Új privát üzeneted érkezett!

Pl. mit szólnátok egy görögsalátához?
kisün

Kisün!
Mindegy, csak kaja legyen! Kép
neet, a bélpoklos
neet

Neet!
Még annyit, hogy amikor a nagy pici volt (húúúú de régen) akkor egyszer megjelent egy fehér pötty a szemfogánál. Mi azt hittük, h mostaztánmár jön a foga, és először a szemfog bújik ki. Aztán egy hónappal később, egyszer csak, azt vettük észre, h a jobb alsó-első helyén pici lyuk tátong (hosszúkás) az ínyén...és ott bújt ki a fog először. Tehát Anyukák, ne dőljetek be a fehér pöttyöknek!!! Kép Ja, és a picurnak már most találtam egy fehér pöttyöt az ínyén!
De tudjátok mit, lehet, h nincs is igazam, és tényleg fog lesz ott!!!! De azért legyetek résen, lehet, h máshonnan támad az a fog!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Lányok!
Körömvágás nálunk is a szopi közben működött eleinte. Most, hogy már 7 hónaposan érdeklődik a világ iránt apa ölében ül. Apa vágja, anya meg szórakoztatja a lányt, hogy ne rántsa el a kezét.Ja babycsipeszt használunk. Ettől függetlenül ez továbbra is nagy harc.Kép

Jó lenne választ kapni, hogy miért törlik az embert, nem?

Lilla másfél hónapos volt, amikor reggel 6-kor arra riadtunk, hogy gyerek még nem evett és éhes biztos.Ébresszük fel gyorsan, miközben ő az igazak álát aludta. Ezután rájöttem, hogy ez hülyeség és majd ő jelez ha éhes. Azóta átalussza az éjszakát.Kép

Ha valakinek a mellbimbója esetleg fáj és repedezett nekem nagyon bejött a Bepanten. Csak ajánlani tudom, Garmastan nem működött.
beetrix

Próba

KépKép
oxigen
Györköny

Naszóval...
Dögséges, kiborító, utálatos ez az egész... Kép Már majdnem haladó felhasználó voltam... Kép

Neet: Tényleg úgy néz ki, hogy csak te buszozol? Elvigyelek esetleg? Mert akkor a Camponánál fel tudlak venni Titeket, vagy bárhol...

Erősen gondolkodom, mit is vigyek, sajnos a jó kis beépített sütőm az előző lakásban maradt, ami most van, na az nem nekem való... Kép De lehet, hogy összedobok egy gyümölcsös, pudingos babapiskótás csodatálat Kép (kettőt, különben nem marad a talira, a párom nem ismer pardont, ha meglátja és addig eszi, amíg van) Kép

Ancsi: Jó utat! Érezd jól magad! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
jól gondolom, hogy netán éhes vagy? Kép

írtam babanetes szerkesztőnek, de nem hiszem, hogy válaszolni fog... Kép

vera
kisün

Nekem visszaadta most a profilomhoz azokat az adatokat, amiket +ban adtam meg anno, de nem is értem, miért van ez így... Ráérős isőmben csinálok egy babanet 2-t Kép Hátha akkor majd értem, mi történik Kép Unatkozó informatikus-programozó pároknak is javaslom Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hú, Lányok!
Lesz itt kaja dögivel! Kép És finomabbnál finomabbak! Kép Pedig épp ma beszéltem meg magammal, hogy ezekután már csak heti 30 deka hízást engedek meg magamnak, a végeredmény akkor is 1,5 kilóval több lesz, mint Petránál. Na persze nem olyan komoly dolog ez Kép

Neet!
Fonal: papa-szopi

Bogárka (29)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
JA! Kép

Oxigén!
Vigyázz, mert szavadon foglak! Köszi! Kép
neet
neet

Neet: Fogj! Kép Votivéknak is bérelt helye van, majd megosztjátok a helyeket... Stipistopi én vezetek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

AZTALEBORULTSZIVARVÉGÉT!
20170114224602

Neet!

nem írom le mégegyszer a tésztasalit,kénytelen leszel kivárni a talit!Kép

SIS!

Ilyen sósat én is szoktam csak nem pogira hanem hosszukásra vágom.És sokat hozz mert imádom!
Jucus
20170114224602

Látom, Jucus, téged is felavattak Kép
kisün

Jucus!

Mondom, sajna nem fogok tudni menni, a pogit csak ötletnek gondoltam, hogy szaporítsam a "sóhivatalt" Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

SIS!

Ó jaj,pedig imádom!

