Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Húúha! Nagyon sokat kimaradtam.
Nem győzöm visszaolvasni a topikot.
De remélem sikerülKép

Zsebi!
Szorítok!

Természetesen Mindenkinek!
Csak még tényleg nem tudom, hogy ki hol tart.

Jó éjt! szép Babás álmokat!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Megvolt a transzfer, hármat kaptam vissza, a többieket tovább viszik, hátha lesz fagyi lesz belöle. Most pár napig pihenek, aztán jelentkezek, a tesztelöknek Wish, Kriszta, Kagyló megy a drukk ezerrel.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Most sikerülni fog, sikerülnie kell neked! Aztán sok folyadék és fehérje. Kapaszkodjatok Zsebibabák! Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem nagyon reagáltatok a kiskutyás történetre, ezért most mellékelek képeket, hogy Mazsola és Tádé valós élménnyé váljon.
Mazsola a sötét-fiú, Tádé a tarka-lány.

Nyugodalmas jó éjszakát Nektek.
Zsebi, Renóca, Kriszta, Wish,
Nyugi, Enni a zebratápot rendesen, folyadékot lefetyelni.
Üdv Farkasok JKépKépKépKép

Kép
farkasok

Sziasztok,

Zsebi,
Hajrá a kis zsebiknek KépKépKép: Nagyon drukkolok nektek. Pihenj sokat, küldjük az energiát++++++++++++++++++++++++ a tapadáshoz.Kép

Wish,
Kitartás neked vasárnapig, bizz benne hogy a második teszt zebrás lesz Kép Sajnos mi mindannyian tudjuk milyen érzés, de a reményt soha nem szabad elveszteni !

Farkasok,
A hasonlat jó volt Kép A virágokat igenis minden nap várjuk, sőt követeljük Kép
A kutyák beagle-ek, kérdezi a párom....már nem tudtam visszakeresni a multkori történetig, ami emlékszem nekem amugy is elég homályos volt....

Woodi,
Én örülnék április végi találkozónak is, de szerintem május végén is meg fogunk ismerni, sőt nagyon fogom irigyelni a nagy pocidatKép
Ma voltam a homeopata doktornőnél, nagyon szimpi volt, kb 1 órát beszélgettünk, és felírt egy Szépia nevű szert. Majd jövő héten kiváltom. Az egyetlen dolog, amire gyanakszik, az a fogamzásgátló, amit elég sokáig szedtem, de már majd 10 éve nem... Bár ő igen 'elhamarkodottnak' tartotta azt hogy már 1 év sikertelenség után elkezdtük az inszemeket, illetve főleg a hormonokkal volt baja. De mit tegyek, nekem már iszonyú hosszúnak tűnik ez a majd 2 év...
Hát most nagyon bízom benne, hogy szépia segíteni fogKépKép Majd beszámolok a hatásról. Te azóta is szedsz bogyókat mióta terhes vagy ?

Zsu,
Te hogy haladsz a szurikkal ??

Nem fogjátok elhinni, de megint utazom, szombat este jövök. Vasárnap reggel pedig teszt Kép
Mindenkinek sok +++++++++++++energiát küldök,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Woodi,
a képeket Painttel is le tudod kicsinyíteni, persze ha van otthon. De ez kelléke a Windowsnak, úgyhogy talán. Ha van kérdésed, segítek.
Másik kismamis negatív élmény: elmentem szülőszoba-látogatásra, ahol nagyon sok kismami és természetesen kispapi is volt. A szülőszoba ajtajánál lábzsákokat osztott a szülésznő. Szépen sorbaállok, erre az egyik kedves kispapi olyat lökött rajtam, hogy majdnem elborultam. Mert persze ő ott a főszereplő. Én az emberektől nem sokat várok (a villamoson rosszallóan néznek, ha leülök), de gondoltam egy szülőszoba-látogatáson a hasonló helyzetben lévők talán egy kicsit jobban odafigyelnek. De tévedtem. Szóval lányok erre mindenki készüljön Kép

Zsebike,
nagyon ügyik voltatok, pihizz sokat és várjuk a híreket! Küldöm a babatapasztó sugarakat ++++++++++++++++

Farkasok,
nagyon cukik a kutyuk Kép

Akkor felrakom a talitáblát és ha szeretnénk áprilisi talit, akkor hamar ki kellene találni az időpontot.

