Új privát üzeneted érkezett!

Hurrá!!! Gratula Rokica!
M
csmarti

Noémi22
Azt hiszem itt a topikban ilyen problémája senkinek sem volt. Ebben a korban a kisbabák nagyon egyszerre fejlődnek, ezért is napra pontosan meghatározható a kora, aztán ahogy nő a baba úgy jönnek be a genetikai eltérések, méretbeni különbségek.

Sajnos megnyugtatót nem tudok mondani, valószínű a BMC-ben ezt sokkal jobban tudják, de mivel láttátok a szivecskéjét dobogni és mégiscsak fejlődött az előző UH-hoz képest én azt mondom ne adjátok fel a remény, mert ugye láttunk már karón varjút...

Kitartás és nagyon drukkolok és mégegyszer bocsi, de most nem hiszem, hogy itt bárki is túl okos tudna lenni.

Ja a betegszabi! Ha úgy érzed, hogy szükséged van rá irasd ki magad 2 hétre. 2 hét alatt úgyis eldől minden. Vagy ha úgy gondolod, hogy nem birnád otthon idegekkel (mert azért a munka mégiscsak leköt és emiatt éppen jó) akkor dolgozz tovább, ha nem megerőltető a munkád. Bár azt hiszem a helyedben 1 hétre én mindenképp beteget jelentenék és ágynyugalomba helyzeném magam.

Pusszancs,
MJ-Móni
mj__móni

Rokica!
A főnök a legfontosabb!
Örülj, hogy gratulált, meg "örült", de azért még számíthatsz másfajta reakcióra is. Nem akarok pesszimistának tűnni, de még átgondolhatja a dolgot, és lehet, hogy akkor már nem fog annyira örülni az eseménynek.
Egy a lényeg, illetve kettő: te bejelentetted, tehát a súly már lement a válladról, és főleg a szívedről.
Kettő: mostantól védettséget élvezel, senki sem babrálhat ki veled!!!KépKépKép Ügyi vagy, hogy így végigcsináltad az első három hónapot egy új munkahelyen! Gratula! Szóval, ha gondok vannak, és piszkálnak, csak szólj a dokidnak, és kiír. Szerintem legalábbis. Mert a legrosszabb most a STRESSZ lehet, amit mindenképpen kerülnöd kell!
Örülök, hoyg túl vagy rajta!Kép

Noémi
Sajnos nem tudok segíteni, de az idegeskedés csak ronthat a helyzeten, úgyhogy neked is NYUGI!Kép

CSmárti
Jónéhány éve történt az eset, kb 4-5ször szúrták fel nekem. De lehet, hogy én "súlyos" eset voltam. Kérdezz rá a dokidnál! Aztán pedig húzz bele a babaprojektbe!Kép

Gem
26+3
gemini

Noémi,
sajnos én nem tudok segíteni, max táppénzügyben.
én ebben az esetben valszeg tp-re mennék a nyugalom miatt, cégnél nem mondanám meg a valódi okot a köv. nődokis vizsgálatig. mondjuk megfázást, tűdőgyuszit v. vmi mást dobnék be magyarázatként.
remélem a többiek tudnak segíteni!
drukkolok!
Falina
falina

Tündérke!

Azért tüntem el mert nagy volt husvét körül a fennforgás meg beteg voltam egy kicsit! Köszi hogy lemondtad miattam az autos utazást, de szerintem a kicsivel már be se fértél volna. Ha megirod a számod akkor rád csörgök és megbeszéljük a továbbiakat. Ha van matávod az is jó!KépKép

Pipocs, Hanee
Most akkor volt tegnap oktatás vagy nem? Ha jövöhéten lesz akkor biztos tudok menni!

Ja Tündérke!
A Gigi szerencsére nem lett anyásabb inkább az apáján log ha itthon van. Mi mondjuk nagyon sokat beszélünk a Gigivel a tesoról és ugy veszem észre hogy nagyon jol kezeli.

Giggancs (29+2)
giggancs

Sziasztok!

