Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bea, rég hallottam már rólad. Azt mondod hogy a ti kertetekben csak, aztán nem is láttok ki a sok növénykétől KépKép.

A bejegyzésekről. Van a hitelnek állambácsi-bank, Szocpolnak állambácsi-bank, Áfának állambácsi-bank, aztán van még valami három millió, meg önkormányzatnak is pár, meg mit tudom én. Majd 20 év mulva megnézem és akkor semminek nem kell lennie. Majd ha lesz akkor is valami, már elkezdek izgulni. KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni ez a 20 év ez komoly? 20 évig kell törleszteni? Ha belegondolunk az rengeteg ide, de valahogy ugye pénzhez kell jutni az ember fiának, ha külön akar költözni! Szerencsére nekünk nek 20 év!
Ja és úgy néz ki jövő héten kapjuk a pénzt! Nem is mondták, hogy menjünk be számlákat mutogatni meg ilyesmi. Bár már a Szocpolhoz bemutattunk egy csomót.
tényleg akkor Ti most úgymond egyedül vagytok otthon!! (a tesód úgy hallom mindig csvarog) Akkor lehet mindenféle huncut dolgokat csinálni Kép

Kép
Kép
beuka

Csinálok pár képet, mindjárt jövök!

Kép
Kép
beuka

Az 20 év igen. Mi ha minden igaz csütörtökön kapjuk meg a Szocpolt Kép. Olyan jó, hogy ilyen hamar megy Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Azt hittem ma, hogy felrobbanok! Délután a házi feladat írás végén felmntem a tanáriba fénymásolni. Mire viszaértem, az egyik gyerek önhatalmúlag kiosztotta az uzsonnát (ami a tanári asztalon volt, ahova persze nem szabad nyúlni)... Visszafogottan elmagyaráztam neki, hogy nem ő a tanár, hanem én... kissé elszontyolodott, de nem nagyon vette zokon, pár perc múlva el is felejtette... Azért ez már pofátlanság, nem??? GRRRRRR! Kép

Egyébként ma találtunk az iskola udvarán egy egész komoly csúzlit, meg egy hetedikesről kiderült, hogy alkohol van a táskájában... MOndta az igazgató helyttes néni, hogy őszintén örül, hogy neki már csak 10 éve vana nyugdíjig, és sajnál minket, hogy mi lesz velünk, ha ez tovább fajul... Igaza van, én is néha félek a jövőtől. Idegroncsok lesznek a tanárok...?</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Hát senki nem törődik az én felrobbanásomal...?

Ma rossz napom van. Férjem már vagy egy órája apósnál van beszélgetni! Anyira ideges vagyok ettől is!!!

Hogy tereljem a gondolatomat: NEm is mondtam még nektek, hogy a baba fogantatása előtt 1 hétig Dobogómajoron voltunk ugye (vagy talán ott fogant???). Ott a férjecském legalább napi 3x szaunázott. Rendesen, 20 perceket bent volt, aztán beleugrott a csaphideg vízbe. Hogy emellett hogy jöhetett össze a baba...??? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, én törödök vele. Főleg, hogy én is azért vagyok fent reggel 5.40 óta, mert kissé felidegesítettem magam. Kezd nagyon elegem lenni.

Különben jó reggelt mindenkinek.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, Te miért vagy ideges??
nicola79

Még mindig a könyveléssel kapcsolatos dolgok miatt. Már kicsit elegem van, hogy mindig olyan dolgokért fizetek amit nem is én csesztem el. Legszívesebben bőgnék, és elszívnék egy doboz cigit.