Pusz:
Lara

Ui: már csak 500*600 pixeles képet lehet felrakni, úgyhogy egyre kisebbek a tábláink Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Most nézem: április 23?

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok.

Én nem tudom mi van velem, de ahelyett hogy egyre röpdösnék az örömtől, közeleg ápr 23 (jó két hét), ehelyett fáradtnak érzem magam, mintha ólomból lennék néha, éjjel nem mindig alszom jól, így sűrűbben leheveredek délután is... a fene se tudja mi van. Jó lenne valami kis doppingszer. Délután megyek, 98%-ban kész a ruha, legutolsó kis simítás vár rá ezután. Alapvetően kék virág lesz a csokromban a fehér mellé, a melltartó nem új, a harisnyatartó nagyon is az, úgyhogy babonailag jól állok. Kép Az a baj, a párom mostanában, jó pár hete, irtó sokat, éjszakába nyúlóan dolgozik, így jött ki a lépés, úgyhogy nem vagyunk egy esküvőzős hangulatban.
Voltam ma dokibácsikánknál, pénteken kezdem a szurizást, tehát a dátum végülis ápr 15-e, és az esküvő után kb. 3 nappal már várható is lesz a punkció. Nem baj, legalább mondhatjuk majd a világnak, hogy ügyesek voltunk, már a nászúton összejött a gyerek... hihi.

Nem hiszitek el, de most megint leragad a szemem, csinálni kéne valamit
snori

Nóri, nóri
gyanús vagy, tuti nincs valami jó kis oka annak, hogy ilyen fáradt vagy? Mondjuk egy esküvő előtti manócska a pociban? Kép
Délután vigyél légyszi magaddal fényképezőgépet, olyan jó lenne, ha láthatnánk a ruhádat Kép Biztos gyönyörű!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Kicsit le vagyok törve, mert már 4-edszer hívom ma a Kaálit és nem tudok beszélni az orvosommal. Hétfőn voltam hormonvizsgálaton, s az eredményem áll. csak dr. Kovács mondhatja meg.

Ő amúgy a jövő héten szabin lesz, s nekem azt írta fel, hogy első UH-ra a 8-16. nap között menjek. Nnamost természetesen ő pont az én 8-16. napomon lesz szabin!

17. napos UH-ra bejelentkeztem, de miután ebben a hónapban mindössze 1,5 napig tartott a vérzésem, s a Clostilbegytet azt mondta, most hagyjam ki, akkor a peteérésemet már biztos nem fogja tudni ellenőrizni... vagy az 1. UH-n nem azt nézik? Tényleg, mit néznek, tudja valaki?

Köszönöm előre is Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!

1 kérdés, a folsav nem okoz emésztési problémát? (székrekedést)
byby

épp most beszéltem a kaálival a fagyibabáinkkal kapcsolatban...
Jó, hogy telefonáltam, mert ők nem küldik ki évente a nyilatkozatot, hanem nekünk kell bemennünk. Majdnem lecsúsztunk Kép

Az fagyibaba 1 éves tárolási díja 17.000 Ft... no, ezt sem gondoltam volna.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Byby Kép
nekem elég érzékeny erre a szervezetem, de a folsav nem okozott ilyet. Viszont az elevit igen, mert abban van vas!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Snori,

Kell valami kölcsön is!!!!! Én is minden babonát betartottam.

Kép
farkasok

Fanni,
Szerintem jelentkezz be a meg adott időre 8-16 nap között, mert tutira átveszik a betegeit, az élet nem áll meg mert Ő szabin van. Legyél egy kicsit akaratos.

Byby,
A lányok tanácsára felváltva szedek 1Elevitet, másnap Folsavat, szorulásom egyáltalán nincs.

Snori,
Szerintem mi egy időben csináljuk csak az enyém long protokoll, mert mi már 9-én kezdjük a szurizást, de javíts ki ha nem.
Farkasok J

Kép
farkasok

Fanni,
nekem is volt olyan, hogy más csinálta az uh-t. Nem az a fontos, hogy ő csinálja, hanem az, hogy a megadott időben vizsgáljanak meg!

