Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Ezt találtam:
Dél-budaiak figyelem!
2005. április 8-án, pénteken 10-15 óra között bababörze lesz a XXII. Városház tér 13. sz alatt.
Az asztalfoglalás ingyenes, csupán egy régi, megunt játékot kell vinni, ami az árva gyerekek részére lesz átadva.
Érdeklődni lehet a 229-3790 telefonszámon Virág Katalinnál.

Szeretettel várunk minden eladni és vásárolni vágyót.

Kép
20170114224602

Zsanci,
nekem is a szoptatás alatt lett csíkos a mellem. Azonnal kend valami olajjal vagy zsíros krémmel! Nekem nem sok maradt belôle, de lila volt az elején!

Manóka,
nme te vagy az egyetlen, nekem 0 fészekrakó ösztönöm volt elsônél is, most is, sôt. Csodaostor nekem is kell, ha találsz.

Csak izgatásképpen: kb. félórája aprócska összehúzódásokat érzek húgyhólyag-tájon, de nem kell pisilni............................ Kép)

Bori 39+3
lakibori

Bori!
Remélem nem maradok csikos, megpróbálom kenni.
összehúzódás ügyben meg: hajrá-hajrá!!!!
Rajtatok a világ szeme!!!!
Ja, és nekem elsővel volt, másodikkal nem volt fészekrakó ösztönöm! Most csak a túlélő ösztönöm működött!!! És azóta sem rakom a fészkem...csak rombolom!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bori!
Akkor lehet, hogy kezdődik??? Hajrá!

Na megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült, akin nem lett úrrá a rendrakási-takarítási-szekrényátpakolási roham. Persze az "öthetes tervemben" ezek mind benne vannak, de csak fontolva haladokKép
manóka

Kép
Kép
manoka11

Bori!
Drukkolok neked, hátha éjjel megtörténik a te kis személyes csodád Kép!

Zsanci, Bori,
akkor mégsem mondtam akkora lükeséget Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori,
HAJRÁÁÁÁÁÁ Kép hááátha...

Neet,
áááá, annyira nem is izgalmas, szóval nehogy ezért tövig rágd a körmöd éjjel Kép
ostort szerintem népiesch-magyarosch boltban kapsz, amolyan karikás-pattintós izét... vagy szexboltban szado-mazo-ostort, ha van ilyen Kép

vera
kisün

sziasztok

Remélem mindenki jól van. Nálunk a helyzet változatlan,sőt mostanában minden este 7körül annyira begörcsöl Marcell pocakja,h szinte levegőt sem vesz annyira ordít(már nem merek semmit sem enni hátha attól van).Ez kb 2órán át tart legjobb esetben utána annyira kifárad h elalszik. Remélem nem rontom el,de mellettem alszik már a nagy ágyban mert így legalább egy kicsit többet tudunk pihenni. Most 5120gr és minnyá 2hónapos.
Ja és képzeljétek Tb kártya miatt beküldtem apát,mert még mindig nem kaptuk meg. Ott azt mondták nem csoda hiszen még meg sem csinálták elfelejtették. Jó mi? Na de ott a nőci rögtön megcsinálta és elnézést kért. Úgyhogy várhattam volna én itthon még egy jó darabig h legyen tb kártyánk.

Jucus: hogy bírod? Fiad ovis már? Mi lehet h szeptembertől beiratjuk Laurát oviba,de lehet h csak jövőre megy. Laura imádja a kicsit,bár néha féltékeny.

juji
juji

Sziasztok!

Neet: Lovasbolt, mint alternatíva ostorügyileg? Kép

Bori: Drukk-drukk Kép

Nekem sincs takarítási-rendrakási mániám... Addig hajtott a dolog, amíg össze nem raktuk az ágyat-szekrényt, berendeztük a gyerekszobát. Aztán elmúlt, mint a nátha Kép Csak főzni szeretek mostanság, tele a mélyhűtő kész kajával, egész nyáron nem kell majd főzni, hátha akkor nem lesz kedvem, időm, erőm Kép

Jó éjszakát!

