Új privát üzeneted érkezett!

Mi is amikor beszélünk róla, akkor mindig az a konklúzió, h akkor csináljuk most gyorsan (mindenhol!!! Kép), mert most még lehet! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Lassan meglesznek az ajtók ablakok, úgyhogy a házikót is fel lehet avatni Kép. Már alig várom.

Kép

Kép
vkhajni

Na ja Hajni, minden helyiséget külön -külön!

Kata!Ne gummizatok, az nem lehet jó!!Én most vagyok 24 éves de életemben nem csináltam gummiban.Kép
nicola79

Én meg világ életemben utáltam a gumit. Mindig éreztem a szagát Kép, meg hogy bennem van Kép. Jó nekünk soha nem volt pénzünk ízesített-illatosítottra Kép.
Persze, még a WC-t is fel kell avatni Kép. Az is igaz, hogy most csak 3 helyiség van az egész házban, de úgyis mégegyszer végig kell menni, mert a járólapot, meg a szőnyeget is fel kell KépKép. Jajjj, már ne beszéljünk többet erről, mert délután megyünk ki a telekre, és mit fogok én ott csinálni?
Kata, különben én azóta is várom a történeteidet Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is várom!!
nicola79

Nicola, nem vagy már megint szemtelen velem? Mindenhol ott akarsz lenni? KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!Voltam dokinál,vérvételen meg uh-n.Meg repedt a tüszőcske,ugyhogy most mindent bele lesz este.MÁr hívtam a páromat siessen haza,csinálok neki fincsi ebédet.A többit pedig nem árulom el.
Proone!!Örülök,hopgy minden ok.Jó az a kép nagyon.Nagyon jó idő van csajok,remélem hétvégére is marad.Mennénk valamerre kirándulni.
csanita

Anita, akkor hajrá Kép. Ez nagyon jó hír.
Nálunk esni fog az eső péntek szomban. A www.met.hu -n minden település időjárása megvan lebontva napi három részre. Nézd meg, általában bejön.

Kép

Kép
vkhajni

Anita ezek szuper hírek!
Veled leszünk este, mindent bele!Kép
Hajni én nem is vagyok olyan.Kép
Csak én is szerteném hallni Kata jóó kis történeteit!Kép
nicola79

Huhúúúúú, csajok szépen belementünk itt a dolgokba! Kép Hajni, aztán tessék beszámolni, mi volt a házikóban!!! Kép
Amúgy én is azt szoktam mondani, amikor a szemetest ürítem, h le kell már vinni, mert az egésznek gumi és ge.i szaga van... Kép
Én sem szeretem a gumit, de jobb a békesség (az én múltammal meg aztán pláne! Kép). Nem vagyok egy hipohonder (nem tudom, hogy kell leírni...), de egy kicsit azért tartottam a mindenféle betegségektől. Szóval én régebben is gumiztam, mert ugye jobb félni... És amúgy is praktikusabb volt így, mert ugye gyógyszert nem akartam szedni sosem. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

És szerinted azt nálunk fogod hallani? Kép.
De azért az már nekem is sok, hogy most meg Anitával csalsz meg minket Kép

Kép

Kép
vkhajni

Igazából nem voltak olyan nagy történetek...
- A mostani pasimmal voltunk egyszer a Városligetben a Vajdahunyad vár környékén sétálgattunk. Már este volt, alig lehetett látni, de elég sok ember mászkált. Bementünk egy 'zsákutcába' (egy kis ösvény, ami egy fáig vezet) és ott nekikezdtünk. Én mondjuk kicsit féltem az egésztől, mert a bokor másik oldalán mászkáltak az emberek. És ha nézelődnek, akkor akár láthatnak is bennünket. De senki nem nézett arra, viszont jött 2 nénike egy kutyussal (egy fekete spániellel) és a kutyus bejött a 'mi utcánkba'. Nnnna, akkor azt hittem, itt a vég, mindjárt utána jön a két vén szatyor és nekiállnak sipítozni... Kép De nem jöttek, scak hívták a kutyust. Aki körbeszaglászott bennünket, majd ment a gazdijához. Kép

Elsőnek elég?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Akkor tudjátok mit, otthon leszek az uracskámmal elfoglalva, és oda aztán nem jön senki!!!!KépKépKépKép
nicola79

Hajni, ma kkor eksön-nap van??

