Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Beuka
Nem tűntem el. Mindennap elolvasom a fórumot,
csak olyan későn érek haza, hogy már senki nincs itt.
Igyekszünk a babát összehozni, de már nem csak azért vagyunk együtt, hogy baby legyen.

Proone
Gratulálok a babához. Aztán tessék sokat pihenni, rendesen enni.

Mindenkit pusszantok.KépKépKép

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Tök jó ötlet az az uj topic de szerintem csak mi leszünk benneKépKép
Szuper volt tegnap a Construma, de nagyon elváradtam és ma egy csomó melom van...
A párocskám meg tiszta beteg, ilyenkor olyan aranyosan el tudja hagyni magát..Kép
Tényleg Gigi már régen volt itt.
nicola79

<font color="ff0000">Lolita! Olvasom, a gondodat. Én éppen elkezdtem érdeklődni más orvosok után, és a MOM parknál rendel egy Bardóczy nevű doki, akiről azt írta egy lány, hogy őt kikezelte egy makacs gombából, amivel más orvosok nem tudtak mit kezdeni. Ha már nem tudsz hova menni, szerintem érdemes megpróbálni... Ha érdekel, össze'hozlak' azzal a lánnyal, aki ezt írta nekem.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Én is felkeltem már Kép.

Nicola, ápolgasd a párodat, legalább most kiélheted anyai ösztöneidet egy kicsit KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ápolgatom, de most rengeteg a munkám...Kép
Képzeljétek ki kell húzni két fogamat,a fogszabályzó miatt.KépKép
nicola79

Sziasztok!

Örülök, h mindenki örül az új topikunknak! Kép (így már van egy "közös gyerekünk"). Kép

Beuka,
Házavató Kép

Proone,
Hát ismerem a férjed! Kép
Áááá, dehogy, egyszer említetted, én meg mindent megjegyzek (ami lehet, h nem is fontos infó!). Kép

Lola,
Esküvői előkészületek KépKépKép
Bocsi a Vajdahunyadváros sztori miatt! Kép
Azért gondolhatsz ránk! Kép Sőt, fel is kereshetitek! Jó helyek vannak ott! KépKépKép (nnna, jó, asszem a folytatást már az új topikba kellene írnom... Kép)
Doki Kép Gomba Kép ... Szorítok, h elmúljon már végre végleg!!!

Hajni,
Nem tudom, h ez a Gigi az a Gigi-e, de az biztos, h jól vannak, keveset netezik. Bálint már jár. Kép Nekem dob néha egy-egy emailt.

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">ĐĐ[@@#&@@>@!!!
Mit szórakoznak a babnettel??? Megnéztem Hajni profilját, erre kiírta, hogy nem létezik... Aztán nem tudam üzenetet küldeni... Újra kellett regisztránom magam! Mire jó ez? Elszúrtak valamit???</font>

KépKépKépKép
proone

Nicola,
Foghúzás KépKép

Hajni,
Ma Te sem vagy itt?
Írtam a másikba is! Kép

Aszongya ez a dög, h nincsen felhatalmazásom arra, h ehhez a témához hozzászóljak! Ezek szerint letiltottak a tegnapi gazságaim miatt?! KépKép

Nekem is újra kellett regisztrálnom... Ezzel most nagyon felhúztak! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

"Nemrégiben kérted, hogy az e-mail címed az alábbira változzon. "
Öccccssééém, és még van pofájuk ilyeneket írni, amikor ők sz@rakodnak?! Kérte a fene, h változzon a mailcímem (ráadásul ugye nem is változott...)!
KépKépKép
kata1977
Hatvan

Itt vagyok, csak én is regisztráltam magam. Egy idő után elmúlt volna, csak a fene tudja mikor. Pedig már olyan sok hozzászólásom volt Kép Én is írtam a másikba Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mi múlt volna el?!
Láttam, h oda is írtál! Kép
kata1977
Hatvan

hát az hogy nem tudunk írni. A mukor is volt ilyen, akkor volt türelmem várni és visszajött a felhasználónevem, meg a jelszavam. Na érthető voltam?

Kép

Kép
vkhajni

Elmentem bankba, majd jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Jaaaaaa, így már OK! de magamtól ezt nem találhattam ki! Kép
A pénzért mész?! Vagy csak a bankosfiúnak viszel ebédet?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, szörnyű vagy. Kivettem betettem és eljöttem Kép. Most már itthon maradok egy kicsit, de majd megyek főzőcskézni. Sült oldalas lesz ma az ebéd.