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Manó11!
Hát persze, hogy talizunk, mégpedig a pikniken, hiszen oda foglaltam fuvart az autódba Kép Aztán hazafelé eldöntjük, hogy ki visz haza kit, vagy éppen akkor inkább már a H-ba indulunk együtt szülni, oké?
Gratula a betöltött 35-höz!
3000 = méhszáj csontra zárt

Pipocs!
Nem tudok most semmit, csak arra voltam kíváncsi, hogy a péntek 16 óra áll e még. Ezek szerint igen. Szóval mi ott leszünk!!!!!!!!!!

Neet!
A nagykörúton valahol a Blaha közelében van egy lovaglós bolt, ott nézz szét ostor ügyben; szerintem még a faragást is bevállalják, mondjuk monogrammal, vagy ilyesmi spec. ismertetőjellel.

Green!
Hajrááááááááááááááá.

Zsanci!
Annak idején amikor anyumnak mellgyuszija volt, akkor is apukám szívta ki; lehet, hogy bizarr az ötlet, de nem véletlenül ajánlotta a védőnőd!!!!!
Nagytesó, vagy apa állítólag hatékonyabb és célravezetőbb, mint bármelyik ipari mellszívó....a babád szopija meg szerintem megéri.

No, én el olvasni.

Jók legyetek éccakára.
Ada
ada007

Bori: hajráááááááááá
Oxy: de egy rugóra jár az agyunk Kép
ada007

Bori, nagyon drukkolok! Greenolive, neked is! Kép
gondolom már alig várjátok a találkozást, hjaj de szép is ez! aludjatok amennyit csak bírtok, amíg még lehet! Kép

Proone, neked pedig gratulálok a picibabóhoz, és kívánom, hogy nőjjön nagyra szépségben, boldogságban, egészségben! ha nem volt szimpi a doki, válts nyugodtan. én is a Vahot utcába jártam rendelésre az SZTK-ba dr. Faludi Pálhoz, őt tudom ajánlani. mesélek róla szívesen, ha gondolod

képzeljétek, azt álmodtam, újra terhes vagyok Kép a legdurvább az volt, hogy állatira örültem neki KépKép
pedig még ki se hevertem az előzőt...

jó látni, hogy a többség inkább lemond a hormontablettáról
én a spirálon filózom épp, de a dokim nagyon nem javasolta, sok a szövődmény, gyakran meddőség is

Moosejaw, Nyúl tökéletes. És olyan szép kis mandula-nyúl-szeme van Kép
kocsi: végül ABC design-t vettünk, négykerekű, bolygós, átfordítható tolókarral, lapra csukható, jó rugózású stb. - kell is a jó kis biatorbágyi földutakra...

Neet, jó a kép! szépek vagytok!
Ancsi, puszillak, gratulálok! ha kisfiad lesz, megkapjátok nászajándékba Isti Szuperszerkóját. ha lányod, akkor is, csak varrunk rá fodrokat!? nem kell szerénykedned, légy büszke menyecske! Kép, és majd tegyél fel egy esküvői képet, hadd könnyezzek

a világ legszentimentálisabb Votivja

ui, Jucus, tényleg nem tudsz jönni a partira? hüpphüpp

votiv 8)
votiv

Kérdés:
Mamák, mikor vágtatok először hajat a lurkóknak, és mivel?
Istinek rettenetes bundesliga frizurája van, meg hátul középen egy tonzúrája is, gondoltam rendbe hoznám, de persze így is imáááádom

votiv 8)
votiv

Votiv,
nullásgéppel vágtuk Dóri haját (1,5 cm-es rátétpapuccsal) 2 hónapos korában, mert már kezdett dzsungel lenni Kép ez gyors, és nem sértheti meg...csak a berrrrregés zavarta kicsit, de gyorsan kiheverte Kép
kisün

Sziasztok!

