Halihó Csajok! <font color="0000ff">Megvagyok én is, és már régóta akartam írni, de az az igazság, hogy fogyókúra téren nálam sincs haladás
Én 56 kg-on stagnálok, de szerencsére nem jönnek fel a kilók
Mindig úgy gondoltam, hogy ha végre elérem az 55-öt, akkor jövök, de látom, hogy ez egyenlőre nem megy
Mindegy, azért ez sem rossz, és hát még ezerrel szoptatok, ezért erőltetni sem akarom a dolgot.
Látom többen is hiányoltatok, sőt az egész "régi" stáb hiányolódott, aranyosak vagytok nagyon
Minden új sorstársat üdvözlök itt nálunk, remélem most már pörgősebbek leszünk
</font>
Dirtha, hajvágás
Én is kiváncsi vagyok ám a végeredményre! Biztos nagyon csini a rövid haj, és legalább hamarabb megszárad hajmosás után
Na jó, nem csak ez az egy előnye van
Ildikó, üdv újra itt!!!!! Végre megvagy Te is, és beindítod a topicot
Légyszi-légyszi pletyózzál, meg írj sokat a csemetékről, az új házról, mindenről. És tegyél fel képeket
A Norbit én is próbálgatom, de - mint ahogy írtam is - nagy haladás nincs vele.
Szirom, hajrá-hajrá, most kell belehúzni, mert pikk-pakk itt az esküvő
Küldök sok pozitív energiát, hogy legyen kitartásod! Ja, valaki nekem is küldhetne egy kicsit
Kati, a ww-n én is sokat gondolkodtam már, nagyon tetszik
Voltál végül a találkán? És hol van ez helyileg?
Motiot, hogy vagytok? Ugye nem lett beteg végül Ábel? No és hogy állsz a futással?
Györesz, Te is nagyon régen jelentkeztél, és még februárban kérdeztél tőlem, én meg most válaszolok. Bocsi a késésért
Szóval én is először a Norbi Update-et kezdtem el, és rá kb. 2 hónapra a tornát. Az Update elején nagyon fogytam, torna nélkül is! Az általam végzett callanetics torna amúgy sem okoz súlycsökkenést, hanem alakformáló, főként azért csináltam, hogy szépüljön a testem a fogyi mellett
Nekem nagyon bevált, de most már más mozgásra vágyom.
<font color="0000ff">No egyenlőre ennyi, tudom hogy nem írtam mindenkinek személyesen, de már extra késő van, és még egy másik topicba is szeretnék írni. Még annyit, hogy mi Zsoltikával 1 hétig voltunk Szentesen anyóséknál
És minden nap futottam! Van ott egy szuper liget, kb. 1 km-es köröket lehet róni, én 3 körre álltam be, először iszonyú izomlázam volt, aztán az szépen elmúlt, és annyira jólesett a futás, hogy én azt el sem tudom mondani. Itthon is szeretném folytatni, csak kicsit nehezebb megoldani, hogy ki vigyáz Zsoltikára.
Sziasztok,
Gabi</font>