori ! 1/2 1 , hát az alapból sem bírom , nemhogy terhesen Kép
Poénos lenne a 12-e , egyrészt ugye a kiirt időpont , másrészt húgom is aznap született Kép
Elszánt igen , már nagyon várom Kép

Oxi ! Esetleg csalánteát nem probálod meg ? Persze doki mellett !

Kép
Kép
greenolive

próba

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok lányok!
Nekem megmaradt a régi regisztrációm. Mondjuk valamelyik nap próbálkoztam írni, és nem sikerült, de nem volt türelmem újra regisztráltatni magam.
Elkészült a kép a pelenkázó táskáról. Megpróbálomfeltenni.
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Lindi: Nekem nagyon tetszik! Kép Mennyiért adod?

Lányok: Kérek egy kis drukkot, be vagyok tojva, a dokim berendelt, megmérette a vérnyomásom, és nekem, akinek mindig 90/60 volt, most 150/95 lett... Indulunk be, ha van valami írok (Sajna csak Votiv és Bogárka számát tudom, de majd zaklatom). Remélem majd én írok és itthonról, szorítsatok nekem!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen,
minden rendben lesz, jelentkezz, szorítok nektek! Kép

vera
kisün

Green, Bori drukkolok!

Mi ez a dió?

duo, még csak 38+2 Kép
minden csendes...

Ja, volt valakinek gyomorszáj táji enyhén piros tenyérnyi folt, ami fáj, olyan, mintha a kékzöldre ütött lábamba valaki állandóan belevágna. Semmi gáz, tréningezem a fájdalomküszöböm....Kép
duopack

Há ággyoná zistén gyáúúreggeetet dráágá dézsvíreejjim!

Green, Bori, drukkolok én is ezerrel!

Manócska!
Kitartás, én már mostanában azt álmodom, hogy megszültem, csak mikor kérdezik, milyen volt, mekkora súllyal született, meg hogy fiú-e vagy lány, akkor nem emlékszem, és akkor jövök rá, hogy ja, ez nem is történt meg... ettől persze felébredek, hiszen ez akkora logikai bukfenc, hogy pici elmém nem látja értelmét a folytatásnak... KépKépKépKépKép

Zsanci!
Dió szupi, én biztos feltörném, tárgyi bizonyíték (fotó) már van a létezéséről Kép

Lindi!
Szerintem is te jártál jól a türelmeddel, én is idegbetegségből regeltem újra, mert volt már ilyen tünet, akkor 10-15 próbálkozás után hagyott békében írni.

Pusztok

Sisotris
14+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Oxi !

Szorítok , hogy minden okés legyen !!!!

Kép
Kép
greenolive

Lindi!
Engem is érdekel...Kép Mit tud belül??? Azaz milyen zsebek vannak, van e pelenkázó lap, stb...????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Diót meg majd elhozom talira!!!
Megnézzük...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green, Bori, Oxi: Drukkkk!

Nekünk ma kicsit nyafis napunk van, lehet hogy a "londoni" időjárás miatt...

Próbálta valaki az ún. Babazenét? Mi megkaptuk hétvégén, nagyon kedves és megnyugtató zene... főleg a természet hangjai szépek benne, pl.: a tenger. Érdekel valakit? Át tudjuk venni. Ja, és 0-3 éveseknek ajánlják. De szerintem felnőtteknek is jó, olyan, mint egy meditációs hanganyag.
blaye

Zsanci, közös felbontásra gondoltál a dióval kapcsolatban? Kép

Bori, Green drukkolok nektek.

Oxigén, remélem nem lesz baj. Szorítok, hogy rendben legyél.
zanza

Blaye, engem igen. Apa úgyis nyúz, hogy vmit hallgattassunk a manóval, viszont Vivaldi nem tetszett neki. Kép
zanza

Csajok!