Orsi,
mikor mi tavaly novemberben elrakattuk a hómezőkre a tesókat, még 15e-t mondtak. Úgy látszik, évente emelik az összeget. Azt azért jó tudni, hogy nekünk kell jelentkezni, köszi az infót.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Mamafánnak megvolt a konzultációja a hogyantovább-ról. A fő kérdés: a folytatás időpontja ránk van bízva. Jó hír viszont, hogy az eredendő ok - ami miatt lombikoznunk kell - tk. megszűnt, jelenleg nem látszik a háttérben semmilyen szervi ok, akár spontán terhesség is lehetne. Ez azt is jelenti, hogy az andrológus (dr. Papp) elég felelőtlen valaki, hogy egy vizsgálatból következtetéseket von le...

Fanni,
az UH-t bárki megcsinálja - sőt nekünk egyszer az ET-t is más csinálta.

Icsilya,
az 1 év lejártakor valóban nem szólnak, - nekünk ezt el is mondták az elején, hogy figyelni kell az időpontot - de azért nem dobják ki őket másnap a kukába. Kép

Papafán
babafán

Az előzőhöz:
Lehet, hogy a punkciót, nem az ET-t, de ez mindegy.
babafán

Lara,

na babó mutatóba sem lehet, hiszen Krizsa pont ma reggel UH-zott hogy minden rendben-e a kezdéshez. Akkor milyen leszek, ha tényleg terhes leszek? Álomkóros? Kép

A ruhát nem fotóztam le, most harapjátok le a fejem... Kép De nem merem, mert a párom tudja, hogy ide mászkálok, nem szeretném ha látná. Amúgy a varrónő már lekapta, azt mondta, régen bíbelődött ennyit és lett ennyire jól sikerült darabja. De majd meglátjátok, már csak jó két hét Kép

Most nem értem, úgy tűnik, a barátnőm és egy mási ismerős lány esetéből is kiindulva, hogy Krizsa már nem Choragonozik, hanem helyette progiszurival kísérletezik, ami eddig nem volt (a BMC-sek szokták használni). Na majd meglátjuk, nálam mit fog alkalmazni.
snori

Sziasztok,
Remélem mindannyian jól vagytok.

Mniki,
Mi van veled?
FArkasok J

Kép
farkasok

Nikiről most megint nem tudunk semmit, várjuk a híreket, kapaszkodik fölfelé a HCG szintje (de állítólag túl lassan ahhoz hogy normális terhesség legyen), talán ma döntöttek hogy holnap műtik-e, ez annak a függvénye, hogy be tudják-e már lőni, hol bújt meg a terhesség. Kórházban van szegény, amíg megnyugtatóan nem zárul le a történet, addig nem is igen jön ki.
snori

Nekem jó az április 23-a. Kép

Mindenki másnak most azért nem írok, mert csak az előttem szólókat tudnám ismételni. (Kutyus, fagyasztás összege, Uh vizsgálat napja.)

NóriKép Igazad van, ne is mutatsd meg senkinek. Legfeljebb kilukad az oldalunk. Kép De persze ne velünk törődj, hanem magaddal. Talán azért nem tudsz mostanában pihenni, mert tudat alatt (sőt még álmodban is) az esküvő foglalkoztat. alahogy ki kell kapcsolódnod. Nekem egyszer segített a fizikális kifáradás, azaz annyira kifárasztottam magam kerti munkával (de ez lehet mondjuk sport is), hogy gondolkozni sem volt erőm, viszont rettentő jól aludtam. Kép

A másik topikban Petyaanya örömteli hírt jelentett be. Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Hihetetelen, most meg minden elszállt: a hozzáférésem, a profilom, minden Kép 1/2 napba telt, mire sikerült újraregisztrálnom magam "új" nick-kel. De még mindig Lara vagyok Kép

Nóri,
az elképzelhető, hogy álomkóros leszel. Nekem úgy leesett a vérnyomásom, hogy a melóhelyen a szg előtt ülve elbóbiskoltam Kép
Kicsit irigy vagyok, úúúúúúúúúúúúúúgy szeretnénk megint esküvőt!Kép
Add át légyszi Nikinek, hogy gondolok rá!

Papafán,
akkor hajrá, ne hagyjátok magatokat! Kép

Lányok,
akik jelölték április 23-át (Orsi, Kriszta, Zsebi, Farkasok, Babafán) és persze akik nem, de mégis jó az időpont: akkor szerveződjünk?
Lara777

Nekem jó ápr. 23. Megnéztem, hogy mi a célhely Kép nagyon tetszik.
Gond, ha a fiúkkal mennék?

