Új privát üzeneted érkezett!

Júliusban lesz 3 éve hogy összeházasodtunk, és rá egy évre kezdünk el dolgozni a babán. Bár akkor még csak én akartam. Különben én sem bánom, hogy ha megjön, legalább kipróbálom az új teámat. Jövő hét hétfőn kezdem el inni, remélem nem felejtem el Kép

Kép

Kép
vkhajni

Milyen tát is iszol?Miért?
nicola79

PMS teát fogok inni, hátha könnyebben megúszom a menzit. Eléggé görcsölök, meg ingerült vagyok előtte, hátha könnyebb lesz, legalább lelkileg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Aha értem, hál'Isten nekem nem szokott ilyen problémám lenni.
Cickafarkot kéne inni, hátha rendberakná a dolgokat..Kép
nicola79

Sziasztok!
Kata! Köszi szépen a dícséreteket. A kép Pesten készült egy buliban a Dokkban (Zabiela&Cattaneo). Általában az ilyen jellegű "discozenét" hallgatom szívesen, úgyhogy gyakran járunk Pestre bulizni.

Csanita! Igazából egy igazi próbálkozós hónapon vagyunk még csak túl, akkor nem sikerült. De talán jobb is, mert még csak két hónapja hogy abbahagytam a fogamzásgátlót.

Kép
Kép
banya1

Banya, akkor tényleg jobb, hogy még nincs baba. Így legalább rendesen kitisztul a szervezeted a fogigátló uán.

Lányok írjatok, hogy eltereljétek a figyelmem. A pici öcsi elvitte reggel a barátnőjét Győrbe, az írta ki nekem, hogy délre itthon lesz, és még mindig nincs.

Ráadásul itt van a kezemben a tulajdoni lap, és nem tudom felhívni a hitelügyintézőnket, nem veszi fel a telefonját.
Képzeljétek a házunkon, vagyis a tulajdoni lapon 13 bejegyzés van. Nem semmi. Mindenki mindenféle jelzálogot tett a házikóra, aztán még kész sincs Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg Kata, téged (mint problémás táblalakót Kép) nem kell javítani áprilisra?

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni!

Gyanús ez a Győr!
Férjem öccse is azt mondta 5 éve, hogy elmegy Győrbe. Aztán hazatelefonált Torontóból. Azóta is ott van...
Na, ez megnyugtatott? Kép
Ne aggódj, én is folyton képzelgek, aggódok ha már 5 percet késik a férjem... Aztán utána meg haragszom rá, amiért nem ért haza időben...</font>

KépKépKépKép
proone

Az én férjecském is győrben van!Kép
Én is ott lennnék, a barátnőm is ott lakik!Kép
nicola79

Most érkezett meg, és már el is ment a haverjaival Kép. Azt monta 6 körül jön. Még jó, hogy nőből vagyok, így emlékszem, hogy 5-re fodrászhoz kellene mennie. Mikor közöltem vele teljesen rosszul esett neki. A párom meg csak 5-6 óra körül jön, addig egyedül leszek itthon Kép. Nem szeressem ha sokáig dolozik. Ma nem is megyünk ezek szerint a telekre Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ha nem mentek, akkor lesz más helyette, tudod a multkor az volt a gond hogy késő este jöttök vissza!Kép
Az én párom haza sem jön megint az Alföldön van..Kép Ugyhogy ma nem lesz semmi,még jó hogy tegnap volt!KépKép
Vagy szétnézek a mélyhűtőben!KépKépKépKép
nicola79

Mégis megyünk KépKépKép. Valami oknál fogva nemsokára itthon lesz Kép. Pedig nagyon le volt keseredve, hogy csak későn jön Kép. Úgy örülök Kép. Búcsuzom is nem tudom meddig leszek itt, mert ha megjön sietnem kell Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is mindjárt megyek.De egyedül leszek otthon.
És otthon internet sincs.Kép
Tegnapról van kaja is.Szóval nem tudom mit csináljak!
nicola79

Háááát. Mondjuk takarítsál. Szépítkezzél. Legalábbis én ilyeneket szoktam ha uncsizom egyedül. Vagy nem tudom. Aludjál.

Kép

Kép
vkhajni

Én az alvást részesítem előnyben! Kép Amíg megtehetem, mert nem ordít fel negyedóránként a babám, addig alszom - anyám nagy bánatára és mérgelődéére... Kép

KépKépKépKép
proone

Hajni,
De igen! Kép
Látod, néhány hónap és már magadtól is tudod! Kép
Előkerült az öcséd?!

Kata
kata1977
Hatvan

Bocsi, az előzőt megírtam kb. 2 órája, csak elfelejtettem elküldeni... Kép
kata1977
Hatvan

Kata, akkor ezek szerint rájöttél, hogy megkerült. Most megint el van veszve, ha minden igaz most csak itt a városban. Bár nála soha nem lehet tudni. Volt olyan, hogy egyik percben még itt dumiztunk, következőben, meg telefonált, hogy menjünk érte, mert lerohadt a motorral Budaörsön Kép. Szóval lehetetlenség kiigazodni rajta.