Kép

Kép
vkhajni

Azt ne tedd inkább bőgjél, az nekem is szokott segíteni.
Most mennyit kellett még plusszba fizetni? És mit csesztek el?
Ne mérgelődj, árt a babának..Kép
nicola79

Proone!Tényleg iszonyat dolgok történnek.
Nekem is van egy kollégám akinek még iskolás gyerekei vannak, és olyanokat mesél égnek áll a hajam.Kép
nicola79

Jött a mulkor a levél, hogy nem érkezett bevallás az alkalmazottról a magánnyugdíjpénztárba és visszautalják a pénzt. Bevittem a levelet, azt mondták elintézik. Eddig úgy is nézett ki. Ma reggel jött a banktól egy sms. Visszaérkezett a pénz. Most megint utalhatom el. Igazából nem sok pénz, pár száz forint az utalás, nem is ezen vagyok kiakadva, hanem hogy állandóan azt hiszik át tudnak rázi, és hogy mindent lenyelek. Csak az a baj, hogy így bevallás előtt egy könyvelő sem fog átvenni. ELEGEM VAN AZ EGÉSZBŐL.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, és különben is milyen babának? Nekem így soha nem lesz baba a pocimban. Bár a párom tegnap beismerte, hogy lehet hogy nekünk is el kellen menni majd dokihoz Kép. Azért egész hamar eljutott erre a következtetésre, nem?

Kép

Kép
vkhajni

ja, még egy kicsit vártok, aztán majd akkor ráértek.Kép
nicola79

Persze, mi mindenre ráérünk, én még fiatal vagyok. Csak ha így haladunk betöltöm a 35-öt is, és még nem lesz baba. De a hapsik mindig találnak valami okot a halasztásra. Na jó, assszem lesétálok a boltba, veszek valami csokit, hátha hat a boldogsághormonjaimra. Ráadásul görcsöl a pici pocakom, nem tudom mitől, lehet hogy meg fog jönni Kép. ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a mai napot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Még nem jöhet meg nem??Az én pasim az akar babát ,akár holnap!Kép
Én vagyok az hogy még várjunk,ő mindig kérdezi a hőmet, meg hogy "kell-e" sexelni adott nap.
Szóval minden pasi más.
Én csak attól félek hogy a pasim öregszik meg, és nem tud annyi időt velünk lenni.Te ezen nem szoktál gondolkodni??
Egyébként én is fiatal vagyok!KépKépKép
nicola79

Nem azzal van a baj, az enyém is nagyon akar, csak az orvossal várjunk még Kép. Nekem is nézegeti a páfránykáimat, meg nézegeti a naptárat, hogy hányadik napon vagyok. Szóval ő is szeretne már nagyon.

Szoktam ilyeneken gondolkodni, és mindig szidom magam, hogy hogy tudtam beleszeretni, meg hogy én még fiatal leszek, mikor ő már öreg, de gyorsan elterelem a gondolataimat, mert ha egyszer ő lett nekem rendelve, akkor ő lett és kész Kép.
Úgy ennék csokit de nincs kedvem sétálni. Pedig muszáj lesz, mert ha én valamit kitalálok, akkor.....

Kép

Kép
vkhajni

Na sziasztok csajszik! Kép

Nálunk a pasim szokta mondani, h én öreg vagyok, Ő meg még fiatal. Kép (és tényleg Kép)
De pont tegnap este megint Ő volt, aki felhozta a baba témát!
Jaaa, és azt el is felejtettem Nektek mesélni (persze, mert nem volt időm írni...), hogy hétvégén gumi nélkül szexeltünk!!! Kép
Igaz, az még nagyon az eleje, de én már ennek is örültem! (és ez sem az én ötletem volt!!! Kép)

Hajni,
A csoki az nagyon hasznos! Szerintem sétálj egyet! És amúgy is olyan széééép idő van! Én szívesen sétálgattam volna, csak be kellett jönnöm a munkahelyemre...

Na pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Az én párocskám most mult 30 éves.Egyébként én is szoktam gondolkodni amit írtál, sőt egyszer meg is mondtam neki hogy lehetne fiatalabb..
A barátnőm 24 éves, és az anyukája viszonylag későn szült,55 éves, apukája meg 56.
De sajnos tavaly októberban mind a kettő meghalt betegek volt.
Az apukája volt meg először okt.3-án anyukája rá 3 hétre.
Tök sajnálom.De a mult hétvégén volt az eljegyzése, és most viszonylag boldog.Senki rokona nincs csak egy mamája aki 82 éves...Kép
Tesója sincs.KépDe engem testvérének tekint, mindent elmond, együtt sírtunk a temetésen, és én leszek a tanuja is.(mindjárt sírok, ugyhogy abbahagyom)
Ezzel csak azt akartam mondani hogy mindegy ki hány éves, ha beteg valaki ....
nicola79

