Sziasztok!
Jó, hogy így fejlődik ez a topic!
Verka, gratulálok én is a pocaklakódhoz! Nem mentél korán szerintem, én is ekkor voltam dokinál. De nem nyomkodta meg a hasad, igaz? azt még ilyenkor nem szabad. Terveztétek? Első baba lesz? Mesélj rólatok! Tényleg nagyon gyorsan fejlődnek és nőnek a babák... Alig lehet elhinni.
))))))
Üdvözlünk akkor Téged is közöttünk!
aniko, Neked is gratulálok a kiskukacoshoz!!!! Boldog vagy, nagyon?! Így van, hogy anyós mindig leszel, ha fiad van, ha lányod. Az a lényeg, hogy milyen anyós leszel...
Pihenj sokat, ha fáj a pocakod!
Ari, Te még így flangálsz közöttünk? Nahát...
Azt hittem, hogy mialatt nem néztem be hozzátok, addigra már meglesz Zsófi.
aniko, tényleg jobb a kapcsolatod a gyerkőccel mióta tudod a nemét? Mi gondolkodunk, hogy megkérdezzük - e, mert annak van egy olyan varázs, ha nem kérdezed meg és csak ott szüléskor tudod meg... De én is úgy gondolom, hogy átrendeződik benned minden gondolatilag. másként fogsz rá gondolni. Szerintetek érdemes megkérdezni? Mi az ami ellene és mi az, ami mellette szól? nem tudom eldönteni, hogy megkérdezzem - e. Még van addig 2hetünk. Addig gondolkodunk.
Költözködünk, de ez már tervben volt, el is adtuk a házunkat. Albérletbe megyünk ide Kecskemétre. Csak egy másik városrészbe. Hosszú a történet, hogy miért így alakult... reméljük a férjemmel, hogy jól döntöttünk.
készen vannak a szakdolgozataim, jelentem!!!!! azért nem voltam 2napja. de már köttetés alatt vannak.
)))))))
Mi jól vagyunk, sokat nőtt a pocak nagyon! Apa is kezdi érzékelni az enyha mozgását a babónak. Kézzel is lehet már érezni. 17+2naposak vagyunk. Ilyenkor már elképzelhető, igaz?
Szép estét mindenkinek!!!
Pkagi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Írj, hogy mi volt!!!!