Ma bebetonoztunk egy kis részt a telken, aztán semmit nem csináltunk. Ücsörögtünk, lazítottunk Kép. Ha lett volna ajtónk akkor.....
Iszonyatosan elszoktam a hosszú tél alatt a betonkeverő rakástól. Szerintem holnap nem semmi izomlázadásom lesz KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni! NAgyon szép lesz a telketek! Jó lehet ilyen szupi időben kint gazdálkodni a saját kis rezidenciátokon! Kép

Proone! Jól teszed, ha alszol! Hét és fél hónap múlva már nem sok lehetőséged lesz rá! Kép De gondolom ezt egy cseppet sem bánod! Kép

Már négy napja hihetetlen módon fáj a cicim! Hason nem is nagyon tudok feküdni. Holnap leszek a 28. napon. Elvileg a clostytól 28 naposnak kellene lennie a ciklusnak. Az az igyzság, hogy mi megint beleéltük magunkat a babába ( a cicifájás és az előforduló hányinger nem jött rosszul hozzá). Én nekikeserednék, ha most megjönne. Kép
Pedig tudom, hogy nem szabad!

Mindenkinek szép estét!
Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Egyébként nagyon szép a tábla, Hajni! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<font color="ff0000">Andi! Nem mertlek bíztatni, nehogy még jobban beleéld magad, aztán esetleg nagyot puffanj, de azért NAGYON SZORÍTOK!!! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Andi, tényleg nem szabad nagyon beleélni magad. Reméljük hogy igazad lesz és akkor semmi rossz. Nálam sem szoktak az ilyen tünetek rosszul jönni, de gondolj arra, hogy nagyon ritkán van már ilyenkor hányingered a babától. Ne érts félre, nem elkeseríteni akarlak, csak írogatok mindenféle hülyeséget Kép. Izgulunk ám érted Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én mentem aludni, vagyis előbb vacsizni. Mindenkinek további jó szórakozást Kép. Még visszanézek vacsi után Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó éjt, Hajni!

KépKépKépKép
proone

Proone!

Voltál már dokinál, mi van veled?
Kriszta vagyok az ősziből.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt lányok!

Még senki nincs?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
(Vagy csak szia Hajni?! Kép)
Azt el is felejtettem tegnap kérdezni (és igazából csak átfutottam a 7végi eseményeket, így nem is emlékszem rá...), hogy akkor pénteken este minden OK volt?! Mert már a vonatúton gondoltam ám Rátok! Kép
Tényleg és a férjed mit szólt, h ennyien 'Veletek' vagyunk?! KépKépKép

Andi,
Drukk, drukk, drukk!!!

Kata
kata1977
Hatvan

Minden ok volt Kép. Elmeséltem neki előtte a helyzetet, és így nem érte meglepetésként, hogy többen másztunk egyszerre ágyba Kép. Azt mondta, hogy minél több lány annál jobb Kép.

Nem is mondtam tegnap. Találtam átlátszós nyúlóst fürdés közben. Már kezdem egy kicsit unni, hogy nálam nem igazából egyértelműek a jelek.
És veletek mi van? Megünnepeltétek a hazajövetelt?

Kép

Kép
vkhajni

szisztok!
vagyok én is. nagyon rosszul aludtam az éjjel!Kép Mivel egyedül voltam!Kép
Most is uncsizok!:o
Mi van Veletek? Hajni dobsz egy táblát?
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg Nicola, mi jót csináltál tegnap? És mi jót találtál a fagyasztóban? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

NEM CSINÉLTAM TEGNAP SEMMIT, VIDEOZTAM.Kép
Meg persze beszéltem vele is.De nem telefonsex volt!KépKép
Azt akartam még tegnap kérdezni, hogy Ti lassan két éve probálkoztok, lehet nem olyan élesben.
De nem gondoltál arra hogy valami baj van?
nicola79

Hajni,
Naná, hogy megünnepeltük!!! KépKép
Igaz, kicsit elhúzódott a dolog (már mindketten türelmetlenek is voltunk emiatt...), de bepótoltunk mindent! KépKépKép
Nnnna, a Te férjed is olyan, mint az én pasim! Kép

Nicola,
Tényleg, tettél lépéseket a fagyasztós project beindítása érdekében?! Kép Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
MIÉRT nem volt telefonszex?! Kép Én azt is szeretem! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Még nem tettem annak érdekében semmit, mert akkor ki kéne enni a mélyhűtőt...KépKépKép

Hajni, bocsi a hülyéket kérdezek.
nicola79

Nicola, dehogynem gondoltam rá. De ebből Kicsit több mint egy évet dohányoztam, ami ugye fogamzásgátló hatású. Utánna meg elkezdtünk építkezni, és most meg akarjuk várni, hogy beköltözzünk, megnyugodjunk és utánna majd jöhet a doki.