Ha ismét kölcsönkapunk digitális gépet, és lesz egy kis időm, a törzsközönségnek körbeküldök majd egy aktuális képet. Ne haragudjatok, hogy ilyen bizalmatlan vagyok, de a neten sajnos nemcsak ilyen jó fejek vannak, mint ti. Vannak, akik nem bírják elviselni, ha nem vagy velük egy véleményen, és elég aljas módon képesek támadni az embert: postaláda- és jelszófeltörés, emilküldés a másik ember nevében, a szokásos trükkök. Persze ez nem a babaneten történt. Az nem érdekel, ha engem cseszegetnek, de még véletlenül sem akarom, hogy a gyerekem fotójával visszaéljen bárki. Persze lehet, hogy egyszerűbb lett volna a nicknevemet megváltoztatni, de azt meg nem akartam.

Más. Az áprilisi Kismamában benne van Nyulas Jolán és Bardóczy doktor.
orsolka

Juji!

Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni az espumisan cseppet. A mi Marcinknak enyhített a hasfájáson, rövidebb ideig sírt, hamarabb meg lehetett nyugtatni. Gondolom, nem szívesen adsz a kisfiadnak gyógyszert. Én sem, de a gyerekdoki azt mondta, hogy ez egy adott helyen hat, nem szívódik fel a vérbe, így hosszászokni sem lehet.

Szerintem ne koplalj, a hasfájás sajnos életkori sajátosság. Én csak tejet nem iszom, meg persze extrém fűszereset, és általában a száraz hüvelyeseket is kihagyom. Eleinte én együtt sírtam Marcival, annyira sajnáltam, de aztán belenyugodtam, hogy nem tudom neki elmúlasztani, a legtöbb, amit tehetek, hogy mellette vagyok simizem, masszírozom, és intenzíven biztonságot és nyugalmat árasztok.
orsolka

Lakibori! Kép
Ha nem jelentkezel be nagyon gyorsan, még azt hissszük, hogy elmentél szülni! Ha így van, drukkolunk, és siessetek haza és írj!!!! Kép

Ostor: köszi az elérhetőségek listáját. Kép

Orsolka!
Ezen néha én is elfilózom. Most már azért is rakok inkább profilképeket, azokat tudom törölni. De sztem aki genya akar lenni, az megtalálja a módját. Sajnos. Viszont meztelen képet sose teszek fel (magamról seKép), mert tényleg sok a beteg ember.
neet
neet

Jo reggelt!

NeetKép
Na igen,van itt minden...,de legfokepp mar elegem a lakasfelujitasbol.Igazabol marcsak pakolaszni kell,meg atmosni egy csomo mindent,csak hat ugye nagy pocival nem vagyok egy sprinterKép A pocira termeszetesen vigyazokKép

ManokaKép
Rajtam kitort a feszekrakasi oszton,viszont a korhazi pakkom meg sehol sincsKép

ZanzaKép
Koszonom a valasztKép

BoriKép
DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!!:o:o

OrsolkaKép
Lehetne egy keresem?Ha lesz egy kis idod Marci mellett, irnal nekem egy mailt a szulesedrol?Ugyanaz a dokim es a szulesznom is,akik Neked voltakKépBar a szulesznovel meg nem talalkoztam,csak telefonon ertekeztunkKép
A profilomban van az email cimem.
KoszonomKép

Jajaj,meg egy kerdes:es ezt az apasagit hol kell intezni es milyen papirok kellenek hozza?
Tudom-tudom,Kivancsi Fancsi vagyok...Kép

Megyek,felebresztem AzuramKép

Kriszta es Akos,aki ma 35 hetes!!!!KépKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Napsugaras, rigófüttyös reggeltet mindenkinek!

Neet, Orsolka!

Jogos a feltevés a visszaélésekkel kapcsolatban, nem elég, hogy ezt-azt kiderítenek, de ha még az arcodat is ismerik, elég nagy gázba lehet kerülni, sajnos ismerek egyéb eseteket...

Úgyhogy majd ha aktuális lesz, mailben mennek képek azoknak, akik kérnek Kép

Szép napot!

Sisotris
13+6

Ja, jó ide írkálni, legalább látom, ahogy a napok vánszorognak Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Juji!