Orsi
(alias icsilya - én még bízom, hogy nem kell újra regisztrálni)
vkorsi

Gyerekek,
Újra kell regisztrálni, úgy tűnik nincs más megoldás.
Írtam a szerkesztőség e-mailjére, de magasról ejtenek.
Nekem sikerült ugyanazzal névvel, jelszóval regisztrálnom.

Kérlek, írjatok.

Lara,
Jó a 23-a, részemről szervezkedhetsz.
Farkasok

Kép
farkasok

Nikit ma végülis megműtötték, túlvan rajta, lapart alkalmaztak, kitakarították a petevezetőket.

Gyerekek ma visszadobták a megrendelést a patikában hogy lehetetlenség Gonal F-t szerezni, nem vállalják a beszerzést. Végül így mehetek majd a Délibe, érdekes ott mindig van, máshol meg lemondtak róla? nem értem.
nóri

Próba.
babafán

Nekem sikerült írni régi néven...
babafán

Akkor első tali: ápr. 23. Ebéd után, mondjuk 2 körül?

Orsi,
én örülnék, ha hoznád a kis hercegeket Kép

Lara
Lara777

Kagyló!
Neked ma van a nagy nap! Nagyon nagyon nagyon remélem előbújik a zebrád! Kép

Krizsta!
Neked sincs már sok hátra nagyon izgulok érted is!

Zsu!
Drága hol tartasz már ebben a programba? Kapod már a tüszőnövesztőt?

Farkasok!
Ma kaptátok az első szurit illetve csak farkasmama kívánok nektek kitartást és sok sok pozitív gondolatot ehhez a "nehéz" időhöz és természtesen egy kapappal. Kép
Nagyon édesek a kutyák!

Lara!
Csak köszönettel tartozunk neked, hogy így összefogod a csapatot. Nekem még mindig jó az április 23 és időben is tudok igazodni nekem bármi jó!

Byby! Terka!
Jön mindjárt az első szurit! Kép

Fanni!
Remélem azért veled is szépen alakulnak a dolgok!

Woodi!
Hát tényleg lehet rokon lelkek vagyunk remélem az ásványvízvbe csempésztek valami tuti babatapasztót!

Magamról:
Jól vagyok eddig feküdtem ma már mozgolodtam egy kicsit. A fenekem nagyon fáj a szuriktól (Woodi, Orsi) igazatok volt ezt nem lehet csak védőnőnek beadni még ők se mind vállalják. Szerdáig házhoz jönn egy és utána én megyek hozzá. Kép
Pihenek és bíztatom őket! Szorítsatok!!!!

Nem tudom mi lesz még itt feltörik a babanetet egyik név sem működik szóval váltottam Zseboroszlánból Zsebi77 lettem. Kép

Zsebi
zsebi77

Lara!
Azt elfelejtettem április 19-én kell tesztelni vagy vérvételre menni ha majd frissíted a táblát írd bele légyszíves.

Zsebi
zsebi77

Zsebi Kép
Teszt, vagy vérvétel? Vagy mindkettő?

wish

szevasztok,

Snori,
Kell valami kék is, talán a virágod, ahogy mondtad.

Zsebikém,
Neked is telik az idő. A progeszteron szuri fáj ennyire? Ezt mindenki kapja vagy doki függő, vagy mitől függ?

Kriszta, Kagyló,
Kriszta te ma jössz haza valahonnan, remélem zebrásan zárjuk a hétvégét. Mit csinálsz, hogy ennyit utazol?
Kagyló,
Veled mi a pálya???

Megkaptam a szurit, Krisztián fogja adni, nem fájt, de jobb nem látni, hogy magamba szúrom tűt.
Utána bepirosodott a hely, de 1 órán belül elmúlt.

Most pihentetünk, megvolt a kaja(gulyás leves, aranygaluska).

Wishem,
Remélem tök nyugiban vagy és minden OK a barackokkal, tessék nem feladni!!!!!

Kép
farkasok

OrsiKép Én nagyon örülnék a fiúknak! Legalább kicsit gyakorolnánk Larával Kép

ZsebikémKép Elirigyelted Larától a 77-t? Vagy csak babonából vetted fel? A fenekedet mag apus simogassa, gyógyítgassa. Kipróbáltad már szuri után a jégkockát?

Na kiváncsi vagyok nekem marad-e a nickem.

