Jó reggelt mindenkinek!
Noémi, én is csak sok pihit tudok javasolni, és szorítok neked!
Megann!
Ne sokkolj! Rákattantottál a fagyira, de most biztos nem mászom le a liftnélküli negyedikről
Ja, és egyetértek a fogakkal kapcsolatos megállapításoddal, nekem 26 évesen összesen két tömött van, mindkettőt lerendezték érzéstelenítés nélkül, mert annyira pici volt a lyuk. Mondjuk bölcsikkel megszívtam, mert a két alsó az előttük lévő fog irányába nő, kb. 45 fokban, úgyhogy őket majd vésni kell, hogy ne tolják el a többit
Csilla!
Én is úgy tudom, hogy a betöltött 16. héten kell, de drukkolok!
Krisztina, fogadd részvétem, ha számít valamit.
Húú, Hari!
Azt hittem, egyedül vagyok a nagy pocakommal, hiszen van akin semmi sem látszik ennyi idősen, de megnyugtattál, neked is majdnem pont akkora, pedig te sem vagy valami vaskos
Bodza!
Boldog szülinapot párocskádnak! Jó neked, hogy ilyen szupi munkahelyed van, hogy önként maradsz
Proone!
Óóóriási gratuláció! Doki csak csinálta a protokollt, kevesen jelentik be szerintem, de mind ugyanígy csinálja, én már meg sem szoktam lepődni. Sőt, aki nálam megállapította a várandósságot, kenetvételnél látván a szenvedő fejemet, megkérdezte: -Nem szereti? -Én meg kiakadtam: -Miért?? Van aki igen????- Erre persze sikítva kacagás, még asszisztensnéni részéről is
Jaj, lányok, még egy kérdés!
Látta valaki a Jákob Lajtorjája c. filmet? Tegnap néztük párommal, de szétparáztam rajta az agyamat, nagyon durva!! És akkora pofont kap a néző a végén, hogy szeme-szája eláll! Nagyon tuti történet, nagyon tuti rendezéssel, úgyhogy ajánlom figyelmetekbe!
Sisotris
13+5