Nálunk 3 hetes korban kezdődött a hasfájás. 2 napig bírtam nézni, a körzeti orvos Nospa cseppeket ajánlott 4 hetes kortól (na mi ezt nem akartuk), azután felkerestünk egy homeopátiás gyerekorvost (korábban a Szent Imre csecsemős főorvosa volt). 4 nap alatt teljesen megszűnt a fájdalom, de a sikítozós sírás már a 2. napra enyhült. Nagyon szimpatikus doki néni volt. Legalábbis nekem tetszett, amikor vizsgálat után azt mondta, hogy elmúlna magától is néhány hét alatt, de minek szenvedjen a pici, ha nem muszáj.

pingvin
pingvin

Szasztok.
Vaklárma volt sajnos. Pedig már majdnem beleéltem magam. Se állni, se ülni, se sehogy nem volt jó, úgyhogy lefeküdtem, erre elmúlt. Kép De nagyon köszönöm a bíztatásokat, majd visszaolvasom alkalomadtán.
Na de most már csak napok kérdése. Ma este pl. megyek a barátnôimmel rituális magzatburokrepesztô-csípôslevest enni. Ábelnél bejött.

Na, megyek, vonszolom magam egy kicsit körbe a lakásban. Kép

Bori
lakibori

sziasztok!
ma megyek dokihoz, kiderül mi is ez a sok csik a mellemen...Kép
Juji!
a mi pici fijjjunk is este 7 körül kezdi az igazi hasfájást, és akkor nyomjuk 9-ig, amig el nem alszik. Espumisan én is adtam egy db-ig, de sajnos a dobozban nem volt leirás, mert úgy kaptam a barátnőmtől, és a dobozon az volt, h panasz esetén 25 csepp. Na, én szépen minden evés után adtam is neki a 25 cseppet, amig nem olvastam a neten, h csecsemőnek 1 nap max. 25 csepp jár...Kép én meg volt,h 6x25 cseppet adtam...ettől annyira megijedtem, h többet nem mertem neki adni. Most megint fájunk. Ha van időm, főzök neki édesköményt, de sztem ez inkább placebó.
Lányok, akik megcsinálják a hordozókendő-tanfolyamot!
Majd megmutatjátok milyen trükköket sajátitottatok el??? Én a képekből nem tudom rendesen megcsinálni, és csak egyféle képpen tudom magamra kötni, de az sokszor nem teccik neki!!!
Jucus!
Most láttam a Kika katalógusban a Björn Borg féle kengurút! Hát a mi Hauckunk ehhez képest kutya füle!!! Tényleg nagyon profinak tűnik, kár, h olyan drága!!! Te hol találtál ennyi pénzért?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pingvin!
Meg tudnád irni a homeós doki nevét és elérhetőségét??? Kéne egy jó doki!
Köszi, Zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sisotris, csak nem Regősfalvinak hívják a férjedet? Nálunk annyi a különbség, hogy szülők/nagyszülők/nagynénik jönnek, de barátok nem. A Jákob lajtorjáját még kisebb koromban láttam, és én is fostam alatta Kép

Moose! Sajnos nem ua a kettő. A TGYÁSból kevesebbet vonnak, a GYED meg már adó és mittomén mi köteles, így kevesebb. De ez a 27 eFt rémisztő!!!

Neet hogy letámadja a papát az esküvői képen Kép Kép Kép . A gyedet mindig a megelőző évi átlagkeresetből számítják, úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, Neet, de nálad se lesz ez másképp, hiába emelték most a fizudat.

A KISMAMA száma tutkó, hogy kapható, igen kedves benne a dokim. Nagy büszkén mutattam a páromnak, mikor megtaláltam.

Proone! Igen, és még fotók is vannak. Kép Kép Kép

Úristen, akkor most megint mennyi betege lesz a Bardóczynak. Majd alig jutok be. Kép Úgy bánom, hogy nem tudok nála szülni a szabija miatt. Mondjuk lehet, hogy a kisnyuszi hamarabb jön 2 héttel, de azért inkább csak maradjon benn.

Bori! Hajrá!

