Sziasztok!
Már annyiszor akartam, de tiszta zizi vagyok. Szóval minden szülinapos babónak, aki mostanában ünnepelt (voltatok egy páran, bocs, ha nem sorolok fel mindenkit), nagyon boldog szülinapot kívánok!
Ekcéma: nekünk is van/volt és tény, hogy azóta van, hogy megkaptuk a 15 hós oltást. Azelött semmi gázunk nem volt. Azóta már volt gombánk, hólyagos fenék, ekcéma. Nálunk is krémezés volt/van, semmi kence-fice, max. gyógyszertári, na és no tejtermék...
Azt mondjuk nem értem, hoyg akkor hogy kap a gyerek kalciumot? Nyomjak bele vitaminokat?
Kangi!
Köszi a bókot!
Én mindig Julcsin derülök jókat (persze csak utánad), hogy milyen speak-eket vág le
A füvet, csatlakoznék Ildihez, a föld függvényében (barna, feketes, homokos, vegyes, stb) ellenörízni, hogy mennyire nedves. Amúgy mi is vetettünk már és minden du.-este meg van locsolva. Ilyen idöben meg kifejezetten szükséges, mert 1. felszedik a pipik (hogy Ilangot idézzem), 2. ha nem sikerült jól a döngölés elfújja a szél
Szal sztem a locsolás mindenképpen kell, mert víz nélkül nemigen fog kihajtani. Persze a locsolás intenzitása, nem olyan mint egy nyári idöszakban, de azért napi szinten ráfér. Kivétel lehet ez alól a 40 napos esö idöszaka
Maci!
Kössz az infót. Hát ha jól tudom a körzetinél kell beutalót kérni, nem? Megyek én is mert ez már nem állapot, eléggé kivagyok már miatta... Örülök, hogy Te már a végén vagy, de ha jól emlékszem ez nem volt egy rövid menet nálad
Beu!
Hatalmasat nött Lörinc, igazi kispasi
Jó a csukája
Én valami csajosat keresek, ami nem túl csicsa, de mégsem túl fiús, na és persze nem 15 e-be kerül...5let, lányos mamik? Bocs, Beu
Ellike!
Tuti szép kismami vagy, ne parázz már a kilókon
Igaza van Kanginak két kislurkó és búcsút mondhatsz nekik
Amúgy elfelejtettem mondani, hogy a körbe-körbe karikázós Kevin nagyon cuki
Franyó, Kangi!
Ügyes csajok!
Ilang a bilit eccerüen ignorálta... Egyböl WC szükítövel kezdte és már papírral ki is törli a nuniját
Csak egy a gondom, hogy még sosem sikerült semmi, de órákig ülni a budin azt már most tud
Apja lánya
Franyó ne izgulj alakul ez majd!
Norka!
Mi van Veletek?
Andi!
Veled mi van? Hogy bírod itt a végét? Kinek sms-ezel, ha megvagy? Lehetnék én esetleg?
Na megyek lassan mert kicsit elfáradtam a nagy levegözésben
Puszi,
Tündér