Hát a ruhákat nem gondoltam,hogy elcipelem mert annyira vegyes méretileg is és fiús és lányos is ,hogy ezért gondoltam a házi turira.de majd még megbeszélem magammalKép

Zene:mi Kövi Szabolcs fuvolaművész fiú meditációs zenéjét hallgatjuk(már ha nem a hajszárítót)ez is tengerzúgás és BÁLNAÉNEK!Én nagyon szeretem!
Ja a gyerekeknek bejön még a HOOLIGENS és az AMORF ÖRDÖGÖK is.

Off:Apa most hívott,hogy egy kopasz,aranyláncos csávó összetörte az autónkat.Tolatott az egy írányú utcában 100-al.

Jucus
20170114224602

Zenéről

Nekünk úgy tűnik, Ravi Shankar (indiai-védikus) és Ali Farka Toure (észak-afrikai) fog bejönni, olyankor full nyugis vagyok, és még a hátam is elfelejt fájni. Nem baj, ha korán kezdi a pocok a többi kultúra iránti érdeklődést Kép

Jucus!
Részvétem... Bár a kopaszkaktusz biztosítója fog fizetni, az azért nem két hét...

Pásztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucus!
Esetleg kérj mélben méretigényeket mindenkitől, és akkor nem kell elcipelni mindet Kép

Oxi!
nagyon szorítok, remélem Te tudsz majd írni a fejleményekről, és minden rendben lesz. Egyébként én is most készülök vérnyomit mérni, mert tegnap du. kicsi világító pöttyök cikáztak a szemem előtt, és valahol azt olvastam, hogy ez lehet magas vagy kiugró vérnyomás jele. Persze nekem is világ életemben alacsony volt, így el is hesegettem a gondolatot... de most akkor inkább megyek, és megmérem.

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szasztok!

Green,
hát a fél egy kicsit nekem is sok volt, fôleg, hogy egy igen rossz filmet láttunk. Meg ne nézzétek: Japán szeretô a címe. Tartalma alapján tök érdekesnek igérkezett, de aztán halálos unalomba fulladt a felétôl.
Téged mikor vizsgált utoljára a dokid? Mert engem másfél hete, és aszonta, a szülésig már nem fog. De most, hogy túlvagyok a terminuson, lehet, hogy zaklatom egy kicsit. Nem mintha állati sok kedvem lenne hozzá, dehát azért mégis...

Intim kérdés szentimrébenmárszülteknek: ti a szôrtelenedést/borotválkozást magatok oldottátok meg, vagy a szülésznôre hagytátok? Mert én nemigen bírom elvégezni a m?veletet, szegény apát meg nem fárasztanám ilyesmivel, már amúgy is félek, hogy kiábrándul belôlem, mire megszülök Kép.

Jucus,
bejött Somának az ovi? (ugye így hívják a kisfiadat?)
Sorry a kopasz állat miatt. Bosszantó.

Boriakimostmáraztán...
borri

Na, szerencsére ez oké Kép Mármint a vérnyomi (123/80).

Bori, Green!
Szorítok Nektek holnapra! Kép Nekem is jobban tetszik a 12, én is akkor születtem, csak köv. jónap Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

jónap=hónap, bocs.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bori!
Engem a szülésznő borotvált, teljesen korrekt volt a dolog. Szerintem hagyd rá nyugodtan!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én is lemértem 114/71 . Múltkor nekem is 140/90 volt a dokinál , de csak a kórházban ilyen magas , a fehér köppenyek láttan KépAzóta mérem és mindig jó .

Én csütörtököként járok a dokihoz , mindig meg is vizsgál , méhszáj totál zárt . Csak annyit mondott , hogy a kiirt nap után 8-10 nappal be kell feküdni , ha nincs semmi , hát nagyon remélem , hogy lesz !

Borotválás: még szeretném itthon megcsinálni , tükörrel megy .

Jucus : kocsi ügyben : sajnálom !