Votiv! Lányom lesz! A superman ruha miatt bánom, hogy nem fiam Kép
Az én képemen csak a röhögéstől könnyeznél, na meg szégyenlős ribi vagyok! Kép

Orsolka! Tök egyetértek veled, engem már így is kinyomozott egy figura egy másik helyről. Megtalált itt, úgyhogy nem hinném, hogy valami személyes fotót teszek be ide valaha is.

Bkriszta! A Zsombolyai úton lévő Önkormányzatban lehet intézni!

Ancsipancsi
21 bibibibeebebe meg ündüximittoménmi

ancsipancsi

Ancsi!

Nem úgy hívják Kép Csak egy szótagos névhez (hál istennek legalább nem Tót, meg ilyesmi) nem mennek a hosszú keresztnevek szerintem, ezért lesz inkább Máté, vagy Panna Kép

Szegény, tényleg akkor lesz szabin? Ez szívás...Kép Viszont így megnyugtattál, mert mire én szülök, visszaér bőven KépKépKép!

Puszapá

Sisotris
13+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Manóka!

Nagyon boldog voltam, hogy tegnap ismét láthattuk csöpp fiúnkat!
ÉS MOSTMÁR TUTI kukis!:-)))

Nem igazán tudom, hogy a méretek jók -e ebben az időszakban de majd ezt ti jól megmondjátok!

BPD:81mm
HC:290mm
AC:244mm
OFD:100mm
TAD:76mm
FL:58mm
Grav.s. 30-31. hét

Ja és ami a lényeg a magzat fekvése Fejvégű!
manó27

Sziasztok!

Bkriszta!
Úgy döntöttem, ösztönök ide-vagy oda, jövő hét szerdáig (akkor lesz betöltött 36. hét), összeszedem a kórházi pakkot. Szerencsére venni nem nagyon kell már bele semmit, csak a lakás különböző pontjairól összeszedni.
És biztos ami biztos, ma kimosom-vasalom az első adag bébiruhátKép

Manó!
Gratula a kissráchoz, jó, hogy már befordultKép
Sztem teljesen jók az adataid, de nekem csak az én 32. heti uh-s papírom van itt, ahhoz tudok viszonyítani, nekem ezek voltak:
BPD:86
HC:3100
AC:254
OFD:102
TAD:81
FL:63

Szóval ha azt vesszük, hogy 1-2 hét a különbség a babáink között, akkor ez teljesen jónak tűnik (az én "adataimmal" a doki meg volt elégedve). A súlyát nem mondták?

Manóka, aki ma megkezdte a 36. hetetKép

Kép
Kép
manoka11

Sisotris! és a Pannát hogy képzelted? vagy ez a név már anyakönyvezhető így, hogy Panna? mert ha igen, akkor én is meggondolom. engem a nagymamám folyton Pannának hív, de ugyebár a nevem becézése...

kis mázlista vagy a dokival kapcs., de ne örülj, mert ősszel is szokott szabin lenni, meg télen is Kép . majd beszéld meg vele, de ráérsz. elméletileg egy tökjófejűberoké dokihoz irányít át szabi alatt, de hát mágse ő...

ancsipancsi

Mano!

Ránézésre jónak néz ki az eredmény, mi a 35. héten voltunk, akkor azt mondta a szonográfus, hogy átlegos méretű, súlyú baba.
BPD:90
HC:326
AC:293
OFD:106
TAD:91
FL:67
Az a lényeg, hogy fejlődjön, igazából az arányok nem lényegesek, pl. korábban jó nagy fejecskéje volt, most már hozzá nőtt a többi Kép

Bori!
A csípős tényleg bejön? Úgy gondoltam, kivárjuk a 40-et, aztán jöhetnek a praktikák!

duo 37+5
duopack

Ancsi!
Lehet, nem tudom, de a tgyesem több lett, ezért gondolom nagy naívan, hogy majd a gyed is. De mindegy, annyi lesz amennyi, előre úgyse lehet tudni, és mit idegöljem itt magam jóelőre. Elég bizos nem lesz, azt mondják, a pénz sose elég: vagy túl sok, vagy túl kevés. Kép

1 milliárd a lottó. Hm.

