Sziasztok!
Szegény Juji, nem irigyellek! Boga is végigordította az első három hónapját, pedig azt mondják, hogy a kislányok nem szoktak hasfájósak lenni.
Csak szoptatsz, ugye? Úgy értem, nem kap tápszert a pici? Mi is próbáltunk annak idején Bogának adni mindenféle szuszpenziót, amit a védőnő javasolt, de nem hatottak. viszont amire talán mondhatom, hogy bejött, az a következő: (férjem akkori munkahelyén egy idősebb kolléganője javasolta, akinek a kisunokája volt épp hasonló helyzetben) szóval, sima étkezési szemes köménymagot , úgy 4-6 szemet forrázz le frissen fölforralt vízzel, hagyd kihűlni, szűrd le, és próbáld meg kanállal odaadni a picinek. Mi egy kávéscsészében készítettük, 5-6 kávéskanállal adtunk neki általában az esti ordítása előtt. Ja és mi tellünk bele egy csepp mézet(tudom, h 1 éves kor előtt nem javasolják, de nálunk nincs allergiás a családban, így adtuk egész kicsi kora óta- szerintem jobb a cukornál), meg 1-2 csepp valódi citromlevet. Szóval ezt a köményesteát tudom javasolni, ha gondolod, próbáld ki. De addig is , amíg marad a szitu, sok kitartást és türelmet kívánok neked.
Mi sajnos az utóbbi hetekben betegek voltunk -hasmenés, hányás- nagyon gáz volt, de már túlvagyunk rajta.
Lányok közös állatkertezést akár meg is beszélhetnénk, ha aktuális lesz, nem?
Andi