Jucus
20170114224602

Nekem is vannak tök jó és egyszerű sós tippjeim, amiket nem csinálok mostanában, mióta nincs sütőm... Nesze nekünk egészséges táplálkozás babavárásban-szoptatásban Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus!
A Szivarvégeden rötyögök. Kép Kép Kép
neet
neet

Kisün!
Mél megy vissza, csak előbb fürdetés, szopi, altatás, de igyexem. Kép
neet
neet

Direkt kicsiket írok, hogy keveset kelljen 10x-20x újragépelni....
neet, aki már sokat tanult az Életből
neet

Ha így haladok, hamarosan elérem a kezdő felhasználó titulust.
Kép
neet
neet

Szóljatok, ha már untok. Kép
neet
neet

Na?
neet
neet

Hello, megjöttünk.
Kendőtanfolyáson voltunk barátosnénivel hármasban a Mini Manóban. . . jó volt, de nem lehet így egyszerre megjegyezni a kötéseket.

Viszont ha nem akartok magatoknak rosszat, akor vegyétek meg a drágább masszívabb kendőt (pl helyszinen 5 epénz a nandus); az enyémmel, ami ócsó volt, sajna nem igazán tudtam mit kezdeni, nyeklett-nyaklott minden egyes csomózásnál :-((((( Vehetek másikat.....

Ja, és bocs annak aki az én ajánlásom alapján megvette, mea culpa, méghozzá maxima. . . (remélem senki, ugye Ildi?)

Ja, a Hervisben találtam végre úszógumit, 200, azaz kettőszáz pénzért :-))))))))
ada007

Már az egész kajairodalmat felsoroltátok, én meg agyalhatok itt, hogy mit vigyek...

Mondjuk nem is baj, ha nem számítotok annyira rá(m), mert ki tudja mikor akar kibújni a kiccsaj és akkor csoroghat a nyálatok Kép

Amúgy tzatziki jutott eszembe, de aztán nem biztos, hogy a legjobb ötlet kismamákat, meg szoptatós anyukákat teletömni fokhagymával, szóval letettem róla....idáig jutottam, ma nem hiszem, hogy több minden eszembe jut

Este, ha hazaér felbontuk apikával egy üveg nyammmmmmmdefinom cabernet barrique-ot, aztán ki tudja mennyire bódulok be a max. 1,5-2 deci megaadagomtól. Van itthon szőlő, meg sajt is, isssteni lesz.
(mér nincs száját körbe-körbe nyaldosó smiley jel?????)
ada007

No ennyi a rendszerröl.
zanza

Ada!
Én bírom a tatzikit vagy mit! Töltött kápit ki hoz? Eszter bírja cicin át! Ki van próbálva.Kép
neet
neet

Lányok, akkor bevállalnám a sajtos rudacskákat.
Úgy még versenyzö vagyok, ha csak besegítek anyumnak a sütésben? Ö tud sütni, én csak a kiürült krémes tálakat vagyok hajlandó "elmosogatni".Kép

Ildi, nálunk is sajna ez a helyzet, viszont ha kirakjuk a levegöre, min. 3 órát alszik.

Zanza
zanza

Zanza: Úgy a legjobb "szakácskodni". Irigyellek érte Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kisün!
Köszi, akkor majd mail-ben értekezünk!

Bogárka!
Köszi a bíztatást, már fel vagyok lelkesülve a talira!

Ada!
Ma kaptam meg a kendőt, elég kemény anyagnak tűnik, remélem beválik! Innen szereztem! http://www.carolino-bebiteka.hu

Zanza!
Oké, akkor megnyugodtam, hogy normálisak vagyunk!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Hello2...

Eltüntette a levelem a gép. A párom szerint a számítógép logikusan működik....
Nagyon hajtok, hogy ma én legyek az első hozzászóló, és semmi esély, hogy bárki versenybe szálljon szombat reggel Kép
A talira én is szívesen mennék, de már elígértem az időpontot -ma vagyunk 38 hetesek!!!!
Amúgy, nem lehetetlen, hogy ott legyünk, egyenlőre semmi jele a beígért találkozásnak. És egész jól főzök....Kép

Kendő engem is érdekel, pláne accsóér'!
Apának fogalma sincs, mi minden hiányzik a tul.képpen már mindent megvettünkből Kép

duo (38) tényleg kezdő felhasználó
duopack

Valami rejtélyes oknál fogva a korábbi ultrahang kép visszakerült a regembe.
Üzenetek száma 1 -olyan gázul néz ki, legalább a már megírt tizenvalahányat vissza kellene tenni, de majd kisebb adagokban, különben visszaalszotok Kép
duopack

Ja!
Carolinoról jut eszembe, hogy nekünk ajánlották a mosható nadrágpelusukat. Az elején, amikor állandóan tele a gatya, nem biztos, hogy jó ötlet, esetleg később? Vmi tapasztalat?
duopack