Noémi:
Előfordulhatnak eltérések a baba korában ilyen korán. Az én esetem (ha átforgatjuk a történéseket) kicsit hasonló volt. Amikor először mentem, az UH 5 hetesnek mondta és csak a petezsák látszott. Két hét múlva kellett mennem, akkor 7 hetesnek mondta, látszott a petezsák, benne az apró magzatkezdemény (pontszerü képződmény) és volt szívhangja is. Utána a doki valami miatt visszaküldött megint 2 hét múlva (amikor is ugye elvileg 9 hetes voltam) és akkor az UH csodák csodájára 10 hetesnek mondta a babát! A fogantatást pontosan tudom (bár az elején nem számoltam utána), és valóban, az alapján is annak felel meg a kora, tehát 6, illetve 8 hetesen kisebb volt a koránál egy héttel, mert az UH kisebbnek mondta. Mégis, most a 23. heti UH alapján nagyobb a koránál. Szóval én azt tudom mondani, hogy nyugodj meg, még ilyen apró magzatoknál is lehetnek fejlődésbeli eltérések.
Lehet, hogy egyszerűen csak fiatalabb egy héttel, de az előző vizsgálaton idősebbnek mondták, mert nagyobb volt a petezsák: ilyen van! A korai időszakban nehezebb megállapítani, mint mondjuk a 10-12. hét körül. Szóval nyugalom! És szerintem is vegyél ki pár nap betegszabit, valami influenzára hivatkozva.

hanee
hanee

Noémi22 Kép
Először is én azért gratulálok Neked, hogy pici manótok megfogant, hiszen sokan el sem jutnak idáig. Ez azt jelenti, hogy képes vagy teherbe esni és ez azért nagyon jó KépKépKép
A petezsák méretéről nem tudok adatokat, illetve majd otthon megnézem, hogy nekünk 7 hetesen mekkora volt. Viszont azon meglepődtem, hogy a doki "kevésnek találja a magzatvizet", .... őőő én úgy tudom ilyenkor még nincs, vagy nem mérvadó, de nem vagyok doki, és a bmc-ben profik vannak! A bromocriptint meddig kellett szedned előtte? Mennyire volt magas a prolaktin szinted?
Nekem a 16.hétig kellett fokozatosan elhagyni, bár én előtte három évig szedtem. Szóval ha nem szedted sokat-sokáig előtte, akkor nem vészes az abbahagyás ilyenkor, azonban akármerre olvastam, mindenki legalább a 12. hétig javasolja a szedését, hogy a progeszteron szintet megfelelő "magasan" tartsa. A babának ezzel egyébként az ég világon semmilyen "kárt" nem okozol. Az utrogestant a megtapadás érdekében emelte fel, emellett az adag mellett nem szabad majd "barnázni".
Pihenés: a stresszmentesség a lényeg, fizikailag pedig ne emelgess. Ha ülőmunkát végzel, úgy gondolom emiatt nem kell táppénzre menned, de szívem szerint én kihasználnám a lehetőséget, ha már megtehetem hogy pihenjek: írasd ki magad a háziorvosoddal a bmc-ben kapott papír alapján. Szó nélkül meg fogják tenni.
Vigyázz magadra és nem szabad feladni a reményt!!! Beszéljetek hozzá és pihenj, lazíts amennyit csak tudsz. Remélem tudtam azért vmit segíteni.

Vanda
25+4

Vanda

Kép
vanda

Giggancs, kérdezte a főnököm hogy mikorra várom, mondtam, hogy szeptember végére (igazából aug végére), és hogy aug végéig szeretnék dolgozni. Nem kérdezett semmi undokot, sőt, azt kérdezte, hogy birom, jól vagyok-e.

Mostmár megmondtam a kollégáknak is, már mindenki tudja.

Még nem egészen esett le, hogy vége a bújkálásnak...

Csajok, 5 hónapos terhesig sikerült kihúzni, nem semmi... már nem nagyon birtam volna tovább, akármilyen szuper kamuflázs cuccal. Már nagyon nő a pocak:

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/100_0974.jpg

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Noémi! Még az is eszembe jutott, hogy pár mm-es embrióknál és petezsákoknál elég könnyen elszámolja magát a doki is! Elég annyi, hogy éppen igy, vagy úgy lüktessen a petezsák és az ultrahang gép máris más eredményt dob ki! Ha az megnyugtat titeket (és nem sajnáljátok rá a pénzt), esetleg menjetek el 4D ultrahangra is, ott lehet, hogy többet tudnak mondani.

Láttam a korházban, hogy számolgatják. Megprobálnak két pontot kijelölni a képen és a gép arra dob ki egy értéket, de lássuk be ez elég csalóka lehet az első hetekben, hiszen nagyon könnyü 2 mm-el arrébb tenni a pöttyöt, ráadásul ha éppen mondjuk van egy kis összehúzódásod és mondjuk egyik irányban épp összenyomódik a petezsák, akkor azon az átmérőn kisebb lesz. Az embrió méretéhez nem tudok hozzászólni, de ha ülőmagasság, szerintem az nem is annyira rossz.

hanee
hanee

Rokica gratulálok!