Szerintem is Kata, hagyjátok a gumit a francba..igy soha nem jön össze a baba, Te meg megöregszel..KépKépKépKép(bocsi)
nicola79

Akkor mosta javítás:most lenne anyukája 55 éves.
volt=halt
nicola79

Nicola, teljesen igazad van. Én is azt mondtam, hogy a párom akár túl is élhet engem. Attól mert idősebb szülő lesz, még nem biztos hogy rossz lesz a gyereknek. Érdekes, hogy azt mondják az emberek, hogy hozzá fogok öregedni. De azt senki nem látja, hogy ő nem öreg, soha nem éreztem, hogy több mint 1-2 évvel idősebb nálam. Na ez már megint a fogalmazás csúcsa volt Kép.

Kata, szót fogadok és lesétálok. Tényleg jó idő van Kép.
Gratula a guminélküliséghez Kép. Akkor már mire megszokom, hogy javítani kell, nem is kell? Csak nem lesz eredménye ennek a hónapnak? Kép

Küldök nektek egy táblát, aztán elosonok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Igazad van, Hajni!Kép
Ja és szép a tábla!Nekünk is vegyél csokit!Kép
Siess vissza.
nicola79

<font color="0000ff">Sziasztok! Most jöttem orvostól. Megerősítette, hogy terhes vagyok és felírt valami bogyót - a barnázás miatt. Montda, hogy kb. 6 hét múlva menjek vissza. Vagy négyet mondott...? Nem is tudom már, ha nem kérdezem meg, nem is mondta volna!!!

Na, itt a kép a kis babszememről! KépKépKép

Hmmmmm... Úgy tűnik, mintha nem tudnék képet feltölteni...</font>

KépKépKépKép
proone

Én is tettem fel képet a barátnőmről!
Proone!gratula..KépKépKép
nicola79

Most ilyen reluxacsíkos táblát kaptatok Kép. Lehet hogy kicsit a hangulatomat is mutatja????

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Itt van, most sikerült:

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

A babszem alakon belül jobb oldalt van két fehér pötty. Az alsó pulzált! KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Proone!Mire is vagy kiírva?November vége ugye?Te nem akkor születtél?
nicola79

<font color="0000ff">Az orvos nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, hogy mikorra leszek kiírva, szerintem összesen 5 percet tölthettem bent vetkőzés-öltözéssel együtt.
Egyébként a kalkulátor szerint november végére vagyok kiírva és én november elején születtem (9-én)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, gratulálok. Nagyon jó a kép Kép. Most már lassan ha te is úgy akarod átkerülhetsz a babás táblába. Csak kell nekem hozzá egy-két adat,a mi a másikban nincs benne. Kép. Úgy örülök nektek.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni!
Hát persze, hogy szeretnék bekerülni a fenti táblába! Kép
Itt vannak az adatok:

2005 február (januárban betegek voltunk) / 6+2 / 2005. nov. 28. / Budapest / 24 év / 1. baba</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Hatalmas GRATULA!!! )
És ez is Neked:
Kép
Ezek szerint nem sikerült túl sokat beszélned a dokival... De szimpatikus volt? Mesélj!!! Kép

Hajni,
Nekem nem a reluxa, hanem a zebra jutott eszembe a mai tábláról. És tetszik!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kitöröltelek, beraktalak. Eddig jó dolgom volt, mert ugyan annyadik napon voltak a babásaink Kép, erre jössz te és összekutyulsz Kép. Mi lesz így velem???? Csak vicceltem, ott a helyed Kép

Kép

Kép
vkhajni

Úúúppsssssz, egy kicsit nagy lett! Bocsi érte! De aaannnyira édes szerintem! Kép
kata1977
Hatvan

