Hello,
a barna dolog nekem uj, azota van amiota abbahagytam a fogamzasgatlot, legalabbis elotte nem volt, most legutoljara egy nap barna valami aztan egy nap mensi aztan egy nap vegyes
En se tudom mi ez, de szerintem nem normalis, ha nekem 15 evig nem volt ilyen. A hormonvizsgalatra ra fogok kerdezni, mert valami gondom van az tuti, egyszeruen nem tudom kipihenni magam, ha 12 orat alszok akkor se. A rakszuresnel (PAP teszt), bakteriumokat neznek, tehat lehet mas enyhe fertozes jele is, ha egyszer kijon pozitivan, akkor par honap utan ugyanazt megismetlik, aztan ha az is pozitiv akkor tovabbi tesztek. Mivel az elso pozitiv mas korhazba volt nekem, gondoltam a lelet ellenere ez a doki csak megnezi ketszer, na most a masodik utan jott a level, hogy pozitiv es kerjek idopontot juniusra. Valoszinu jovoheten elmegyek a korhazba es kerek egy masik dokihoz idopontot, mert nekem nem tetszik valami
. Nem attol felek, hogy holnap meghalok, de szeretnek tobb gyereket, persze, hogy aggaszt a dolog. Az interneten sokminden van ezzel kapcsolatban, tobbek kozott ketszer megismetelt pozitiv PAP teszt utan szovettani vizsgalat kell, lehet az lesz legkozelebb, de miert kell varnom juniusig? Szoval nem fogok varni.
Te miket hallottal hormonokkal kapcsolatban?
Eniko