Én is simán ráhazudtam volna egy hónapot szerintem Kép

hanee
hanee

Timmba Kép
Ugye veled beszéltük, hogy mennyi a cukros vizsgálatom eredménye, írjam meg?
(Ha nem bocsi)
Szóval ma kaptam kézhez, már tudtam, hogy negatív, de papíron most látom.
Terhelés előtti vércukor: 4,6 nmol/l (3,6-6,1 ref.tart.)
Terhelés utáni vércukor: 4,3 nmol/l (3,6-7,0 ref.tart)
Vizelet cukor terhelés előtti: 0,2 nmol/l (0,1-0,8 ref.tart)
Vizelet cukor terhelés utáni: 0,3 nmol/l (0,1-0,8 a referencia tartomány)
Ezek szerint kajcsizhatom a csokikat Kép csak a hájam fog nőni tőle Kép.

Rókica Kép
Hála lement a bejelentés terhe a válladról!
Én remegtem, mikor közöltem, az egyik főnököm elég furcsa, sosem tudni mire hogyan reagál.
Nálam is bájosak voltak, és jöttek az "én feleségem mikor terhes volt" sztorikkal, kis csevely, de jó, jajj Kép -- azóta pedig egyfolytában túlóráztatnak és újabb és újabb feladatokat pakolnak rám Kép és szinte látni ahogy direkt kerülik a pocakomra való nézést Kép.

Dokihoz ma (sem) jutottam el Kép, persze hogy a munkám miatt. Így hivatalosan is beadtam az unalmast, vagyis jövőhét pénteken jövök utoljára, lesz ami lesz.

Rita77 Kép
Gratulálok a kislányhoz!! Nagy öröm ez most nektek KépKép

Vanda
25+4

Vanda

Kép
vanda

Rokica,
tényleg szép nagy pocid van. Ügyi voltál, hogy eddig el tudtad dugni Kép

Noémi,
mi a kaáliba jártunk, de a magzatvíz mennyiségét az elején soha nem nézték. Nézték a méretet és a szívhangot. Táppénz: erre a 2 hétre szerintem is nyugodtan kiirathatod magad. A doki pedig csak egy kódszámot ír a tp papírra, amiből nem derül ki, hogy miért voltál otthon. Szorítok Nektek Kép

Lányok,
lenne egy kérdésem mellszívó ügyben: kinéztem a Pesztonka mell-és orrszívót. Az orrszívó részéről sok jót hallottam, de mellszívóként nem használták az ismerőseim. Van valakinek valamilyen infója róla?

Lara
(22+3)

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Lányok!

Már rég írtam Hozzátok (rendszeresen olvaslak Benneteket, de úgy pörög a topik, hogy mire leülök írni, már nem aktuális), de Vanda kedves invitálására itt vagyok!!!

Mi most töltjük be a 32. hetet. Már ,,vágom a centit,, , mert én is nagyon sokat görcsölök már a 24. hét óta. A március 15-ei hosszú hétvégét a kórházban töltöttem egy ilyen hosszabb görcsölés miatt, de nem nyílt ki a belső méhszáj. Azóta is heti 2-3 alkalommal vannak menzesz-szerű görcseim (nem túl gyengék). Igyekszem sokat pihenni, de egy kis örökmozgóval elég nehéz.

Már kezd kicsit terhes lenni ez az állapot, fáj a derekam, hátam, nyomja a jobb alsó bordámat és ezektől már aludni is alig bírok. Emlékeim szerint az utolsó hónap már nem lesz ilyen rossz, ha lejjebb száll a hasam. Az utóbbi napokban megint látványosan nőtt a pocakom (belegondolok még 2 hónap!!!).
De gondolom ezzel mindannyian így vagytok!!!!

A terheléses cukrom jó lett!

És rendeltem hordozókendőt, valamelyikőtök ajánlott egy olcsóbbat a neten, azt vettem meg!

Üdv. mindenkinek!

Hóvirág
32
Hovirág

MJ-Móni Kép Gemini Kép Falina Kép Hanee Kép Vanda Kép Lara Kép mindnyájatoknak nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget. Olyan jó, hogy tudtatok segíteni!