Papát kénytelen voltam letámadni azon a képen, már nagyon virgonc volt, el kellett kapni egy (két) kép erejéig. Kép Kép Egy story még a képhez: azon kikötőben 8 éves koromtól bámulásztam a hajókat (akkoriban még kapitány akartam lenni)és ím, húsz év után engem bámultak a hajósok. Kép Kép

Lakibori!
Te meg tód, kit ijesztgessé'! Kép
neet, aki-nem-lett-hajóskapitány
neet

Duo!
A kitolás pillanatában rájössz, milyen nagy is az a fejecske... Kép

Csajok!
Megálmodtam a találkozónkat! És ez még mind semmi, de egyikünk beharangozta, hogy ikreket vár, de csak egyet. Kép Ezt ott el tudta magyarázni, de most én már nem tudom. Egy hatalmas asztalnál ültünk, és rengeteg kaja volt. Kép Aztán Eszter nyekergett, h éhes, és felébredtem erre.
neet
neet

Bogárka75!
Dehogy bántottál, meg. Elvileg szólásszabadság van vagy mi feneKép

Ja és nem bántani akartam a Balcsit, bármelyik természetes vizet felhozhattam volna.

Ja és köszönöm a kocsis-etetőszékes válaszokat!
Most megyünk sétálni!

beat
beetrix

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Végre jelentkezek én isKép
Bár már viszonylag régen szültem, március 21-én, de csak most lett időm jelentkezni. Köszi a sok gratulációt, és Bronconak pedig a közvetítést.
Ruz,
Bocsi, hogy uccsó nap már nem tudtam benézni hozzád, csak nagyon sűrű volt az a délelőtt, aztán jól kiment a fejemből, hogy megígértem, hogy még benézek. Remélem, jól vagytok, és jól bírod, meg Te is Meli.
Nálunk még vannak cicis nehézségek, azaz, hogy eléggé fáj a szopizás, de remélem, hamarosan elmúlik.
Most csatolok egy képet az én kis szépségemről!Kép
Csibe
Kép

Kép

Kép
csibe26

Csibe!
Igazi kiscsibe!! Kép Gratulálok!!!
neet
neet

Csibe!
Naggyon aranyos, tényleg csibés!
duopack

Sziasztok lányok!
Tegnap voltunk doki néninél. Gréti baba 2 hét alatt megint csak 200 grammot hízott, így most 2 hónaposan még csak 4450 gramm. A védőnő megint rámhozta a szívbajt, hogy ez nagggyon-nagggyon kevés. Úúútálom. Amikor először jött hozzánk akkor meg azzal ijesztett rám, hogy a baba köldöke be van gyulladva, óránként mérjem a lázát és nézzem a piros gyűrűt a köldöke körül, mert lehet hogy vérmérgezést kapott. Fél napot bőgtem, hogy milyen gondatlan anya vagyok. És közben meg semmi baja nem volt Grétinek.
Na, szóval, a doki szerint meg ez egy ilyen gyerek, neki ennyi lesz a hízási üteme.

zsanci! Mi van veled? Ma reggelre nekem is bedurrant ugyanaz a cicim, amelyik a múltkor megyulladt. Csak most a másik oldalon és nem lettem vele lázas. Kb 4 óra alatt masszíroztam ki belőle a bazi nagy csomót.

Miylen kengurut érdemes venni. Tegnap néztünk Brevi-, de azt hátra nem lehet tenni. Ez a Kikás BabyBjörn hátra is tehető?

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi!

Igen, lehet a Pannát anyakönyveztetni, ismeröncök mondták.

Dokiban meg bízom, hogy csak nem megy másfél havonta szabira... Az már luxus lenne KépKépKép De majd hétfőn megdumálom vele, hogy ugyan maradjon már Kép

Csibe!
Nagyon szép babci, gratula hozzá!

Neet!
Lottó ötöst nem elvinni, mert mi pályázunk rá! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csibe, aranyos a Kiscsibéd!