Kata, téééényleg, nekem fel sem tűnt Kép. Tényleg nincs ma jó napom, mert nekem is mindenről a zebra jut az eszembe általátban, vagy más, de ezt hagyjuk KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Orvosi rendelő előtt halálra izgultam már magam, jobban, mint egy vizsga előtt... 7:40-re odaültem, hogy az elsők között legyek. Én voltam az első.
8-kor beszedték az iratokat, aztán fél 9-kor betipegett az orvos... 8:50-körül már fogadott is, és vagy 6 percet rámszánt...
Elhadartam, mit akarok, bólogatott,monta, hogy jó, megkérdezte, hogy van-e panaszom, mondtam a barnázást, aztán vetkőzzek le, felültem a székbe, megvizsgált kézzel, mondta, hogy megnagyobbodott a méhem, úgyhogy valószínű, hogy terhesség, belekukucskált a lyukba, megállapította, hogy nincs most barna sehol, kenetet vett, aztán hüvelyi ultrahang. Megmutatta a monitoron a pulzáló szivecskét, kinyomtatta, felöltöztem és leküldött a kenettel a laborba. Megkérdeztem, hogy mikor jöjjek vissza, mondta, hogy 4 hét múlva (vagy hatot mondott???? már összezavarodtam), aztán elköszöntem. Lementem a laborba, leadtam, mondták, hogy nem kell visszamennem leletért, majd fent lesza nőgyógyászaton... Hát ennyi.</font>

KépKépKépKép
proone

Köszönöm szépen a gratulációkat!Kép Meg a Kangát! Kép

KépKépKépKép
proone

Kellett fizetned Proone?
nicola79

Nem kért, de nem is ajánlottam fel. Eleget vártam rá egyébként is. De nem is terveztem, hogy most első alkalommal fizetek neki. Egyébként SZTK, kérni nem kérhet...

KépKépKépKép
proone

Én is megfogatdtam ha mennem kell majd akkor én is SZTK-ba megyek,én nem fizetek.
Majd ha kér akkor adok!
Jól tetted!Kép
nicola79

Hajni,
Akkor nem csak a pasijaink egyformák... Kép
kata1977
Hatvan

Na, csak nem neked is mindenről az jut eszedbe? Mit fogunk mi csinálni ha esetleg mégis sikerül a baba. Mire fogjuk fogni a kétnapontát? Vagy a napi többet KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Proone,
Köszi az élménybeszámolót! Kép
Szóval szimpi volt a doki?
kata1977
Hatvan

Naná! Ezt szereti bennem leginkább a pasim! Kép
Mondjuk szerencsém van, mert Ő is szexmániákus. KépKépKép
Mi pont azt beszéltük, h mi lesz, amikor a szülés után 6 hétig nem lehet (meg persze a szülés előtti utolsó időkben...). Mit fogunk akkor csinálni?! Hogy fogjuk kibírni?! Kép
kata1977
Hatvan

Mi most kitaláltuk, hogy nekünk kell a kertbe olyan rész, ahol nyugodtan tudunk "napozni", senki nem lát be sehonnan KépKép. Kíváncsi vagyok lesz e ilyen, ugyanis szembe a domb tetején ott vannak a négy emeletes tömbházak. Remélem azért a mi házikónk eléggé nagy lesz, és eltakar Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ezt én is mondtam már az uracskámnak, hogy akkor nem lehet sexelni, sőt mig megtapad, akkor sem ajánlatos.
Unokatesom egész terhesség alatt nem sexelt!Mert féltette a babát..Kép
Ja az uracskám aztán csak nevetett rajta, mondom neki akkor majd nem nevetsz!Kép
nicola79

Ja, különben mi is gondolkodtunk a szüléses dolgon, hisz már a havi egy hetet alig bírjuk Kép.
Az én párom szegény csak néz rám, mikor elkezdek valamin mosolyogni, szerintem tudja mire gondolok. Erről jut eszembe, ha tudja, akkor ő is arra gondol. Eddig fel sem tűnt ez az összefüggés KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, nem semmi nőszemély vagy te Kép, szegény párodat már előre riogatod Kép. Nem is fog babát akarni, ha minden ilyen részletet elmondasz neki Kép. Nálunk csak azt tudjuk, hogy utána 6 hét. A többi nem érdekes, elég ha akkor megtudja, ha ott vagyunk KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?