A táppénz dolgot átgondolom, biztosan jót tenne velem. Mondom a babának, hogy erősödjön, meg hogy vigyázok rá, fel ne adja, én sem adom fel.

Nagyon sokat segítettetek. Jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, két hét múlva vissza a dokihoz a János kórházba. Nagyon köszönöm Vanda Kép és Hanee Kép a részletes tanácsokat. Nem is gondoltam volna. A bromot igaziból csak január óta szedem, előtte is kellett volna, de nem szedtem. 19 volt a prolaktinom szeptemberben, erre kaptam a napi 1 bromot. Tényleg nem árt a babának? Mert akkor nem hagynám abba, vagy mondjuk felet szednék még egy kicsit, ha ez erősíti a progeszteron szintet.
Az utro mellett különben sosem barnáztam, émelygésem és hányingerem sem volt még. Az inszemináció február 22-én volt, az utolsó mensi február 12.én 1cn. Akkor én most jól számolom, hogy 7+4 vagyok, ugye?

Nagyon köszönöm mégegyszer!!!

Pusz

Noémi
és kiscsibe Kép 7+4
Vendég

Hóvirág KépKép
Mondja valaki hogy nincs telepátia KépKép!!!
A megjött babás topikba szerintem percre pontosan az előbb hiányoltak Kép!
Már a 32.hét? Húha, - meg van minden babuci fogadásához? Még mielőtt beáll a nagy meleg, legalább megszülsz.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Rokica,

Irtam neked, utana elszallt az eterbe az irasom.
Most biztosan konnyebb akkor, egy teherrel legalabb kevesebbKép
Hat, nem tudom mi a csudaval tudtad takargatni ezt az aranyos kis pocit.KépKép

Udv,
Aniko<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
1.3 K <td align=left valign=top> <font size=1>Sans titre.bmp</font>
"" </pre> </pre> </center>

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Úgy látszik, a melóból meg a sok munka miatt nem tudok írni...
De azt hiszem mostmár nem nagyon fogom húzni ezt a táppénz dolgot.
Egyszerűen szétmegy a fenekem a sok üléstől, és újra el kezdett fájdogálni a hasam. Szóval elrendezem a dolgaimat, aztán annyi. Csak rengeteg a papír, fúj...

Falina! Kép

Sajnálom, hogy Nektek nem volt olyan nagy élmény a Praxisos UH.
Nem tudom, min múlik. Nekünk sem akarta mutogatni magát a Kicsi Lány, de a Győrfy doktor rengeteget erőlködött, hogy sikerüljön teli arcos képet is csinálni. Komolyan mondom, én már feladtam volna simán, de ő nagyon kitartó volt.
Hát nem tudom, lehet, hogy rossz volt az ebéd? Mert Ti pont utána jöhettetek.

Az asszisztens tényleg kedves volt.
Remélem nem haragszol, hogy így sikerült a nevedet is megtudnom. Nem kíváncsiskodni akartam.
De egyébként van egy régi évfolyamtársam, akit így hívnak. Te nem jártál Kőbányán gimibe?

Mindenkinek nagyon köszi a gratulációkat a nunisunkhoz!

Éva! Kép

Igen, ott volt Szabi is. Még beszélgetett is a tesójával, hátha arra aktivizálja magát. De csak picit jelzett, és csicsikált tovább. Kép
Egyébként ari volt Kisfiam, mert hazafelé Apja viccesen rákérdezett, hogy, így, hogy lány, hazahozzuk egyáltalán a kórházból majd?
Kép Erre teljesen kiakadva visszaszólt Szabi, hogy még szép! Kép

Rokica! Kép

Gratula a bejelentéshez! Gondolom nagy kő esett le a szívedről!

Mzx-Móni!Kép

Én azt hiszem várok még a szopis melltartóval, mert egyszerűen rohamléptekkel nő a cicim.
85B-vel kezdtem, és most 95C-s jó rám. És még nagyobb lesz??? Kép Bizony, mikor Szabit szoptattam, mondták, hogy ezt címlapra lehetne tenni. Kép Na aztán rendesen visszament.Kép

Képzeljétek, a védőnő cukrot látott a vizeletemben... Kép holnap megyek dokihoz...
remélem nincs semmi.

Puszi Mindenkinek!