Kata, jó volt jöhet a következő!!KépKépKép
nicola79

Kata, de már döntöttél, a mostani pasid mellett telepedsz le, akkor most már minek??
Igy soha nem lesz kis Katika!!KépKépKép
nicola79

Kata, nekem tetszett. Én ezekhez nem vagyok elég bátor Kép. Vagy még nem volt olyan aki belevigyen ebbe???

Nicola, szerintem nagyon mérgesek leszünk Katával. Te beférkőzhetsz hozzánk, minket meg kitiltasz magadtól. Most duzzogok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita,
Mennek a drukkok!!!! Kép

Proone,
A Te férjednek ma van a névnapja, ugye?! Boldog névnapot Neki! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Na jó gyertek de csak egy éjszakára...
28 nm-en csak elférünk ...hányan is...hozzátok a pasitokat is?KépKépKép
nicola79

Nicola,
Hééééééé!!! Tényleg nem szép dolog ám, h bennünket kizársz a házaséletetekből!!! Kép

Hajni,
Én meg lassan azt mondom, h MÁR nem vagyok elég bátor ezekhez a dolgokhoz. Mert régebben pl. egyáltalán nem zavart, h esetleg rajtakapnak bennünket idegenek, de volt tavaly egy olyan szitu, h a rendőrök jöttek, mert azt hitték, h akcióztunk (közben tényleg Kép - a pasimon pl nem is volt alsógatya, az ott figyelt a kezemben KépKépKép), és engem akkor az zavart, h ilyen kis nyikhaj rendőröcskék azon vigyorognak, h esetleg mi ott szexeltünk.... Áááá, nem tudom jól elmondani, de az a lényege, h ne ennyi idősen büntessen már meg a rendőr közszemérem elleni cselekményért. Kép
Értitek, amit akarok, vagy nagyon bénán fogalmaztam?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ha akarod visszük őket is Kép. Akkor ezek szerint 6-an Kép. De valami jó műsort kitaláni ám Kép

Kép

Kép
vkhajni

Húhaaaa!
Itt készülőben van egy tömegszex, ha jól értelmezem a dolgokat! Kép Csak tudjátok, mire kell ilyenkor odafigyelni?! Hogy ki ne maradjunk belőle!!! Kép
Szóval hova kell menni?! KépKépKép
Jaaaa, ilyenben is volt már részem... Kép
Nem baj, h belelkesedtem, ugye?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jaaa, egy régebbire:
Nicola,
Én nem akarok kis Katikát! Kép
Amúgy meg azért gumizunk, mert nem tudnánk hova tenni azt a szegény gyerkőcöt...
De igen, azt gondolom, h már kiéltem magam KépKépKép és most már kikötök a mostaninál. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hú Csajok, olyan szépek ezek a páfrányok...
De most nem tudom ilyenkor mi a teendö. :-)
Már úgy értem, hogy ma van az első, nap, hogy páfrányos vagyok, és nem tudom hogy akkor meddig várjak, ha a tutira akarok menni...
Hogy van ez ilyenkor? Akkor most elvileg van 5 nap akciózni, ugye?

Kép
Kép
banya1

igen, ma akciós nap van. Most vettem észre, hogy erre a kérdésre még nem válaszoltam.

Kata, szerintem tökéletesen leírtad, legalábbis én értem mire gondolsz Kép. Én félek, hogy ismeretlenek ránk törnek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Igen, most van egy pár nap. Én azt javaslom, hgoy mostantól kétnaponta akciózzatok. Akkor mindig lesznek benned élő katonák, akik tudnak startolni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Pedig Te még fiatal vagy! Neked még nem kellene félned az idegenektől! (mi rosszat tehetnek Veled?! Kép)

Lelépek ma 4kor, de addig még írjatok!