Kép

Kép
vkhajni

Miért vagyok szörnyű?! Kép
Nnnnaa, a második mondatod után nem is lehetek ÉÉÉÉN szörnyű! Kép Hiszen TUDTAM éééén! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Na jó, mert már megint rossz topikban vagyunk KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ebben semmi szexuális nem volt! Kép
kata1977
Hatvan

De elég félreérthető volt. Még a végén ezért is megszól valaki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!itt vagyok én is csak nekem nem fogadta el a a nicola79-et!!
Most nincs már fedőnevem!!KépKép
Hajni a táblában is javitsd ki légyszi!!
Nem is vagyok problémás!!Kép mielőtt mondanád!!
Hol az a másik topic?

zsuzska80
Szombathely

A házasságosban van benne.

Kijavítalak, de a másik jobban tetszett Kép. Egy csomó ideig nem fogom tudni mit beszélek. Azért próbáld majd meg a másikat, hátha elfogadja.

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska,
Senkinek nem fogadja el, mindenkit likvidáltak... KépKép
Furi lesz nem Nicolázni Téged! De majd megszokjuk! Kép
Tessék ám ott is hozzászólni! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

nem tudok írni sem már...KépKép

zsuzska80
Szombathely

Nicola! Ugyanazt a felhazsnálói nevedet regisztráld, ami voltál, tehát a Nicola79-et! Engedi, és akkor újra önmagad lehetsz! Kép

KépKépKépKép
proone

Most én elmenetm ledőlni, mert már megint álmos vagyok... Kép

KépKépKépKép
proone

A Nicola az csak egy fedőnév, volt ugyhogy én maradnék ez ha nem baj, nekem ugyis Zsuzsi a nevem!!KépKép
De ugye nem baj??!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
Vállald önmagad! Kép
kata1977
Hatvan

Megjöttek anyuék, úgyhogy én már nem nagyon leszek. Jó hétvégét akivel nem talizok itt addig.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Egy kép a jókedv miatt:
Kép

Hétvégén, ha tudok, benézek, de nem ígérek semmit!
Legyetek jók, ha tudtok! És AKCIÓZNI!!!!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

ZEBRÁS VAGYOK !!!!!!!!!!

Mindenkit pusszantok.
Nagyon izgatott vagyok.

Kép
Kép
incike

Incike, ugye nem viccelsz Kép. De jó. Gratulálok. Nem is számítottam még rád Kép. Azt sem tudom mit írjak úgy megleptél Kép

Miért vagy ennyire izgatott?

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Gratula Inci a zebrádhoz!!! KépKépKép
Hogyan történt? Tessék elmesélni!!!
Gyorsan ki is számoltam, és ha jól számolom, december 13-ára leszel kiírva... Ugye..?
Menj el hamar orvoshoz, hogy biztos minden rendben legyen (nekem most duphaston-t kell szednem a barnázásom miatt hormonpótlásnak)!
Puszi!
Féjecskéd hogy fogadta?
Egész izgatott lettem! KépKépKép
</font>Kép

KépKépKépKép
proone

Incike! Szeretettel várunk a 2005. téli topicba!!! KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Incike! Gratula a zebrához! Vigyázz magatokra nagyon, és mielőbb menj orvoshoz!

Hajni! Kérlek írj át a 2. cn- ra és 29 napos ciklusra! Nekem sajnos megjött! Most eléggé el vagyok keseredve! Úgy tűnik ez a cicifájás nekem a closti mellékhatása lehetett, vagy nem tudom mi! Nem akarok többet a tábla alján kullogni! Kép

Nem rontom a hangulatot!
Mindenkinek szép hétvégét!

Andi
szandrea

Andi Kép. Kijavítottalak Kép. Ne is kullogj többet a tábla alján. De ne légy ennyire elkenődve, a kövi időszakra koncentrálja Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszönöm a gratulációkat.

Hajni
Nem viccelek.ZEBRÁM VAN!!!!KépKépKép

Proone
Igen decemberi baba lesz. A férjem nagyon örült neki. Így 3 születésnap lesz decemberben.

A párom dec. 11.-i
Anyukám dec. 13.-i.
BABA meg majd eldönti. Szóval mindenkinek ajándék lesz.