Viki(27+1)
vikó

<!--attachment: KisViki-213797.unk*attachment_icon.gif*image/tiff*58.6*Kicsike++Vikike+alszik*KisViki%2etif --><center><pre>
KépKicsike Vikike alszik
KisViki.tif (58.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
vikó

lehet, hogy nem tudjátok megnyitni...?
A pici Lányom szombaton így aludt a pocimban.
vikó

NoémiKép
Most látom a profilodból, hogy már milyen rég óta is próbálkoztok. Megy a drukk ezerrel KépKépKép és KITARTÁÁÁÁÁÁSSSSSSSS!!!!! Azt hiszem párodnak is nagyon nehéz lehet a szitu, de ügyesek vagytok és minden rendben lesz.

VikiKép
volt már korábban itt szó vizelet a cukorban. Nekem anno olyan sok volt, hogy fekete lett a papír tőle, de a terheléses cukim 3 napra rá pedig egyenesen szuper lett. Úgyhogy ne aggódj egyelőre, oxi??? KépKépKép

RókicaKép
Szuper ez a pocis kép. És gratula a bejelentéshez. Gondom nagy menet lehetett.

VandaKép
Testvérek vagyunk???? vagy mi??? Kép Az én főnököm és kollégáim (mind pasik) és amióta januárban bejelentettem, hogy babás vagyok azóta egy "hogy vagy? hogy birod? vagy tudod már a nemét?" sem jött ki a szájukon pedig mindegyiknek van már gyereke, nem is egy. A szemben lévő útszéli árus viszont már többször megkérdezte.

Lassan hazaballagok,
Puszi mindenkinek,
MJ-Móni 25+4
mj__móni

Nem sikerült megnyitniiiiiiii Kép, esetleg emilben? Profilomban van Kép
Köszi
MJ-Móni 25+4
mj__móni

MJ-Móni Kép köszönöm szépen. Vigyázok nagyon a babára. Köszöszönöm szépen a drukkokat. Remélem két hét múlva már sokkal jobb hírekkel jöhetek megint.
Nagyon helyes a kisfiatok. A papája angol? Vagy a nyelv miatt beszéltek vele angolul?

Puszi
Noémi
Vendég

Vikó!
Nem tudom megnyitni, pedig nagyon szerettem volna látni a kis "puncist"Kép!

Noémi!
Szorítok neked, adj majd jelet magadrólKép! De addig pihizz sokat!

Márti
csmarti

Vikó Kép
Én sem tudtam megnyitni Kép Mi ez a tif formátum..

Mj-Móni KépKépKép
KépKépKépKép Sosem lehet tudni KépKépKépKép

Vanda

Kép
vanda

Lara77!
Nekem Pesztonkám van,de igazából már bánom,hogy annakidején megvettem.Nem sokat használtam,mert nem valami hatékony,ráadásul elég zajos.Én már akkor sajnáltam,hogy nem vártam,és gyüjtöttem még egy kis pénzt,és vettem inkább Aventet.Ha jól belegondolsz,ugye a baba egyszercsak abbahagyja majd az éjszakai evést,viszont neked akkor is lesz a melleidbe tejcsi,amit ki kell fejni.Hacsak nincs a lakásotoknak olyan része,ahol éjjel is zörgetheted a gépet,akkor ne vegyél.Én most épp azon gondolkodok,hogy az enyémet eladom(kb.4-5x használtam),kuporgatok egy kis pénzt,és veszek egy Aventet,meg külön egy pesztonka orrszívót.

Kép

Kép
tündérke26

Rókica nagy gratula nekedKépMicsoda megkönnybbülés lehet ez most!
Hát a pocidat nem tudom hogy nem vették észre,mert óriási.Mell-ügyben kb.egyformák vagyunk,de az én hasam kisebb(pedig 6 héttel előbb járok mint te),és akinek mondom,hogy baba lesz,mind azt mondja,hogy nem is látszikKép
Én még mindig nem látom a hasam a melleimtől,annyira utálom,hogy ekkorákKép
A férjem viszont tegnapelőtt majdnem leesett a székről,mikor fürdés után szembejött vele a csupasz pocim.Azt mondta hatalmas.
Szóval nem értem hogy nem vették észre a pocid,azért a dagi has,és a babás has között óriási a különbség.Én is mindig mondom a hitetlenkedőknek,hogy azért az nem igaz hogy nem látszik,mert baba nélkül nem ekkora,pedig elég dagi vagyok.De akkor is.
Na mindegy,örülök,hogy a nagy súly végre lehullott a válladról,most már csak a babódra kell koncentrálnodKép

Kép

Kép
tündérke26

Rókica! Vakok a kollégáid, hogy ezt a pocakot nem vették észre??? Nagyon aranyos, és igazán nem mondható picinek!