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, már haza mentél úgyhogy majd én is írok neked egy jó történetet holnap. Nem tudom mennyire fog tetszeni nektek, de nekem jó volt, az a lényeg Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na nem sokat írtatok sziasztok!
Ma nem boldogítalak benneteket megyünk Pestre a Construmára.
Nem jön még valaki?Kép
Milyen volt a tegnap estétek?KépKépnekem jó!!Kép
Képzeljétek teljeskörű vámellenőrzés lesz két hét mulva...már most ugy félek aludni sem nagyon tudtam..Kép
nicola79

Sziasztok!

Hááát, elég nagy pangás volt itt este... Vagy megint nem működött a net?
Hol vagytok csajok?
Ma meg Nicola sem lesz...
Remélem, Hajni, azért Rád számíthatok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja, és Hajni,
Várom a történetet!!! Kép
kata1977
Hatvan

Kata, rám számíthatsz, bár fel kell mosnom, meg mosnom is kell, ráadásul még vasani is. Ja meg körömpörköltet főzők. De megpróbálok minél többet itt lenni Kép Most csinálom nektek a táblát

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szóval, nekem kinti kalandom csak egy volt. Egyszer az exemet kísértem ki. Mindig leültünk a lépcsőre búcsuzkodni. Itt anyuéknál úgy van a ház, hogy bejössz a kapun és fel kell menni úgy 9 lépcsőfokot az ajtóig. Szóval az utcárol csak a tuják takarnak, és csak egy két éjszakai járókelő mászkált az utcán, remélhetőleg saját magukkal voltak elfoglalva Kép. Mondjuk nem láthattak volna sok mindent, mert rajtam rövidgatya volt, rajta meg farmer Kép. Nekem a rendőrök eszembe sem jutottak, csak a szomszédok.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi! Kép
Tetszett! Kép
Mondjuk asszem, a szomszédoktól is tartanék... Főleg otthon a szüleimnél! Kép
kata1977
Hatvan

Pláne hogy az egyik szomsziéd a keresztszüleim KépKép. Akkor nem is vagyok olyan félős???? KépKépKép

Na, megyek berakok egy adag ruhát, meg elmosogatok. Sietek vissza hozzád. Addig írj valami jót, amiről dumizzunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kaptam emilben:
Póz és fogamzás
A nemi öröm kedvezően befolyásolja a termékenységet, mert endorfin termeléséhez vezet. Ez a hormonhoz hasonló vegyület elősegíti az orgazmust. A csúcsponton, az izomösszehúzódások következtében, a spermiumok egyre mélyebbre hatolhatnak a méhben, s onnan már nincs messze a petesejt. Persze nemcsak az átélés intenzitása, hanem a szeretkezés közbeni testhelyzet is befolyásolja a megtermékenyülést.
- A misszionárius pózban a sperma nagy része az aktus után visszafolyik. Ha a nő felhúzza térdeit, és ezáltal megemeli a medencéjét, valamelyest javul a megtermékenyülés esélye.
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
Mindegy, hogy ki melyik pozíciót részesíti előnyben a párjával. Csak arra
kell figyelni, hogy a hímivarsejtek számára megfelelő körülményeket biztosítsanak a célba éréshez. Hatásos az is, ha aktus után a nő egy ideig még fekve marad, és párnát helyez a medencéje alá.

Az is benne volt, hogy ha a hő emelkedik a fogamzás szempontjából fontos peteérés már megtörtént

Kép

Kép
vkhajni

Kata, most láttam hogy kihagytam egy hozzászólásodat. Mesélj csak arról a tömegszexről!!!!!!

Kép

Kép
vkhajni

Kíváncsi vagyok mi lesz, összeraktam a szürkéket meg a barnákat. Remélem semmi nem fog Kép. Vagy max megint lesz mindenkinek új ruhája KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kataaaaaa, azt hittem te itt leszel, azért kérdezted,hogy számíthatsz e rám. Erre csak én írok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsika, csak volt egy kevés melóm... KépKép
Jaaa, és ami még viccesebb: elhoztam az a slusszkulcsot! Kép A pasim meg otthon békésen aludt. Kép Az autó meg a ház előtt! KépKépKép

A tömegszexről: hááát, voltak ilyen dolgok is az életemben... Kép Mi érdekel konkrétan? Kép

Milyenek lettek az 'új' ruhák?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Még nem tudom milyenek lettek, most raktam be őket Kép.