A nickem maradt csak újra kellett regisztrálnom. Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Wish!
Irgum-burgum vissza az ágyba! Remélem jobban vagy és tényleg pihenjél!
Vérvétel arra esküszöm!

Farkasok!
Igen a progi szuri fáj ennyire olajos szuri és 2ml kell belőle egyszerre és hát minden nap. A múltkor nem kaptam nem tudom kinek és mi alapján adják!

Woodi!
Igen Larától loptam a 77-et de én is ebben az évben születtem és így azért illik hozzám, meg a Zsebi név jobb mint a Zseboroszlán, hát így alakult, de babónának sem rossz! Ha bejön itt mindenki felveszi a 77-et! Kép
Örülök hogy veled is minden ok!

Zsebi
zsebi77

Szaiasztok,

Már két napja nem kaptatok virágot, nem is nagyon írtatok - igaz nem is panaszkodtatok (Lemondtatok róla(m)?)
, de remélem ettől megélénkültök és nem szomorkodtok au időjárás miatt.
Most pótolom, illetve készülök reggeli első általam adandó szurira!

Farkaskoma

Kép

Kép
farkasok

Ja és elfelejtettem közölni - ahogy Judit is -, hogy ma kapott egy tulipán csokrot - 30 db!!!

Igaz nem tudtak vissza adni a pénzemből és így Ő fizette ki de a szándék a fontos nem?

Majd megy a tulipános kép is egyszer!

Komafarkas

Kép
farkasok

Reno vagyok!
Hurrá, végre sikerült, ez már a sokadik próbálkozásom, hogy újra itt lehessek, de valakik nagyon nem akarták. A babanet többször azt írta, hogy sikerült újra regisztrálnom, aztán mégsem engedett be.
Zsebike, veled voltam minden percben, szorítottam ahogy csak tudtam, és most is azt teszem. Sikerülni fog!
Mindenki hiányzott!!!
Mondtam már, hogy vannak cicáim, nem rég kerestem az egyiket, és meg is találtam a vendégszobában tért nyugovóra. A feje a kispárnán, ágytakaróval betakarózva. Ezt egyedül csinálta:
renoka

nem sikerült feltennem a képet
reno
renoka

Reno,

Próbáld összetömöríteni a képet!!!

Max 500x600 lehet a felbontás!

Mindenképp tedd fel, várjuk a cicás képet!

Farkasok

Kép
farkasok

Zsebi77 és Farkasok
Igen, nekem ma lenne a nap a tesztnek, de nem tesztelek. Hogy miért? Mert eddig még nem jött meg, és Hétfőig szeretnék várni vele. Ha megjön felesleges, ha meg nem akkor talán van esélyem.

kagyló

Kagyló Kép
Nagyon szorítok Kép

wish

Csajok, akkor mi megyünk a 2 pasassal. 2 körülre igazítom a szopit, és utána repülünk át a Madách térre Kép (ugye valahol ott lesz, jól néztem a térképen???)

Minden tesztelőnek drukkolunk!!!

Orsi + Levi + Máté
(van új kép a profilban... még meleg)
vkorsi

Wish
Én meg neked szórítok. Nekem nem jött meg eddig, de neked meg, nem volt semmi sem. Több esélyed van arra, hogy baba legyen mint nekem.

kagyló

Sziasztok,

Megjöttem és újra regisztráltam.... Szerencsére bevette a régi nevemet.
Nekem jó az április 23 Kép De jó Orsi hogy ti is jöttök !! Én imádom az ikreket, sőt titkon én is erre hajtok már KépKépKép
Bár a holnapi tesztre most kezdek izgulni, eddig még semmi barna nincs, de ezt nagyon halkan mondom....
Kagyló,
Kár hogy nem teszteltél ma, jó lett volna egy kis pozitív példa....Azért remélem holnap előbújnak a zebrák...

A mostani túrámon újságírókat vittem Londonba, ahol tegnap jégeső esett és max. 5 fok volt. Hát, voltam már jobb időben is ott, de túléltük Kép Sok kalandunk volt, de majd a talin részletesen.

Zsebi,
Sajnálom hogy igy fáj a szuri, de te hős vagy Kép
Mindent a cél érdekében, ugye ? Mostmár tényleg sikerülni fog meglátod ! Alig várom a talit...