Noémi! A bromot tényleg a 12. hétig szokták szedni, mert akkor tudja átvenni a már kifejlődött méhlepény a prolaktinszint szabályozást, illetve akkortól normál esetben is megemelkedik a prolaktinszint. Nekem is akkor kellett abbahagyni. Az a legfontosabb, hogy ne idegeskedj! A betegpapírra a veszélyeztetett terhességnél 8-as kódot írnak, ami minden más otthon kezelhető betegség jele is egyben, szóval azt mondasz, amit akarsz. Egy későn elkapott influenzához mit szólsz? Kép

Mzx-Móni (27+2)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Tegnap a Babanet nem működött, ma meg a mi gépünk.

Márti!
Jobbulást kívánok nektek, csak folytasd rendesen a kúrát!

Rokica!
Gratulálok! Végre büszkén mutogathatod a pocidat.

Noémi!
Sztem is pihenj, maradj otthon, próbálj lazítani és nem a baba miatt aggódni. Mást nem tehetsz. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Lara!
Egy ismerősöm azt mondta a Pesztonkáról, hogy jó. De ez nem az én tapasztalatom.

Mzx!
A medencefekvés azt jelenti, hogy a feneke van lefelé, azaz faros. De majd megfordul. Sok idő van még hátra. És akár az utolsó napon is meg tud még fordulni, ha nagyon akar.

Vikó!
Szabi aranyos lehetett! Ne aggódj a cukor miatt, lehet, hogy semmit nem jelent. Ha a vércukor (+terheléses) rendben van, akkor nem kell vele foglalkozni.

Elmentem ma a védőnőhöz, 2 órát ültem a váróban. Közben semmi értelme az egésznek. Megfogadtam, hogy most voltam utoljára.

Éva (32+1)

Kép
sygnum

Lányok!A talis kendőbemutató-ötletemre semmi rakció?Ha hülyeségnek gondoljátok azt is nyugodtan mondjátok meg,nem fogok összeomlaniKép
De komolyan,vélemény?

Kép

Kép
tündérke26

Tündérke!
Én továbbra is támogatom!KépKépKépKépKép
M
csmarti

Tündérke:
Én szívesen elviszem a kendőmet, de nem garantálok semmi jót Kép

hanee
hanee

Lányok!
Egy kérdés: Párom azt mondja, neki azt tanították, hogy az epret nem szabad cukorral enni.. én meg jó adag porcukorral eszem mostanában Kép
Épp azt figyeltem, hogy amit pl. most behamizok vacsira epret, az ahhoz kitett porcukor kb. annyi, mint amennyit a terheléseshez adtak Kép Kép Na persze ezt nem éhgyomorra eszem és cukros sem vagyok, de durva mennyiség most, hogy igy megnézem Kép

hanee
hanee

Ja a kérdés az, hogy lehet-e cukorral enni az epret, vagy ez tényleg valami tiltott dolog?

hanee
hanee

Hanee!
Sztem az eper cukorral nem finom. Magától legyen édes és eperízű, ne a cukortól legyen vmi íze. Hogy van-e vmi oka annak, hogy ne lehetne együtt enni, arról viszont még nem hallottam.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
Rókica!
Nagyon ügyi vagy, hogy eltudtad bujtatni a pocid!
Csinos kismami vagy!
Lara!
Nekem sajnos nincs tapasztalatom vele,nekem a Dominál pumpás hagyományos volt,jó volt csak nagyon lassan ment vele!Most Avent ISIS vettem a Corába!
Orrszívó:nekem mind a két fiúnál porszívó- orrszívó volt és nagyon jó a Dominál még most is használjuk!
Vanda!
Köszönöm a gratulációt!

Mircimama!
Remélem jól vagytok!
Szombaton találkozunk !Már alig várom!

Puszi mindenkinek!
Rita

rita77

Lányok !
Raktam fel tegnapi Praxisos képet Lili babáról,a profilomba!
Kiváncsi vagyok mit szóltok milyen én elfogult vagyok!
Rita

rita77

Hanee egy próbát megér a rögtönzött kendőbemutatóKépLegalábbis szerintem,meg Márti is támogatja az ötletet,még jól jöhet néhányunknak.
Eperrel kapcsolatban:Én egész eddigi életemben csak cukorral bírtam megennni,anélkül valahogy nem az igazi.Arról,hogy nem szabad a kettőt együtt enni,én még soha sehol nem hallottam.

