Sziasztok!
Egyelőre nem tudok belépni a régi azonosítómmal, úgyhogy újat csináltam
Nincs otthon gépem, (ezek szerint még mai is bejöttem dolgozni
). Nem bírok addig otthon maradni, amig nem tudom pontosan, hogy az tutira segít!
Humi
nekünk a CRL csak 7 mm és a petezsák a 12. Ez aggasztotta a dokit. Ezt találtam a neten most:
Lányok
esetleg elolvasnátok? Nekem semmi, de semmi tünetem nincsen, a cicifeszülés és hasszúrkálás is enyhül. Ha tényleg az a baj, amit itt írnak, akkor a 3*3 utro vajon segít? Jövő héten szerda este megyek egy másik dokihoz, addig nem tudok mit csinálni.
"Az első 10-11 héten a progeszteron elégtelenségét okozhatja az, hogy a trophoblast nem termel elég HCG hormont, vagy az, hogy a sárgatest nem válaszol elegendő progeszteronnal a HCG jelenlétére. Ennek az lehet a tünete, hogy az anyának nincs reggeli émelygése, hányingere. Ebből azonban nem lehet egyértelműen progeszteronhiányt megállapítani, mert mindegyik nő más mértékben érzékenx a HCG-szintre. A HCG alacsony szintjét vérzés is kísérheti (nekem semmilyen vérzésem se volt 56 napja
). Az első trimeszter végére a méhlepény elég fejlett lesz ahhoz, hogy átvehesse a progeszteron termelését. Ekkor a sárgatest elhal, s nem termel többé progeszteront. Ha azonban ez a két esemény nincs szinkronban, akkor csökken a progeszteronszint, a méh összehúzódik, s kilöki a babát. A vetélés kockázata csökken a terhesség előrehaladtával, azonban az első trimeszter végén egy kissé megnő. Ha a hormonszinttel van a gond, akkor a magzat hiába egészséges, a méh kilöki őt."
Úgyhogy elkezdem szedni ezt a gyerekaszpirint, hátha ez segít.
Nettke
Nagyon köszönöm az aggódó szavaidat. Ma reggel a férjem megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Túl jól. Válaszoltam. Nagyon drukkolok nektek hétfőre! Még írok priviben később.
Dodo
köszi neked is. A téli topikot nem akartam ezzel zavarni
Én is viszem a babát a 12. héten a Praxisba
(Magától még úgysem tudna elmenni
)
Minyu
Nagyon szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen Nándival!
Lányok
előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat.
Noémi
8+0