Hello!
Hát itt vagyok, igazság szerint többször benéztem, de nem volt időm írni. Szóval, úgy tűnik, hosszas betegeskedésem végéhez közeleg, és kiderült végre, miért húzódott annyira el. Theo!!!!!Két bölcsesség fog az oka, amit ki kell huzatnom, most gyűjtöm a bátorságom, aztán hajrá
)
Képzeljétek! Voltunk Dáviddal állatkertben. Hát, nem annyira fogta még fel (szerintem), de amit látott, az tetszett neki (arról nem is beszélve, hogy mi nagyon élveztük), aztán egy kis liget-séta stb. nagyon kellemes hétvégénk volt. Aztán megszült a sógornőm hétfőn, így most én kerültem a segítő szerepébe-fura helyzet, de kiderült, tényleg tudok (és örömmel teszem-nekem nem igazán volt segítségem).
Na, mi volt még???Ja! Dávid még mindig nem jár, viszont próbálkozik, ebből adódóan tiszta kék az arca, mert egyszer egy széket borított magára, aztán meg lefejelte az ágyat (ebbe bele lehet őrülni)-persze mindkét alkalommal karnyújtásnyira melette voltam ;(
Theo! Igen, voltunk Osoával sétálni, és szerintem nagyon jól sikerült, annak ellenére, h. valahogy a szigeten tetőződött a rosszúllétem, fej-és arc-fül-fájásban, orrfolyásban stb., aztán másnapra már semmi-hihetetlen. Mindegy, én így is élveztem, jó időnk volt, és (láss csodát) még dumálni is tudtunk, mert aludtak a gyerkőcök-még D. is.
Osoa! Fél hétre értem haza, kellemesen elfáradtam. Ha vannak képek, rakj fel néhányat lsz.! Voltatok hétvégézni??????Milyen volt?
Theo! Mikor utaztok? Mennyi időre mentek??
Jajj, már úgy utaznék, de most nem fog menni, még mindig nincs komoly érdeklődő a lakásra, nem tudom mi lesz, ha nem tudjuk eladni-erre inkább nem is gondolok.
Na, most befejezem. Szervezzünk egy új találkát, régieknek-újaknak egyaránt. Tűzzünk ki kb.2-3hét múlvára egy időpontot, az már csak jó lesz mindenkinek! Várom a javaslatokat!
Na, üdv mindenkinek! Írjatok, mert úgy látom, a jó idővel fordítottan arányosan alakúl a bejelentkezések gyakorisága...mi lesz így???
Atka