Kata, szörnyűek ezek a pasik Kép. Bezzeg ha odaállítanánk őket.... KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na szép, már le is hülyézel Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Nemmondod, h egy kis zacskónyi sem férne el!!! Kép

Hajni,
Igen, igen... Szájhősök! Kép
kata1977
Hatvan

Bocs, azt akartam irni HA hülyéket kérdezek!!KépKépKép
nicola79

Azért én igazából megnézném a páromat egy ilyen szituban Kép. Kíváncsi lennék, mit szólna és hogy mászna ki belőle Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, így se sokkal jobb de már alakul KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ááááá, asszem, megvan, h ki ette meg a kekeckedőporomat! Kép Hajniiii!!! Kép

Igen, tényleg érdekes szitu lenne! Kép
kata1977
Hatvan

Tudod mit Hajni, értsd az eszemhez!KépKép
nicola79

Hihetetlen hogy nem lehet egész nap írni erre a hülye babanetre. Kicsit kezdem már unni.

Én nem is vagyok kekeckedős Kép.

Képzeljétek, ma is vannak páfránykáim Kép. Pedig ma nem is reggel nyaltam mert elfelejtettem. Úgy örülök nekik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Proba
nicola79

nekem is elegem van, hogy nem lehet írni!
Szóval...Hajni, este mindent bele, tudod mi ott leszünk Veletek!!KépKépKép
nicola79

De most ez még csak az első nap. Elvileg csak holnap kellene akciózni, hogy érettek legyenek a kiskatonák. Gyerek katonákat nem akarunk háborúba küldeni KépKép. De majd meglátjuk KépKép

Aranyosak vagytok, hogy velünk vagytok, az ilyen "nehéz" pillanatokban is KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajszik!!!!

Megnézem, hogy egyáltalán tudok-e írni.

Kép
Kép
beuka

Úgy néz ki igen!

Hú végre itt vagyok, hagytam csapot-papot és jöttem olvasni!! Hát volt mit! NEm is nagyon tudtam követni!
Új tagok is vannak látom, SZIASZTOK!HAJRÁ!

Nolina húú de jó lehetett az a hétvége!!! NAgyon édes párod van! Viszont gondolom milyen idegesek lehettetek a barátnőd miatt Kép
Egyébként mi van vele? Hogy van?

Zafír de jó hogy megrepedtek!!!!! NAGYON szorítok!!!!

Hajni tök jó lesz a kertetek!!!Nekünk egyenlőre 2 cseresznyefa, egy csomó fűzfa, mogyoróbokor, orgonabokor, tuja, meg néhány virág van. És a hétvégén elvetettük a füvet!!! Most már csak locsolgatni, meg nézegetni kell!!
az a 13 bejegyzés elég durva!!! NEkünk csak 2 van! Hogy lehet nektek annyi???

Proone akkor holnap doki! De jó! Úgy izgulok, hogy mit fog mondani!!

Andi nagyon SZORÍTOK Neked!!!! NEkem sajna a closty ellenére sem jött meg legutóbb 28 napra, sőt 37-re jött meg. SZóval akkor nagyon bizakodtam. De tényleg drukkolok Nektek!!

KAta, Nolina nagyon rossz lehet így pasi nélkül!!!

Kép
Kép
beuka

Na jó írok egy kisregényt magamról is Kép
Képzeljétek még csak most múlt el!! MÁr elvonási tüneteink vannak!!!Már teljesen kész voltam!
A vérvétel eredménye még nem jött meg, de úgyis csak jövő hét szerdán tudom a dokinak megmutatni.
A héten már nem megyek dolgozni, mert megyek suliba Kép nem leszek itthon 2 éjszakát!!! Pont most, amikor...na mindegy, majd a hétvégén bepótoljuk.
Jaj lányok ez a költözés nem is olyan jó buli. Már maga a tény, hogy költözünk, z nagyszerű, de a sok pakolás, meg cuccolás, meg minden. Már több, mint egy hete ott alszunk, de még egy csomó minden itt van. Mindent ott csinálunk, csak fürdeni kell átjönni ide, mert még nincs gázunk, így nincs melegvíz se. Viszont a konyha, a nappali, és a háló, már teljesen lakható. Már sütöttünk is, csak még az a fránya kandallót nem "örvendeztettük meg" a látvánnyal Kép (bár lehet, hogy nem is örvendetes Kép)

A kertünk is szépen alakul. Nagyon jó!

Bocsi, hogy így áradoztam, de ugye annak az átka, ha valaki nem jön napokig...

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?