Duo!
Később még telibb lesz. Kép
Pláne ha Eszter módra, ritkán, de nagytételben lesz kaksi. Sztem kimoshatatlan. Kép
neet
neet

szóval meséljetek csak ezekről a rémtörténetekről, hogy követik az embert a neten, nagyon érdekel. na és egyáltalán mit tudnak kezdeni az emberrel? a címünk/tel.számunk úgy sincs fenn.
és mi ez a visszaminősítési ármány? irgumburgum

láttátok, hogy mi vagyunk a legaktívabb topik? biztos ezzel próbál meg minket visszavetni a konkurencia Kép

votiv 8)
votiv

újjászülettem Kép

votiv 8)
votiv

Siso, én már túl vagyok az egy db. szülésemen Kép Greennek én is azt javaslom, hogy még előtte vegye ki a kontaktát, de azért dumálja meg a dokijával is. legalább anyira gáz, ha nem lát semmit és ez zavarja, mintha benn lenne a kontaktlencséje, és félrecsúszna. Később kivenni még mindig könnyebb,mint betenni, nem?
na, csak okoskodtam egy sort Kép

votiv 8)
votiv

Neet, a papaszopival kapcs., most ne ijedj meg, de nem köpte ki. számomra se volt ez olyan kézenfekvő, hogy vacsi helyett megszoptatom KépKép
azt mondták dokik/védőnők/csecsemősök, hogy ha beledöglöm, akkor is ki kell fejni a gyulladt cicit. na, ez nem ment, Isti se bírta kiszívni, pedig 20 szopis pózt kipróbáltunk, így jutottunk el oda, hogy akkor porszívó helyett jön a papaszívó...
de ez se használt, úgyhogy le is állítottam Kép
végül forró víz alatt + Avent isissel, több napi munkával megindult...

votiv 8)
votiv

Jucus, most esett le, hogy aznapi újság kell, mikor Panna született
hát ez már nehezebb ügy, mert hogy mi hetilap vagyunk, és az szombaton volt, mi meg vasárnap jelentünk meg...
úgyhogy lehet, hogy nem tudok segíteni
de megkérem majd a páromat, hátha ő tud, dolgozott napilapnál régebben, és vannak még ott ismerősei, hátha tud szerezni valamelyik archívumból újságot
majd ha délben hazajön, meg is kérdezem rögtön
egyébként hogy vagytok? már rendbejött a cicid? Soma jó tesó?

votiv 8)
votiv

Ruzi!
egy kis cicifájás sztem időről időre mindenkinél előfordul, egyszerűen csak a "használattól"
pl ha a babó kicsit megrágja, nagyon erősen megszívja, ha jön egy tejbelövellés stb.
de ha nagyon fáj, akkor lehet szopis gond is, pl rosszul kapja be a bimbót (Isti is csinálta ezt)
ez veszélyes is lehet, mert így nem tudja jól kiszívni, és begyulladhat a cicó
szóval muszáj figyelni, esetleg segítséget kérni vmi szakitól, nehogy véletlen begyulladj
lehet, hogy kellene egy picit fejned szopi után, hogy biztosan kiürüljön a cicid
vagy szoptatós olajjal átmasszírozni, hátha attól enyhül a fájdalom

az alvással kapcs: Isti kb. 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, de sajnos nem ez a jellemző általában a babókra
szerencsére ő szuper evő és alvó, alig volt hasfájós, elég kiegyensúlyozott, ráadásul minden este 20-30 percet masszírozom (mióta leesett a csonkja), aztán szétáztatom egy kád vízben (pár csepp illóolaj kíséretében), szerencsére ezt is imádja, utána már nem kell ringatni se, teljesen kisímul Kép, felöltöztetem és mégegyszer cicire rakom, hogy alaposan megtömje a gyomrát, így bekajál és 15 percen belül el is alszik, kb 8-10 órát egyfolytában, attól függően, mennyire lakott jól
vannak még praktikák, pl segíteni neki, hogy a nappalt és az éjszakát meg tudja különböztetni, nappal játszani vele, éjjel kaja+böfi és vissza az ágyba, hogy tudja, ilyenkor alvás van stb.
ugye minden babó más és más, más jó neki, de azért lehet próbálkozni Kép
a szakirodalom azt mondja, az éjjeli alvás elsősorban annak függvénye, hogy a baba tele tudja-e rakni a hasát annyira+elég is neki egy időre az a kaja
hát ezt viszont Isti bepótolja, napközben megeszi, amit éjjel kihagyott Kép még mindig 6x kajál, kis haspók Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka, én nem tudok sütni és nincs is sütőm...
vigyek innivalót?
hogy ment tegnap az altatás?

votiv 8)
votiv

még vmi
mi is "fogzunk", fog még nincs, csak egy kis nyafog Kép, ami rögtön elmúlik, ahogy ölbe veszem, milyen érdekes... Kép
már kenjük Dentinox-szal az ínyét, sé éreztem is valami kis recét, mikor bekentem
a rágókát nem akarja rágni, az egyik túl nagy, a másik túl érdes...
ha rosszabbodik a helyzet jönnek a homeós szerek

votiv 8)
votiv

Votiv !