Szandrea
Ne csüggedj.Sikerülni fog úgy mint nekünk.

KépKépKépKép

Kép
Kép
incike

Incike, annyira nagyon örülök. De hihetetlenül megleptél. Még lett volna két napod a menziig. Eszembe sem jutott, hogy esetleg tesztelhetsz Kép. Komolyan mondom, mikor megláttam elkezdett folyni a könnyem. Nem tudom miért örültem meg ennyire neked. Talán mert meglepi volt.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff6000">Inci,
őszintén gratulálok! De szívesen vennék, ha kicsit bővebben is kinyilatkoznál a dologról. Pl. nagy hír közlése életed Párjával, előjelek, melyek a zsebibabára utalhattak az elmúlt napokban, stb. HM? Kép Kép</font>
lolita

<font color="0000ff">Incike! Én is anyukám szülinapjára leszek kiírva!!! Kép Nov. 29! KépKépKép
Aznap van egy unokatesómnak is a szülinapja, apósomnak Kép pedig nov. 24....</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Nálunk egyébként is tele van a november: Katalin névnap, van 3 András a családban, én szülinapom is nov. 9, akkor unokatesóm, anyu meg após... Több nem jut eszembe. Kép Ja, meg az én névnapom! Kép

Elmentünk Férjecskémmel esti vásárlásba a TESCO-ba. Pá! Holnap leszek!!! Ki lesz még?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

A lényeg az, hogy 2-t naponta szeretkeztünk, ezt az egyik kollégnőm mondta, hogy ők így csinálták és most 2-t hónapos terhes.Na mindegy.

Már napok óta hányingerem volt és a párom azt mondta, hogy teszteljek, na persze én megnyugtattam, hogy úgy is negatív lesz.

Lementem megvettem a tesztet és pozitív lett. Ott hagytam a fürdőben és könnyes szemekkel beküldtem, hogy nézze meg, hát mit ne mondjak szóhoz sem jutott a meglepetéstől.
Azt mondta lelamináljuk és megmutatjuk a babának,hogy -nézdd csak így kezdődtél.
Ennyi a történetünk.KépKépKépKépKép

Mindenkinek jó actiont a továbbiakban. KépKépKép

Kép
Kép
incike

<font color="0000ff">Áh! Most ment át Vilmos az apjához elmondani, hogy lesz baba. Meg sem érdemli az öreg! Az a véleménye a gyerekekről, hogy csak szaporulat. Valahol nagyon undorító, hogy addig semmibe vesz egy gyereket, amíg az nem szobatiszta és nem tud beszélni... Na ennyit róla. Félek, hogy át akarnak hívni, mert a barátnője is itt van, aki biztos nem így fogja fel a dolgokat. Csakhát még nem ismeri apóst...

Most jöttünk haza vásárlásból. Hát majd' elhánytam magam,még most is rossz, biztos a sok sok szag keveredett, és besokalltam tőlük...

Jó éjt!

Proone
6+4</font>

KépKépKépKép
proone

Mindenkinek jó éjt.

Kép
Kép
incike

Kép

Kép

Incike, te is gyorsan száguldozz át a babás részbe, mert ezek szerint, ha átrakok valakit, akkor jön a kövi zebra Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szóval én vagyok... Néha idenézek, mi újság. Eddig ma elég kelemetlen hányingerem volt, most kezdek jobban lenni, bár még mindig nem az igazi. Kép Tudja valaki, hogy melyik hormon felelős a hányingerért..?

KépKépKépKép
proone

Én nagyon rossz hírekkel jövök. Ma 3 óra körül meghalt a papám. Kérlek ne kérdezzetek semmit, és ne írjatok részvétemeket, mert nem tudom mit kell mondani, csinálni. Csak azért írtam le nektek, hogy tudjátok miért vagyok rosszkedvű. Bocsi hogy elrontom a hangulatot, lehet hogy ritkábban jövök.

Kép

Kép
vkhajni

hahó
csanita

Mi volt a nettel???
csanita

Incike,
Nekem is teleszaladt a szemem könnyel, amikor olvastam a jóhíredet! Kép Nagyon örülök! KépKépKép

Andi,
Ne keseredj el! Látod, mostanában csapatostul jönnek a zebrák! Szerintem már a Tiétek is közeleg! Kép (és Incike megadta a tuti receptet is - és Neki lehet hinni! Kép)

Hajni
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?