Konkrétan minden érdekel. Mennyi a tömeg, mindenki mindenkivel, vagy mindenki a sajátjával? Egyátalán, hogy jön ez, vagy konkrétan tömegszexnek volt szervezve?

Szegény lányok nem jönnek, mi meg megint ilyenekről beszélünk. Teljesen el lesznek borzadva, ha meglátják Kép. Lehet hogy kéne nyitnunk magunknak egy külön topikot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Igazából ezek nem is voltak igazi tömegszexek (a klasszikus értelemben), mert lány csak én voltam! Kép Meg sok-kevés pasi. Kép Így aztán nem mindenki mindenkivel, hanem mindenki velem. KépKépKép

A csajok meg magukra vessenek! Kép Szerintem meg lassan kitehetjük a 18-as karikát. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Elolvastam az előző írásomat és olyan jót röhögtem! Kép
Képes voltam egy mondatba összehozni a 'tömegszexet' és a 'klasszikus értelmet'. Kép
De egész jól bírták egymás mellett. Kép
kata1977
Hatvan

Akkor csak neked volt tömeg, a fiúknak nem annyira Kép. Szerintem én nem annyira vennék rész ilyenben, el tudom képzelni, de elég félénk vagyok Kép. Bááááár a fene tudja.

A ruháim megtartották eredeti szinüket. Nagy kő esett le a szívemről Kép. Ráadásul mindent összepacsáltam, úgyhogy kézzel moshattam az olyanokat amiből csak egy két darab volt Kép. Nagyon profi vagyok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A fiúknak max. a tömegverekedés jutott... Kép
Meg persze éééén! Kép
Rólam sem sokan képzelnék ezt el, aztán látod! Kép
Ki lehet próbálni! Én végülis nem bántam meg. Kép Igaz, ma már nem csinálnám, de akkor nem volt az olyan rossz! Kép Hiszen ha rossz lett volna, akkor nem csináltam volna többször is! Kép

Ügyes vagy, h nem kevertél új színt a ruháknak! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Csajok
Kicsit tényleg eltér a topik címe "babát akarok" meg amiről ti témáztok. Dehát ahogy gondoljátok!

Hajni
Szerintem nem félénkség hogy te ilyenben nem vennél rész, én sem szeretnék ilyet átélni. Szerintem nagyon gáz. Mindenkinek van elképzelése hogy , hogy is élje az életét, és ez nálam nem fér bele. Nem tudom elképzelni hogy a férjem barátai megkettyincsenek, idegenek meg aztán főleg.
Vendég

Ezek a bulik így vannak megrendezve? Vagy ez egy normál buliból alakult ki?

Köszi a dícséretet, lassan tényleg háziasszony leszek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Alina, szeritnem mindenki másképp gondolja. A mai eszemmel én sem tudom elképzelni, de néhány évvel ezelőtt kis unszolásra tuti benne lettem volna. Ezért se elitélni, se isteníteni nem kell senkit. Akinek ez tetszik miért ne csinálja, az a lényeg hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.

Kép

Kép
vkhajni

Alina,
Ez a Te véleményed.
Nem a férjem barátairól van szó, ha figyelmesen olvastál (ráadásul férjem sincs...). És nem a mostani szituról. Attól mert most babát szeretnék, attól a múltamban lehetnek ilyen sztorik. És azt gondolom, h én nem leszek azon nők egyike, aki 35 éves korában (2-3 gyerekkel) rájön, h ő nem is élt még és szórakozásra van szüksége, ezért elhagyja a családját. Én kiéltem magam 22 éves koromig, és semmi olyat nem tettem, amivel esetleg mások vagy a saját magam egészségét veszélyeztettem volna (mert pl. drogozni sosem vágytam...).
Ez pedig az én véleményem...
kata1977
Hatvan

Kata, bocsi, nem akartam rosszat. Igazából nem gondoltam, hogy hozzászolnak olyanok akiket nem érdekel a téma. A lányok itt mindig átugrották, nem foglalkoztak vele. Tényleg bocsi, többet nem kérdezek.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?