Rita!Nagyon kis édes pofi a babócád!KépGratula hozzá!

Kép

Kép
tündérke26

Lányok!
Köszi a Pesztonkával kapcsolatos visszajelzéseket. Még fonódom rajta, van még időnk.
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara77:
Nekem is Pesztonka van, de bevallom soha nem próbáltam még ki, én ezt unokatesómtól kaptam (és sajnos hiányzik róla az orrszívó rész). De akármilyen hangos, nem veszek másikat, hacsak nem lesz szükséges mindenáron (mert teszemazt annyi tejem lesz, hogy éjjel nappal fejem és ez meg annyira hangos, hogy szólnak érte a szomszédok). Orrszívónak veszek majd porszívós orrszívót, azt rá lehet csatlakoztatni erre is és a porszívóra is (bár bevallom utóbbitól kicsit óckodom, mert hacsak nincs letapadt taknya a kicsinek, túl erősnek tartom a szívóerejét és szerintem kiszívja azt is, amit nem kéne..).

hanee
hanee

Hanee!
Annyira nem hangos,a szomszédokhoz nem hallatszik át.Én azért nem szerettem,mert 1.nem tudok vele elvonulni,és éjjel is a szobába gyerek+férj mellett tudnék csak fejni,2.nem valami hatékony.Nekem sok tejem volt,de amikor nekiálltam fejni a géppel,lejött vele kb.30-50ml,és a többit az istennek se akarta kiszívni.Csak szívta a mellem,én már a csillagokat számoltam,de tej nem jött egy csepp se.De lehet,hogy csak én vagyok ilyen alkat.
Az orrszívó része viszont jó,igaz nem kellett sokat használnunk,de mikor kellett,nagyon sikeres volt.Szerintem próbálj meg a gyártó vagy a forgalmazó céggel beszélni,mert én úgy emlékszem,lehet pót-alkatrészt rendelni hozzá.

Kép

Kép
tündérke26

Lányok!

Akit érdekel a levelezőlista, valamint az adatokról szóló táblázat, az kérem keressen meg e-mailben (ha lehet még ma)! A mailcímem haneekukacnemetdogponthu a kukac és a pont irásjelnek számít (gyk) Kép

Tündérke köszi az infót, felkeresem a gyártót azt hiszem!

hanee
hanee

Jaj, köszönöm a sok gratulációt. Tényleg megkönnyebbültem most már hogy ennek a bújkálós korszaknak vége van. A hatalmas (szerintem is) pocakot úgy sikerült álcázni, hogy sokkal lengébb topokra még felvettem blézert vagy blúzt, és abban nem annyira tipikus terhesformája volt a hasamnak. Oldalról eltakarta a blézer vagy ing két szárnya, elölről pedig a melleim akkorák hogy még mindig hozzájuk képest nem gömbölyödött ki a hasam. Nem mondom, hogy előnyös volt, de a célnak megfelelt. Még most se "teljes hasbedobással" jövök a munkahelyemre, előbb hagyom, szokják a gondolatot mielőtt sokkolom őket a pocakom tényleges méretével.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rita77!

Megnézetem a képet! És nem vagy elfogult, csuda szép babácska!! Nagyon szép pofija van!

Rokica!
Gratula! Azért elmondod, hogy a munkatársak hogy fogadták? A pocid tényleg nem volt kicsi, és észre sem vették??

Wica
30+1
wica

Hanee, tök mindegy, hogy éhgyomorra eszed-e a cukrot, a kórházban csak azért nézik éhre, mert akkor fix, hogy előtte nem ettél semmit, nem lehet más miatt cukor a véredben. Azért kicsit vigyázz a porcukrozással! Kép
Amúgy lehet együtt enni, csak nem annyira ajánlatos, mondjuk, ha nem vagy hízékony, és a terhelésed is jó lett, akkor akár kisebb mennyiséget...

Rita, hogy ez a pici milyen édi!!!

Noémi! Nagyon drukkolok nektek!

ancsipancsi

Sziasztok!

Rita!
Legyél csak elfogult, tündéri ez a baba!

Lányok!
Valaki írta nemrég, hogy megvette a homeopátiás bogyókat (bocsánat, elfelejtettem, ki volt). Engem tegnap hülyének néztek a gyógyszertárban. Leírná pontosan az a valaki, hogy melyik bogyó milyen hígításban kell? (c-vel vagy ch-val van jelölve)Köszi

Megyünk este dokihoz, remélem zárva a méhszáj.