Neet, a hőn imádott Balcsidon készült a kép? Kép

Sis! akkor mi is meggondoljuk a Pannát Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Nekunk is Panna csajszink lesz, sooot meg ugy is lehetne anyakonyveztetni,hogy Panni.

Csibe
Nagggyon edes! Kép

Egyebkent ez az "Apa szivja ki a cicit" nem egyedi dolog. Mar sokszor hallottam,hogy ez segitett. Nem tul szexualis, de nem is az a celja Kép

Neet
Mar nagyon keszulsz latom... Kép Ja este igyexem irni! CSak mostanaban egesz nap kint logunk!

Hizas
Ha picit is hizik a baba NEM KELL AGGODNI!!!! De tenyleg, nem hizhat-fejlodhet mindenki a nagy konyv szerint!El kell fogadni es kesz!

Asszem ennyi, megyek pihizni.
Ja, Ada
2o-ika?

SZiasztok
Norka (34 plusz 1 )
norkini

Juji!

Soma jól van,imádja Pannát csak kicsit hisztis lett!Még nem óvis nem is akartam beiratni de Ő most azt mondta,hogy óviba fog járni.Voltunk a munkahelyemen(óvi)és mindig nagyon jól érzi ott magát.Szóval ide a szomszédos óviba beíratom aztán heti 1-2x majd leviszem.

Votiv!
Igaz a hír,valszeg nem tudok elmenni.
Nem tudsz nekem egy febr.19-i újságot szerezni?

Zsanci!

Kengurut a Neten lőttem.

Lindi!

Hátra nem tehető.Nekem van egy felesleges LAFUMA kengurum,csont új.Az új ára 8490Ft volt,ha valaki kéri,jelképes összegért szívesen átadom.

Jucus
20170114224602

Ancsi!
És ki ez a "tökjófejűberoké dokihoz"? ő is olyan sármos, mind a Bardóczy? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja:Most jöttünk haza a szemklinikáról,ahol Pannának(született:Terjék Panna JuditKép)anykönyvezve,átmosták a könnycsatornáját.1 perc sem volt és utána meg is nyugododt rögtön.

Jucus
20170114224602

Csajok!

Apa most mondja,hogy elvisz minket a talira majd.MIkor is lesz pontosan?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Engem érdekelne a kenguru. Hogy-hol tudom megnézni?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Jucus: Igazán nem lett volna gond, hogy ha én vittelek volna, de ha apa ráér, az más Kép
Akkor van még 1 pocakos helyem, vagy ha kell, akkor a nagyautóval (busszal) még 4 helyem a talira! (ápr 27, 15:00-tól)

Csibe: Szép a KisCsibéd Kép Gratula és kitartás!

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Lindi!
Még itt vagyok, du megyek dokihoz, majd ő megmondja, hogy megmaradok, vagy jobb, ha elaltatnak...Kép
ja, és nincs már lázam sem!!! egyébként a csikok sztem nem stirák, mert az ereim mentén haladnak, olyan, mintha visszerek lennének, csak pirosak!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
örülök, hogy jöttök! És gratula Pannának, amért olyan ügyi volt!
Csibe!
Én is csatlakozom a többiekhez: nagyon szép a kiscsibéd!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, Lindi!
Olyan, mintha uaz lenne a védőnőnk!!! Kép
De ne parázz miatta! Nem értenek hozzá!!!Kép
Viszont, ha kell még a barátnődnek tej, lehet, h lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A múltkor említettem neki, de azt mondta, ogy csak az enyém kellett volna neki, mert engem ismer. Így most kapja a tejet fűtől-fától, ki tudja mikorit, lefagyasztva, sterilzálva (anyatejgyüjtő állomásról). Sajna!

KépKép
KépKép
lindicita

Norka!
Nem felejtettelek ám el, csak tegnap az NST-n csak 13-ra, egy héttel előre adtak időpontot...megpróbálom telefonon a 9 órát 20-án....de már csak holnap tudok telcsizni, mert mára már bezárt a bazár.
ada007

Lindi!
Igaza van a barátnődnek!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?