Isti milyen jó gyerek ! KépNem semmi , hogy már 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat !

Lencsét kivenni egyszerűbb , mint betenni , nélküle meg vak vagyok . De majd viszem a szemüvegemet , csak azt uuuutálom .

Kép
Kép
greenolive

Ugye lesz majd második tali ??

Továbbra sincs semmi előjel... tegnapi chilis bab sem jött be , meg a mai hidegfront sem .
Pedig már úgy szeretnék szülni Kép

39+4

Kép
Kép
greenolive

Votiv!

Igen,igen,igen,kérdezd meg léccike!

Soma jó tesó bár még picit hisztis velünk.

CICI MEGGYÓGYULT!El sem hiszem!

Jucus
20170114224602

Helló!

Hát ez a Babanet ez katasztrófa. Na mindegy, most működik...

Köszi Votiv, majd megpróbálom én is a masszázst, tegnap leesett a köldökcsonk. Kép

Tegnap a mellfájás mellé jött egy kis hőemelkedés is, meg nagyon fáradtnak éreztem magam, de a Bába válaszol könyvben azt írja, hogy pont ilyenkor van a második tejbellövelés. Remélem csak az volt, mert mára más sokkal jobban érzem magam. Kép A mellem még fáj, de talán kevésbé, mint tegnap.

Nem is az a baj egyébként, hogy nem alussza át az éjszakát a Bendi, hanem, hogy 2 óra is eltelik néha, hogy fent van és már nem tudom mit csináljak, hogy visszaaludjon. Hiába szoptatom meg, egy idő után már nem kéri és aztán sírdogál, de nem alszik. De ez is mindig másképp van, mert tegnap pl. este nem volt hajlandó elaludni, 2 órahosszát dajkálta a párom mire végre, pedig előtte volt fürcsi és szopi. Aztán éjjel most egész más ritmusban kelt, mint szokott, most 2 óránként kelt, viszont hamar visszaaludt, mondjuk most nem is próbáltam a saját ágyába tenni, hanem mellettem aludt, néha ez is beválik, biztos a mi ágyunkban a szag is más Kép. Remélem azért előbb-utóbb sikerül valami ritmust beállítani.

ruz
ruzicsky

Votiv!
Akkor jöttök hétfőn??
Személyes rossz tapasztalat (visszaélés a nikemmel) még nincs, vagy csak nem tudok róla, de hallottam már olyat többet is, h feltörték a jelszót, és képeket, hülyeségeket üzentek nagyon "okos" emberek más nevében. Ill. sok anyuka a kicsinye nevével passzvördözik, és az könnyen kitalálható. De hogy ez kinek jó, és mit keres rajta, az passz. De ha sok pénz van benne, én is kipróbálom. Kép
neet
neet

Ja, és Eszter hajnalban 2x is felvert, de csak rágcsált, szóval fogakra gyanakszom.
neet
neet

Neet: Ezek a visszaélések néha valóban zavaróak tudnak lenni, van egy saját (tamagocsi-szerű) játékunk, ott jellemző, de azt hittem, hogy ez csak egynémely neveletlen kamasznak okoz örömet. Gazdasági haszna itt nem hiszem, hogy lenne Kép Mindenesetre elgondolkodtató, mikkel nem élnek vissza.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Sziasztok, bejelnetkezem.
Tegnap este voltunk a férjemmel vásárolni és a felvágottas pultnál annyira elkapott a hányinger, menekültem onnan, de nem biztos, hogy ettől volt, mert azóta sem akar igazán elmúlni. Csak amíg aludtam, addig éreztem teljesen jól magamat. Amint felkeltem reggel, áris éreztem, mintha dugig lenne a gyomrom. Megreggeliztem, de az egy szelet kenyér végére már elig bírtam magamba gyűrni. Aztán ittam cukor nélküli limonádét, az egy kis időre segített, de már megint ramatyul érzem magam. Kép Remélem, legalább ennél rosszabb nem lesz. Kép

Proone
6+5</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?