Kép
Kép
greenolive

<font color="0000ff">Borotválásról jut eszembe. Szent Imrében adnak beöntést? Mármint kötelező? És a borotválás tulajdonképpen mire jó pontosan? Szeretnék felvilágosodni!

Proone
6+6</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus,
autó Kép és még beszólni sem mersz, mert megver Kép

Bori,
én szőrősen és beöntetlenül szültem mert nem volt idő Kép de nekem szülésznő csinálta volna... bár őszintén szólva, nem bánom, hogy így esett Kép mert egy gonddal kevesebb (megőrülök a növő szőrök szúrásától)

Bogárka,
bár gondolom jónap is volt amikor születtél Kép

Zene: Dócinak a keményebb zenék jöttek be hasban, U2 ill. Metallica, de szerintem ő inkább kivételként erősíti a szabályt Kép

Zsanci,
a mutáns diót pedig jól megesszük! Kép

vera
kisün

Csajok!

Ha valakit érdekelnek a kinőtt ruhák akkor küldjetek egy méret és fazon kívánságot a jucusmamus@freemail.hu -ra és akkor úgy válogatok.
Gondolom most senkit sem fog érdekelni bundazsák vagy mégisKép?

Borriakimárténylegaztán!

Holnap megyünk Nyílt napra az óviba,kiváncsi vagyok,hogy mit fog szólni hozzá mert itthon azt mondta,hogy ő aztán nem játszik a gyerekekkel,játszanak egyedül!Jól kiszúr velük mi?!

Jucus
20170114224602

Greenolive,
nem akarok hiú reményt kelteni, de nyákdugó távozása ált. azt jelenti, hogy rövidül a méhnyak, nyílik a méhszáj Kép tehát hogy rendeződnek ott lenn a dolgok Kép nálam 2 adagban ment el, először 1 ujjnyira nyílt ki, a második után már 2 ujjnyi volt... tudom, mert mindig pont másnap vizsgált doki.

Proone,
ált. mindkettő (beöntés-borotválás) a "terep" tisztántartását, a fertőzések maximális megelőzését szolgálja, sima felületen könyebb vágni-varrni, ha kell, és a repedések is jobban látszanak. Sok embernél nagy lelki gát a félelem, hogy a szülés alatti nyomással némi kaki is távozhat, ezért is a beöntés. De nem kell félni, mindenki azt mondja, hogy csak minimális kellemetlenség. De attól sem kell tartani, ha nem történik meg, én is "túléltem," pedig halvány emlékeim szerint biztos kakiltam picit nyomás közben, csak ez ott semmilyen zavart nem okozott bennem, annyira a természetes szülésfolyamat része volt Kép

vera
kisün

Kisün ! Tartottam tőle hogy ez még nem jelent sokat , de legalább már történik vmi Kép

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
ha esetleg ez biztatólag hat, a 2. adag nyákdugó eltávozása után 1 nappal beindult a szülés is Kép
kisün

Bori!
Engem senki nem borotvált...Kép a kórházban sem...
Beöntés volt, doki külön kérésére...Szülésznő nem támogatta, ám végre hajtotta...Kép Ez arra is jó, hogy felgyorsitsa az eseményeket...hát nálam bejött...
Vera!
Mutáns diót majd jól bezabizzuk, és várjuk a hatást...ha már inni nem lehet...Kép
zsanci, akire ma mosolygott először a másodszülött!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
mi az hogy nem lehet inni???? Akkor az a fél deci vörösbor, amit most ittam a csili mellé, nem is volt? Kép

hogy neet és jucus névkiegészítéseivel éljek:

vera-aki-támogatja-a-mértékletes-borfogyasztást-terhesség/szoptatás-alatt
kisün

ja, és erre nőgyógyásztól+gyerekorvostól is engedélyt kaptam... Kép mit engedélyt, bátorítást Kép
kisün

és újra középhaladó vagyok!!!!!!! Kép
kisün

Kisün !
Igen bátorítólag hat Kép És mennyi egy adag kb . ? Aztán igérem befejezem Kép

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?