Sziasztok!
csak gyorsan egy pár sor, mert a két gyerkóc lefárasztott ma. Jó volt délelőtt a játszóház. A Gábor Áron úti óvodában van, egy terem, jó kis játékok, kedves fogadtatás. Sajna Matyival későn ébredtünk, tegnap(azaz ma) hajnali 3-ig írogattam a dolgozataink. Ezért jólesett, hogy Matyi csak 9.05 körül ébredt, viszont így rohanás volt a reggel.
Helgát természetesen elfeledtem, sms-ezett is, de visszahívni se tudtam, mert akkor már Kitti, az unokahugom is csatlakozott hozzánk, és kettő gyerekkel kellet elbírnom, ebéd, lefektetés, simi, alvás... Mikor meg visszahívtam már ki volt kapcsolva. A délután is fárasztó volt, este megspékelve egy tescos bevásárlással.
Anikó: tényleg mikor jössz Dorináért? Örülök, hogy tudsz egy kicsit pihenni, kell is az, meg hát a nagyinak is az unoka!
Andi: pénteken tudnánk találkozni, mert holnap Pestre megyek, nővérkémmel, csütörtökön meg fogorvoshoz Grrrr! Ha jó, majd csörgök!
Természetesen a tali mindenkinek áll! Helga! És ti???
Na akkor a játszóházról: a kicsiknek igazán csak anyukás játékot jelent, vagyis ott vagy vele és természetesen a többi anyuka és gyerekkel. Érdekes játékok vannak, Matyinak tetszett, kicsit hiszti volt, hogy eljöttünk. Első alkalommal ismerkedés, nem kell fizetni, amúgy meg 1 óra 500 píz. Most 4 gyerkőc és anyuka volt. Az én fiam kicsit agresszíve védte a megszerzett játékot, de végül is annyira nem volt vészes (remélem!)
Helga? Rozsda érdekel? Majd télen már Andié is csalakozhatnak,mert ilyen picikkkel még nemigen érdemes eljönni.
Jó éjt, Zita