Éva

Kép
sygnum

Rita, nagyon aranyos! Hány hetesen készült?

Ugye Vikka volt az, akinek varrták a méhszáját? Tud vki vmit róla?

Mzx-Móni (27+3)

Kép

Kép
mzx

MZX_Móni Kép megnevettettél, köszönöm szépen. Az influenza nem is rossz, mégsem maradtam otthon ma, bejöttem dolgozni. Gáz? Ráadásul szombatra esküvőre vagyunk hivatalosak vidéken. Fogalmam sincs mi legyen, maradnék is, mennék is.

Ancsipancsi Kép neked is köszönöm a drukkot.

Egy gyors kérdés: a hasam eddig folyamatosan és erősen szúrkált. Ez már kezd enyhülni, csak kicsit érzem és nem olyan sokszor. Ez normális?
Nektek meddig szúrkált? hányingerem meg émelygésem nem is volt sose eddig, úgyhogy azt nem tudom. A cicim még mindig nagyobb és duzzadt, érzékeny.

Köszönöm!

noémi
7+5
Vendég

Ancsipancsi:
Elvileg ha rendesen működik a szervezetem, akkor tök mindegy mennyi cukrot eszek nem? Felbontja.. egy idő után az ember úgysem kivánja, ha már sok.. gondolom én Kép Annyit még soha nem sikerült ennem, hogy sok legyen, de rólam jó tudni, hogy világ életemben 3,2-3,6 között volt az éhgyomri cukrom és amikor egyszer cukorterhelést csináltak, akkor 3,8 lett a terheléses eredmény Kép Szóval most is valami hasonlóan "magasra" számítok Kép

Noémi:
A szurkálás, ha oldalt érzed, normális. Nő a méhed, feszülnek az izmok. Persze még ilyenkor máshogy nő és máshogy feszül mint mondjuk a 20. hét után, de amíg nem menses szerű görcs, addig teljesen rendben van.. sőt úgy tudom az is ok. a 12-14. hétig. Szóval ne aggódj Kép Az, hogy nincs hányingered, annak meg csak örülj! Kevesünknek adatik meg ez a luxus Kép A cicid meg jó hogy érzékeny és duzzadt, nőnek a tejmirigyek. Örülj neki! Kép

hanee
hanee

Noémi! Nekem addig szurkált, míg a 12. héten nem javasolta a dokim a Mg-t, rögtön elkezdtem és csitult, de nem múlt el, erre jött a pezsgőtabletta, napi 3, ami teljesen bevált.
A munkát te döntöd el, én elmennék táppénzre és priváte bemehetsz UH-ra jövőhéten is, nem kell megvárni az orvosod időpontját. Ha ott épp más lesz bent, akkor meg több szem többet lát, továbbá rákérdezhetsz a szúrásokra is, nehogy méhösszehúzódások legyenek vagy akármi nem odavaló... Esküvőn eszedbe ne jusson táncolni, bár nem tudom, hogy véded majd ki, te döntesz, elmész-e. A 12. hétig minden rizikós, utána meg nem tudsz kevésbé aggódni, ld. nálunk is.

Rókica, én is pont úgy öltözködtem, ahogy leírtad magad. Azonban nekem a 20. héten nem volt EKKORA pocakom Kép Nem csodálom, hogy aggódtál észreveszik, és lásd hova tették a szemüket Kép Legalább már ezen sem kell izgulnod, most már jöhetnek a békés "nyugdíjasidők".

Vanda, én kérdeztem a terheléses cukrodat és állati jó lett. Csak irigykedem Kép persze nem komolyan... vagy mégis Kép

T. (30+2)
timmba

Sziasztok,

Éva: szerintem a homeobogyós én voltam. Nem tudom, hogy hogyan irják a "cauphillum nevét" de ejteni kaufilumnak ejtik. Majd utána nézek, mert van otthon könyvecském róla. De csak este tudok irni erről...

Noémi: nekem jó sokáig szurkált a hasam, sőt mostanság is egyre inkább, de erre már azt mondják, hogy a méh növekedése. Szerintem végig normális egy enyhe szurkálás. Csak görcsölés ne legyen. A mell szerintem hamarosan jobb lesz, aztán a vége felé rosszabb....

Lányok: éjszaka a talival álmodtam, ezek szerint már nagyon várom. De tényleg... :-))

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?