Nóri,
Kitartás, gondolj arra, hogy a nagy nap megéri majd a fáradtságot... nem tudsz beiktatni egy nap teljes pihit? Gondolom szeretnél kisimult és elragadó lenni, az pedig nehéz fáradtan... +++++++++++++++++++++++++++++++itt egy kis feltöltődés Kép
A ruhád pedig ne is mutasd meg nekünk, ha a babona nem engedi... Valahogy mi is kibírjuk ezt a két hetet.
Add át jókivánságaimat Nikinek, remélem hamar rendbe jön. Meddig marad még kórházban ?

Farkaskoma,
Nagyon kedves ötlet tőled a tulipáncsokor... elküldenéd a páromnak ?? Én is úúúúgy szeretnék tőle 30 szál tulipánt Kép
Kérdeztétek mit csinálok, hát marketinges vagyok egy multinál...a részletekkel nem untatnám itt a társaságot.

Holnap reggel jövök a jó(????)hírrel.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kivert a szuri az ágyból.
Szóval Krisztián túlvan a keresztségen, és sikeresen beadta a második szurit. Sajnos már nem tudok visszaaludni, vagy talán nem is akarok.

Nóri,
Feltétlenül iktass be egy-kát nap pihit, hogy legalább akár napközben is tudj aludni. Az elején még nem érzi az ember fáradtságot, de ahogy belenyúlik a lakodalom az éjszakába, úgy nyúlik az ember is ki.
Milyen fajta zene lesz? Itt lesz Peste a buli?
Hát lányok aki még ezt nem próbálta és megteheti kérem szépen ki ne hagyja, mert mi az esküvő után 2 évvel is bármikor szívesen megtartanánk.Annyira jó volt látni a sok embert aki miattunk jött és mindenki nekünk örült.
Dobálós virágcsokrod van vagy nem is lesz? Látni kell ahogy ugranak érte.
Szerintem most egy kicsit még nyugtalanabbá tettelek, javaslat a boldogító igen előtt egy feles simán lecsúszott, és meg sem ütött de nem voltam annyira ideges.

Kagyló,
Szurkolok hétfőig, sikerülnie kell.

Kriszta,
Így hogy aludjak vissza, hogy ennyire szorítok Nektek?
Remélem elvitted az újságírőkat a londoni állatkertbe és hoztál onnan zebrát?

Zsebi,
Telik az idő, tessék pihenni.

Ha valaki mégis tudna progeszteron szuriról valamit - ki kapja az ET után?

Vkorsi,
Megnéztem a két kis vasgyúrót, az embernek sírni lenne kedve az örömtől annyira kis drágák.

Woodi,
Hétfőn már nem mész dolgozni, jól emlékszem? Hihetelen, hogy megy az idő.

Zebrák,
Keljetek fel.

Remélem senki nem kelt ilyen "korán" vagy legalább is sikerült visszaaludnia.

Krisztián,
Te nagy számász, A csokor 20 tulipánból állt és ha összeadjuk a múlt heti eggyel akkor még mindig van 79 tartozásod. Drága kis feleséged Jenő

KépKép

Kép
farkasok

Sziasztok,

Sajnos a zebrám megijedt az esőtől és elszaladt...Fogok én még valaha két csíkot látni ?? Hát ez van, de azért holnap tesztelek mégegyet, mert egyáltalán nem érzem hogy meg akarna jönni.... Nem reménykedem, csak a biztonság kedvéért...Most megyünk vásárolni mert vacsira vendégek jönnek.
Mindenkinek szép vasárnapot,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,
Én még bízom a holnapban kérlek tedd te is ezt, lehet hogy egy kicsit vissza kellene venned a tempóból.
Kellemes főzőcskézést.
FArkasok

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Hááááát nem tudom, milyen zebrákat hozott Kriszta Londonból. A miénk leginkább albínó. Olyan halvány csíkja, hogy hármoszor kell megnézni, mire meglátja az ember.
Úgyhogy én is maradok annál, hogy holnap reggel újat tesztelek.

wish

Kriszta azér még ne add fel!

Még írok bővebben, csak megláttam Wish albínózó tesztjét. Wish! Usgyi kergesd el a férjedet pisibe mártós Medilab csíkért!!! Kérlek!!! Az nagyon érzékeny, ha most volt reggel halvány akármid, akkor ez ki fogja most neked mutatni, akár délután is! Kép (Nekem kimutatta du-i pisiből, úgy hogy másnap reggel a Kaális teszt nem mutatott semmit!)
nóri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?